Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ay canım sorma insan bazen kıtlıktan çıkmış gibi oluyr geçen bende oldum resmen karnım gurulduyordu yiyorum yiyorum doymuyorum am bugunlerde normalin inş. Bozulmam çünkü zayıf olmak çok güzel bir duygu ah birde 60kg olsam dünyalar benım olacak

Günaydın
herkese iyi haftalar

cumartesi kendime s beden kapri(eşofman) aldım bana m beden verin bu iyi gelmez diyorum çocukta abla sen bir dene diyor bende ısrarla m benden diye tuturdum sen bunu dene ben m çıkaracam dedi ve denedim bana s beden oldu kızlar ay ne güzel bir duygu önceleri de hiç denemden xl alır çıkardım mağazadan şimdi deneyerek alıyorom şöyle süzüle süzüle bir görseniz

birde 60 kg olsam oh deymeyin keyfime

darısı başımıza!!ne diyelim.biz şimdilik x lerden kurtulduğumuza seviniyoruz.L bedenle mutlu olmaya çalışıyoruz.ama dediğim gibi xxL LER GERİDE KALDI BİZİM İÇİN.

merhaba kızlar
kahvaltım:
ceyrek simit
cok az peynır

62 kıloyum canım
boyum 1.60

bencede kötü değilim ama göbeğim var işte. ben 38 bedenken popom hıc yoktu mesela. sinir olurdum. etek gıyıyorum hep. arkası dumduz tahta gibi. hiç begenmezdım kendımı. popom falan gayet ıyı suan sevıyorum kendımı ama göbeğim var işte. sezaryen yuzunden.
liposactıon yaptırıcam yaaa aaaaaaa :))))

Son düzenleme:
mrb kızlar...

sabah aslında hep aynı...
ben eskiden loru çok sever ve çok yerdim...
bi ara hiç yememeye başladım taki diyete başlayana kadar...
diyete başlayınca daha çok sevdim ve diğer peynirlere bakmıyorum bile sofrada...

peynir domates salatalık çay tam buğday ekmeği...

ara:1 şeftali...

1 saat sonra okula gideceğim okulda da yarım simit ayran yerim...ara mutlaka ve mutlaka yeşil elma oluyor...öğrencilerle beslenme saatinde ben de elma yiyorum...onlar da başladı yavaş yavaş elma yemeye....:))))))))))

bugün pazartesi haftanın ilk günü ve eylül ayının son pazartesi....
eylül nasıl geldi nasıl geçiyor hiç anlamadım...ee eylül böyleyse sonbahar kış daha çabuk gelir geçer değil mi...?
geçen yıl meleğim karnımdaydı bu yıl karşımda duruyor 5 aylık olduk...:)...allah isteyen herkese versin..

ve gelelim kiloyabugün itibarı ile 58.6 geldim tartıda...

Selam kizlar, işyerimdeyim ve işlerle boğuşuyorum offf.. Ne güzel şeymiş çalışmak ))))))
Son bir haftadır sol dizimden aşağısında uyuşukluk var, ayak parmaklarımı hissedemiyorum... Adım atmıyorum sanki ayağımı sürüklüyormuşum gibi geliyor bana... Dün akşam doktoruma mail attım, ctesi gel dedi... Önce fıtık sandım ama hiç agrım yok, sadece uyuşukluk... His kaybı... Noluyo kızlar banaaaaa, ölüyom mu len )))))))))

Neyse ctesi gidelim bakalım ne diyecek doktor, ama tırsmaya başladım yalan degil... Önce kafam uyusmaya baslamıştı, ilac kullandım gecti... Şimdi de ayağım uyuşmaya başladı... Beynimdeki kistlee faaliyete gecti sanirim... Büyürse beyne baski yapar bu da herhangi bir organini kullanmana engel olur demisti doktor... Tırım tırım tırsıyorummmmmmm

ALLAH KORUSUN SOYAAAAAA
iyi düşün iyi olsun. İnşaAllah oturmaktandır

öğlen:
2 servis kasıgı ıspanak (ustune bolca pulbıber)

akşam:
fırında hamsi yaptım. kızartıcagıma atarım fırına dedım :)
ve tabiki salata :)

Sakın kötü düşünme soya.İyiyi düşün iyi gelsin.

Birkaç gündür yazmıyorum kızlar.Canım okadar sıkkındıki canım hiçbirşey yapmak istemiyordu.Cuma günü tüp bebek için doktora gidecektim ya (bu arada kimse merak edip sormamış doktrora gittin mi sonuç ne diye) cuma günü gitmedim.Çünkü doktorun dediği kiloya ulaşamamıştım.Doktor bana 10 kilo vermemi söylemişti.Bendeki ciğer filmi dosyasının üzerine kocaman ''74 kiloya düşecek'' yazmıştı.Ve dosyanım içinede rapor için ''red.zayıflayacak ''yazmış koymuş.Sinir...

Bir yandanda kendime çok kızdım.Keşke daha sıkı diet yapsaydım diye.Tabii birde tuvalet sorunum vardı.Bunun için sağlık ocağına gittim.Bana yulaf ezmesi ye dedi.Bende gittim yulaf ezmesi aldım.Yoğurdun içine 2-2,5 yk. koyup ara öğünlerde yiyrdum.Ama nafile.Bende tık yok.Ve kilom aynı 76.Yürüyüşlerimide yapıyorum.Çıldırıcam.Yulafın kutusuna birde bakarım ki 100 gr.374 kalori.Beynimden aşağı kaynar sular döküldü.Tuvalate çıkmadığım yetmiyormu gibi birde bu yüzden iyice kilo alacağım.Baktım kilo aynen yerinde 10 kilo değil ama 8 kilo verdim eeeeee artık bu kiloyada raporu verir dedim.Dün bir cesaret tüp bebek için doktora gittim.Biraz yolsuzluk yaptım.Akşamdan dosyalarımı evraklarımı hazırlıyordum.Dosyanın üzerindeki 74 kg olacak yazısını yırttım.İçindeki ''red zayıflayacak '' yazısınıda yırttım attım.Zaten çıldırmışım.bismillah deyip doktora gittim.

Doktor hemen hıııı kilo verecekmişsin verdin mi dedi.Bende hemen verdim dedim.''Tartalım bakalım'' dedi.Bende ''tartın bakalım'' dedim.76,700 çıktı.(Ayakkabılarımı tartılırken çıkardım.Elimde olsa kıyafetlerimide çıkarıcaktım:) )Doktora siz 10 kilo ver demiştiniz ben 9,5 kilo verdim dedim.(Allah affetsin.Halbuki 8 kilo verdim).Ama hedefim 70 dedim.Nasıl kilo verdiğimi sordu.Yürüyüş ve diet dedim.Tebrik ederim seni dedi veeeeee o beklenen an...RAPOR İÇİN ONAYINI VERDİİİİİİİİİİ.Eşim doktordan çıktıktan sonra demezmi ''hadigel bunun şerefine sana iskender ısmarlayayım'' dalga mı geçiyorsun dedim.Ben bu kiloları vereceğim diye anam ağlıyor.Sen benim düşmanımmısın dedim.Ve tabiki yemedim.Şimdi regl ilk günü gideceğim ve raporum alınıp tedaviye başlayacağım.İnşallah sonundadaböyle sevinçli yazarım.Sözümü tutacağım ve 70 olana kadar devam.Eve dönüşte eczaneden duphalacşurup aldım.Hamilelere kabızlık yaşadıkları zaman veriyorlar.Bitkisel bir şurupmuş.Şuruptan sonra akşam o kadarrahatladımki anlatamam.

Bu sabah 1,5 sasat yürüyüş yaptım.Tartıya çıktım ve sonuç 75,400.Bugün biraz fazla yazdım şimdi gelelim menüme.
Sabah:9 lu çay, 1 domates,biraz yağsız peynir

Son düzenleme:
Cemile

Yulaf ezmesi vb ürünler ara öğün olmaz ki, ne akla hizmet ara öğün olarak tükettin sen onu )))))
Onlar ana öğün yerine kullanılır, yemek hazırlamaya vakti olmayanlar genelde cabucak bir seyler yemek için yerler onu... Dikkatli tüket birşeyler yerken... Light ürünleri bile yasaklıyorum ben size, hiç neden acaba diye düşünüyor musunuz? Bir düşünüp araştırın bakalım ))

Bu arada tüp bebek onayına sevindim umarım ilk seferde başarılı olurlar canım... Kilona dikkat et, 70 benim icin ideal degil... Seni 60 kilo görmek istiyorum )))))))))
Sevgiler

Sorma soya hiç düşünemedim anamı aramı diye.Bende yoğurdun içine koydum koydum yedim.Neyse zaten artık yemiyorum.kilo hedefim şöyle:
75 72 69 66 63 60 aaaah aaaah 60 olsam daha ne isterim.Bu arada havuç suyu içebilirmiyiz.Havuç şekerli ya karar veremedim.

selam kızlaarrrr
bu sabah coook manyak bı temızlık askıyla uyandım kı sormayın
zaten bu his bana haftada bir falan geliyor. malum pıtırcık da hastaydı evı temızleyemedım..
sabah 2 bardak su ıcıp temızlıge daldım. saat 11 de sular kesıldı :S borulardan bırıne bısey olmus saat 6 gıbı bıtırılmesı ongoruluyor yazmıslar ıskı arıza sayfasına. haydıııı....

neyse kahvaltı ettım. 1 tost yaptım kendıme, dunden kalan salata vardı bıraz onuda yedım.
evde bısey kalmadı. (persembe annemlere gıdıcem 1-2 hafta kalıcam dıye de eve bısey almıyorum :)

öğlen yemeği de bamya yaptım kendıme. onu yedım. öğle yemeği dedıgım yarım saat onceydı aksam yemegı nıyetıne de yemıs oldum.

bu arada cemile sevındım onay almanıza canım, ınsaAllah ılk seferde olur. Rabbim yardımcın olsun.

öptüm siziiiii

Cemile
Havuç suyu içme canım, hacuç sıkılınca yada pişince içindeki şeker açığa çıkar ve çok şeker içeren bir sebzedir... Ama ara öğün olarak yiyebilirsin, salatana rendeşeyebilirsin, bilgine ))

Sağol soya.Havuçları aldım sana sormadan suyunu içmek istemedim.Dolapta haklarında verilecek kararı bekliyorlar.Çaresiz ara öğün olarak yiyeceğiz.

Teşekkür ederim minnak.İnşallah bu kez hayırlısıyla güzel haberi sizlerede veririm.Malum üçüncü deneme.Çok korkuyorum.

Merhaba arkadaşlarr
Gelelim bana baskül dünn biraz oynadı ve çok mutluyumm artık
Dün annemler bana geldi,kızkardeşimin istanbuldan nişanlısıyla izne geldi ve onları yemeğe aldım
dünkü menümden sadece tavukları yedim bol salatayla pataesleri çocuklara verdimmm tabağımdakinii
sabah kalktım heryer darmadağınıkk ,7 kalktımm evi temizledim ,süpürdüm sildim toz aldum balkonları yıkadım bitti yeniii
şimdi oturdummm yeşil çay içeceğimmm,ara öğün 1 elma yedimm öğlen içinde közlenmiş patlican vardı buzlukta onu çıkardımm çözülsün yoğurt ve 1 dilim ekmekle yiyeceğimmm

GÜNAYDIIIINNNN :))))
kahvaltımızı yapıp kızımla gezıntıye cıktıkyuruduk geldık :)

kahvaltım:
domates
peynır
1 dilim ekmek
cok az kavurma (rejim baltacısı kocamın marıfetı gene, ama 3 lokma yedım uyuz oldu )

öğlen bamya, aksam da corba ıcmeyı dusunuorum

Minnak,

Üzülerek bildirmek zorundayım ki, uzun zaman sonra ilk cezamı sana vermek zorundayım...
Her ne kadar eşlerimiz rejim baltacısı olsa da biz burda etrafımızdaki herkese "hayır" demeyi öğrenmeliyiz...
Üstelik kavurma dediğimiz şey bildiğin yağ içeren bir besin türü... Yani vücudundan atmaya çalıştığın şeyi dondurulmuş olarak yedin...
üç lokma gibi bir terimin ne kadar olduğunu hesaplayamıyorum ama geçmiş zamanlarda yarım halka kesilmiş sucuk yediği için topikten attığım kişi/ler oldu...
Seni topikten atmayacağım ama daha dikkatli olman ve buranın ciddiyetini anlaman açısından 1 hafta süreyle topiğe yazmama cezası vereceğim...

1 hafta boyunca topiğe yazmamanı rica ederim, yazsan da kimse sana karşılık vermeyecek...
3 Ekim gününe kadar cezalısın, bu tarihe kadar kaçamak yapmadan diyetine devam edeceğini, kendine ve çevrendekilere "hayır" demeyi öğreneceğini umuyorum..
Umarım bu ceza için sende bana küsüp gitmezsin )) Ama bu cezayı vermem şart, çünkü genelde böyle başlıyor...
Önce "bilmiyordum", daha sonra "bir daha yapmam" ve en sonunda "off çok fazla yasak var" şeklinde devam ediyor sitemler...
Biz burda sitem yada sorun değil, çözüm istiyoruz...
Eşine de söyle bir daha diyetini baltalamaya kalkmasın, ona ayrıca kızdım...
bir hafta boyunca onunla da konuşmayacağız )))))))
Sevgiler

Selam Kızlar,

Bir süredir sizlere uyarı niteliği taşıyan şeyler yazmıyorum, artık vakti gelmiş geçiyor bile...

Öncelikle listelerinizi yazarken lütfen miktar belirtin, "lokma,parça,ısırık" gibi terimlerden hiç anlamıyorum...
bir ekmeğin köşeside lokma olabilir, ufacık bir kısmı da... Sizin ağzınızın büyüklüğünü nerden bileyim ki lokma büyüklüğünüzü tahmin edeyim?
Lütfen ekmek yiyorsanız belirlenen ölçülerde tüketin, yani "1 dilim ekmek" o kadar... 1 lokma ekmek nedir anlamıyorum ben...

2 kaşık çorba terimini de anlamıyorum, lütfen 1 kase yada yarım kase diye belirtin... Ancak sebze yemeği vb şeyler yiyorsanız kaşık hesabı yapın.. 5-6 yemek kaşığı şeklinde yazarsınız yani...

Ve yemeklerimizi düzenli yiyelim arkadaşlar;
akşam 8:30 da yediğiniz yemek size yağ olarak geri dönüyor...
Bunu defalarca söyledim, yazdım, kızdım, bağırdım, çağırdım... Daha ne şekilde anlatmalıyım?
Benim işten eve gidişim 7:20, ve eve girip direkt yemeğe oturuyorum... Çünkü ne kadar geç oturursam o kadar yağ olacak bana...
Kilo vermiyorum, kilo almıyorum... Olduğum kiloyu muhafaza etmem lazım... AArtık ayda 1 kilo vermek için uğraşıyorum...
Ama bunun için bile yediklerime dikkat etmem lazım, aksi takdirde verdiğim 30 kiloyu geri alır, başa dönerim ki bu kiloyu tekrar almak için vermedim...

Eğer şu anda kilo vereyim, daha sonra deli gibi yerim düşünceniz varsa lütfen bu topiği terkedin !
Kilonuzu korumayacaksanız, kilonuzu verdikten 2-3 ay sonragelip "ben kilo aldım tekrar, nasıl vereceğim" derseniz gerçekten bozuşuruz çünkü...
(Not: hastalık, gebelik gibi durumlar hariç)
Burda yemek yemeği öğreniyoruz, nefsimize söz geçirmeyi öğreniyoruz... Eğer bunu beceremiyorsak/beceremeyeceksek boşuna zaman harcamayalım...
Benim boşa harcanacak zamanım yok, eminim sizlerinde yoktur...
Hayat boşa harcanmayacak kadar kısa çünkü..
Ve kilo vermenin o kadar çok artısı var ki...
bu sadece güzel görünmekle ilgili değil, bunu aklınızdan çıkarın...
eğer amacınız sadece güzel görünmekse baştan kaybedersiniz bunu bilin...
Öncelikle sağlıklı olmayı isteyin, ben diyete başlarken ilk amacım sağlıklı olmaktı...
Yoksa yıllardır kiloluyum, durdum durdum da şimdi mi aklım başıma geldi zayıfladım?
Bütün gençlik dönemimde, bekarlık dönemimde duba gibi dolaşmazdım herhalde değil mi?
Bir kere bile zayıf olmak istemedim o dönemde...
Ama sağlıklı olmaya karar verdiğimde tüm düzenimi değiştirdim, artı olarak zayıfladıkça güzelleştim...
Ne istediğinizi ve neyi istediğinizi iyi bilin...
siz ne istediğinizi bilmezseniz yaptığınız şey size sadece eziyet olur çünkü...

Diyetim boyunca herkes karşımda yerken ben hep gülümsedim, canım da çekti, çekmedi değil...
Ama öyle deli gibi bir şeyi yemeyi arzulamadım hiç... Sadece sonucu düşünüp gülümsedim...
Ve şu anda sağlık açısından da, fiziki yöndende istediğime sahibim..
Lütfen iyice düşünün taşının ona göre karar verin...
Sevgilerimle

teşekkür ederiz soya sana...

söylediklerin gayet mantıklı bugün sabah 58.5 geldim tartıda veriyorum kilolarımı çok güzel veriyorum ....
şu an gayet sağlıklı beslenmeye alıştım....

korumaya geçtikten sonra da akşam 7'den sonra bişey yemem...sabah yada öğlen saatlerinde yemek istediklerimi ölçülü bir şekilde yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…