Günaydın kızlar
ınsıra hoşgeldin canım özledik valla senı de neyse geldin artık kaldımız yerden devam yağ kutlelerınden kurtulmaya
ay ne güzel olurdu bir yerde toplanıp bol bol sohbet etmek belkı ilerde olurmu olur
gwertybaby uğransan ne iyi olurdu sağlık olsun artık nediyelim
biz artık kurbana odaklanalım kaç kg vereceğiz diye demi kızlar
insirah 5 incirmi??????
naptin sen arkadasim yemeeeeeee 5 tane max 2 tane 1inin tadi da ayni 5inin tadida....
bayrama vercez ona goreeeee
of of kızlar
nedir bu hergun gözyaşı ,kan ve şehit haberleri annelerin feryatları babaların dik duruşu tam bugun bitecek bugun güzel şeyler olacak derken bugun tam afyon 25 şehit şırnak 1 şehitine allahtan rahmet ailelerine başı sağolsun tum türkiyenın başı sağolsun diyelim elımızden birşey gelmiyor
artık televizyona bakmak gazete okumak istemiyorum
daha kaç can yanacak daha kaç ocak sönecek daha da önlemler alınmıyor
hmm ben de yarın haşlanmış sebze yapim bakim bimrb kızlar
öğle yemeğim:
aksam yemeğim:
- haslanmıs sebze (julyen kesılmıs kabak, bamya,kırmızı ve yesıl bıber,havuc)
- yogurt
yagsız tuzsuz haslanmıs seylerın benı acaip tok tuttgunu mıdeme taşşş gıbı oturdugunu farkettım :)
- 1 kepce corba
- 1 su bardagı haslanmıs makarna
- ton balıklı salata
tavuk, makarna vs.. hele de tavugun göğüs kısmı.
bugun sabah kızımla hareketlı parcalar çalıp zıpalayarak oynadık(kahvaltı bıle etmeden)
3 km yurumek kadar yoruldugumu ve terledıgımı farkettım. acaba artık yuruyus yapmasam da dans mı etsem dedım. 12 kılo verırken de leslie ve dans ile hareketlerımı yapıodum. koşubandı aldık onları bıraktım.
hem dans hem yuruyus yaparım olmadı.
2-3 gundur su ıcemıyorum kızlar,toplasanız4-5 bardak anca...
tartıda bugun 64.8 cıktım. su ıcmedıgımden mı acaba
bir topıkte gobek problemınız varsa gunde 300 kere karnınızı ıcerı cekıp bırakın 1 ay sonra farkı goruceksınız yazıyordu. 2 gundur 300 kesın yapıorum gerısını artık saymıorum. 400-500 yapıorum sanırım. aklıma geldıkcede karnımı ıcerı cekik duruyorum. bakalım ne kadar farkedıcek?
senın gobek ıcın yaptıgın özel bısey varmıydı soya?
evlenmeden once calışırken de 64-65 arasıydım. ozamanlar olan pantolunumu denedım. bacaklarım ok sorun yok ama gobeğimden kapanmadıyani cooook zor kapandı ve bel yanlarım fırtladı. çok üzüldüm yaa bu sezaryen ne fena bıseymıs ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?