Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam sevgili arkadaşlar hepinize... Soya dün akşam ki yazını okuyunca ben de duygulandım ve içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum ben de depremde yaşadığım göçük altında kalma olayı yüzünden bir yıldan fazla tedavi görmüş bacaklarımı hisetmemiştim nasıl bir acıdır yaşamayan bilmez ki sen yine tabanını hiddeiyorsun şükür... bu topic i okuyan buraya yazan kalbi güzel,ruhu güzel çok arkadaş var ki ben pozitif gücün herşeye ilaç olduğuna inananlardanım... hepimizin pozitif düşünceleriyle en yakın zamanda tam ideal kilonda sağlıkla mutllulukla topicte olacağına inanıyorum... ben 54 kiloyum yani kilo problemim falan yok ama bu topic i ilk günden beri takip edenlerdenim... sevgili soya senin pozitif yönün,inancın,kararlılığın sen bilmesende pek çok kişiyi motive etmiştir hayatında.... şimdi de biz sana destek olalım canım:) senin gibi güçlü bir kadın herşeyin üstesinden gelir:) saygılar sevgiler herkese,,,,,,

Tesekkur ederim Nur'cum..
İçimden geçenleri birtek sizinle paylaşıyorum, etrafımdaki herkese birşey yokmuş gibi umursamaz davranıyorum... İçimde yaşadığım fırtınaları bilmiyorlar... Hep bu şekilde mi kalacak ayağım? Daha mı kötü olacak? Düzelecek mi düzelmeyecek mi? Gün geçtikçe sorularım artıyor...
Sadece bunun üstesinden geleceğimi biliyorum.. Ama henüz neyden kaynaklandığını bilmediğim için nasıl tedavi edececeğimi bilmiyorum... Korkuyorum o kadar...
Varlığınız bana güç veriyor, hepinize çok teşekkür ederim...

Keşke sana başka şekildede yardımımız dokunsa soya.Ama elimizden bukadarı geliyor.Ama her ne koşulda olursa olsun bununda üstesinden geleceksin.

Öğle:1 kase tarhana çorbası
Ara:1 erik
Akşam:2 edt ızgara köfte, salata

Son düzenleme:
günaydın

soyacım canım arkadaşım sanal alemde olsa çok kısa sürde bu topikte o kadar güzel dostluklar kuruldu kı anlatmam burda hiç kımse görsel olarak tanımıyorlar ama herkes butun ıyı nıyetleri birbirlerine yardım etmek istiyor çünkü ellerinden o kadar geliyor biliyorum kı sen bunu da atlatırsın çünkü sen hep insanlar için yardım etmeye çalışan onları her konuda yardım etmeye çalışan bir kişisin yüce rabbin bunları görüyor senın ne kadar iyi bir insan olduğunu bu yuzden korkma herşey iyi olacak yarın bütün tahlılerin temız çıkacak canım
sende iyi ki varsın

soyacım inşallah testlerin temiz çıkacak canım dualarımız seninlee

bende sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmeğini yanmaz tavada ısıttım lor sürdüm çok güzel oldu
sonrada türk kahvesi içtim şekersiz
şimdi öğlen patlican tavası var dolaptan ondan yemeği düşünüyorummm

İlk sonuçlar çıktı kızlar... Belimde ufak bir fıtığım var ama baskı yapmıyor, boynumda yada omuriliğimde hiç bir şey yok.. Bu iyi haber... Kötü habere gelirsek, ayağımdaki his kaybının nedenini hala bulamadık, şimdi de emg ve beyin mr ı istedi doktorum... En kısa sürede çektir dedi.. Şimdi randevu alıcam ya herhangi bir akşam yada cumartesi günü gidip ikisini de yaptırıcam...
Aklımı hiç bir şeye beremiyorum, sanki su dolu bir akvaryumun içinden insanlara bakıyomuşum gibi hissediyorum...

ay canım çok sevindim
ötekı sonuçlarında temız çıkacak üzelme dualarımız senile

soyacım iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz...

ve yeni kilomla yeni çizelgemle karşınızdayım kızlar...
bu sabah 57.5 geldim...

Selam kızlar, kendimi işe verdim deli gibi çalışıyorum... Perşembe gecesi beyin mr ı çekilecek... Kistte büyüme varmı, ayağımda ki bu hissizliğin sebebi beynimlemi ilgili o araştırılacak şimdide.. Ben her gün her dakika ayağımı oynatmaya çalışıyorum ayağım oynamadıkça aklımı oynatıyorum sanırım ))))))) en azından bir yer oynuyor ))

Baston şeklindeki şemsiyelerden aldım kendime, yürürken onu kullanıyorum.. İşyerime bir şey söylemedim henüz.. Daha yeni girdiğim bir işyerine böyle bir rahatsızlıkla karşı karşıya olduğumu söylersem çok uzun çalışamam sanırım.. Önce durum nedir bir anlayayım, çözümünü öğreneyim ona göre işyerime söyleyeceğim... Şimdilik neden aksayarak yürüdüğümü soranlara bileğimi incitiğimi söylüyorum...

Ha birde 2 gündür sigara içmiyorum, bir deneme yapayım dedim.. Eşimle birlikte bıraktık ama çok zorluyor beni.. Her dakika aklımda... Daha önce de bırakmıştım iki yıl hiç içmemiştim üstelik ama bu sefer çok zorluyor..
Devam edebilirmiyim bilmiyorum, şimdilik dayanmaya çalışıyorum.. Bakalım ne kadar zorlayabilicem kendimi...

Bir de lütfen sayfayı boş bırakmayın, sizlerin yazdıklarını okumaya ihtiyacım var... Hepiniz aklınıza ne gelirse yazın... Menü yazın, yemek tarifi yazın, canınızı sıkanları yazın ama mutlaka birşey yazın...

Sevgiler

soyam canım sıkma canını allahın izniyle hiç birşey çıkmayacak mr sonuçlarında kalbin gibi o sonuç temız canım arkadaşım

sigarayı bırakmana çok sevindim içme tatlım

inci nasıl bıraktı sende bırakırsın

ya soya ayakların sen 88 kg taşıyordu şimdi 58 kg taşımayacak senı taşır taşır senı hiç takma sen yeterkı iste ben senın için hergun yazarım çünkü benım iş sabah 8 de bir oturuyorum pc başına akşama kadar önce pc başında kalçalarım genişlerdi senın sayende küçüldü valla

ah birde 60 kg bi düşsem bende bu vurdum duymazlık olduğu sürece burda kaldım ama buna da şükür

birde cumartsi evde eşime kızdım çıktım gittim avm ye kendime koton dan bir kot aldım önceleri kotu 32 beden giyen ben şimdi 28 beden oldu ama azcık sıktı gibiydi bende 29 aldım o da giydikçe açıldı rüyamda görsem inanmazdım 29 bedene gireceğimi bu da sayende soya

benım beden kuçulduğü için dir içimden artık hiç zayıflamak gelimyo yeter diyorum bunu korusam diyorum sonra bazende yetmez 60 kg düşeceksin diyom atıyom kendimi sokağa yürü babam yürü diyorum kendime kesin bırakırsam soya kızar bana bida ceza üstüne oh

cumartesi kızlar hem bol bol yurudum hemde yuzdum deniz bir harika anlatmam önceleri eylül ayında denize girmezdim şimdi giriyorum valla ee hava sıcaklığı 30 derece
olursa

soyam senı çok seviyoruz
kocaman öpüyorum seni
iyi ki varsın
sen bize çok lazımsın canım ah keşke yanında olabilsem ne güzel olurd

turl
gwertybaby
inci
insira nerdesiniz yaw

baktım kı uzun zamandır menu paylaşmıyorum sizlerle
şimdi yemekten geldim

1 kase tavuk çorbası
1 tane biber dolması(bol kıymalı)
salat yoğurt

kızlar size birşey danışacağım canım ben hep ingilizce öğrenmek istiyorum ama bir turlu beceremiyorum öğrenme amacım bende bilmiyom ama öğrenmek istiyorum

kendime bir grammer kitab aldım evde günde yarım saat çalışıyorum aslında az da olsa temelım var kendimce ama tam her şey iyi gidiyorken bırakıyom çalışmayı azcık şıpsevdilik benımkı

sizce öğrenebilirmiyim arkadaşlar kursa falan gitme gibi birşansım yok gitsemde sıkılırım zaten bu yaştan ssonra:)))

Yasemincim
İstedikten sonra yapamayacağın hiç bir şey yok canımcım
Bak kilo vermek istedik belki hızlı belki yavaş veriyoruz...
Sigarayı bırakmak istedik bırakıyoruz ( nereye bıraktığımı bilsem hemen gidip alıp içicem )))))))
İngilizce ne ki senin için? Ameleler bile konuşuyor yahu )) (yanlış anlaşılmasın espri mahiyetinde yazdım aşağılama olarak değil)
Adamlar çat pat derken ingilizceyi çatır çatır konuşuyorlarda biz mi konuşamayacağız? Peh peh peh...
Bir tane sözlük al kendine, bir de resimli ingilizce hikaye kitapları var çocuklar için onlardan al... Bilmediğin kelimelerin anlamına bakarsın... Böyle böyle başlarsın ))
Hadi bakalım topik kızları, boş duranı Allah sevmez, soya hiç sevmez )))))

Günaydın soyam

artık sadece sana günaydın arkadaşım çünkü kımseler uğramıyor buraya bir tek sen geliyorsun canım

bugun nasılsın iyisindir iyi ben öyle hissediyorum

evet ingilizce herkes konuşuyor ama bilmiyorum becerebilirmiyim çalışıyorum hergün yenı kelimeler öğrenmeye çalışıp aynı zamanda yazmasını pekiştiriyorum

kahvaltı
1 yk lor
2 dilim tam.tahıllı
dometes
biber

Günaydın yasemin ))

Hadi yeni arkadaşları anlarım, gelmek istemezler yada gelemezler falan...
Qwerty nerde? İnsirah nerde? İkisi birden yok oldu... Buluşup başka topiğemi kaçtılar yoksa ))))))
Bugün düne göre daha iyi değilim ama daha umursamazım.. Ağrı başladı bacağımda.. Sanırım çok kasıyorum düşmeyeyim diye bu da ağrıya sebep oldu... Valla artık takmamaya karar verdim.. Ben gamsızlığı ile ün salmış bir insanım bu kadar kafaya takıyor olmak yakışmıyor bana p
Sigara içmek istiyorum, bugün alıcam ve içicem.. Şu an benim için hiç doğru bir zaman değilmiş bunu anladım..
Hazırlık yapmadan bırakamıyorum demekki.. Hadi kaçtım ben, çok işim var çokkk
Mucksss yasemin ))

evet canım bende merak ediyorum işeleri yoğundur belkı hayırlısı olsun

bu sigara işinide haledeceksin içmeyeceksin esas sen en zoru başardın obezite olmaktan kurtuldun bunların mı hk gelemiyeceksin sen birtanesi herşeyın ustünden gelirsin

ara öğün
1 elma
yeşilçay

ayyy soyam hep aklımdasın ne oldu ne bitti
iyi sonuçlar temiz çıkmış inşalllah kurtulursun hastalığından
ben bu ara çok yoğunum kızlar yeni kurs açtık şimdi de ilköğretimde kuran derslerine giriyorum
görevlendirme öğretmen açığı varmış
aslında bebeğimi büyütmek istemiştim ama kıyamadım çocuklara
ders programları derse hazırlık süreçleri her şey karmakarışık şu anda
qwerty nerde ben de bilmiyorum başka topiğe geçmedik merak etmeyin
ama dediğim gibi sabahtan öğleye kadar kurstayım öğlen çocuğu emzirmeye gliyorum sonra yinde derse gidiyorum
akşama pstilim çıkmış halde eve dönüyorum
tek iyi yanı her yere yürüyerek gidiyorum vaktim olduğu müddetçe

Soyacım canınızı sıkanları yazın dediğin için yazayım canımm
pazartesi günü moralim çok bozulmuştu ,ama şimdi o halime gülüyorum

ayyy mesajım da yarım kaldı kapı çaldı onaylamak zorunda kaldım
baya hatalı yazmışım kusura bakmayın artık
soyam yaaa inşallah mühim bişeyin yoktur
bu arada sigarayı bırakmana çok sevindim
gerçi bu ara bırakamam demişsin
ama ben senin bir gün o illetten kurtulacağını adım gibi biliyorum
senin elinden bişey kurtulmaz
sigara neymiş

plan hazırlamam lazım kızlar
internet başında fellik fellik aranıyorum
ders sıkıcı geçsin istemiyorum
çocuklara yönelik eğlenceli sunular hikayelerle zevkli bir ders geçirelim diye uğraşıyorum

ayyy evimi görseniz her yer heryerde
bulaşık makinesi 2 3 günde bir çalışıyo
doğru düzgün yemek yapamıyorum
aralarda kayınvalidemin pişirdiklerini yiyorum
ara öğün zaten hak getire
sabah kahvaltısı bile yapamadan çıktığım oluyo
velhasılı soyam moral bozmak gibi olmasın ama yürüyüş harici yaptığım bişey yok
kilo almıyorum ama veremiyorum da
bakalım bu hafta yeni başladı görevlendirme
belki bu yoğunlukla kilo veririm
ama inanın yemek filan aklıma gelmiyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…