Minnak
Sabah sabah 6 tane cigkofte ne ya? Deli mi edicen sen beni, aklimi oynatayim diyemi yazdin yoksa )))))
3 tane en fazlaaaaaaaaaaaa... Offff offff bir daha gormiim duymiiimmm okumiiiimmm ona goreee
karabıber nasılsın canım. bu hafta ben de veremedım ama pazartesı nasıl cıkacak bılmıyorum. delı gıbı spor yapıyorum ama hapım odem yapotı sanırım. hergun gram gram azalırdım tartıda. 1,5 kılo verdım bır hafta. 1,7 verdım bır hafta ama bu hafta artı bıle cıkıyorum. moralım bozuk bıraz ama yıne de delı gıbı hareket yapıyorum bu hafta. herzamankınden daha cok. bu hafta sen de bendensın demekkı.
ayne ben de mayısta o kılolara kavusmus olmak ıstıyorum. en en fazla 65 olmalıyım mayıs ayında.
sen bırkez basardın ve yıne basaracaksın ben cok ınanıyorum.
dugun henuz olmasa da, hayırlı olsun canım. kızkardesıne mutluluklar dılerım.
Soyacım bu bak aklıma gelmedi,sabahları oğlum uyandığı için yürüyüşe çıkamıyorumm ama internetten okadar çok hareket kaydettimkii onları yapabilirim,Gerçekten eğer akşam sadece çorba içersem çok farkediyordu.Bu hafta ben çok yoğundumm evde yanlız kalmaya adepta olamadım kızların biri gidiyor biri geliyor okula,sabah 6 ta kalkıp okula gönder ,işleri yetiştir, yemek hazırla ,doyur oğlanı ,parka indir uyutSelam kizlar, su anda acliktan masayi sandalyeyi kemirebilirim oyle gozum donmus durumda ))) isim coktu yemegi biraz ertelemek duumunda kaldim ama is gorusmelerini unutmusum off off... Simdide yemege cikamiyorum.. Yanimda bir tane muz vardi onu yedim az evvel, birazda kuru kayisi ve badem var onlari yiycem ama bunlar yemek degil kiiiiii... Unutmayiniz ki ara ogunler ana ogun olmazzzzz... Hic bir sey ana ogunlerin yerini doldurmazzzz kilo aliverirsiniz karismammm...
Aksam pilav yersiniz sabah tartida eksik cikarsiniz, bir sonraki gun birde bakarsiniz ki tekrar fazla cikiyorsunuz neden? Cunku yediginiz yemegi bir gecede ogutmez vucudunuzzzz.. O yagi sekeri depoladi bi kereeee... 1 hafta geriye atti sizi kurtulus yokk.. Di mi yasemin )))))) sana ceza veriyorum yasemin, kacamaklarin bunyemize verdigi zararlarla ilgili tam 100 kelimelik bir yazi yazacaksin, tek tek sayacagim, 1 kelime bile eksik olmayacak ona gore )))))))
Karabiber, kilon sabitlendiyse sabahlari spor yap, aksamlarida sadece salata ve corba ic bir sure... En azindan tartida oynamayi gorene kadar... Merak etme 2-3 gun icinde gorursun ))
Ha tartida oynama olmuyor diye de cok fazla spora saldirmayin, bu vucudunuzdaki kaslari kaybetmenize yol acar faydasiz birsey yani.. Gunde 1 saat spor yapiyoruz o kadar...
Hadi ben gorusmeye gireyim, optum sizi ))
Bende inanıyorum pomodcum artık kendime,ama inann bende sana inanıyorumm sende vereceksinn kesinnn
Bu hafta spor bende yaptımmm ama saatlerinde yiyemedimm birgün hatta akşamm yemeğimi 8 de yemek zorunda kaldım belkide onunda etkisi olabilir
şunu anladımki akşam yemeği kesinlikle 6 ta son bulmalı çok faydası oluyor çünküü
İnsirah canim uzme kendinide bizide arkadasim...
Sanirim yine esin sorun...karsina alip konusmayi dene diycem...
Uzuldugunu anlat...mutlu olmadigini soyle..bole nereye kadar gider filan de....
Bakalim o nasil tepki vercek...tepkisiz kalip icine atma..ayni evde iki yabanciyi oynama arkadasim...
Dinlemuyosa uzun uzun otur mesaj yaz yolla....
Ben hep bole yaparim ve sonunda seni ve cocugumu kaybetmek istemuyorum diye mesaj atar:)))
Bazen dusuncesiz olabiluyolar bazen tam salak gibi hareket eduyolar ama cocuktan farkalri yok iste canim...
Simdi seni bebekte bunaltiyodur...yok uyku saati yok yemek saati yok meyvesi...bilirim cok kotu.kendine ait bir zaman dilimin bile yok...disari alisverise cikmak bile senin icin buyuk lutuf....
Yapma canim kendine edersin...
Bak bugun ben 6li rakamlari yeniden gordum..69.8 im. ..hadi sen olmayinca bende saliveriyorum....hadi bu ay sonuna68 sayisini gorelim canim arkadasim....
Seni seviyorum..sevuyoruz....
gunaydın kızlar (saat 11.30 muş pardon "tünaydın kızlaaarr") :)
soya uyumus büyümüş :))))
kızım gene hastalandı gıbı dun gece uyuyamadım
gözümden uyku akıyor
kalkar kalkmaz 1 hurma ve 1 bardak su
kahvaltım:
dun aksam 8de manyak bi krize girdim kızlar inanamazsınız. bakın ben hamur işi seyler sevmem (makarna hariç), stlü serbetli tatlı sevmem, çikolata mikolata sevmem, hele böle abur cubur cips kek cart curt surtaına bakmam.
- 1 yumurta
- 3 dilim domates
- 1 tk lor peynırı (dereotu ve pulbıber ıle karıstırdım)
- maydonoz
- 9 otlu cayım
dun gece gözümün onunden neler ucustu aklınız hayalınız durur.
seytan dedı yap makarna, kızartma yap, yanına köftemöfte falan yap, git bakkala cıkolata al cıps al, bıde kola deli gibi ye hepsini..
gözümün önünden ev poğacaları falan gecıo kızlar manyaklastım ıyıce. hoooppp hooopp dedım noluyor sana minnak. brrüüüşşşttttt kendıne gel.
pıtırcık da huysuzdu zaten. soyanın yasemıne soyledıgı sey geldı aklıma. 1 fincan corba iç. sıcakseyler tok tutar demıstı. bende gıttım bı neskafe fıncanı corba ıctım. bıde 9 otlu cay yaptım ve krizi bastırdım.
sabahta tatlı krizine gırdım gene tatlı yemek ıstıyordum 1 hurma yedım gecti.
eşime dun dedim ki: "ben bu uyusturucyla mucadelenın tlf.u bulup arıyacam arkadas. siz bağımlılara kriz gelınce napıyorsunuz dıcem... bende makarna bagımlısıyım dıyetteyım bazen fena kriz gelıo cok zor frenlıyorum kendımı dıcem."
benle nasıl dalga gectı anlatamam. gıcık sey. kemıklerım cıkmısmıs yok batıyormus, mankenmı olcakmısım, daha nekadar zayıflamayı dusunuyormusum, 10 kılo daha vercem uyuzluguna deyınce yok 20 kılo daha ver kundaga saralım senı dıyor yaaa
piskopat... hem siniroldum hem delirdim
Selam kizlar, su anda acliktan masayi sandalyeyi kemirebilirim oyle gozum donmus durumda ))) isim coktu yemegi biraz ertelemek duumunda kaldim ama is gorusmelerini unutmusum off off... Simdide yemege cikamiyorum.. Yanimda bir tane muz vardi onu yedim az evvel, birazda kuru kayisi ve badem var onlari yiycem ama bunlar yemek degil kiiiiii... Unutmayiniz ki ara ogunler ana ogun olmazzzzz... Hic bir sey ana ogunlerin yerini doldurmazzzz kilo aliverirsiniz karismammm...
Aksam pilav yersiniz sabah tartida eksik cikarsiniz, bir sonraki gun birde bakarsiniz ki tekrar fazla cikiyorsunuz neden? Cunku yediginiz yemegi bir gecede ogutmez vucudunuzzzz.. O yagi sekeri depoladi bi kereeee... 1 hafta geriye atti sizi kurtulus yokk.. Di mi yasemin )))))) sana ceza veriyorum yasemin, kacamaklarin bunyemize verdigi zararlarla ilgili tam 100 kelimelik bir yazi yazacaksin, tek tek sayacagim, 1 kelime bile eksik olmayacak ona gore )))))))
Karabiber, kilon sabitlendiyse sabahlari spor yap, aksamlarida sadece salata ve corba ic bir sure... En azindan tartida oynamayi gorene kadar... Merak etme 2-3 gun icinde gorursun ))
Ha tartida oynama olmuyor diye de cok fazla spora saldirmayin, bu vucudunuzdaki kaslari kaybetmenize yol acar faydasiz birsey yani.. Gunde 1 saat spor yapiyoruz o kadar...
Hadi ben gorusmeye gireyim, optum sizi ))
selam kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı
evde tartışma gırla
mutlu değilim anlıycanız
ne yemek yemeyi ne internete girmeyi ne iş yapmayı istiyo canım
1 haftadır kendime ayrı yemek yapamadım
70 kilo olmuşum
iyi ki varsınız arkadaşlar
sizi seviyorum
pazartesiye kadar toparlanırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?