Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Öğlen menüm 3kaşık közlenmiş patlicana 3 kaşık sarmısaklı yoğurt karıştırdım 1 dilim ekmek ve 2 minik biberle yedim,birazdan gezmeye gideceğiz bir nevi hasta ziyareti olacak

Merhaba arkadaşlar;
Eve yeni geldim ve yine hemen hazırlanmam gerekiyor.Akşama yemekli sünnet düğünü var.Ama merak etmeyin yemeyeceğim.Oradan kayınvalideme geçicez.Yarın akşam görüşürüz.Bu arada dün sabah kilom 76,3 yuppiiiiiiii. 76 ları gördün.

Selam kizlarrrr, guzel haber icin yarini bekleyemedim, 59,9 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)))))))

karabiber doğru söylüyorsun burdan ayrılamıyoruz çünkü buranın yasakları bizi doğru yola getiriyor...inanır mısınız eşim bnm çok sevdiğim şeyleri alıyor sana.........aldım diyor bende yiyeceğimi mi sanıyorsun diyorum ve yemiyorum hepsini azar azar eşime yediriyorum...şahsen başka topikleri de okuyorum da orada pilavlar.yufkalar.dönerler yarım ekmekler havada uçuşuyor....bende ayy bunlar yasak yasak yasak diyorum...iyi ki de ilk soyanın topiği karşıma çıktı ve burda başladım diyetime....

baya bi koşuşturuyorsun cemileyd önce doğum sonra sünnet...
bu arada sünnet yemeğinde yemek yememen harika, düğünde de bol bol döktürürsün gider kilocuklar...

Selam kizlarrrr, guzel haber icin yarini bekleyemedim, 59,9 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)))))))

soyacım ne güzel ne güzel ben de görürüm inşallah senin gördüğün bu rakamları tartımda...

inanır mısın her sabah tartılıyorum ve önce bakmıyorum tartıya kilo çıkıyor sonra yavaş yavaş bakıyorum eğer birgün öncesinden azsa kilom ooooo değmeyin o günkü keyfime....

selam kızlar ben tekrar burdayım aslında bazen uğrayıp okuyordum yazdıklarınızı ama yazamıyoordum bugün bakıyım ve soyacım inanmıyorum demicem kilona senin başarıcağına emindim zaten aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış hepinize sabırlar diliyorum aklınızda hep soya olsun ben öyle yaptım yersem soya kızar arkadaşlara ayıp olur diye dikkat ettikten sonra gerisi geliyor sevgilerimle güzel bayanlar...

bugün tartıldım arkadaşlar 61.5 kilom anlamadım ben 15 gündür çok sağlıklı ve az yiyorum vücudum sıkılaştı spordan nerdeyse 4kilo vermişim gibi duruyor.. ama yarım kilo vermişim anlamadım ....aynada gördüğümü tartıdada görürüm inşallah ...desteğinizi bekliom kasım 17 düğünüm 55 olana kadar devam

evet canım bende okuyorum ve bana artık okadar ters geliyorki onların yediklerii aaaaaa olmaz hemen diyesim geliyor içimden hemenn benn olsamm şöyle yapardım diye konuşmaya başlıyorummm,hatta yazdıklarım bile varr yanlış yapıyorsunn şöyle ye böyle ye diyeee

birde güzel bir haber daha vereyimmmm
eşimin halasınınn kızı amaliyat olduuuu
eşimin halası benii gördü benmii yanlış görüyorumm yoksa sen kilomu verdinn dedii
hala belli oluyormu benn hiç farketmiyorum dedimm
gerçekten vermişsinnn böyle bile güzel olmuşsun ya sen dedii
daha çok vermedimm ama bayrama kadar daha çok vereceğim inşallah
azcıkda olsa farketiler ya çok mutluyummmm

aynenn bende öyle canımmmm

yeni gelen güzel arkadaşlarımm buraya gelenlere biz karar veremiyoruz o yüzden size birşey diyemiyorummm

Kizlarrrr, sabah erkenden kayinvalidemi doktora goturecegim memlekette usutmus cok kotu oksuruyor o yuzden hastane donusu yazarim size haberiniz olsun... Cok sevincliyim cokk 59 kiloyu gordum ya benden mutlusu yok darisi 55 kilonun basina... 59 kilo cok uzun surdu, tatildi bayramdi derken biraz mola verdim kendime... Kilo almadim ama vermedimde.. 1 kilo yukari asagi oynadi durdu habire... Simdi artis dusus zamani hedef belli, 58 kilo )) bakalim 58 kiloyu ne zaman gorecegim...

Buraya surekli yeni birileri girmek istiyor ama cok fazla insana vakit ayiramayabilirim yeterince ilgilnemeyebilirim... Burasi herzaman ufak bir topik oldu ve oyle kalmasini istiyorum.. Fazla kisi olursak herkesle ilgilenemem, bazen herkese tek tek zaman ayrmak gerekiyor bunu yapamam o zaman...
Bu yuzden az ve oz olalim ama isteyen takip etsin ve yaptiklarimizi uygulasin... Neticede kurallar basit kacamak yok, kacamak yapani atarim topikten ))

Hadi benim gitmem lazim, saclarimi boyamistim yikama saatim geldi... İsin kotu tarafi ojelerim henuz kurumadi offff offf ))))))

soyacımm ideolümsün gerçekten seni tanımışımmm
kayınvaliden için çok geçmiş olsunnn

Tam tamına diyete başladığım 33 gün olmuş,burdaki herşeyi uyguladımm nasıl yemek yemem gerektiğini öğrendimm ve bunun meyvelerinide aldım.Elimden geldiğince artık bende başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorummm
Soya sayesinde kaçamak yapmamayı öğrendim ona çok teşekkür ederim
Bu sayfayı ilk farkedip okumaya başladığımda 86.8 geliyordum,diyet doktoruna karar vermiş ve gitmiştimm bana herögün 3 ekmek vermiştii bende bir daha gitmedim burda uygulananları yaptım ve kilommmm

okadar mutluyumki bunu göreceğime hiç inanmıyordum
2nci hedefimede ulaştımm.Şimdi 3ncü hedefim 80 kilo olmak

hoşgeldin canım nasılsın iyisindir inş.
arada girde selam ver bacım

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar bol zayıf günler

karabiber demek kı sende başarabiliyormusun canın bak istediği hedefe yavaş adımlarla ilerliyosun sen benıde yakalarsın tebrik ederim

evet gelelım bana ben aynı yerimde sayıyorum ama ben alışkınım böyle tartının bana gıcıklık yapmasına işte ben böyle zor kılo verenlerdenım ama bende pes etmek yok vucudum benle inatlaştığı sürece bende inatlaşıyorum sonra bir yerde vucudm pes edip kazanan ben oluyorum ama şöyle bir düşünüyorum bu kılolar zaten 10 yıldır benle yaşıyor demek kı 10 yıldır vucuduma yapşması normal o yuzden 1 yılda da gitse pes etmicem banda pes etmemeyı canım arkadaşım soya cım öğretti sana çok çok teşekkur ederim iyi kı varsın tabi burdakı butun arkadaşların desteğini unutmam gerek hepsini çok seviyorum

dün gece bir açıktım açıktım anlatmam mutfağa gidip 1 kaşık yoğurt yedim karnm gurulduyo 1 salatalık yedim daha beter guruldadı 2 bardak su içtim banamısın demiyo sonra 1 salatalık daha yedim arkasından 2 bardak su içtim da hala gurulduyo karnım sonra televizyon izlerken geçti zaten sonra uyudum sabah hala açım yıne birdak su içtim işe geldim kahvemı içitim şimdilik birşey yok ama dün 2 öğün yemek yedeim 1 öğünde meyve üstüne 2 saat arkadaşımla yurumdum

bugun kilo bildirim 65,30kg ama ben mutluyum 60 kg olursa havalara uçacağım

kizlar gunaydin size haber verdimmi yazdimmi hatirlamiyorum bile haftasonu kotuydum ignelerle ayakta durdunm..acile kaldirildim aniden fenalastim...bas donmesi mide bulantisi...tetkiklerimi yaptirdim bisey cikmadi...ama seker 180 di ambulansta olctuklerindr oglen 2 adet diyet biskuviyle 1 sut icmistim...disarda oldugum icin. ..bugun yine aranizdayim..diyete devam...annem doktora bisey yemiyo zayiflayacam diye ondandir doktor bey diyodu ben saglikli besleniyorum hic bir sorunyok beslenmemde defim..abur cubur yemiyorum ogunumde yiyorum dedim..diktor stres olmustur dedi..prozac verdi stres yaptigim bir durumda yok kilo v erememem disinda:))) birazdan tartilip yazicam bugun itibariyle onumde 20 gunum var ay sonuna ve hedefim 3 kilo vermek... ver

selam kızlar herkese günaydınnn

bebişim çok huysuzlaştı
hiçbir şekilde durduramıyorum ağlama krizlerine giriyo yavrum
açlıktan uykusuzluktan değil derdi ne bilmiyorum
eskisi kadar sık giremiyorum bu sebepten

gelelim kilo bildirimine
71.1 kg
70i görmek için çok uğraştım ama olmadı
karabiberim tebrik ediyorum canım 4 kg gitmiş bile
daha 1 ay bile olmadı dimi ?
bende mi var bi sorun yaaa herkes tıkır tıkır kilo veriyo
ben gıdım gıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…