İnsirahcım
Yeni ders dönemin sana ve öğrencilerine hayırlı olsun canım...
Uzun ve yorucu bir dönem seni bekliyor, hayırlısı ile altından kalkacağına eminim ))
Yeme düzenine de yakın zamanda çözüm bulmanı bekliyorum aksi takdirde verdiklerini geri almaya başlarsın bilgine...
Yasemincim
Bu tartının sana ettiklerini bizans osmanlıya etmedi )))))))
Kır o tartıyı ben sana yeni tartı göndericem ))))
Ve sayfamıza yazan, özelden mesaj gönderen, topiğimizin müdavimleri, sessiz takipçiler, tanımadığım halde güzel dileklerini yollayan herkese çok teşekkürler... İyi ki varsınız ))
Sevgilerimle
selam kızlar
mr sonucum çıktı ve tahminlerimiz üzerine temiz )) yani şu anki durumumu açıklayan bir durum söz konusu değil..
Sol ayağımın neden hala his kaybı yaşadığı çözümlenemedi anlayacağınız )) beyin mr ımda birşey çıkmaması sevindirici ama bu durum inanın beni fazlasıyla sinirlendirmeye başladı...
Ve doktorum emg istiyor ve ben yaptırmak istemiyorum... Başka bir yöntem bulmasını rica ettim kendisinden.. çünkü ayağıma dokunacaklarını düşünmek bile midemin bulanmasına ve gözlerimin dolmasına sebep oluyor... Emg yapacakları zaman neler yaşanır tahmin bile edemiyorum... Bu arada fizik tedavi araştırması yapacağım, birde ona görüneceğim... Bakalım onun yorumu ne olacak...
şimdilik gelişmeler bunlar, başka birşey olursa yazarım öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?