Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın

insiram hoşgeldin işin hayırlı olsun olsun canım

soyam bugun mr çekilecek iyi düşün iyi olsun canım herşey gönlunce olsun

dün 40 dak sporumu yaptım

ama tartı nedense gıcıklık yapıyor hep artıları gösteriyor göstersin bakalım

kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
yarım domates
1 yumurta
1 ç.b. adaçayı

Günaydın güzeller güzeli kızlarımmm,
Evet bugün mr günü ve düşündükçe midem bulanıyor )))
Geçen sefer 2 saat o tabut gibi makinanın içinde kalıp ağlama krizi yaşayınca bugünü düşünmek beni kasıyor))
Ama yapacak bir şey yok, el mecbur gidicem giricem o zımbırtının içine yine ))

Size bir güzel bir kaç tane de kötü hberim var ))))))
Önce güzel haberi vereyim, artık 36 bedenim ! Dün kendime kot pantolon alayım dedim, bütün pantolonları. Büyük geliyordu.. Hani giyince esner ya bende öyledir diye düşündüm... Kumaş pantolonlar bile büyük gelmeye başlamıştı üstelik hepsi 38 beden... Dün gittim 38 beden bir kot pantolon denedim, adam dedi ki " bu size büyük 36 deneyin" ben ısrarla olduğunu söyledim ama sonunda adamın dediğini yaptım ve 36 beden denedim..
Muhteşm oldu! Ne sıktı, ne yanlarımı pörtletti, şak diye oturdu üstüme
Daha da zayıflamam artık )))))))))))))))

Gelelim kötü haberlereeee
Sigara içmeye başladım, olmadı... Ama bir daha deneyeceğim bırakmayı merak etmeyin... Mutlaka bırakacağım...
İkinci haberse tartı beni de artı gösteriyor )))) şu anda 60,1 kiloyum.. Gerçi periyod dönemimdeyim bununla da ilgisi vardır ama can sıkıcı işte ))

İnsirahcım

Yeni ders dönemin sana ve öğrencilerine hayırlı olsun canım...
Uzun ve yorucu bir dönem seni bekliyor, hayırlısı ile altından kalkacağına eminim ))
Yeme düzenine de yakın zamanda çözüm bulmanı bekliyorum aksi takdirde verdiklerini geri almaya başlarsın bilgine...

Yasemincim
Bu tartının sana ettiklerini bizans osmanlıya etmedi )))))))
Kır o tartıyı ben sana yeni tartı göndericem ))))

Ve sayfamıza yazan, özelden mesaj gönderen, topiğimizin müdavimleri, sessiz takipçiler, tanımadığım halde güzel dileklerini yollayan herkese çok teşekkürler... İyi ki varsınız ))

Sevgilerimle

ay soyam çok sevindim 36 bedene düşmene yeter artık zayıflama azcık da zayıflayamayanları düşüün :))))))

demek kı zamanı var sigarayı bırakmanın amaonuda bırakırsın sen senın elınden kım kurtuldu

hadı iyi haberlerini beklıyoruz

sorma baskulu az kaldı fırlatacam aşağıya tartı artı gösterdikçe nedendir bilmem iştahım kabarıyo sürekli canım bişeyler çekıyor bende ağzım boş durmasın diye ya leblebı atıyom yada yudum yudm su içiyom allahım güç ver bana artık gitsin şu kılolar yapıştı resmen üzerime
fakat izin vermıcem yapışmasına

gelelim bugunku menume
ara : elma yeşilçay

öğlen
1 simit
1 ayran

of kendimi biir yorgun hissediyorum habire uyukluyorum yatsam uyuyacağım esnemekten ağzım yırtılacak nerdeyse

teşekkür ederim soyam
ilk defa okulda derse giriyorum çok heyecanlıyım
o kadar masumlar ki
inşallah görevimi hakkıyla yerine getiririm

soyaaaaaa
36 bedensin haaaaaa
allahım bi de ben 42ye bari düşseydimmm
ama çalışana karşılığı verilir dimi
yok öyle diyete sadık kalmadan kilo vermek
ara öğünleri bile atlamamak gerek
neyse şu işlerimi bi düzene koyayım da bir an önce dönmek istiyorum eski düzenime

soyam iyi haberlerini bekliyoruz
eve yeni geldim alelacele köfte yaptım yedim
sırf senin sonuçlarını merak ettiğimden oturdum
ayy inşallah sebebi neyse bulunur da tedaviye başlanır canım
bizi habersiz bırakma

günaydın arkadaşlar diyeyimde belkı gelen olur bize günayın derler demı soyam

nasıl geçti mr
sonuçları ne zaman alacaksın canım
sakın bizi merkata bırakma

dün akşam burda 3 polisimiz şehit oldu diyorlarkı şizofrenı bir kişi yaptı ne kadar doğru ne kadar yalan bilemyiz nereye doğru gidiyoruz hiç iyi günde değiliz kendimiz çocuğumuzu sokağa salacak zaman değil eğer salmazsakta bu çocuklar kendine güvenleri nasıl gelecek ne olacak artık çocuğum için korkuyorum ama aslında kendim içinde korkuyorum allah hepimiz korusun arkadaşlar

Günaydın kızlar
Dün akşam mr çekildi, pazartesi akşam 5 te sonuçlar çıkacak merakla bekliyorum )) kistlerim ne durumda en çok onu merak ediyorum... En son 6,5 mm olmuşlardı,10 mm olunca ameliyat olmam gerekiyor.. Ve benim kistler biraz hızlı büyüme gösterdiği için doktorlar bayaa telaş etmişlerdi başta... 6 ay içinde 4,5 mm büyümüştü... O ara bir sürü test yapılmıştı.. Ben büyüdüğünü sanmıyorum, çok gariptir ki vücudumda herhangi bir farklılık olduğunda hissedebiliyorum... Ama doktorlarım buna nedense inanmıyor )))))
Önceden göz numaram 4,5 du... Doktora gitmeden bir iki ay önce tak diye göz numaramın küçüldüğünü hissettim, gittiğimde söyledim göz numaramın küçüldüğünü.. Böyle birşeyin mümkün olmayacağını göz nunarasının ilerlediğini ama gerilemediğini anlatan uzun bir vaaz çekti... Sonra muayene etti ve göz numaramın 3,25 olduğunu söyledi.. Eski kayıtlarına baktı ve inanamadı )))) sürekli gittiğim doktor netice de ))

Bir ara over kistim çıktı, o zamanda hissettim.. Doktora gittim dedim ki bende kist var, o öyle hissedilebilen bir şey değil... Sonra ultrasona girdim ve 46x26 mm büyüklüğümde kistim çıktı ))) birkaç ay devamlı takip ettik... Sonra bir gün yolda yürürken içimde bir boşluk hissettim... Kistimim yok olduğunu resmen hissettim.. Ertesi gün doktora gittim ve kistimin yok olduğunu söyledim o da inanmadı ))) ultrasonla baktı ve kist yoktu )))))
Garip ama gerçek.. Bu herzaman oluyor nedense... Şimdi doktoruma mail atayım, o mr sonuçlarını daha erken görüyor çıkınca haber versin bana
Muckss kızlar

günaydın herkese ya da tünaydın
uzun uzun yazamiyorum sadece okuyup okuyup geçiyorum yazdıklarınızı..
beni yanlış anlamayın insirah senin gibi okulluyum okul ev kızım derken zaman su gibi akıp geçiyor..
açıkçası da bilg başına oturduğum zaman kızıma ihanet ediyormuşum gibi geliyor zaten gün boyu ewde yokum birde ewe gelince bilg. başında vakit geçirirsem nerden anlayacak kızım bnm annesi olduğunu...
int. işim olduğu zaman kızım uyurken çabucak hallediyorum..

soyacım sana çok çok çok geçmiş olsun demek istiyorum yarın da umarım iyi sonuçlarla karşılaşırsın...

kilo durumum bu sabah 56.9 idi...
ben spor yapsaydım şimdiye hedefime ulaşmıştım ama olsun geç olsun da güç olmasın...sindire sindire ilerliyorum doğru olan da bu diye düşünüyorum...
zaten kendime hedef koymuştum kurbana kadar 55 diye inşallah olacak...

Bir hedef koyduğunuzda o hedefe varmak için çabalamak ve o hedefi görmek çok müthiş bir duygu...
Hedefi gördükten sonra o hedefte kalmak ise işte o başlı başına bir savaş! En zoru.. En acımasızca olanı...
Siz milim milim ilerlerken tartı da hedefe ulaşmak için, ulaştıktan sonraki evrede tartı sizi bir anda öyle hızla yukarı çekiyorki inanamazsınız ! Bazen bir günde iki kilo aldınız sanıyorsunuz.. Bazende aslında zayıflamadığınızı tartının yanıldığını..
Yani diyeceğim şu ki, hedefiniz ulaştığınızda sakın ola normal yeme düzenine geçmeyin... Diyete devam edin.. Sadece hergün bir kaçamak yapın o kadar... Yoksa o kiloyu muhafaza etmeniz çok zor... Kaçamak dediysem tıkabasa yemekte değil anladınız sanırım )))
Ben iki aydır kilomu muhafaza ediyorum, arada kaçamakta yapıyorum arada sıfır kaçamakta gidiyorum... Verecek kilom yok aslında.. Bu kilo benim idealim... Asla 60 kilonun üstüne çıkmak istemiyorum bir daha...

Ha birde 1 sene kilonu muhafaza et bir daha kilo almazsın zırvalıklarına da inanmayın sakın... Çocukluğunuzda şişmanmıydınız? Neden kilo aldınız? ))

kızlar merhaba,
cezam bıttıgınde yazmıstım ama bu dandık bılgısayar sağolsun cevabı yollamadı...
inşaAllah bunu yollar :)

annemlerdeyım ben, kac kıloyum bılmıorum.. yeme duzenım aynı tabiki. :)
ananemle dayım hacca gıttı, bende yengemın yanına ızmıte gıttım bıkac gunlugune, yanlız kaldı cocuklarla... gören herkes süper olmusssuuuunnn dedı. hatta teyzemın bı gelını var (kocasını pek bı kıskanır benden deliiii) daha fazla verme boyle cok ıyısın dedı..
ona ınat bı 10 kılo daha vermem lazım haset sey delirsinnnn

hatırladıgım kadarıyla tekrar yazıorum gecen gun yazdıkalrımı

soyacııııımmm :))) canım benım canım benım :)) senı ben pek cok pek cok severım :))
sıgarayı bırakmana cok mutlu oldum. sen ırade denen seyı bu dıyet sayesınde oğrettın ve bıze ogrettın. Allah razı olsun senden. sen nıye zayıflamıstın ? öncelıgın neydı? sağlık!!!
sağlığın ıcın zayıfladın ve sımdıde saglıgın ıcın sıgarayı bıraktın. tekrar 88 kılo olmak ıstemıyorsun degılmı? peki ya tekrar cıgerlerını mahvetmek ıstıyormusun? emınım ıstemıyorsun...

asysss muthıs gıdıyorsun örtmenım bızde goruruz ınsaAllah o rakamlarıııııı

çok optum sızlerııııı...

Selam kızlar

Mr sonucum çıktı ve tahminlerimiz üzerine temiz )) yani şu anki durumumu açıklayan bir durum söz konusu değil..
Sol ayağımın neden hala his kaybı yaşadığı çözümlenemedi anlayacağınız )) beyin mr ımda birşey çıkmaması sevindirici ama bu durum inanın beni fazlasıyla sinirlendirmeye başladı...
Ve doktorum emg istiyor ve ben yaptırmak istemiyorum... Başka bir yöntem bulmasını rica ettim kendisinden.. Çünkü ayağıma dokunacaklarını düşünmek bile midemin bulanmasına ve gözlerimin dolmasına sebep oluyor... Emg yapacakları zaman neler yaşanır tahmin bile edemiyorum... Bu arada fizik tedavi araştırması yapacağım, birde ona görüneceğim... Bakalım onun yorumu ne olacak...
Şimdilik gelişmeler bunlar, başka birşey olursa yazarım öptüm çok

selam canım
mr sonuçlarının temız çıkmasına çok sevimdim boşu boşuna strese girdin herşey oluruna vardı bak tez zamanda ayağındakı ağrıda düzelir kendine iyi bak

Selam kızlar
Canım sıkılıyor, iş yapmak istemiyorum..
Ayaklarımı uzatıp elime kahvemi alıp televizyon karşısında pinekleyesim var..
Az evvel araöğün olarak bir mandalina yedim, limon yesem daha iyiydi one biçim bir mandalinaydı yaw hala ağzım buruş buruş... O ekşilikte limon bile görmedim ben şimdiye kadar... Hayır neden inat ediyorsam yemek için onu da anlamadım )))

Karabiber 80 kiloyu görmene çok sevindim, darısı 70 kiloya canım))
Tabi emin adımlarla... Böyle güzel haberler duyayım ki neşem yerine gelsin ))
Hadi çok öptüm hepinizi gene yazarım sonra mucksss

ayyy soyam mr ın temiz çıkmasına sevindim
inşallah mühim bişeyin yoktur yaaa
çok açıııııımmm yemek yemem lazım

Selam canlarim..bu aralar yazamdim..sebebi kosusturmaca desem...cocuk desem...yeme duzenimi halledemiyorum desem...yeni arkadaslari pek tanimiyorum desem....
Anlayacaginiz bahane cok bende...
Basta soya olmak uzere hepinizi cok ozledim....
Giricem yazicam duzene sokucam kendimi olmuyo bole..yerimde sayip duruyorum....
Motive edin beni ne olur...eski gunlerdeki gibi...
Herkez cok zayifisin cok iyisin yeter diyor...onInlar ole dedikce saliyorum gitsin....
Ha yarn ha bugun derken kacamaklar artti..allahtan almadim 70.8 dim sabah...
Yrn yine tartilip yazicam...
Vesozlerime sadik olucam...
Tekrardan bana yardimci olrmusunuz kizlar...2 ayda bitircem bu isi..bende soyam gibi36beden olcam...

Selam kızlaaarrrr

Bugün iyiyim Allahıma bin şükürrrr
Sağlık olarak iyimiyim bilmiyorum ama ruh halim çok iyi en azından ))

Qwerty bizden uzak olmak sana yaramaz bebeğimmm, ayrıca o 'kaçamaklar arttı da arttı' cümlesini görmedim zannetmeeee ))))
Kaçamaklar bizim baş düşmanımızzzz, onlar bizim kilo sebebimiZzzz...
60 kilonun üzerindeki her bayan bilsinki, eğer kilo probleminizden kurtulmak istiyorsanız kaçamakları bırakmanız gerekiyor o kadar!
Sonrası kendiliğinden geliyor zaten..
Mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…