Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın kızlar

soyam çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım şimdi nasılsın
valla topık baya az kalmış gelen giden yok artık neyse canım arkadaşım bizi unutmuya geliyor uyarılarımız hatırlatıyor ya bu yeter

minikka kesinlıkle soya dediiklerıne alınma canım çünkü bizim iyiliğimizi düşünüyor soya böyle yapmazsa eğer hiçbirimiz hedeflerimize ulaşamayız sadece sabır edip hedefimize ulaşacağız
burda ceza alanlar oldu bu yuzden gidenler de oldu ama ceza alıp gitmeyenler kalınca da onlar kazandı sende kazanacaksın inş.

gelelım bana ben bir tembeleştım anlatamam boş buldukca yastıkla buluşuyorum bol yatıyom nedendir bilmiyom ama atlatırım bunu da bir kaç güne hatta kendime söz verdim cumartesi pazar bol bol yuruş yapıcam sonra denize gitmeyi planlıyorum bakalım

kahvaltım
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
domates/salatalık/biber(yarım)
2 çay bar. adaçayı

az önce sütlü nescafe içtim (kendime getiriyor benı )

şimdi iş zamanı görüşürüz bye
kendinize iyi bakın

Selam kızlar,

Yolumuz uzun bir yol, boşvermeye gelmez ))
Hedefime ulaştım, ideal kilomdayım diyip beslenme şeklini değiştiren bir çok kişi verdiği kiloları fazlasıyla geri alıyor hemde verdiğinde çok daha kısa sürede...
Eğer merak ediyorsanız girip diğer topiklerde okuyup bu insanlara rastlayabilirsiniz...
Ancak bilinçli ve bu işin mantığını kavramış kişiler kilo veriyor ve bu kilolarını da uzunca bir süre muhafaza ediyor, bu tip insanları da girip diğer topiklerde bulabilirsiniz...
Hangi tip insan olmak istediğinize siz karar vereceksiniz, ben yanımda olan insanların mantıklı ve gerçekten bunu yaşam tarzı haline getirmiş insanlar olmasını isterim..
Burda öğrendiklerini herzaman uygulamasını, çevresindeki insanlara örnek teşkil etmesini gerekirse onlara bu konuda hocalık yapmasını isterim...
Hepinizde o yetenek ve azim var, bunu gösterin lütfen...
Yapabileceğinize inandığım şeyleri istiyorum sizden..
Hadi bir toparlanın kendinize gelin ve tekrar canlanın !
Sevgilerimle

evet canım haklısın kendimizi toparlamamız lazım
bende baktım diğer topiklerde kıloları verip geri alan çok süreklı bahaneler üretmişle yok bayramdı yok mısafirlerdi veya tatıl vs vs aslında biz tamamen bura başlarken ilk hedefimiz sağlıklı beslenmeyı ve sporu hayatımızın bir parçası halıne getirmektı evet sen başardın hedefine ulaştım başaramayanlar acaba hiç araştırıyormu nerde ne hata yaptım diye süreklı bahaneler üretiyoruz (özellıkle ben)biz dünya ya kılolu gelmedik
şimdi kendime bir söz verdim sonra sana söz veriyorum (çünkü burda sen bana çok güvndin ve inandın ) 15-10-2012 kadar 62 kg olacam asıl istediğim 60 ama kılom 65 kg sankı sabitlendi gibi işte yıne bahane bahene yok 63 olacağım önumde 18 gün var ya olacak ya olacak başka çaresi yok

bekle benı 62 ben geliyom hem de çok pis geliyom

şimdi içim kıyılır gibi 1 salatalık yedim

iyi kı varsın

Bu sabah yine 1,5 saat yürüyüşümü yaptım.Koca bir bardak limonlu ılık suyumu içtim.Sonra kardeşimin yeni doğan oğlu hastalandı.hastaneye götürdük ve orda eski iş yerimdeki arkadaşımla karşılaştık.İnanamadılar.Çok kilo vermişsin dediler.Acayip hoşuma gitti.Ama daha çok yolum var.

Bu sabahki kilom 74,700 :):).Şimdiki hedefim 73

günaydın kızlar

dün akşam menumu yazayım şöyle sizler
6 yk kabak yemeği(bol acılı)
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara
yeşilçay karısımı (uzun zamandır içimiyordum)
1 elma
1 mandalın

bugun kahvaltım
tabi kalkınça lımonlu ılık su içtim
domates/salatalık/biber
1 yk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 ç.bard.adaçayı

şimdi sade nescafemı içiyorum
bekle benı 62 kg ben geliyorum olacak bu sefer

hafta sonu bol yürüş yapacağım

cemile gidecek bu yağ kutleleri canım hiç takma nasıl geldiyse eninde sonuda gidecek

Kızlar, doktora gittim.. Sol bacağımdaki sinir dokusunda hasar olduğundan şüpheleniyorlar... Bir sürü test yapildi iğneler batırıldı ama hissedemiyorum ((( bu hafta iki kere düştüm.. Yürürlrn birden ayağım ters döndü ve küt diye yere düştüm, dizim parçalandı, iki kere aynı yerden hemde... Doktor emg gibi bir şey istedi ama yaptırmak konusunda kararsızım çünkü bugünki testler arasında doktor ayağımın altına bir metal ile çizik attı, ve ben ağlama krizi yaşadım... Yıllardır böyle bir problemim var, ayağıma dokunulunca ağlama krizi yaşıyorum.. 10 dakika kadar beni sakinleştirmeye çalıştırdılar çünkü ağlarken nefesim kesiliyor öyle bir kriz yaşıyorum, normal bir ağlama değil yani.. Ve bu neden oluyor bilmiyorum.. Emg de de ayağımdan iğne sokup sinir sistemime kadar iğne ike girip elektirik vereceklermiş sanırım, eğer yanlış anlamadıysam böyle birşeyler anlattı doktor.. O anlatırken ben hala sakinleşmeye çalışıyordum o yüzden pek anladım denemez... Ve bu işlem sırasında ayık olmam gerekiyormuş.. Yaptırabilirmiyim bilmiyorum ağağıma dokundukları anda ağlama krizine girerim büyük ihtimalle... Saat 4.30 da mr çektirmeye gideceğim, bakalım ne çıkacak.. Artık yürümeye korkuyorum düşeceğim diye... Dizim o kadar acıyorki anlatamam... Üzerine buz koyuyorum sürekli...
Bugünüm ağlamallı geçiyor, bunu yazarkende ağlıyorum ne komik değil mi ))

soya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin....dualarımız seninle...

cok gecmis olsun canim, bakalim MR'da ne cikacak.. umarim fazla onemli bir sey degildir de kisa zamanda iyilesirsin. iyi bak kendine

Çok çok geçmiş olsun. Konunuzu epeydir takip ediyordum. Çok üzüldüm... Umarım çabuk toparlarsınız. Ki bence toparlarsınız, o güç, azim ve motivasyon var sizde. Gelişmelerden haberdar edin lütfen! MR sonuçlarını falan çok merak ettim. Tabii çok özel değilse ve paylaşmak isterseniz.

Bende seni merak ettim.Bugün doktora gideceğini söylemiştin.Sana yazmak için açmıştım ki yazını gördüm.İnşallah kötü birşey yoktur arkadaşım.Bizde iki gündür hastanedeyiz.Kardeşimin 23 günlük oğlunun troid bezi çalışmıyormuş.Canımız çok sıkıldı.Ama herzaman söylediğim gibi Allah beterinden saklasın.Hastanelerde uğraşmak çok zor.Allah herkese acil şifalar versin.Lütfen çok düşünme.Kendini yıpratma.İnşallah mr sonuçların iyi çıkar.Geçmiş olsun.

Soya çok çok geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir rahatsızlığın... işlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir okuyamıyordum yazılarını okuyunca üzüldüm.... bu topicteki herkes gibi bende tüm kalbimle sağlıklı güzel günler dilerim canım sana..... çok geçmiş olsun sevgilerr

Soyam canım arkadasım cok gecmis olsun sonuclar hakkında bize bilgi verirsin artık iyi haberlerini bekliyoruz
Sen cok güçlüsün bunuda atlatirsin

ayy soyaaaam geçmiş olsun
ne olduğunu da tam okuyamadım ne oldu ayağına yaaaa
neden ağlama krizine girdin
ayy kızlar topikten uzak kaldım biraz
soyam büyük geçmiş olsun
iyi haberlerini bekliyoruz canım
dualarımız seninle
inşallah mühim bişey yoktur yaaaaaa

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar... Mr çekildi, ordada bir kriz yaşadım, bugün ağlama günüm anlaşılan... Tam 2 saat boyunca mr çekildi, önce ilaçsız sonra ilaçlı olarak.. Sonuçlar salı günü 5 te çıkacak.. Bende merakla bekliyorum.. Ayağımda hala his yok, tek şükrettiğim şey ayağımın altını hissedebiliyor olmak... Eğer onu da hissedemeseydim yürüyemezdim zaten... Doktor herhangi bir teşhis koymadı, sadece bacağımdan beyne giden sinirlerde bir hasar oluşmuş olabileceğinden şüphelendiğini söyledi... Ama yüm tetkikler yapılmadan teşhis yada tedavi başlatamam dedi.. Önce sorunu ve kaynağını bılmamız gerekiyor dedi...
Beni kötü yapan şey, muayene olurken ayağımın birinin cansız gibi hiç bir şeye tepki vermemesiydi.. O kadar kötü bir his ki tarif edemem size... Orda bir ayağınız var ama onu çekiyorlar itiyorlar iğne batırıyorlar ve siz hiç bir şey hissetmiyor ve tepki veremiyorsunuz.... Sanki o başkasının ayağı...
Sinirlerim çok yıprandı bu gün...
Ama haklısınız, ben bununda üstesinden gelirim!
Şu ana kadar o kadar çok şey yaşadım ki, bu bana vız gelir... Gerekirse ayaklarımı hissedebilmek için hergün degalarca iğne batırırım ama bu ayağı kurtarırım!
Sadece sakinleşmem gerekiyor, çok yoruldum bugün ruhsal olarak...
Tüm ailem, abim dahil yanımdaydı... Bu da duygulanmama sebep oldu...
Yani hep ağladım işte )) bu kadar sulu gözlü olduğumu unutmuşum ))
Çok sağolun kızlar, anımda olduğunuzu bilmek bana yetiyor, iyi ki varsınız...

cok gecmıs olsun soyacım

ben hıc soyaya kızarmıyım yasemıncım, o usenmıyor benım gıbı dombılıyı zayıflatmaya ugrasıyor bıde ben kızcakmıyım ona, daha nelerr

hasteneye emg cektırmeye gelıyımmı senınle soya aglarsan elını tutarım ben senın :))))

ben hala 62.5 um. boyle uzun sure aynı kıloda kalınca nasıl uyuz oluyorum var yaaa
annemlerdeyım ben sımdı kızlar. 9 ekıme kadar.
hamıleyken hastaneye yatmıstım zehırlı guatr yuzunden. tedavı olmam lazım artık cok fena hale geldım. kosu bandında veya dısarda yururken hatta en basıtı namaz kılarken daha ılk rekatta nefes nefese kalıyorum. cok zzor oluyor.
gecen gun bı arastırdım bebegımınde benımde olmeden kurtulmamız mucıze gıbı bıseymıs.
en ufak bıseye sınırlenıyorum. cok anı duygu degısımlerım oluyor. hemen aglayabılıyorum en ufacık bıseye yada kızıyorum. butun belırtıler mevcut artık. persembe randevum var.
bıde bıtmek bılmeyen mıgren agrılarım ve bulantılarım. nörolojı, kbb, ve genel cerrahı de ıslerımı halledıp eve oyle donucem.
kocam benım dıyetımı baltalarsa bende onu evde yanlız bırakıp kacarım ceza aldım onun yuzunden beeee hıhhhhhh

soya yazma dedın ama gecmıs olsun yazmak ıcın yazdım sayfaya ama cenem dustu gene
öptum hepınızı... 3 ekımde kahvaltımı yazmaya gelcem sekerler :)))

(sız cevap yazmayın bana cezalıyım ben )

Herkese günaydın;
Bugünkü kahvaltı menüm;
1 salatalık, 1 domates, 1 haşalanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,1 dilim yarım yağlı peynir

Son düzenleme:
soyam dualarımız seninle sakın unutma..

bu sabah yine aynı şeyleri yedim 1 domates, 2 yk lor,1 dilim ç.e.,2 bardak çay
dün deli gibi ew temizledim çamaşırdı ütüydü derken hiç oturmadım...çok yoruldum
bugün hiçbir şey yapmayacağım...belki birazdan dışarı çıkarız...

regl olmam gerekiyor..ama olamadım onun şişkinliği var üzerimde...10 gündür 58'lerde dolaşıyorum...
spor yapsaydım ama şimdiye daha az olurdum...ama neyse emin adımlarla ilerliyorum...sindire sindire...
58.2 çıktım bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…