merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2. Kızım geliyorinci tahminin doğru çıktı. Bu arada moralim bozuk bebeğin beyninde kist varmış yüzde 90 6. Aydan sonra kayboluyormuş. Büyürse tehlikeliymiş:-( zekasinda bi problem olmaz ama sara ve epilepsi olabilir dedi. Haftaya cuma detaylı ultrasona giricem. ınşallah geçmeyecek birşey değildir.
yasemin oha demedim ama pilavı okuyunca gözlerim büyüdü hele birde pizzayı görünce gözlerim yuvalarından fırlayacaktı nerdeyse yapma arkadaşım yapma yemee...
bak hedefine de az kalmış bunu baltalama..sen ki aylardır uğraşıyorsun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...
:))))))....bir o kadar mutsuz olmama rağmen kilolarım gittikçe bana acayip moral oluyor...
mutsuzum çünkü 1. sınıfları verdiler çok korkuyorum 3 gün geçti bugün 4. gün artık rüyalarıma giriyorlar...daha bebekler allahım bana yardım et diye dua ediyorum...
birde bebeğim var akşam eve geldiğimde gözlerimin içine bakıyor ama ben yorgunluktan onunla çok fazla ilgilenemediğimi düşünüyorum...bu da beni çok üzüyor dün oturdum çocuk gibi ağladım....
arkadasım canımbenım anlıyorum senı. uzuldun aklında sureklı dimi.. bende 3 lü test yaptıgımda down sendromu rıskı cokyuksek cıkmıstı. amnıyosentez yapılması lazım demıstı doktor. ama ben yaptırmadım. Rabbım saglıklı verdıgınde ıyı de, bı sorunu oldugunda kötümü, isyna gırer bu dedım ve tevekkul ettım, dua ettim. hamd olsun Rabbim e sapasağlam bı kızım var. böyle dedım ama ılk öğrendıgımde bı şokkkk bı üzüntü yasadım ki Allah bılır onu.. yarım saat sonra kendıme geldım. noluo sana dedım.Merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2. Kızım geliyorinci tahminin doğru çıktı. Bu arada moralim bozuk bebeğin beyninde kist varmış yüzde 90 6. Aydan sonra kayboluyormuş. Büyürse tehlikeliymiş:-( zekasinda bi problem olmaz ama sara ve epilepsi olabilir dedi. Haftaya cuma detaylı ultrasona giricem. Inşallah geçmeyecek birşey değildir.
:))))))....bir o kadar mutsuz olmama rağmen kilolarım gittikçe bana acayip moral oluyor...
mutsuzum çünkü 1. sınıfları verdiler çok korkuyorum 3 gün geçti bugün 4. gün artık rüyalarıma giriyorlar...daha bebekler allahım bana yardım et diye dua ediyorum...
birde bebeğim var akşam eve geldiğimde gözlerimin içine bakıyor ama ben yorgunluktan onunla çok fazla ilgilenemediğimi düşünüyorum...bu da beni çok üzüyor dün oturdum çocuk gibi ağladım....
sanırım kilo çizelgemi değiştirsem iyi olacak 3 gündür spor yapmıyorum ve bu gidişle de yapamayacağım...kilolar gitmez diye düşünüyordum ama gidiyor...
bu sabah 59.3 gördüm tartıda....
59 ile hamile kalmıştım doğum öncesi kiloma 300 gr kaldı....:)))))))
Soyan sen harika bir insansınnSelam Kate,
Doktorun soyledigini okudum ve uzuldum ve de sasirdim acikcasi... Ne kisti oldugunu soyledi mi? Yoksa ayrintili cekimde mi belli olacak? Oncelikle her durumda da hic birsey icin uzulme, derdi veren Allah dermanini da verir... Ben hislerime cok guvenen bir insanim hani derler ya 6. Hissi kuvvetli diye iste o insanlardan biriyim sanirim... İcimde hic kotu bir his olusmadi okudugumda.... O yuzden icini ferah tut canim... Bazi kistler zararsizdir oylece dururlar ama hic bir zarari olmaz insana... Kendimden biliyorum, beynimde 4 tane kist var ve 2 yildir onlarla yasiyorum... 3 tanesi etkisiz kist.. Mr cektirsen sende bile cikar, 10 insanin 9 unda var yani... sadece 1 kistim beyne baski yapan bolgede.. Eger beyne baski yapmasa onunda bur zarari olmayacak aslinda.. Bununda tek caresi ameliyat, buyurse ameliyatla alacaklar, surekli kan testi yaptirmam, mr cektirmem bu yuzden... Ama hayatimi etkileyen hic bir yani yok, sara yada epilepsi gibi bir hastaligimda yok... Ustelik bu hastalik icin epilepsi ilaci kullaniyorum mecburen )) cunku baska ilaci yok... Bu arada amcamin oglu bundan 3 yil once epilepsi krizi gecirdi bir anda ve tedavi gordu... Hic bir sekilde boyle bir hastaligi veya belirtisi dahi yoktu... Erken tedavi neticesinde su anda cok iyi, hic bir rahatsizligi kalmadi.. Bunlari anlatmamin sebebi her duruma hazirlikli olman ama gonlunu ferah tutman... Unutma sen neyi cagirirsan hayat sana onu verir... Sadece bebeginin iyi olacagini, herhangi bir saglik probleminin olmayacagini, saglikli ve sihhatli olarak kucagina alacagini dusun ve bunun icin Allaha sukret bol bol... Bunu olmus gibi dusun... Emin ol hayat sana ne istersen onu verir...
Ve unutma biz hep yaninda olacagiz
Sevgilerimle
Bu hafta kilo veremediğimi görmek beni çok üzdü
Diyete başladığım günden beri her hafta kilo verdim hatta 1 haftada 2 kilo bile verdimm
Ama nedense bu hafta veremedimm,bu yoldan dönüş yokkk eninde sonunda karabiber bunu yine başaracakk ve aynalarla yine barışacak
Dün kızkareşimin nikahı oldu istanbulda annem ve kayınvalidesi gitti mayıstada düğün olacak,ve ozmaan kadar 59 olmalıyımmm
Bu gün yoldalar geliyorlar sabahtan beri ev temizliyorummm ki hafta sonunu onlara ayırabileyim diyee
Kızkardeşim ne dicek bakalımm ,o gelince asla yememm arkadaşlarr çünküü o benden daha çok fenaaa hergün ne yediğimii ne yaptığımıı sormak için ararmı insan ,yani burdada aynısını yapacakk
Yapsın ben böyle çok mutlu oluyorumm beni destekleyen biri var arkamda köstekleyen değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?