Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

kilo çizelgesi yaptım kendime...
dedim ve sildim çizelgemi....

Son düzenleme:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Dördüncü kez teyze oluyorum.3 tane ablamın ve 1 tane kardeşimin oldu.Çok yoruldum.Daha öncekikerde böyle yorgunluk hissetmemiştim.O zaman çalışıyordum.Herşeyi annem hallediyordu.Şimdi annem anneanneme bakıyor.Ama gece hastanede kardeşimin yanında annem kaldı.Allah inşallah en kısa zamanda bana ve tüm çocuk isteyenlere bu duyguyu yaşatır. Ama kesinlikle normal doğum yapmam.O ne yaaaaa.Kardeşimmi doğurdu benmi anlamadım.

Soyacığım inşallah sınavını geçersin.Ne okuyordun?Eski sayfalara bakamadım da.
Bu arada diette sapma yok.Aynen devam.Bu günkü menümü yazmaya halim yok.Artık yarınkileri yazarım.hepinize iyi geceler.

Günaydın arkadaşlar;
Bu sabah 1 saat yürüyüş yaptım.Sonra kahvaltımdada 1 domates,1 salatalık, 1 dilim ekmek.dereotu, maydonoz ve yeşil çay vardı.

cemile bende bende korka korka 3 tane normal doğurdummmm bende tavsiye etmiyorumm vallaha ne yalan söylimm psikolojimm bozulmuştu 2 nci doğumda
aysss neden sildinn cetveliniiii
sabah kalhvaltısı tam buğdaylı ekmekle 1 tost ve yarım domates

Gunaydin kizlar, bu sabah sinavim vardi ve ben uyuyakaldigim icin giremedim sinava, neyse saglik olsun... Zaten 4. Sinifa gectim tek dersten girecektim birclu gecmeyeyim diye.. Ruyamda bir vampir kanimi icmeye calisiyordu uyanmak istemedim, uyandigimdaysa cok gecti artik sinava yetismek icin ))))))))) bu arada isletle okuyorum merak eden arkadaslar icin.. Halkla iliskiler mezunuyum, birde isletme diplomam olsun dedim... Bu diplomayi da aldiktan sonra ya antropojo yada psikoloji okumayi dusunuyorum bakalim, hayirlisi...

Acayip bir miskinlik var ustumde, su buz devri filmindeki miskin sid gibi hissediyorum kendimi, acep ruyamdaki vampir tum kanimi emdimi ne ))))))))

dun gece bızım pıtırcıkbızı hıc uyutmamıştı. sabaha sarhoş kalkmıstım. :S onu ogle yukusuna yatırdım bende onunla uyudum.
öğle yemeği yemedım.
ara öğün gibi bişey yaptım.

2 hurma,
yarım bardak süt,
5-6 tanede yer fıstıgı yedım.

soya sosu maşallah iradene hayran oldum
ara ara gelip sayfalarını okudum çok güzel bilgiler veriyosun bende şu aralar tekrar zayıflamak istiyorum ama hiç motive olamıyorum harekete geçemiyorum ve verdiğim kiloları geri almaya başladım ve çok üzülüyorum
bide tatlı krizleriniz olunca nasıl atlatıyosun sigarayı bıraktım ama çikolatadan ve hamurişinden uzak kalamıyorum
bana önerilerini yazarmısın .

Üzüldüm soya.Neyse kısmet.vampir kanının çoğunu içtiyse zaten sınavda birşey yapamazdın :)Boşver nasıl olsa geçmişsin.1 derside sonradan halledersin.
Ara öğün:1 armut
Öğlen:Yeşil mercimek,1 közlenmiş kırmızı biber

Birazdan kardeşime gidicem orda kalacağım.Yarın gelicem bakalım bizim minik sıpa napıyor...Dün ablam altını temizlemek için altını açmış.Bezini alırken sen bir güzel çiş yap.Tabii nevresim, yatak falan çiş...Yani ilk yaramazlığını yaptı sıpamız.

selam kızlar
bugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

ara öğün 1 elma

öğlen menemen yaptım az yağlı
1 dilim çavdar

ara öğün 2 incir

2. aramı şimdi yapıyorum 1 bardak sütle

akşama tavuk sote planlıyorum

dün kına gecesi vardı bi oynadım bi oynadım :) bi de oynamayı bilsem napardım bilmiyorum
kurtlarımı döktüm geldim :)
arada lazım böyle kafa dağıtmak yaaa çok eğlendim
bi de dün 1 saat yürüdüm

bugün bende de var o miskinlikten
havalardandır heralde yaa
bence kesin psikoloji oku
ben de din psikolojisi alanında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum
bakalım zaman ne gösterir

soya üzüldüm sınava girememene ama vardır bunda da bir hayır...belki bi şerri defetmişsindir başından...

karabiber cetvelimi sildim çünkü pazartesi soya bizden kilo bildirimi isteyecek gramı gramına öyle demişti o zaman tam anlamıyla yapacağım...

bnm kahvaltım:
1 domates lorla karıştırdım
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay

ara:yarım paket kepekli bisküvi

öğlen:
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği

ara:1 elma

akşam: (yemeğim hazır)
fırında köfte 5 adet
1 kase yoğurt
salata

bnm eşimin ewe geliş gidiş saatleri tam bnm yemek saatime uyuyor..gündüzden 6'da geliyor en geç 6.30'da yemiş oluyoruz yemeği...
geceye de 6'da gidiyor 5.30'ta yiyoruz yemeği yani saat 7 olmadan ben doymuş oluyorum...

acıkırsam 1 bardak süt içiyorum içine yarım çay kaşığı kahve atarakk..

ercemmm canım arkadaşımm ben sana yazayımmm sütüü ısıtıp içine tarçın koyuyorsunn baktın kesmedimii meyvenin üzerine tarçın serpiyorsunnn
ama benn başlayalı yarın tam 1 ay olacak ve hiç tatlı yapmadımda yemedimde,yok sa çok severimmm

bende kilomu basküldeki resmiyle koyacağım canımmm
başladığımda 86.8 idim aslında daha önce 92 bile olmuştumm onları zorlada olsa verebildimmm
menünde çok güzelmişşş

mrb ben 1 haftadır diyetteyim soyacım senin dediğin gibi sağlıklı yiyerek yapıyorum rejimi ama aşırıya kaçmadan ..2 ay sonra düğünüm var şu an kilom 61 boyum 64 yaşım 27 55 olmak istiyorum yardım ve destek çok iradeliyim plates yapıyorum hergün sirkeli su gece ve sabah sabahları süt ve nesfit
öğlenleri probiotik yoğurt sebze
akşamları sebze yemeği
aralarda kayısı suyu içiyorum salatalık yiyorum
bide bu arada haftada 5 gün sabah kalkınca yarım saat tempolu yürüyorum yarın tartılacam akşam tam kilomu yazarım
yardımlarınızı bekliyorum

kızlar nasılsınız kararbıberım ercem mınnakımmm herkesler burda toplanmıs eskı topıge ugrayan yok bende mı buraya transfer olsam acaba:))

Günaydınlarrr
sabah kahvaltım saat 8 de
1 dilim ekmek ,lor ve domates yanınada bir kaç yaprak nane aldımm

merhaba karabiberim nasılsın maşallah arkadaşıma seni gördükçe bende gaza geliyorum
dün bu topiği okudum ve tekrardan diyet yapma isteğim geldi .hatta bu sabah eşimle kalktık sahilde 1 saatten fazla yürüdük .eve gelirken eşim pastaneden börek aldı ama ben yemedim tadına bile bakmadım .pastanenin elmalı turtaları çok güzel oluyo ben ço severim eşim alıyımmı dedi istemedim ilk defa reddettim bi tatlıyı
eşim kızım börekleri yerken ben kendime domates salatalık biber maydonoz nane keçi peyniri 2 dilim çavdar ekmeği olan bi tabak hazırladım .
geçen gün bir kase yoğurdun içine bir tane şeftali doğradım biraz tarçın serpip yemiştim canım çok tatlı istiyodu demekki doğru yapmışım
benimki tatlı bağımlılığı gibi bişey galiba yada alışkanlık ama buna bi son vericem yeter artık
bende evde çok fazla tatlı hamurişi yapmamda annem çok yapıyo ve her yaptığından mutlaka bizede geliyo eee bende dayanamıyorum ama artık yemek yok 65 olana kadar devamm

Son düzenleme:
Ercecimm sayfaları mutlaka oku okadar güzel yorumlar varkii ben bütünn sayfaları tek tek okudumm bıkmadan usanmadan ,inann bende okuduğumda kaçamak yapmanınn aslında bizii kandırmaktan başka birşey olmadığını farkettim bu sayfayı bulduğumm gün kesin karar verdim ve tam 1 ay olduu başlayalı yarınn resmiyle paylaşacağımm kilomu
Önceden biliyorsunkii benn devam ettiremiyordum diyetimii
kaçamakların 1 lokması bile bize kilo olarak geliyor ama insan sanıyorki bir kaşıktan birşey olmazz
senn daha bu sayfalarııı oku bir elinn birşeye gittiğinde kendine dur diceksinn aklına burası gelecekk,ben geç kalmışş görmüyorumm kendimii ve mayısa kadar bu kilo işii kapanacakkk
Soyanınn kaçamakk konusunda kesinlikle affı olamdığınıda okuyacaksınn canımm bu konuda çokk sertt bende onunn bu sertliğinii çok sevdimmm
soyanınn yazdığı listeleri not tutmaya çalış faydası çok olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…