kizlar gunaydin size haber verdimmi yazdimmi hatirlamiyorum bile haftasonu kotuydum ignelerle ayakta durdunm..acile kaldirildim aniden fenalastim...bas donmesi mide bulantisi...tetkiklerimi yaptirdim bisey cikmadi...ama seker 180 di ambulansta olctuklerindr oglen 2 adet diyet biskuviyle 1 sut icmistim...disarda oldugum icin. ..bugun yine aranizdayim..diyete devam...annem doktora bisey yemiyo zayiflayacam diye ondandir doktor bey diyodu ben saglikli besleniyorum hic bir sorunyok beslenmemde defim..abur cubur yemiyorum ogunumde yiyorum dedim..diktor stres olmustur dedi..prozac verdi stres yaptigim bir durumda yok kilo v erememem disinda:))) birazdan tartilip yazicam bugun itibariyle onumde 20 gunum var ay sonuna ve hedefim 3 kilo vermek... ver
selam kızlar herkese günaydınnn
bebişim çok huysuzlaştı
hiçbir şekilde durduramıyorum ağlama krizlerine giriyo yavrum
açlıktan uykusuzluktan değil derdi ne bilmiyorum
eskisi kadar sık giremiyorum bu sebepten
gelelim kilo bildirimine
71.1 kg
70i görmek için çok uğraştım ama olmadı
karabiberim tebrik ediyorum canım 4 kg gitmiş bile
daha 1 ay bile olmadı dimi ?
bende mi var bi sorun yaaa herkes tıkır tıkır kilo veriyo
ben gıdım gıdım
bak insirahim beni uine gecnissin ben 71.9((
yedim ama annem zorla tikti agzima 2 gun bende durdu:)))
neyse bugun yanlizim evimde:)))
gidicek bu kilolar baska yolu yok..yeni yilda 36 bedeniz cnm:)))
Kizlarrrr, sabah erkenden kayinvalidemi doktora goturecegim memlekette usutmus cok kotu oksuruyor o yuzden hastane donusu yazarim size haberiniz olsun... Cok sevincliyim cokk 59 kiloyu gordum ya benden mutlusu yokdarisi 55 kilonun basina... 59 kilo cok uzun surdu, tatildi bayramdi derken biraz mola verdim kendime... Kilo almadim ama vermedimde.. 1 kilo yukari asagi oynadi durdu habire... Simdi artis dusus zamani hedef belli, 58 kilo )) bakalim 58 kiloyu ne zaman gorecegim...
Buraya surekli yeni birileri girmek istiyor ama cok fazla insana vakit ayiramayabilirim yeterince ilgilnemeyebilirim... Burasi herzaman ufak bir topik oldu ve oyle kalmasini istiyorum.. Fazla kisi olursak herkesle ilgilenemem, bazen herkese tek tek zaman ayrmak gerekiyor bunu yapamam o zaman...
Bu yuzden az ve oz olalim ama isteyen takip etsin ve yaptiklarimizi uygulasin... Neticede kurallar basit kacamak yok, kacamak yapani atarim topikten ))
Hadi benim gitmem lazim, saclarimi boyamistim yikama saatim geldi... İsin kotu tarafi ojelerim henuz kurumadi offff offf ))))))
Eki Görüntüle 507094
bu da bnm bugünkü kilo bildirimim soyacım sen bildirimleri alacağım dediğin zaman ben 61.5 idim kendime 3-4 gün hedef koymuştum 61 olacağım diye vee oldum da geçmişim bile benden de kocaman bir yuppiiiiiiiiiiii............
bu cumartesi kayınvalidem gelecek o gelene kadar da şu 900 gramı atıp tam 60 olmak istiyorum şimdiki kısa hedefim bu....
tatildeyken 65.5-66 geliyordum bakalım kv görünce beni ne diyecek...:))))
gunaydın hanımlar
gerçi öğlen oldu nerdeyse ama neyse :))))
dun yıne cok yogundum evde de fazla duramadım
yazamadım. denıze falan gittik.
kilom 63.7(sabah tarılmayı unuttum, tok tartıldım) nıye kılo veremıyorum ben ya yazıyorum yedıklerımı nerde yanlış yapıorum anlamıyorum.
yemeklerı yagsız tuzsuz yapıyorum. ekmek nerdeyse hıc yemıyorum. cok nadır yıyorum. boyle yaparak kılomu koruyorum. yarım kılo ya verdım ya vermedım. püffffneyse o da bısey. vucudumun dırencı elbet kırılacak.
dunku menum
pazar kahvaltım: :)
- 2 yumurta ile omlet (pulbıber,kekik ve bıraz lor peynırı attım içine)
- közlenmiş bıber
- domates
ara:
- yer fıstıgı ve antep fıstıgı 10 tane kadar
- 2 tane hurma
öğle:
- 7 kaşık türlü (bastım ustune yıne pulbıberı :)
- 1 dilim ekmek
aksam:
- fırında tavuk
- salata
- (kac gundur canım balık ekmek ıstıyordu, dun esım gelırken almıs. içindeki balığın ceyregını yedım.)
- közlenmiş soğan
bugunkü kahvaltım:
- salata
- lor peynırı
- esime yaptıgım omletten 2-3 lokma aldım
tebrik ediyorumm canım senide hedefine birşey kalmadııı
tuvalete rahat çıkabiliyomusun ondanda oluyoo
tuvalet sorunum var evet. form cayı falan ıcıyorum bazen oyle cıkıyorum. hergun ıcsem mı acaba? oyle de ıshal olurum ya da bagırsaklarım tembellesır dıye korkmustum o yuzden arada bı ıcıyorum.
iyi yapmışsın canımm böyle daha iyi olduteşekkür ederim karabiber....
halanın dediği de sana motive olmuştur..
sen koymuşsun tartının resmini :))) bende koymak istedim....
Bak ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnnsabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim uno light
ara öğün 1 elma ve kızıma yedirdiğim elmanın kabuğu o yemeyince yedim ziyan olmasın diye :)
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim uno
ara öğün
1 bardak süt
akşama yine tavuk sote evde et yok köfte yapamıyorum ee para da yok
tatilde baya açılmışız :)
bu hafta böyle idare edicem
ayy diyet yapmak da parayla
protein alamıyorum ay sonuna doğru :)
menün güzel ama canımmmgunaydın hanımlar
gerçi öğlen oldu nerdeyse ama neyse :))))
dun yıne cok yogundum evde de fazla duramadım
yazamadım. denıze falan gittik.
kilom 63.7(sabah tarılmayı unuttum, tok tartıldım) nıye kılo veremıyorum ben ya yazıyorum yedıklerımı nerde yanlış yapıorum anlamıyorum.
yemeklerı yagsız tuzsuz yapıyorum. ekmek nerdeyse hıc yemıyorum. cok nadır yıyorum. boyle yaparak kılomu koruyorum. yarım kılo ya verdım ya vermedım. püffffneyse o da bısey. vucudumun dırencı elbet kırılacak.
dunku menum
pazar kahvaltım: :)
- 2 yumurta ile omlet (pulbıber,kekik ve bıraz lor peynırı attım içine)
- közlenmiş bıber
- domates
ara:
- yer fıstıgı ve antep fıstıgı 10 tane kadar
- 2 tane hurma
öğle:
- 7 kaşık türlü (bastım ustune yıne pulbıberı :)
- 1 dilim ekmek
aksam:
- fırında tavuk
- salata
- (kac gundur canım balık ekmek ıstıyordu, dun esım gelırken almıs. içindeki balığın ceyregını yedım.)
- közlenmiş soğan
bugunkü kahvaltım:
- salata
- lor peynırı
- esime yaptıgım omletten 2-3 lokma aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?