Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

:))))))....bir o kadar mutsuz olmama rağmen kilolarım gittikçe bana acayip moral oluyor...
mutsuzum çünkü 1. sınıfları verdiler çok korkuyorum 3 gün geçti bugün 4. gün artık rüyalarıma giriyorlar...daha bebekler allahım bana yardım et diye dua ediyorum...
birde bebeğim var akşam eve geldiğimde gözlerimin içine bakıyor ama ben yorgunluktan onunla çok fazla ilgilenemediğimi düşünüyorum...bu da beni çok üzüyor dün oturdum çocuk gibi ağladım....

sanırım kilo çizelgemi değiştirsem iyi olacak 3 gündür spor yapmıyorum ve bu gidişle de yapamayacağım...kilolar gitmez diye düşünüyordum ama gidiyor...
bu sabah 59.3 gördüm tartıda....
59 ile hamile kalmıştım doğum öncesi kiloma 300 gr kaldı....:)))))))

canım katecim kızın olmasına çok sevindim bilmişim bu kist konusu gelince hemen bir doktorun dediğine inanma canım bazen göremeye biliyorlar hem bak varsada geçebilir de demiş hemde %90 yüksek bir oran benim arkadaşıma doğuma kadar bebeğin karnı gelişmemiş falan dediler hep doğdu hiç bir şeyi yoktu çocuğun sakin olman çok önemli

evet canın hatamı kabul ediyorum da dün böyle oldu bahane değil hatamı biliyom artık cezamı bekliyom

belki pilava yemeyeli 6 ay oldu canım istemiyordu ama dün istedi şeytana uydum ama tövbe birdaha yermiyim

canım allah yardımcın olsun biz evde bir tane ile uğraşamazken sen bir sürü çocukla uğraşıyorsun

dün oğlanı okula almaya gittim bekleken veli ile öğretmen konuşurken duydum: daha küçücuk çocuk son iki derste uyuya kalmış sırada öğretmende düşmesin diye arkadaşını yanına oturtmuş sakın kalma burdan arkadaşın düşer demiş o uyumuş tenefüstede ablasını çağırmış öğretmen o beklemiş sonra aşağı ındı çocuk velılerin beklediğiyer var koltuklar falan orad s
yatıyordu sonra annesı geldi ama çocuğun gözleri resmen uyukluyodu gülermisin ağlarmısın

zor arkadaşım ,işin

incim nasılsın

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Internette baktım bana verdiği ultrason fotoğrafiyla internette gösterilen ultrason fotoğrafı aynı. Haftaya cuma belli olur inşallah başka sorun çıkmaz. Boşuna sağlıklı olsun kız erkek önemli değil denmiyor. Rüyalarıma giriyor bu gecede bebeğin gelişimi gerilemiş böyle giderse kaybedebiliriz diyordu doktor. Allahım korusun herkesin yavrusunu.

Selam Kate,

Doktorun soyledigini okudum ve uzuldum ve de sasirdim acikcasi... Ne kisti oldugunu soyledi mi? Yoksa ayrintili cekimde mi belli olacak? Oncelikle her durumda da hic birsey icin uzulme, derdi veren Allah dermanini da verir... Ben hislerime cok guvenen bir insanim hani derler ya 6. Hissi kuvvetli diye iste o insanlardan biriyim sanirim... İcimde hic kotu bir his olusmadi okudugumda.... O yuzden icini ferah tut canim... Bazi kistler zararsizdir oylece dururlar ama hic bir zarari olmaz insana... Kendimden biliyorum, beynimde 4 tane kist var ve 2 yildir onlarla yasiyorum... 3 tanesi etkisiz kist.. Mr cektirsen sende bile cikar, 10 insanin 9 unda var yani... sadece 1 kistim beyne baski yapan bolgede.. Eger beyne baski yapmasa onunda bur zarari olmayacak aslinda.. Bununda tek caresi ameliyat, buyurse ameliyatla alacaklar, surekli kan testi yaptirmam, mr cektirmem bu yuzden... Ama hayatimi etkileyen hic bir yani yok, sara yada epilepsi gibi bir hastaligimda yok... Ustelik bu hastalik icin epilepsi ilaci kullaniyorum mecburen )) cunku baska ilaci yok... Bu arada amcamin oglu bundan 3 yil once epilepsi krizi gecirdi bir anda ve tedavi gordu... Hic bir sekilde boyle bir hastaligi veya belirtisi dahi yoktu... Erken tedavi neticesinde su anda cok iyi, hic bir rahatsizligi kalmadi.. Bunlari anlatmamin sebebi her duruma hazirlikli olman ama gonlunu ferah tutman... Unutma sen neyi cagirirsan hayat sana onu verir... Sadece bebeginin iyi olacagini, herhangi bir saglik probleminin olmayacagini, saglikli ve sihhatli olarak kucagina alacagini dusun ve bunun icin Allaha sukret bol bol... Bunu olmus gibi dusun... Emin ol hayat sana ne istersen onu verir...
Ve unutma biz hep yaninda olacagiz
Sevgilerimle

Soya yazıni ağlayarak okudum çok teşekkürler içim rahatladı. Kistin adını söyledi 2kere sordum ama aklımda tutamadim kist var deyince zaten çok kötü oldum. F harfi ile başlayan birşeydi. Ama ınan neydi hatırlayamiyorum. Detaylı ultrasonda kistin beynin hangi bölümünde olduğuna zararı ne olacak yada zararsızmi ona bakılacak dedi. Ama yüzde 90 kendiliğinden kayboluyor dedi. 26. Haftadan sonra büyüyormu yoksa kayboluyormu belli olacakmiş. 20haftalık oldum bir buçuk ay daha acabalar içimi kemirecek. Ama bu kaybolacak buna inanıyorum dediğin gibi geçmez diye diye kötüyü çağırmiycam:-(

merhaba kızlar,
kahvaltım: nıyeyse yıne bısey yıyesım yoktu o yuzden 1 yesıl elma ve yesıl cay ıctım
öğle yemeği:
kocacıgımın dogum gununde yapmayı hayal ettıgım o yemeği yaptım yedım super oldu.
ıspanak ve beyaz lahanayı 1 tatlı kasıgı yag ıle soteledım. (tuzot ve pulbıber attım, 2-3 kasıkda sut koydum kremamsı bı tat versın dıye)
ustune ızgara tavugu yerlestırdım, kenarına domates ve brokolı koydum. süper olduuuu mutlaka deneyın.
hala cok tokum ve aksamı yıne meyve ve cayla kapatırım dıye dusunuyorum.
yasemiinn maşaAllahın var canım, nasıl yedın kız o kadar. tartıya da ayrıca sasırdım yane

arkadasım canımbenım anlıyorum senı. uzuldun aklında sureklı dimi.. bende 3 lü test yaptıgımda down sendromu rıskı cokyuksek cıkmıstı. amnıyosentez yapılması lazım demıstı doktor. ama ben yaptırmadım. Rabbım saglıklı verdıgınde ıyı de, bı sorunu oldugunda kötümü, isyna gırer bu dedım ve tevekkul ettım, dua ettim. hamd olsun Rabbim e sapasağlam bı kızım var. böyle dedım ama ılk öğrendıgımde bı şokkkk bı üzüntü yasadım ki Allah bılır onu.. yarım saat sonra kendıme geldım. noluo sana dedım.
doktor zaten %90 gecer demıs sana. inşaAllah da gecer.

Merhaba kızlar.Bugünkü menüm;
Sabah:1 dilim çavdar ekmeğinden yağsız tost,1 domates,yeşil çay
Ara:Yulaf ezmeli yoğurt
Öğlen birşey yemek istemedim.
Saat 17:00:1 kase domates çorbası
Saat 20:00: 1 erik

günaydın kızlar

minnika bende şaşırmış durumdaym maşşallahım iki günlük yiyeceğimi depolamışım o yuzden dün birşey yiyemedim fazla kilom geri 64 kg yukseldı mühim değil sağlık olsun enınde sonunda gidecek bu kılocuklarım

Canım benim ya kıyamamm sanaa
okadar haklısınki inann anneler bile yollarkenn öyleler o bebeler orda ne yapacaklarr
biz yurt dışındayken 1 nci sınıfa 7 yaşını bitirince alıyorlardı
benim büyük kızım türkiyedeyken anaokulana gitti 6 yaşında sonra biz polonyaya gittik orda 1 e yazdırmak istedik tabikii ama olmaz alamayız dediler 7ye yeni girmiş bitirmesi lazımm
anasınıfa birdaha gitti o yüzden burda şimdi sınıfındakilerden 1 yaş büyük kızımm
küçük bebeler dersten ne anlayacaklar
keşke burdada böyle düzen olsa değilmii

süper yaa ben buhafta 81.7 te takılı kaldımm ama haftaya gidecek eminim

Soyan sen harika bir insansınn

Bu hafta kilo veremediğimi görmek beni çok üzdü
Diyete başladığım günden beri her hafta kilo verdim hatta 1 haftada 2 kilo bile verdimm
Ama nedense bu hafta veremedimm,bu yoldan dönüş yokkk eninde sonunda karabiber bunu yine başaracakk ve aynalarla yine barışacak
Dün kızkareşimin nikahı oldu istanbulda annem ve kayınvalidesi gitti mayıstada düğün olacak,ve ozmaan kadar 59 olmalıyımmm
Bu gün yoldalar geliyorlar sabahtan beri ev temizliyorummm ki hafta sonunu onlara ayırabileyim diyee
Kızkardeşim ne dicek bakalımm ,o gelince asla yememm arkadaşlarr çünküü o benden daha çok fenaaa hergün ne yediğimii ne yaptığımıı sormak için ararmı insan ,yani burdada aynısını yapacakk
Yapsın ben böyle çok mutlu oluyorumm beni destekleyen biri var arkamda köstekleyen değilll

karabıber nasılsın canım. bu hafta ben de veremedım ama pazartesı nasıl cıkacak bılmıyorum. delı gıbı spor yapıyorum ama hapım odem yapotı sanırım. hergun gram gram azalırdım tartıda. 1,5 kılo verdım bır hafta. 1,7 verdım bır hafta ama bu hafta artı bıle cıkıyorum. moralım bozuk bıraz ama yıne de delı gıbı hareket yapıyorum bu hafta. herzamankınden daha cok. bu hafta sen de bendensın demekkı.

ayne ben de mayısta o kılolara kavusmus olmak ıstıyorum. en en fazla 65 olmalıyım mayıs ayında.

sen bırkez basardın ve yıne basaracaksın ben cok ınanıyorum.

dugun henuz olmasa da, hayırlı olsun canım. kızkardesıne mutluluklar dılerım.

merhaba kızlar :)
kocaaaamaaaann gülücük size

dun aksam bısey yıyemedım yaaa.
yesıl elma ve cayla kapattım. oğle yemegı acaip tok tuttu. deneyın bence :)

dun kocam olucak hain (zayıf kadın düsmanı ınsan) yarım ekmek döner almıs bıde çiğ köfte (hemde 1 kılo, öhhh yani filmiyim ben) almış bak bak baaakkkk
karıcım bunları sana aldım dıye hainimsi bi gülüşle geldı yanıma...
benım bunları yıyebılecegımı dusundun mu gercekten dedim. evet sen sevıosun bunları dıo bıde utanmadan.
yemıcem yazık olmus parana hıhhhh dedım...
aldım onları hemen yan daireye kaynıma ve gorumceme verdım :)
çiğ köfteden ayırdım ama kendıme 6 tane...
aksam yemedım, sabah yedım (yemezsem catlardım heralde, bı yerım şişerdi )

kahvaltım:
kocama yaptıgım omletın 1/8 i
dereotu
maydonoz
domates
6 çiğ köfte ( sabah sabah )
3 tane göbek salata yaprağı

öğlene pırasa yapmayı dusunuyorum.. ne zamandır yemıyorum ozledım yaaa :)

Selam kizlar, su anda acliktan masayi sandalyeyi kemirebilirim oyle gozum donmus durumda ))) isim coktu yemegi biraz ertelemek duumunda kaldim ama is gorusmelerini unutmusum off off... Simdide yemege cikamiyorum.. Yanimda bir tane muz vardi onu yedim az evvel, birazda kuru kayisi ve badem var onlari yiycem ama bunlar yemek degil kiiiiii... Unutmayiniz ki ara ogunler ana ogun olmazzzzz... Hic bir sey ana ogunlerin yerini doldurmazzzz kilo aliverirsiniz karismammm...

Aksam pilav yersiniz sabah tartida eksik cikarsiniz, bir sonraki gun birde bakarsiniz ki tekrar fazla cikiyorsunuz neden? Cunku yediginiz yemegi bir gecede ogutmez vucudunuzzzz.. O yagi sekeri depoladi bi kereeee... 1 hafta geriye atti sizi kurtulus yokk.. Di mi yasemin )))))) sana ceza veriyorum yasemin, kacamaklarin bunyemize verdigi zararlarla ilgili tam 100 kelimelik bir yazi yazacaksin, tek tek sayacagim, 1 kelime bile eksik olmayacak ona gore )))))))

Karabiber, kilon sabitlendiyse sabahlari spor yap, aksamlarida sadece salata ve corba ic bir sure... En azindan tartida oynamayi gorene kadar... Merak etme 2-3 gun icinde gorursun ))
Ha tartida oynama olmuyor diye de cok fazla spora saldirmayin, bu vucudunuzdaki kaslari kaybetmenize yol acar faydasiz birsey yani.. Gunde 1 saat spor yapiyoruz o kadar...
Hadi ben gorusmeye gireyim, optum sizi ))

Minnak

Sabah sabah 6 tane cigkofte ne ya? Deli mi edicen sen beni, aklimi oynatayim diyemi yazdin yoksa )))))
3 tane en fazlaaaaaaaaaaaa... Offff offff bir daha gormiim duymiiimmm okumiiiimmm ona goreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…