Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı
evde tartışma gırla
mutlu değilim anlıycanız
ne yemek yemeyi ne internete girmeyi ne iş yapmayı istiyo canım
1 haftadır kendime ayrı yemek yapamadım
70 kilo olmuşum
iyi ki varsınız arkadaşlar
sizi seviyorum
pazartesiye kadar toparlanırım inşallah

Minnak

Sabah sabah 6 tane cigkofte ne ya? Deli mi edicen sen beni, aklimi oynatayim diyemi yazdin yoksa )))))
3 tane en fazlaaaaaaaaaaaa... Offff offff bir daha gormiim duymiiimmm okumiiiimmm ona goreee

bilmiodum ki ben :18:
soooo sorryyyyy

öğle yemeğim: 2 servis kasıgı pırasa+yogurt
aksam yemeğim de aynı kızlar

yeni çizelgemle bugünkü yeni kilomla karşınızdayım kızlar.....:))))
spor yapamıyorum ama kilolar gidiyor yavaş yavaş....

bu akşam iki servis kaşığı semiz otu yemeği üzerine sarımsaklı yoğurt salata...

ayrıca 3 tane çiğ köfte yenilebileceğini de bilmiyordum...

Bende inanıyorum pomodcum artık kendime,ama inann bende sana inanıyorumm sende vereceksinn kesinnn
Bu hafta spor bende yaptımmm ama saatlerinde yiyemedimm birgün hatta akşamm yemeğimi 8 de yemek zorunda kaldım belkide onunda etkisi olabilir
şunu anladımki akşam yemeği kesinlikle 6 ta son bulmalı çok faydası oluyor çünküü

Soyacım bu bak aklıma gelmedi,sabahları oğlum uyandığı için yürüyüşe çıkamıyorumm ama internetten okadar çok hareket kaydettimkii onları yapabilirim,Gerçekten eğer akşam sadece çorba içersem çok farkediyordu.Bu hafta ben çok yoğundumm evde yanlız kalmaya adepta olamadım kızların biri gidiyor biri geliyor okula,sabah 6 ta kalkıp okula gönder ,işleri yetiştir, yemek hazırla ,doyur oğlanı ,parka indir uyut

insirah neyin var canım , bazen oluyor böyle durumlar bende bazen boğuluyorum ama yapacak birşey yok

canım ben de yemegı 8 gıbı yıyu,orum en erken yedı bucukta yıyebılıyorum cunku 6 bucukta ısten cıkıyorum ve bır saat yuruyorum. yemegım hazır oluyor pazar gununden. sanıyorum benı de bu hafta o etkıledı bılemıyorum ama bu sartlar altında da 1,5 kılo verıyordum bakalım bu hafta ne olacak. ustelık bu hafta sureklı yurudum hergun. gecen hafta 4 gun yuruduysem bu hafta her gun muhakkak yurudum.

İnsirah canim uzme kendinide bizide arkadasim...
Sanirim yine esin sorun...karsina alip konusmayi dene diycem...
Uzuldugunu anlat...mutlu olmadigini soyle..bole nereye kadar gider filan de....
Bakalim o nasil tepki vercek...tepkisiz kalip icine atma..ayni evde iki yabanciyi oynama arkadasim...
Dinlemuyosa uzun uzun otur mesaj yaz yolla....
Ben hep bole yaparim ve sonunda seni ve cocugumu kaybetmek istemuyorum diye mesaj atar:)))
Bazen dusuncesiz olabiluyolar bazen tam salak gibi hareket eduyolar ama cocuktan farkalri yok iste canim...
Simdi seni bebekte bunaltiyodur...yok uyku saati yok yemek saati yok meyvesi...bilirim cok kotu.kendine ait bir zaman dilimin bile yok...disari alisverise cikmak bile senin icin buyuk lutuf....
Yapma canim kendine edersin...
Bak bugun ben 6li rakamlari yeniden gordum..69.8 im. ..hadi sen olmayinca bende saliveriyorum....hadi bu ay sonuna68 sayisini gorelim canim arkadasim....
Seni seviyorum..sevuyoruz....

canım arkadaşım
çok teşekkür ediyorum desteğin için
çocuk bakıcı problemi çalışmak eşimin anlayışsızlığı hepsi üst üste geldi
eşimle hep konuşuyoruz
ama normal normal başlayan konuşma hep tartışmayla bitiyor
bebişim de hiç eskisi gibi değil
bi memlekete gittim geldim çocuğun huyu değişti
şu anda bile zar zor yazıyorum
neyse geçicek bunlar
haberiniz olsun diye yazdım
bi daha bu kadar ayrı kalmıycam sizlerden
çünkü bana moral veriyosunuz hepiniz
bu hafta benim de 69u görmem gerekiyordu
1 hafta geri attım yine
başlayalı 4 ay oldu ve ben toplamda 7 kilo verdim sadece
şimdi diyetime odaklanıcam
böylece problemlerimi de unuturum inşallah

kahvaltım
1 yumurta
2 dilim ekmek

ara öğün
1 elma

öğlen tavuk çıkardım buzluktan onu yapıcam
akşama da kabak yemeği yaparım
eski günlere dönmem lazım
bugün söz veriyorum jilliana başlıycam

merhaba kızlar

kahvaltım:
  • domates
  • dereotu
  • maydonoz
  • çok az peynır
  • 2lokma ekmek
  • yarım seftali
öğlen:
pırasa+yogurt

aksama da ıspanak planlıyorum..

kızlar olacak inanıyorum ben hepimiz başaracağız allahın izniyle...Çünkü hedeflerimiz belli yapacaklarımız şeyler belli ve elimizden geldiğince de yapıyoruz..rabbim inşaallah yardımcımız olsun ve artık bizlerde istediğimiz şeyleri giyelim sağlıkla sıhhatle inşaallah.. sizleirn sayesinde çıktığım yol da ben de ilerliyorum ve artık diyeti uygulamak bana zor gelmiyor....bugün itibariyle ben de 62,5 um :)) allah nasip ederse bayrama kadar sanırım 59 u görürüm inşaallahh aminnn ama önce sırada 61 i görmek var :))) ve şimdi kızımı uyutup sporumu yapacagım :))) hepimize kolay gelsinn....

Gunaydin kizlar, ben bu satirlari yazarken siz pirelerinizi ucusturuyor olacaksiniz buyuk ihtimalle ))))))))
Dun yazamadim kusura bakmayin cunku tum gun uyudum ! Evet evet uyudum !
Cuma aksami isten ciktiktan sonra kizlar gecesi yaptik, kizkardesim, ben, kankam ve kankamin kizkardesi hep birlikte once cin restaurantina gittik yemek yedik birer kadeh ictik ardindan karaoke bara gittik.. Ordada eglenmeye devam ettik, yogun israrlar uzerine bir sarki soyleme gafletinde bulundum ve sarki bittiginde mekan sahibi gelip mikrofonu aldi ve dedi ki " bunca yildir bu mekani isletiyorum biyle rezalet gormedim bu ne kadar kotu bir ses yarabbim" ))))))))))))))))
Sorun su ki ben sadece turku yada sanat muzigi soylerim pop muzikten anlamam, rezildi rezillll of diyorum size ))))
Ama yilmak yok bi daha gidicem oraya, gerci mekan sahibi biz cikarken gelsenizde nolur bi daha sarki soylemeyin diye yalvardi ama gorur o ))))))

Ertesi sabah kpss sinavina girdim, guzel gecti, matematik haric hepsini yaptim.. Matematikten hic anlamam, lisedeyken hocam turku soyle gecircem seni derdi soylerdim gecirirdi ))) size daha once anlatmistim doktora gittigim icin derslere giremiyordum, o yuzden anlayis gosteriyorlardi bana...

Neyse sinavdan geldikten sonra birseyler atistirdim ve uyudum, ve tum gun uyudum resmen.. Cuma sabahi 58.8 olan kilom bu sabah kac dersiniz? 61.3 !!! Bu kadar uyursam vucut odem yapar iste buda bana ceza olsun... Gerci bundan kurtulmam max iki gunumu alir benim ama sinir oldum sabah sabah... Dinlenmeyi bile cok gordu bunyem bana ))))) bi de hala uykum var nasil istir anlamadim )))))))

Simdi isyerimdeyim calisma gunum bugun... Birazdan kursiyerlerimiz gelir, hadi sizi opuyorum..
Kafaniza bir sey takmayin, bu dunyada hersey gelip gecici...
Su akar yatagini bulur ))
Sizi seviyorum
Mucksss

gunaydın kızlar (saat 11.30 muş pardon "tünaydın kızlaaarr") :)

soya uyumus büyümüş :))))

kızım gene hastalandı gıbı dun gece uyuyamadım
gözümden uyku akıyor

kalkar kalkmaz 1 hurma ve 1 bardak su
kahvaltım:
  • 1 yumurta
  • 3 dilim domates
  • 1 tk lor peynırı (dereotu ve pulbıber ıle karıstırdım)
  • maydonoz
  • 9 otlu cayım
dun aksam 8de manyak bi krize girdim kızlar inanamazsınız. bakın ben hamur işi seyler sevmem (makarna hariç), stlü serbetli tatlı sevmem, çikolata mikolata sevmem, hele böle abur cubur cips kek cart curt surtaına bakmam.
dun gece gözümün onunden neler ucustu aklınız hayalınız durur.
seytan dedı yap makarna, kızartma yap, yanına köftemöfte falan yap, git bakkala cıkolata al cıps al, bıde kola deli gibi ye hepsini..
gözümün önünden ev poğacaları falan gecıo kızlar manyaklastım ıyıce. hoooppp hooopp dedım noluyor sana minnak. brrüüüşşşttttt kendıne gel.
pıtırcık da huysuzdu zaten. soyanın yasemıne soyledıgı sey geldı aklıma. 1 fincan corba iç. sıcakseyler tok tutar demıstı. bende gıttım bı neskafe fıncanı corba ıctım. bıde 9 otlu cay yaptım ve krizi bastırdım.
sabahta tatlı krizine gırdım gene tatlı yemek ıstıyordum 1 hurma yedım gecti.
eşime dun dedim ki: "ben bu uyusturucyla mucadelenın tlf.u bulup arıyacam arkadas. siz bağımlılara kriz gelınce napıyorsunuz dıcem... bende makarna bagımlısıyım dıyetteyım bazen fena kriz gelıo cok zor frenlıyorum kendımı dıcem."
benle nasıl dalga gectı anlatamam. gıcık sey. kemıklerım cıkmısmıs yok batıyormus, mankenmı olcakmısım, daha nekadar zayıflamayı dusunuyormusum, 10 kılo daha vercem uyuzluguna deyınce yok 20 kılo daha ver kundaga saralım senı dıyor yaaa
piskopat... hem siniroldum hem delirdim

kızlar bu sabah 58.8 'i gördüm tartıda mutluyum anlayacağınız...
o gazla bütün evi temizledim şimdi öğlen yemeğimi yiyip kayınvalidem ve kızımla dışarı çıkacağız...

başlangıç tarihi: 22.08.2012
başlangıç kilo:65.5
hedef kilo:55
giden kilo:6.7
sanayağ paketi:42 idi 15 kaldı...:))))

merhaba cıtır olma yolunda hızla ilerleyen hanımlar :)

öğle yemeğim: karnabahar+yogurt

aksam yemeğim: 3 köfte+azcık karnabahar+yogurt

Minnakımm sen kaç kilosunki eşin istemiyor kilo vermeni ve sürekli seni üzüyor bu konuda.cetvelin varsa dikkat etmeden alıntıladım şuan canımm
Demekki adam seni böyle çok beğeniyor canım beğenmese böyle demez,Benim bir arkadaşım 65 kilo olmuş doğumdan sonra zayıflamışş eşi kızıyormuşş verme diye buda dikkat etmeyince 70e çıkmışş eşi böyle çok güzel oldun diyormuşş,demekki bazı erkekler kiloyu sorun etmiyor,benimkii ediyor ama haklıda şuan çok kötüyüm

günaydın canım ben sana 100 madelik yazdım sen sayma çünkü senin yorulmana kıyamam
1 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
2 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
3 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
4 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
5 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
6 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
7 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
8 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
9 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
10 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
11 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
12 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
13 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
14 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
15 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
16 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
17 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
18 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
19 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
20 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
21 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
22 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
23 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
24 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
25 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
26 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
27 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
28 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
29 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
30 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
31 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
32 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
33 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
34 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
35 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
36 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
37 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
38 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
39 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
40 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
41 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
42 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
43 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
44 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
45 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
46 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
47 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
48 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
49 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
50 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
51 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
52 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
53 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
54 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
55 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
56 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
57 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
58 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
59 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
60 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
61 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
62 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
63 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
64 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
65 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
66 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
67 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
68 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
69 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
70 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
71 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
72 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
73 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
74 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
75 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
76 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
77 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
78 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
79 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
80 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
81 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
82 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
83 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
84 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
85 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
86 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
87 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
88 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
89 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
90 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
91 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
92 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
93 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
94 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
95 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
96 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
97 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
98 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
99 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM
100 BEN 1 KASIM 60 KG OLACAĞIM

Son düzenleme:

günaydın canım

boşver üzme kendini gerçekten değmez hayat o kadar kısa kı sen arkana dönüp bakıncaya kadar bitiyor o yuzden eğer yapabiliyorsan takma diyeceğim
çünkü bu dünya da hiç kımse dört dörtluk değildir muhakkak her ailede oluyor bu tur sıkıntılar hoş gwerty çok anlatmış gerçekten karşındakı senı anlıyorsa ne mutlu ama anlamıyorsa kendi üzmeye yormaya hiç gerek yok hayat senin hayatın

İNSANI YAŞADIĞI GÜNLER DEĞİL ERİŞEMEDİĞİ MUTLULUK VE HAYAT YIPRATIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…