Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

4 günde 300 gr a üzülme

benim 10 günde 1kg 100 gr

bende çok zor veriyorum ama devam ediyorummmmmm

kararlı olalım kilolar bizden korksun

inatcıyım :) inatcisin anladikta arkadasım o fındık ezmesini niye yedin ben onu anlayamadım...şaşırdın heralde yada saka yapiyosun ... Sen bildigin gayet güzel kahvaltını yapmissin.. Zeytinde yedim diyosun aferin sana... Saka gibisin...

Canım,

4 günde nasıl bir mucize bekliyorsun?
300 gr / 4 gün = 75 gr
Şöyle bir düşün...
Sen bir günde çok rahat 500 gr alan bir insansın normalde, ama gün içinde bunun 200-300 gramını hiç bir şey yapmasan bile yakıyorsun...
Yani günlük hiç olmasa bile vücudun 100 gr yağ biriktiriyor...
Sen bu dört günde aslında hem o vücudunun tuttuğu 100 gr yağı hemde extradan 75 gr yağı vermiş oldun...
Ve asla mucize beklemeyin...
Biranda 4-5 kilo veremezsiniz !
100 gr, 200 gr'lar birleşip önce 1 kilo olacak, sonra 5 kilo olacak...
4 gün için çok iyi bir rakam !
Bence hiç morelin bozulmasın, aslında mutlu olmalısın...
Eğer başlamasaydın şu anda vücuduna ekstradan 300 + 300 gr yağ depolamış olacaktın bunu unutma !
Yani tartıda 84 değil, 84,600 çıkacaktın!
Kararlı olman ve kendine söz geçirmen önemli...
Bende başlarda bunlara çok takıldım ki ben 88,600 ile başladım...
Kaç kere morelim bozuldu, kaç kere kendime sinirlenip ağladım bilemezsin...
Ama yılmadım, bırakmadım
Her seferinde dahada hırs yaptım kendime
Bırakmadım bırakmayacağım
Ben 60 kiloyu göreceğim
Sen?

yok sabahtan öyle idi şimdi bomba gibiyim
ayın başıya işler yetişmiyor
burda sezonda açıldı
gerçi bizim sezon hep açık
iş yoğunluğu az sonra yemeğe çıkacım
tabilotta ne var bakalım şansımızı
öpüyorum sizleri

Yarına randevu aldım, cilt bakımı yaptırmaya gidiyorum ))
annemle kızkardeşimde gelecekler
gidip birazcık güzelleşeyim değil mi)) (sanki az güzelimde p)
ay zayıfladıkça bir güven geldi bana bir güven geldi hiç sormayın,
En son 25 şubatta gitmiştim cilt bakımı yaptırdığım yere, şimdi beni görünce çok şaşıracaklar ))))
Bu arada şu kavitasyon falan hiç deneyen var mı kızlar?
Vücudumu sıkılaştıracak birşeyler arıyorum...
Spor ok ama biraz daha destekleyici bir şeylerde katayım dedim
Denediğiniz birşey var mı? Önereceğiniz?
Araştırayım biraz ))

Bugun yemek yemedim

çünkü menüdekiler benı çok aşıyor

resmen bugun kü yemekler bir yağ deposu

karnı yarık fıcık fıcık yağ
makarna (oda yağlı)
ayran
tatlı

bende aldım ayranı çıktım sonra 1 simit aldım afiyetle yedim şimdi

of bugun salata yoktu

En güzelini yapmışsın canım ))

benimde öğle menümm

2 kaşık acı biberli lor peyniri
1 domates
1 dilim ekmek

şimdide 1 maden suyu 8-10 adet beyaz leblebi yiyorummm

süper irade

Şu günün fırsatları sitelerine baktım,
O kadar çok seçenek varki,
Lenf drenaj
Kavitasyon
Masaj
Pasif jimlastik
of of of diyorum
Seçenek çok, fiyatlar güzel olunca karar veremiyorum ben ya )))
Şimdilik beklemeye karar verdim sanırım ))
Yarın cilt bakımına gittiğimde ordaki kızlara soracağım onlar bana bilgi verirler bu konuyla ilgili nede olsa ))

Konu ile ilgili fazla bilgim olmadan balıklama atlamayı hiç sevmem, biraz araştırma yapayım değil mi ))

Kavitasyon, Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.

acaba gerçekten işe yarıyor mu?

bende çilt bakımı yaptırmak istiyorum ama
güveneceğim bir yer yok benim cildim de kahverengi lekeler var epil.yap.yer (epil.yapan yengemin kerdeşi)
hepsi para tuzağı dedi çünkü geçecek diyorlar ama geçmez dedi oda yapıyor cilt bakımı öyle cildimde akne yağ bez.veya siyah nokta yok sadece kahverengi leke zaten güneş kremi sürmeden çıkmam sokağa

kavitasyonu bende merak ediyorum aslında

ben çocuğu kursa götürdüğüm binanın 2 katında yapılıyor bu işlem
orda kursta öğretmene sormuştum bu kavitasyon nedir diye

oda zayıflama ile ilgili demişti hatta kampayanlı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam seans 75 tl idi

haftaya çıkayım da bir sorayım salıdan salıya gidiyoruz

yasemin oğlun ne kursuna gidiyorr

Valla benim cildim 2 sene öncesine kadar hani bebek poposu derler ya aynı öyleydi, pürüzsüz ))
Ergenlik sivilcem bile olmadı... Ama 2 sene önce lekeler oluştu... Bir cilt doktoruna gittim, bir krem verdi... Muhteşem bir şekilde ciltteki lekelerden kurtuldum ))
Yengenin kardeşine katılmıyorum, cilt bakımı yaptırmak gerekiyor, evet bazı yerler gerçekten para tuzağı o yüzden gerçekten adam gibi yapan bir şey bulmak gerekiyor...
Benim annem kuafördü, yıllarca biz kendimiz evde yaptık cilt bakımımızı... Öyle sanıldığı gibi deli gibi paralar vererek değil... Bildiğin evdeki malzemeleri kullanarak... Ve hiç cilt problemi yaşamadım... Şimdi gittiğim yer gerçekten çok iyi... Sanırım antalya da da şubesi vardı... Leyla inanır point of skin... Fırsatbufırsat sitesinden 49 TL'ye aldım ben cilt bakımı ))
Sürekli takip ediyorum, Her 2 ayda bir indirim yapıyorlar (normali 150 tl) Ama şu ana kadar gittiğim en güzel cilt bakımı yapan yer... Tavsiye ederim yani ))

Ciltteki lekelerin gitmesi içinse AHA özlü kremler ve bakımlar kullanmalı/yaptırmalısın... Aksi takdirde cilt bakımının zaten bir etkisi olmayacaktır...

Sevgiler ))

Yeniden merhaba,bugün öğlen için haşlanmış yumurta ve patates getirmiştim bol karabiberli.Ama eşimle dışarı çıkmak zorunda kaldık işlerimiz vardı.Sonra yemek yiyelim dedi eşim.Ben istemedim ama ısrar edince girdik bir lokantaya.Karnım aç tabi öğlen arası.Yemeklere baktım hepsi yağlı,onundışında tabi şiş,p,ide türleri var onlarıda yiyemem.Çorba vardı önce çorba içecektim.Sonra vazgeçtim çünkü beyaz ekmek var.Baktım ve kararımı verdim okadar yemek arasından.Ama nasılda güzel görünüyordu hepsi.Tabi aklıma hemen topiğim ve soya sosu geldi.Senin nasıl tepki göstereceğini bildiğimden hemen karar vermem lazımdı.Bende alinazik yedim az.Ekmek hiç yemedim ve bol yeşil salata..Ali nazik zaten közlenmiş patlıcan yoğurtlu ve yağsızdı.Üzerinde kuşbaşı et vardı minik minik.Pilav almadım.Eşim karşımda pilavıyla ekmeğiyle hepsini kaşıklarken ben önce salatayla başladım yemeğime ve ekmeksiz olarak bitirdim tabağımı zaten az istemiştim.Eşim birde üzerine kaymaklı kadayıf ısmarlamaya çalıştı ama ben reddederek 1 bardak suyumu içtim ve çıktık.Kendimi tebrik edemeden geçemeyeceğim

Araştıracağım bende ))
Bakalım, belki denerim ))
Zayıflama için değil, zaten zayıflıyorum ))
Vücudu sıkılaştırmak için...
Vücudumun sarkmasını istemiyorummmmmm
En büyük korkum bu valla ))

Bende seni kocaman TEBRİK EDİYORUM ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…