Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bu akşam eşimle yemeğe gittik aldığım her lokmada bu topik aklımdaydı....bir lokma bile ekmek yemedim kepek ekmek yemedim...
sadece tavuk ızgara , salata ve soğan yedim deli gibi çok doydum...

hoşgeldiniz gwertbaby ve insirah...

ah qwertyim gelseydin keşke
bi kahveyle bırakmazdım ama
bi mangal keyfi yapardık şöyle denize karşı
arkasından da kahve :)

ah qwertyim gelseydin keşke
bi kahveyle bırakmazdım ama
bi mangal keyfi yapardık şöyle denize karşı
arkasından da kahve :)
ayy insirahcim valla simdi cnm icim dahada kaldi tuhhhhh.neyse ben seni konyaya ve tum topikteki kizlari konyaya bekliyoruma rtik...
aslinda ilk once cinarciga gitmistik kayinvalidemlrin yazligina..
onlar olmasada istememistim ama kocamin hatri icin gittim..buz gibiydi hava.denizsezonu oralarda kapanmis taaaa ordan alanyaya indik 2 gunumuz yolda gecti cocukla rezil olduk:))))
ama kendi babam saolsun hemen bir otel ayarladi ve 1 hafta tatil yapmus olduk anlayacagim bu tatil sonucundada ne varsa varsa kendi babamda var:)))allah benim omrumu alip ona versin...

al benden de o kadar
benim babam da olmasa ne eşim ne kayınbabamlar tatile götürür :)
babalarımız sağolsun yeter ki :)

orta bi yerde buluşsak süper olur
soyamla sohbet etmeyi çok isterim
ama ben dinlemeyi severim çok konuşmam :)
soyamda anlatacak hikaye çoktur kesin
ay çok severim öyle muhabbeti bol insanları ama ben öyle değilim
konuşamıyorum aklıma bişey gelmiyor
tanıyınca anlarsınız
belki buluşuruz kimbilir
ama beni bu kilolarımla görmeyin
önce kilo vermem gerek hele bi 65i görim 60 55 ondan sonra
incecik bi hatun olmam gerek yoksa aşağılık kompleksi yaşatırsınız siz bana

ay soyam tatilden bi resim atim dedim özel mesajla
biz seni hep görüyoruz
ama beceremedim :)
boş mesaj geldiyse kusura bakma

Sohbet konusunu merak etmeyin kizlar, benim oadar cenesi dusuk bulunmaz emin olun )))) genellikle isim satis uzerine oldugundan konusma bizde cok onemlidir e birde egitmenligi ekleyin bunun uzerine, birakirsaniz saatlerce konusurum yani, bende konu cok yeterki dinleyen olsun ))))))))

İnsallah bir gun bulusmak nasip olurda hep birlikte oturup bir kahve iceriz... Bunu gercekten isterim..

Abla merhaba ben 21 yasındayım 81 kg yum artık vermek istiyorm sadece konu basındaki yazını okudum ve sanırım vermıssın kilolarını ne olur bana da yardmcı ol ve cabucak vereyım gerçekten bıktım artık böyle yasamaktan :/

Selam

Sen su anda erginsena'nin topiginde diyet yapiyorsun, bence orda devam etmelisin... Sena gayet basarilidir bu konuda, eger onun tavsiyelerini dinlersen cok guzel kilo verebilirsin..
Birkac farkli topige yazdigin icin kararsiz bir yapin oldugu izlenimine kapildim, bizim topigimizde biraz sert kurallar vardir burda yaptigimiz diyet motivasyonunu bozar...
Daha yasinda kucuk bir diyetisyen destegi alarak ilerlemeni tavsiye ederim..
Sevgilerimle

hmm özel mesajda foto gönderimi yokmuş
zayıflayınca göndereyim o zaman
10 kilo verdikten sonra topiktekiş kızlara tek tek göndercem fotolarımı :)
öncesi sonrası diye :)

10 kilodan once tatilde aldiklarini daha sonra 10 kilo olarak hesapliyorsun degil mi ))))) aksi takdirde kabul etmem ona gore ))
Su tatil kilolarinizdan kurtulmaniz icin tam iki haftaniz var ona gore... İyi degerlendirin yoksa uzerim hepinizi ))

10 kilodan once tatilde aldiklarini daha sonra 10 kilo olarak hesapliyorsun degil mi ))))) aksi takdirde kabul etmem ona gore ))
Su tatil kilolarinizdan kurtulmaniz icin tam iki haftaniz var ona gore... İyi degerlendirin yoksa uzerim hepinizi ))

yok soyacım o kilolar gidici
sporsuz kilo veremiyorum ama onu çok iyi biliyorum
benim bir an önce spora başlamam gerek
yarın hem diyet hem spor süper bi başlangıçla üzeirmdeki 2 kgluk yağ kütlesinden bir an önce kurtulucam
sonra daaaa ver elini 65 veeeeeeeee 55
incecik bi hatun olucam

ayyy çok özlemişim sizleriii
ayrılamıyorum bilgisayarın başından
yarın süper bi gün olucak
erken yatalım erken kalkalım
sizleri çokkk seviyorum kızlar
iyi ki varsınız herkese hayırlı geceler

Yok abla diyet meselesi değil zaten Arzu ablayla ierliyorum ben ama hani motive etmeniz açısından ve deneyimlerini anlatmanız açısından çünkü kilolarımız yakın ve vermişsiniz örnek almak istedim sizi ama siz bilirsiniz. İyi geceler teşekkürler

Kızlar 5:30 da kardeşim aradı hamileydi.Suyu gelmiş.Yatışını yapmışlar. Yani bugün bebiş geliyor.Dua edin. Ben şimdi hasteneye gidiyorum.

Günaydın kızlar

ınsıra hoşgeldin canım özledik valla senı de neyse geldin artık kaldımız yerden devam yağ kutlelerınden kurtulmaya

ay ne güzel olurdu bir yerde toplanıp bol bol sohbet etmek belkı ilerde olurmu olur

gwertybaby uğransan ne iyi olurdu sağlık olsun artık nediyelim

biz artık kurbana odaklanalım kaç kg vereceğiz diye demi kızlar

Evet bugun regl oldum

canım herşey istiyor ama yemicem

sabah güne 1 elma ile başladım (canım sabah sabah tatlı istedi de)bende böle bastırdım

sonra çeyrek simit 1 parça peynır

Gunaydin kizlar, ruyamda bir kizim olmustu... Hastaneye gittim dogum yaptim ve kizimi aldim, yolda giderken ona isim verdim ama ne isim verdigimi hatirlamiyorum.. Kimsenin haberi yoktu cocugum oldugundan.. Ve kimseye soylemeyi de dusunmuyordum.. Surekli cocuk istemedigimi dusunuyordum, herkesin bebegim oldugunu ogrendiginde bana bakislarinin degisecegini dusunuyordum... Ama bebegimi cok seviyordum...

gunaydin kizlar..sabah bebek arabasiyla yuruyusumu yaptim sekersiz nescafemi ictim kahvaltidada 1 yemek kasigi lor 1 domates 1 biber maydinoz 2dilim etimek yedim...
simdi suyumu iciyom bir taraftanda size yaziyorum...ocagada patlican koydum kozleniyor..karniyarik yapcam aksama...
bugun tartildim 70.7 hadi hayirlisi bakalim diyorum...
kasim sonuna insirah yasemin qwerty fit olucaz baska yolu yok:)))

canim hayra yoralim hayir olsun sen istemesende insanin kendi kanindan canindan bir parcanin mutlulugu tarif edilemez allah sanada yasatsin bu duyguyu insallah brn isterim...bakarsin bir bebek haberide senden aliriz bu topikte:)))
doguran dogurana biliyon burda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…