Ercecimm sayfaları mutlaka oku okadar güzel yorumlar varkii ben bütünn sayfaları tek tek okudumm bıkmadan usanmadan ,inann bende okuduğumda kaçamak yapmanınn aslında bizii kandırmaktan başka birşey olmadığını farkettim bu sayfayı bulduğumm gün kesin karar verdim ve tam 1 ay olduu başlayalı yarınn resmiyle paylaşacağımm kilomu
Önceden biliyorsunkii benn devam ettiremiyordum diyetimii
kaçamakların 1 lokması bile bize kilo olarak geliyor ama insan sanıyorki bir kaşıktan birşey olmazz
senn daha bu sayfalarııı oku bir elinn birşeye gittiğinde kendine dur diceksinn aklına burası gelecekk,ben geç kalmışş görmüyorumm kendimii ve mayısa kadar bu kilo işii kapanacakkk
Soyanınn kaçamakk konusunda kesinlikle affı olamdığınıda okuyacaksınn canımm bu konuda çokk sertt bende onunn bu sertliğinii çok sevdimmm
soyanınn yazdığı listeleri not tutmaya çalış faydası çok olacakkk
Merhaba arkadaşlar;
Eve yeni geldim ve yine hemen hazırlanmam gerekiyor.Akşama yemekli sünnet düğünü var.Ama merak etmeyin yemeyeceğim.Oradan kayınvalideme geçicez.Yarın akşam görüşürüz.Bu arada dün sabah kilom 76,3 yuppiiiiiiii. 76 ları gördün.
Selam kizlarrrr, guzel haber icin yarini bekleyemedim, 59,9 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)))))))
karabiber doğru söylüyorsun burdan ayrılamıyoruz çünkü buranın yasakları bizi doğru yola getiriyor...inanır mısınız eşim bnm çok sevdiğim şeyleri alıyor sana.........aldım diyor bende yiyeceğimi mi sanıyorsun diyorum ve yemiyorum hepsini azar azar eşime yediriyorum...şahsen başka topikleri de okuyorum da orada pilavlar.yufkalar.dönerler yarım ekmekler havada uçuşuyor....bende ayy bunlar yasak yasak yasak diyorum...iyi ki de ilk soyanın topiği karşıma çıktı ve burda başladım diyetime....
Selam kizlarrrr, guzel haber icin yarini bekleyemedim, 59,9 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)))))))
soyacım ne güzel ne güzel ben de görürüm inşallah senin gördüğün bu rakamları tartımda...
inanır mısın her sabah tartılıyorum ve önce bakmıyorum tartıya kilo çıkıyor sonra yavaş yavaş bakıyorum eğer birgün öncesinden azsa kilom ooooo değmeyin o günkü keyfime....
Kizlarrrr, sabah erkenden kayinvalidemi doktora goturecegim memlekette usutmus cok kotu oksuruyor o yuzden hastane donusu yazarim size haberiniz olsun... Cok sevincliyim cokk 59 kiloyu gordum ya benden mutlusu yokdarisi 55 kilonun basina... 59 kilo cok uzun surdu, tatildi bayramdi derken biraz mola verdim kendime... Kilo almadim ama vermedimde.. 1 kilo yukari asagi oynadi durdu habire... Simdi artis dusus zamani hedef belli, 58 kilo )) bakalim 58 kiloyu ne zaman gorecegim...
Buraya surekli yeni birileri girmek istiyor ama cok fazla insana vakit ayiramayabilirim yeterince ilgilnemeyebilirim... Burasi herzaman ufak bir topik oldu ve oyle kalmasini istiyorum.. Fazla kisi olursak herkesle ilgilenemem, bazen herkese tek tek zaman ayrmak gerekiyor bunu yapamam o zaman...
Bu yuzden az ve oz olalim ama isteyen takip etsin ve yaptiklarimizi uygulasin... Neticede kurallar basit kacamak yok, kacamak yapani atarim topikten ))
Hadi benim gitmem lazim, saclarimi boyamistim yikama saatim geldi... İsin kotu tarafi ojelerim henuz kurumadi offff offf ))))))
selam kızlar ben tekrar burdayım aslında bazen uğrayıp okuyordum yazdıklarınızı ama yazamıyoordum bugün bakıyım ve soyacım inanmıyorum demicem kilona senin başarıcağına emindim zaten aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış hepinize sabırlar diliyorum aklınızda hep soya olsun ben öyle yaptım yersem soya kızar arkadaşlara ayıp olur diye dikkat ettikten sonra gerisi geliyor sevgilerimle güzel bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?