Selam kizlar, sabah kayinvalidemi doktora goturdum antibiyotik verdiler... Daha sonra acil bir isgorusmem cikti ve eve gelip ustumu degistirip hemen ciktim o yuzden yazamadim size... İs gorusmem de guzel gecti fakat calisma saatleri konusunda anlasamadik.. Yine bir egitim firmasi ama haftasonu da calismam gerekiyor, bakalim bu aksam bir karar verip yarin gorusecegim tekrar...
Hemen aklimdayken yazayim istedim, FORM CAYLARİ İCMİYORUZ... Buyuk harfle yazdim ki farkedilsin yanlis anlamayin... Eger kronik bir bagirsak probleminiz varsa lutfen doktora gidin ve bu konuda destek alin... Form caylari surekli icildiginde bagirsak tembelligine yol acar, bagirsaklarda uzamaya bile yol acabilir.. Bu yuzden ameliyat olup bagirsaklarindan 20 cm kestiren tanidiklarim var, lutfen kabizlik problemini cozelim diye bagirsaklarimiza ve bobreklerimize zarar vermeyelim...
Form caylari sinameki icerir ve sinameki vucuttaki suyu atar, sinameki ictiginizde bol su icmek zorundasiniz... Yani tartida az gosterseniz bile ictiginiz su dolayisi ile tekrar ayni kilo da gozukeceksiniz, ayrica sinemaki sebebiyle bagirsaklarinizdaki yararli bakteiler ve bobreklerinizdeki mineralleri farkinda olmadan atiyorsunuz..
Haftada bir gun form cayi icebilirsiniz ama hergun icmenizi kesinlikle onermiyorum...
Bagirsaklarinizi calistirmak icin bol bol sebze meyve yiyip su icmeniz yeterlidir, bilginize...
Yasemincim, surekli aclik cekmen dogal bir sey... Vucudun alisik olmadigi seyler yasadiginda yada stres altindayken depo sistemine gecer ve surekli yeme ihtiyaci hissedersin... Bu durumda salatalik yemek pek care olmaz.. Daha cok tok tutacak yemekler tavsiye ederim... Sabah kahvaltini daha fazla yap, haslanmis yumurta ekle boyle donemlerde kahvaltina... Ara ogunlerinde tok tutucu besinler olsun.. Ornegin beyaz leblebi veya yogurt veya sicak bir fincan corba... Sicak yemekler herzaman daha tok tutucu ozellige sahiptir.. Oglen ve aksam mutlaka corba ic, ayrica sebze yemeklerine agirlik ver.. Brokoli cikti artik bol bol yiyebilirsin... Yemeklerinin sicak olmasina dikkat et dedigim gibi, soguk yemekler doyurmaz ve istah acar ama sicak yemekler daha doyurucu olur...
Ve kilo bildirimi yapan tum arkadaslar, hepinize tesekkur ederim... Hepinizle gurur duyuyorum ! Gayet guzel kilo verdiniz.. Ve kilo vermeye devam edeceksiniz buna inanin ))
İnsirah, qwerty, yasemin, kilonuz konusunda takilmayin, sizler cok guzel kilo verdiniz... Kalan kilolarinizi da vereceksiniz, sporunuza geri donun ve ilk basladiginiz kiloyu, ruh halinizi, hep kilo vereceginize inandiginizi, kac kere basladiginizi, kac kere biraktiginizi dusunun ve simdiki halinizi dusunun... Fark var mi? Var degil mi )) e o zaman kendinize gelin ve tekrar gucunuzu toplayin!!!
Sessiz takipciler, umariz size de faydamiz oluyordur ve umariz sizde kacamak yapmayi birakmissinizdir... Bugun yediginiz bir kasik yemek, bir catal pasta, bir isirik kek size sadece yag olarak donuyor haberiniz olsun... Gercekler acidir ve en aci gercegi gormek isteyen herkes ayna karsisina gecip vucuduna bakabilir... Ben aylarca gobegime, sirtimdaki yaglara, gidigima, lop lop etlerime baktim... Okumasi bile kotu degil mi? Gidin kendi gerceginizle yuzlesin ve bununla yasamak isteyip istemediginize karar verin...
Sevgilerimle
Selam kizlar, sabah kayinvalidemi doktora goturdum antibiyotik verdiler... Daha sonra acil bir isgorusmem cikti ve eve gelip ustumu degistirip hemen ciktim o yuzden yazamadim size... İs gorusmem de guzel gecti fakat calisma saatleri konusunda anlasamadik.. Yine bir egitim firmasi ama haftasonu da calismam gerekiyor, bakalim bu aksam bir karar verip yarin gorusecegim tekrar...
Hemen aklimdayken yazayim istedim, FORM CAYLARİ İCMİYORUZ... Buyuk harfle yazdim ki farkedilsin yanlis anlamayin... Eger kronik bir bagirsak probleminiz varsa lutfen doktora gidin ve bu konuda destek alin... Form caylari surekli icildiginde bagirsak tembelligine yol acar, bagirsaklarda uzamaya bile yol acabilir.. Bu yuzden ameliyat olup bagirsaklarindan 20 cm kestiren tanidiklarim var, lutfen kabizlik problemini cozelim diye bagirsaklarimiza ve bobreklerimize zarar vermeyelim...
Form caylari sinameki icerir ve sinameki vucuttaki suyu atar, sinameki ictiginizde bol su icmek zorundasiniz... Yani tartida az gosterseniz bile ictiginiz su dolayisi ile tekrar ayni kilo da gozukeceksiniz, ayrica sinemaki sebebiyle bagirsaklarinizdaki yararli bakteiler ve bobreklerinizdeki mineralleri farkinda olmadan atiyorsunuz..
Haftada bir gun form cayi icebilirsiniz ama hergun icmenizi kesinlikle onermiyorum...
Bagirsaklarinizi calistirmak icin bol bol sebze meyve yiyip su icmeniz yeterlidir, bilginize...
Yasemincim, surekli aclik cekmen dogal bir sey... Vucudun alisik olmadigi seyler yasadiginda yada stres altindayken depo sistemine gecer ve surekli yeme ihtiyaci hissedersin... Bu durumda salatalik yemek pek care olmaz.. Daha cok tok tutacak yemekler tavsiye ederim... Sabah kahvaltini daha fazla yap, haslanmis yumurta ekle boyle donemlerde kahvaltina... Ara ogunlerinde tok tutucu besinler olsun.. Ornegin beyaz leblebi veya yogurt veya sicak bir fincan corba... Sicak yemekler herzaman daha tok tutucu ozellige sahiptir.. Oglen ve aksam mutlaka corba ic, ayrica sebze yemeklerine agirlik ver.. Brokoli cikti artik bol bol yiyebilirsin... Yemeklerinin sicak olmasina dikkat et dedigim gibi, soguk yemekler doyurmaz ve istah acar ama sicak yemekler daha doyurucu olur...
Ve kilo bildirimi yapan tum arkadaslar, hepinize tesekkur ederim... Hepinizle gurur duyuyorum ! Gayet guzel kilo verdiniz.. Ve kilo vermeye devam edeceksiniz buna inanin ))
İnsirah, qwerty, yasemin, kilonuz konusunda takilmayin, sizler cok guzel kilo verdiniz... Kalan kilolarinizi da vereceksiniz, sporunuza geri donun ve ilk basladiginiz kiloyu, ruh halinizi, hep kilo vereceginize inandiginizi, kac kere basladiginizi, kac kere biraktiginizi dusunun ve simdiki halinizi dusunun... Fark var mi? Var degil mi )) e o zaman kendinize gelin ve tekrar gucunuzu toplayin!!!
Sessiz takipciler, umariz size de faydamiz oluyordur ve umariz sizde kacamak yapmayi birakmissinizdir... Bugun yediginiz bir kasik yemek, bir catal pasta, bir isirik kek size sadece yag olarak donuyor haberiniz olsun... Gercekler acidir ve en aci gercegi gormek isteyen herkes ayna karsisina gecip vucuduna bakabilir... Ben aylarca gobegime, sirtimdaki yaglara, gidigima, lop lop etlerime baktim... Okumasi bile kotu degil mi? Gidin kendi gerceginizle yuzlesin ve bununla yasamak isteyip istemediginize karar verin...
Sevgilerimle
baya bi koşuşturuyorsun cemileyd önce doğum sonra sünnet...
bu arada sünnet yemeğinde yemek yememen harika, düğünde de bol bol döktürürsün gider kilocuklar...
Tam tamına diyete başladığım 33 gün olmuş,burdaki herşeyi uyguladımm nasıl yemek yemem gerektiğini öğrendimm ve bunun meyvelerinide aldım.Elimden geldiğince artık bende başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorummm
Soya sayesinde kaçamak yapmamayı öğrendim ona çok teşekkür ederim
Bu sayfayı ilk farkedip okumaya başladığımda 86.8 geliyordum,diyet doktoruna karar vermiş ve gitmiştimm bana herögün 3 ekmek vermiştii bende bir daha gitmedim burda uygulananları yaptım ve kilommmm
Eki Görüntüle 507014
okadar mutluyumki bunu göreceğime hiç inanmıyordum
2nci hedefimede ulaştımm.Şimdi 3ncü hedefim 80 kilo olmak
kizlar gunaydin size haber verdimmi yazdimmi hatirlamiyorum bile haftasonu kotuydum ignelerle ayakta durdunm..acile kaldirildim aniden fenalastim...bas donmesi mide bulantisi...tetkiklerimi yaptirdim bisey cikmadi...ama seker 180 di ambulansta olctuklerindr oglen 2 adet diyet biskuviyle 1 sut icmistim...disarda oldugum icin. ..bugun yine aranizdayim..diyete devam...annem doktora bisey yemiyo zayiflayacam diye ondandir doktor bey diyodu ben saglikli besleniyorum hic bir sorunyok beslenmemde defim..abur cubur yemiyorum ogunumde yiyorum dedim..diktor stres olmustur dedi..prozac verdi stres yaptigim bir durumda yok kilo v erememem disinda:))) birazdan tartilip yazicam bugun itibariyle onumde 20 gunum var ay sonuna ve hedefim 3 kilo vermek... ver
Arkadaşım soya (buda mektup yazar gibi oldu)
Umarım kayınvaliden biran önce iyileşir.Çok geçmiş olsun...
Yarın bir spor salonuyla görüşücem.Bakalım belki başlayabilirim.Galiba sadece yürüyüş yeterli değil.Vücudunda sıkılaşması gerekiyor.
inann yap canımm öğlen yemeğii hazırlama derdim olmuyorr[QUOTE
Bak ben ne yaptım canımm sizlere anlatayım çok iyi oldu benim içinnn
Patlicanları fırında közlettim poşetlere 3 yemek kaşığı koydum ,8 poşet hazırladım
sonra ıspanak vardı annem yayladan yollamış bende bir güzel az yağda soğanla kavurdum az salça ile sonra bunu süzdüm kevgirle susuz şekilde 4 yemek kaşığı koydum yine poşetlere
bazılarını sadece haşladım ıspanağın suyunu süzüp poşetlere yine
tavuk kıyamsından köfte yaptım 3 er tane koydumm
bagetlerdende 2 tane koydum
rafınn 1 kısmı bana ait olduu
öğlenleri yemek yapmak zor geldiğinde hemen çıkarıyorumm çözülünce patlicana yoğurt,salçalı ıspanağa 1 yumurta kırıyorum,haşlanmış ıspanağa yoğurt oh mis gibi yemeklerim hazır oluyorr
tadlarında hiç bir değişiklik yokk
yoksa o vakit hazırlamak zor geliyor bazen
hadi bakalım yoğunluğun geçmiş ama balık ekmek yememen gerekirdi sende biliyorsun bunu...ızgara balık yanında salata soğan yeseydin ohh mis gibi olurdu...
balık yemek için deliriyorum burası doğu olduğu için yazları balık olmuyor alabalık oluyor ben de onu sevmiyorum...
bekliyorum dört gözle çupranın gelmesini...
spor salonuyla görüşmen iyi olur sadece yürüyüşle olmuyor ben de yürüyüş sonra da plates yapıyorum ve işe yarıyor...plates vücudu sıkılaştırıyor...
Evet balık ekmek yememem gerekiyordu.Ama uzun zamandır oraya gitmiyorduk ve eşim ben yemeyince oda yemedi.Bende onun yememesine dayanamadım.Dün yedim ama bu hafta acısını çıkaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?