Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Kızlar 5:30 da kardeşim aradı hamileydi.Suyu gelmiş.Yatışını yapmışlar. Yani bugün bebiş geliyor.Dua edin. Ben şimdi hasteneye gidiyorum.

Günaydın kızlaaaaaar
Ya dün sabahki mesajımı kimse okumadı mı
Bebeğimiz geldi diyorum.Huuuuuuu duyan yokmu?Soyacığım sen rüyanda doğurmuşsun biz gerçekte doğurttuk.
Dün akşam çok geç geldim ve yazılanları sadece şöyle bir gözden geçirdim.Şimdi kardeşimin evine gidiyorum.Bugün taburcu olacak.Evi silip süpüreyim.Diettede full gaz ilerri.Dahada hırslıyım.Çok dikkat ediyorum.Hadi kısmetse akşama görüşürüz.

günaydın güzel ve güzel görünmek isteyen çıtırlar

evet dün üşenmedim tam 1 saat 20 dak yürüdüm ardında 25 dak spor yaptım ha öle çok ter atmadım ama bacaklarım baya ağrıdı

akşma menu

tavuk sote
salata
yoğurt

2 fincan yeşil çay karışımı

güne nescafe ile başladım
sabah
domates salatalık biber peynır ve 1 dilm ekmek
1 fincan yeşil çay

soya ben neyı fark ettım biliyonmu uzun zamandır balık tüketmıyorum gerçi pek sevdiğim söylenemez görmesen hiç aramam sen yazınca aklıma geldi

inci nerdesin bebiş nasıl
arada selam ver tatlım

hoşgeldin canım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
nasıl bebiş iyidir inş. kız mı erkek mı

Son düzenleme:
günaydın kızlar buralardayım yasemincim hergün takip ediyorum sizi yazmasamda okuyorum bugün pek iyi olduğum söylenemez midem bulanıyor sabahtan beri çıkartıyorum başım ağrıyor kahvaltı bile edemedim zormuş ya bulantım olsun istiyordum ama vazgeçtim işten izin bile alabilirim böyle devam ederse bebek iyidir herhalde en son geçen hafta gördüm dünde hafif bir lekelenmem olu ama devam etmedi allahtan dün bugün stresliyim pazartesi gidicem doktora bebeği görmek için inşallah iyidir.

günaydın günaydın günaydın kızlar...soyacım seni çok seviyorum kızlar sizi çok seviyorum bu topiği çok seviyorum....

200 gr daha vermenin mutluluğu var üzerimde....
ben biraz takıntılı bi insanımdır..
illaki takçak birisini yada bişeyleri bulurum şimdi bu aralar kiloma taktığım için eşim söylemlerimden kurtuldu.....:))))

çok geçmiş olsun kardeşine...allah analı babalı büyütsün bebişinizi...
bnm de 4,5 aylık kızım var allah şimdiden onların yardımcısı olsun kırkımız çıkana kadar geceleri hep ayaktaydık...gözlerim kan çanağı gibiydi resmen...ama herşey geçiyor...onlarda yaşayıp geçirir...

kız mı erkek mi adını ne koycaklar...?

:))..bende hamile olmadan önce midem bulanır biraz olsun kilom düşer diye düşünürdüm ama o mide bulantısı aman allahım yaşadıktan sonra bulanmasın da kilo almaya razıyım dedirtiyordu bana zamanında...
ailenle aynı şehirde mi yaşıyorsun inci yoksa farklı şehirlerde mi..?
aynı şehirde yaşıyorsan şanslısın..ben doğudayım anneme 24 saat uzaklıkta...midem bulandığında oturur ağlardım annem olsa yanımda diye.....yemek bile yapamazdım...eşimin yaptığı makarnaları çok yedim...tükettiğim çubuk krakerin haddi hesabı yoktu...

allah yardımcın olsun...

yok canım annemler köyde yaşıyorlar gerçi çok uzak sayılmazlar benim ilk kez bulantım oldu bugün eve gittim izin aldım size yazdıktan sonra yattım 2 saat falan iyi geldi şimdi tekrar işe geldim ama gerçekten çok zormuş ya olmasın bir daha inşallah bende yiyorum ara sıra çubuk kraker iyi geliyor.

ayy canım kurura bakmayasın gözden kaçmış demek ki
rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi

ben de 300 gr eksilme gördüm tartıda
ama kendimi çok şiş hissediyorum yaaa
göbeğim göğüslerim bi acayipleşti
regl 1 hafta filan sonra ondan mı acaba
ama daha önce bu kadar erken böyle şeyler hissetmezdim

kahvaltım 1 yumurta
1 dilim uno light
bol yeşillik
ara öğün yapmadım geç yapmıştım kahvaltıyı

öğle yemeğim
hindi değil malesef tavuk varmış markette
sebzeli tavuk sote
1 dilim uno
salata

benimki de 22 nisan doğumlu
sen de mi nisan annesisin yoksa ?
kilo vermek çok güzel dimi
ben de şimdi yavaştan ek gıdalara da başladım rahatlıkla diyetime devam ediyorum

ah canım bilirim o bulantıları çok kötü sabah ezanıyla başlardı bende tam doğuncaya kadar devam etti inşallah sende tez zamanda geçer bulantıların bulantıların imdadına tuzlu kraker galeta falan iyi gelirdi bende onları tuketirdim birde kuru kuru ekmek yerdım bastırsın dıye :)))) doktora gıdınce haberdar et bizide dikkat et kendine

ara
bir avuç kadar badem fındık kuru üzüm

1 su bardağğı kaar yoğurt

öğle
1 tane biber dolma(içi bol kıymalı bulgur)
yoğurt
salata

çok mu olmuş acaba

benimki de 22 nisan doğumlu
sen de mi nisan annesisin yoksa ?
kilo vermek çok güzel dimi
ben de şimdi yavaştan ek gıdalara da başladım rahatlıkla diyetime devam ediyorum

benim kızım normalde 9 mayısta doğacaktı ama 26 nisanda doğdu(eşimle doğum tarihi aynı kızımın...)))..mayıs annelerini takip ediyorum ben...
kızımı daha ek gıdaya geçirmedim ara ara yalatıyorum elma şeftali giibi şeyler ama tam anlamıyla vermiş değilim de ben okula başlayınca mecburen yavaş yavaş yedireceğiz...

ben bayram bitti hemen başladım hatta gözlerimiz seni aradı insirah ne zaman gelecek diye...? kilo vermek harika tabi insan kendini çok çok çok mutlu hisssediyor....

inci bulantın 2 saat sürdüyse harika dua edelim cnm sana da bidaha olmaz inşallah....bnm sabah akşam 4 ay boyunca bulantım olurdu hep...
ailenin sana yakın olması iyi çağırınca hemen gelirler...şanslısın...

gözünüz aydın tatlım gözden kaçmış herhalde..
Alllah analı babalı buyutsun inşaAllah

kahvaltım:
minik tost (domates ve lor peynırlı)
yumurta sarısı (kızımcıgım beyazını yedı :)
bitki çayım

öğle:
haslanmıs karnabahar
yogurt ve pul bıber döktüm üstüne

aksama da tavuk salata sanırım..

Bilgiler içinn çokk sağol soyacım
gözünüz aydınn canımm daha yeni gördüm mesajını
bende çokk seviyorumm burdakii herkezii hatta tanımadan
insirah hoşgeldinn
bende geçen hafta regl oldumm ama olmadan 1 gün önce tartıda beni 800gr fazla gösterdi ve çok üzüldümm

ara
bir avuç kadar badem fındık kuru üzüm

1 su bardağğı kaar yoğurt

öğle
1 tane biber dolma(içi bol kıymalı bulgur)
yoğurt
salata

çok mu olmuş acaba

yasemincim soya daha iyi bilir ama ara öğünlerinn çok değilmii
hergün kuruyemiş yiyorsunn onlarda etkiliyooo olabilirmii kilo vermenii

allah kardeşinin bebeğine uzun ömürler versin inşallah bahtı güzel olsun canım teyze oldun ha çok güzel oluyor insanın kardeşinin bebeği olması bende geçen yıl 2 .kez teyze olmuştum önümüzdeki senede nisanda da anne olucam kısmetse.

Selam kizlar, ben bugun hic yazmadim size degil mi? İs guc derken unutmusum sanirim ))) bugun hem annemler yazliktan geldi hemde kayinvalidem memleketten geliyor... Butun gun ev temizle yemek yap derken zaman nasil gecti anlamadim... Az evvel annemler gitti simdi kayinvalidemi bekliyorum, goruncem havaalanindan almaya gitmisti birazdan gelirler... Cok yoruldummm ))
Yarin sabah sinavim var, ders notlarima son bir kez goz atacagim yatmadan, bu dersi verirsem iyi olur borcsuz 4. Sinifa gecmek ve onumuzdeki sene de mezun olmak istiyorum..

Simdi kendime yesilcay demledim hazir kimse yokken rahat rahat iceyim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…