Kızlar 5:30 da kardeşim aradı hamileydi.Suyu gelmiş.Yatışını yapmışlar. Yani bugün bebiş geliyor.Dua edin. Ben şimdi hasteneye gidiyorum.
Günaydın kızlaaaaaar
Ya dün sabahki mesajımı kimse okumadı mı
Bebeğimiz geldi diyorum.Huuuuuuu duyan yokmu?Soyacığım sen rüyanda doğurmuşsun biz gerçekte doğurttuk.
Dün akşam çok geç geldim ve yazılanları sadece şöyle bir gözden geçirdim.Şimdi kardeşimin evine gidiyorum.Bugün taburcu olacak.Evi silip süpüreyim.Diettede full gaz ilerri.Dahada hırslıyım.Çok dikkat ediyorum.Hadi kısmetse akşama görüşürüz.
Günaydın kızlaaaaaar
Bebeğimiz geldi diyorum.Huuuuuuu duyan yokmu?Soyacığım sen rüyanda doğurmuşsun biz gerçekte doğurttuk.
Dün akşam çok geç geldim ve yazılanları sadece şöyle bir gözden geçirdim.Şimdi kardeşimin evine gidiyorum.Bugün taburcu olacak.Evi silip süpüreyim.Diettede full gaz ilerri.Dahada hırslıyım.Çok dikkat ediyorum.Hadi kısmetse akşama görüşürüz.
günaydın kızlar buralardayım yasemincim hergün takip ediyorum sizi yazmasamda okuyorum bugün pek iyi olduğum söylenemez midem bulanıyor sabahtan beri çıkartıyorum başım ağrıyor kahvaltı bile edemedim zormuş ya bulantım olsun istiyordum ama vazgeçtim işten izin bile alabilirim böyle devam ederse bebek iyidir herhalde en son geçen hafta gördüm dünde hafif bir lekelenmem olu ama devam etmedi allahtan dün bugün stresliyim pazartesi gidicem doktora bebeği görmek için inşallah iyidir.
:))..bende hamile olmadan önce midem bulanır biraz olsun kilom düşer diye düşünürdüm ama o mide bulantısı aman allahım yaşadıktan sonra bulanmasın da kilo almaya razıyım dedirtiyordu bana zamanında...
ailenle aynı şehirde mi yaşıyorsun inci yoksa farklı şehirlerde mi..?
aynı şehirde yaşıyorsan şanslısın..ben doğudayım anneme 24 saat uzaklıkta...midem bulandığında oturur ağlardım annem olsa yanımda diye.....yemek bile yapamazdım...eşimin yaptığı makarnaları çok yedim...tükettiğim çubuk krakerin haddi hesabı yoktu...
allah yardımcın olsun...
Günaydın kızlaaaaaar
çok geçmiş olsun kardeşine...allah analı babalı büyütsün bebişinizi...
bnm de 4,5 aylık kızım var allah şimdiden onların yardımcısı olsun kırkımız çıkana kadar geceleri hep ayaktaydık...gözlerim kan çanağı gibiydi resmen...ama herşey geçiyor...onlarda yaşayıp geçirir...
kız mı erkek mi adını ne koycaklar...?
günaydın kızlar buralardayım yasemincim hergün takip ediyorum sizi yazmasamda okuyorum bugün pek iyi olduğum söylenemez midem bulanıyor sabahtan beri çıkartıyorum başım ağrıyor kahvaltı bile edemedim zormuş ya bulantım olsun istiyordum ama vazgeçtim işten izin bile alabilirim böyle devam ederse bebek iyidir herhalde en son geçen hafta gördüm dünde hafif bir lekelenmem olu ama devam etmedi allahtan dün bugün stresliyim pazartesi gidicem doktora bebeği görmek için inşallah iyidir.
benimki de 22 nisan doğumlu
sen de mi nisan annesisin yoksa ?
kilo vermek çok güzel dimi
ben de şimdi yavaştan ek gıdalara da başladım rahatlıkla diyetime devam ediyorum
yok canım annemler köyde yaşıyorlar gerçi çok uzak sayılmazlar benim ilk kez bulantım oldu bugün eve gittim izin aldım size yazdıktan sonra yattım 2 saat falan iyi geldi şimdi tekrar işe geldim ama gerçekten çok zormuş ya olmasın bir daha inşallah bende yiyorum ara sıra çubuk kraker iyi geliyor.
Günaydın kızlaaaaaar
Bilgiler içinn çokk sağol soyacımSelam kizlar, uzuuuuuun yillardan sonra bugun ilk defa gomlegimi pantolonumun icine koydum ve belime kemer takip dolastim... Zayif olmak guzel sey )) onumuzdeki sene kesinikle su kalan minik gobegimden de kurtulup beyaz atlet giyecegim ))) bu muhtesem bir sey yaw aynada surekli kendime bakmak istedim )))))
Haslanmis sebze tok tutar, ozellikle tuzsuz pistiyse Gİ orani dusuk olur ve tokluk hissi verir... Genellikle onerim (daha once onermistim bilmeyenler icin yaziyorum) koftelerinizi onceden hazirlayip buzluga atin, tavuk gogsunden fileto yaptirin buzluga atin, eger balik alabiliyorsaniz alip buzluga atin yada superfresh balik alip atin buzluga.. Ve aksamlari yemek dusunmeyin, aksamlari sadece izgara yiyin... Bu uc secenekten birini hemen buzluktan cikarin tost makinasinin arasinda pisirin... Yanina ya salata yapin yada buharda pismis sebze yapin... Aksam yemeginiz hem hafif hem doyurucu hemde muthis bir yag yakici olmus olur benden soylemesi ))
Minnakcim, ben gobegim icin surekli karin bolgemi calistiriyordum... Seninde yaptigin gibi otururken karnimi icime cekip birakiyordum, dizi izlerken ayaklarimi karnima cekip birakiyordum, mekik cekiyordum, internetten buldugum bir cok basit ve uygulanabilir hareketi yapiyordum.. Bel fitigim oldugu icin cok zorlayici hareketler yapamiyordum malesef o yuzden kolay ama karin kaslarimi calistiracak tum hareketleri yaptim... Hatta dus alirken karin bolgemi kabak lifle 100 kere ovdum sonra soguk suyla sok uyguladim )) 106 cm olan karin bolgem su anda 74 cm... Ve ben 65-70 cm arasina dusurmek icin ugrasiyorum su anda))
Soda ile ilgili bir arkadas soru sormustu ama kimdi hatirlamiyorum aklima gelmisken yazayim, eger gunde 3 litre ve uzeri su iciyorsan 1 sise sade soda icebilirsin... Aksi takdirde sodayi onermiyorum... Her sodada yaklasik 1 cay kasigi tuz bulunuyor, vucudumuza gereksiz yere zarar vermeyelim.. Sodanin zayiflatici bir ozelligi yok... İcerdigi tuz orani nedeniyle bobreklere zarar verir.. Eger icmek istiyorsan haftada iki kere suyla seyrelterek ve limonla tatlandirarak icmeni tavsiye ederim..
Su icemeyen arkadaslarim, gunluk 1,5 litre mutlaka icmeye calisin ki bu da 6 bardak demektir.. Hic icemediginiz gun mutlaka 6 bardak icin... Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su icmek ilk isiniz olsun boylelikle gun icinde kalan suyu mutlaka icersiniz ))
Hadi optum, isler gucler var hastasiyim bu dizininnnn peh peh peh peh
gözünüz aydınn canımm daha yeni gördüm mesajınıGünaydın kızlaaaaaar
bende çokk seviyorumm burdakii herkezii hatta tanımadangünaydın günaydın günaydın kızlar...soyacım seni çok seviyorum kızlar sizi çok seviyorum bu topiği çok seviyorum....
200 gr daha vermenin mutluluğu var üzerimde....
ben biraz takıntılı bi insanımdır..
illaki takçak birisini yada bişeyleri bulurum şimdi bu aralar kiloma taktığım için eşim söylemlerimden kurtuldu.....:))))
insirah hoşgeldinnayy canım kurura bakmayasın gözden kaçmış demek ki
rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi
ben de 300 gr eksilme gördüm tartıda
ama kendimi çok şiş hissediyorum yaaa
göbeğim göğüslerim bi acayipleşti
regl 1 hafta filan sonra ondan mı acaba
ama daha önce bu kadar erken böyle şeyler hissetmezdim
kahvaltım 1 yumurta
1 dilim uno light
bol yeşillik
ara öğün yapmadım geç yapmıştım kahvaltıyı
öğle yemeğim
hindi değil malesef tavuk varmış markette
sebzeli tavuk sote
1 dilim uno
salata
ara
bir avuç kadar badem fındık kuru üzüm
1 su bardağğı kaar yoğurt
öğle
1 tane biber dolma(içi bol kıymalı bulgur)
yoğurt
salata
çok mu olmuş acaba
Günaydın kızlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?