Sabah kahvaltımı yazayım kızlar 2 kasık lor peyniri maydonoZ 1 salatalık yarım domates...1 litre suyumu ictim yeşil çayımı ictim sabah yarıya cikiyim dedim84.0 dim buraya başladığımda 4 günde sadece 83.7 yani 300 gram nasıl bir bunyeymis benimkisi.. Çok Zor gidiyo moralman cokuntudeyim ama birakmiycam kızlar...
Merhaba canım,
Eğer bizlerle devam etmek istiyorsan öncelikle zeytin ve fındık ezmesini çıkar hayatından ))
Kahvaltını saat 10 da yapman sorun değil, asıl sorun sana kilo aldıran şeyi bildiğin halde yemen ?
İnatçılığını göremedim, sen görebiliyor musun?
Fındık ezmesinin içine düşmüş olmasın ))
Şaka şaka ))
Fındık ezmesini hemen atıyorsun !
Zeytini de...
Eğer zayıflamak istiyorsan kurallara uygun, kaçamaksız bir beslenme planın olmalı...
Aksi durumda ne sen sonuç alabilirsin nede biz...
Sevgilerimle ))
Sabah kahvaltımı yazayım kızlar 2 kasık lor peyniri maydonoZ 1 salatalık yarım domates...1 litre suyumu ictim yeşil çayımı ictim sabah yarıya cikiyim dedim84.0 dim buraya başladığımda 4 günde sadece 83.7 yani 300 gram nasıl bir bunyeymis benimkisi.. Çok Zor gidiyo moralman cokuntudeyim ama birakmiycam kızlar...
azimli arkadaşım ))
elmayı sevmen güzel )) elma diğer meyveler içinde daha masumdur aslında (yeşil-ekşi) ama eğer üstüste 2 elma yersen direkt şekere çevirir, ve şekerden sonra yağ depolamaya başlar vücudun... Yani sadece elma tüketmemek lazım anlamında yazmıştım o yazıyı )) yanına armut koyduğunu, greyfurt suyu içtiğini (bu süper mesela) yazmışsın, bunlar çok iyi ))
ama mümkün olduğunca yiyeceklerini önceden hazırla ki, uyuyakalma riskine karşıda önlemini almış olasın...
Mesela ekmeğini, peynirini bir kaba koy, sabah erken kalkarsan evde yersin eğer uyuya kalırsan işyerine götürürsün ))
herşeyden önce sağlığın !
Bugün sanki biraz enerjin düşük geldi bana ))
Bugun yemek yemedim
çünkü menüdekiler benı çok aşıyor
resmen bugun kü yemekler bir yağ deposu
karnı yarık fıcık fıcık yağ
makarna (oda yağlı)
ayran
tatlı
bende aldım ayranı çıktım sonra 1 simit aldım afiyetle yedim şimdi
of bugun salata yoktu
Bugun yemek yemedim
çünkü menüdekiler benı çok aşıyor
resmen bugun kü yemekler bir yağ deposu
karnı yarık fıcık fıcık yağ
makarna (oda yağlı)
ayran
tatlı
bende aldım ayranı çıktım sonra 1 simit aldım afiyetle yedim şimdi
of bugun salata yoktu
şu günün fırsatları sitelerine baktım,
o kadar çok seçenek varki,
lenf drenaj
kavitasyon
masaj
pasif jimlastik
of of of diyorum
seçenek çok, fiyatlar güzel olunca karar veremiyorum ben ya )))
şimdilik beklemeye karar verdim sanırım ))
yarın cilt bakımına gittiğimde ordaki kızlara soracağım onlar bana bilgi verirler bu konuyla ilgili nede olsa ))
konu ile ilgili fazla bilgim olmadan balıklama atlamayı hiç sevmem, biraz araştırma yapayım değil mi ))
kavitasyon, cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon uygulamasında ilk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.
Acaba gerçekten işe yarıyor mu?
ben çocuğu kursa götürdüğüm binanın 2 katında yapılıyor bu işlem
orda kursta öğretmene sormuştum bu kavitasyon nedir diye
oda zayıflama ile ilgili demişti hatta kampayanlı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam seans 75 tl idi
haftaya çıkayım da bir sorayım salıdan salıya gidiyoruz
bende çilt bakımı yaptırmak istiyorum ama
güveneceğim bir yer yok benim cildim de kahverengi lekeler var epil.yap.yer (epil.yapan yengemin kerdeşi)
hepsi para tuzağı dedi çünkü geçecek diyorlar ama geçmez dedi oda yapıyor cilt bakımı öyle cildimde akne yağ bez.veya siyah nokta yok sadece kahverengi leke zaten güneş kremi sürmeden çıkmam sokağa
kavitasyonu bende merak ediyorum aslında
Kavitasyon, Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.
acaba gerçekten işe yarıyor mu?
Yeniden merhaba,bugün öğlen için haşlanmış yumurta ve patates getirmiştim bol karabiberli.Ama eşimle dışarı çıkmak zorunda kaldık işlerimiz vardı.Sonra yemek yiyelim dedi eşim.Ben istemedim ama ısrar edince girdik bir lokantaya.Karnım aç tabi öğlen arası.Yemeklere baktım hepsi yağlı,onundışında tabi şiş,p,ide türleri var onlarıda yiyemem.Çorba vardı önce çorba içecektim.Sonra vazgeçtim çünkü beyaz ekmek var.Baktım ve kararımı verdim okadar yemek arasından.Ama nasılda güzel görünüyordu hepsi.Tabi aklıma hemen topiğim ve soya sosu geldi.Senin nasıl tepki göstereceğini bildiğimden hemen karar vermem lazımdı.Bende alinazik yedim az.Ekmek hiç yemedim ve bol yeşil salata..Ali nazik zaten közlenmiş patlıcan yoğurtlu ve yağsızdı.Üzerinde kuşbaşı et vardı minik minik.Pilav almadım.Eşim karşımda pilavıyla ekmeğiyle hepsini kaşıklarken ben önce salatayla başladım yemeğime ve ekmeksiz olarak bitirdim tabağımı zaten az istemiştim.Eşim birde üzerine kaymaklı kadayıf ısmarlamaya çalıştı ama ben reddederek 1 bardak suyumu içtim ve çıktık.Kendimi tebrik edemeden geçemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?