Gunaydin kizlar, bu sabah sinavim vardi ve ben uyuyakaldigim icin giremedim sinava, neyse saglik olsun... Zaten 4. Sinifa gectim tek dersten girecektim birclu gecmeyeyim diye.. Ruyamda bir vampir kanimi icmeye calisiyordu uyanmak istemedim, uyandigimdaysa cok gecti artik sinava yetismek icin ))))))))) bu arada isletle okuyorum merak eden arkadaslar icin.. Halkla iliskiler mezunuyum, birde isletme diplomam olsun dedim... Bu diplomayi da aldiktan sonra ya antropojo yada psikoloji okumayi dusunuyorum bakalim, hayirlisi...
Acayip bir miskinlik var ustumde, su buz devri filmindeki miskin sid gibi hissediyorum kendimi, acep ruyamdaki vampir tum kanimi emdimi ne ))))))))
Gunaydin kizlar, bu sabah sinavim vardi ve ben uyuyakaldigim icin giremedim sinava, neyse saglik olsun... Zaten 4. Sinifa gectim tek dersten girecektim birclu gecmeyeyim diye.. Ruyamda bir vampir kanimi icmeye calisiyordu uyanmak istemedim, uyandigimdaysa cok gecti artik sinava yetismek icin ))))))))) bu arada isletle okuyorum merak eden arkadaslar icin.. Halkla iliskiler mezunuyum, birde isletme diplomam olsun dedim... Bu diplomayi da aldiktan sonra ya antropojo yada psikoloji okumayi dusunuyorum bakalim, hayirlisi...
Acayip bir miskinlik var ustumde, su buz devri filmindeki miskin sid gibi hissediyorum kendimi, acep ruyamdaki vampir tum kanimi emdimi ne ))))))))
soya sosu maşallah iradene hayran oldum
ara ara gelip sayfalarını okudum çok güzel bilgiler veriyosun bende şu aralar tekrar zayıflamak istiyorum ama hiç motive olamıyorum harekete geçemiyorum ve verdiğim kiloları geri almaya başladım ve çok üzülüyorum
bide tatlı krizleriniz olunca nasıl atlatıyosun sigarayı bıraktım ama çikolatadan ve hamurişinden uzak kalamıyorum
bana önerilerini yazarmısın .
soya üzüldüm sınava girememene ama vardır bunda da bir hayır...belki bi şerri defetmişsindir başından...
karabiber cetvelimi sildim çünkü pazartesi soya bizden kilo bildirimi isteyecek gramı gramına öyle demişti o zaman tam anlamıyla yapacağım...
bnm kahvaltım:
1 domates lorla karıştırdım
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay
ara:yarım paket kepekli bisküvi
öğlen:
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
ara:1 elma
akşam: (yemeğim hazır)
fırında köfte 5 adet
1 kase yoğurt
salata
bnm eşimin ewe geliş gidiş saatleri tam bnm yemek saatime uyuyor..gündüzden 6'da geliyor en geç 6.30'da yemiş oluyoruz yemeği...
geceye de 6'da gidiyor 5.30'ta yiyoruz yemeği yani saat 7 olmadan ben doymuş oluyorum...
acıkırsam 1 bardak süt içiyorum içine yarım çay kaşığı kahve atarakk..
ercemmm canım arkadaşımm ben sana yazayımmm sütüü ısıtıp içine tarçın koyuyorsunn baktın kesmedimii meyvenin üzerine tarçın serpiyorsunnn
ama benn başlayalı yarın tam 1 ay olacak ve hiç tatlı yapmadımda yemedimde,yok sa çok severimmm
Ercecimm sayfaları mutlaka oku okadar güzel yorumlar varkii ben bütünn sayfaları tek tek okudumm bıkmadan usanmadan ,inann bende okuduğumda kaçamak yapmanınn aslında bizii kandırmaktan başka birşey olmadığını farkettim bu sayfayı bulduğumm gün kesin karar verdim ve tam 1 ay olduu başlayalı yarınn resmiyle paylaşacağımm kilomumerhaba karabiberim nasılsın maşallah arkadaşıma seni gördükçe bende gaza geliyorum
dün bu topiği okudum ve tekrardan diyet yapma isteğim geldi .hatta bu sabah eşimle kalktık sahilde 1 saatten fazla yürüdük .eve gelirken eşim pastaneden börek aldı ama ben yemedim tadına bile bakmadım .pastanenin elmalı turtaları çok güzel oluyo ben ço severim eşim alıyımmı dedi istemedim ilk defa reddettim bi tatlıyı
eşim kızım börekleri yerken ben kendime domates salatalık biber maydonoz nane keçi peyniri 2 dilim çavdar ekmeği olan bi tabak hazırladım .
geçen gün bir kase yoğurdun içine bir tane şeftali doğradım biraz tarçın serpip yemiştim canım çok tatlı istiyodu demekki doğru yapmışım
benimki tatlı bağımlılığı gibi bişey galiba yada alışkanlık ama buna bi son vericem yeter artık
bende evde çok fazla tatlı hamurişi yapmamda annem çok yapıyo ve her yaptığından mutlaka bizede geliyo eee bende dayanamıyorum ama artık yemek yok 65 olana kadar devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?