Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

BUGUN BENIMDE HİÇ İŞTAHIM YOK YEMİYOR SANMAYIN AZ OLSADA YİYORUM SUYUM NERDEYSE 1,5 LT OLACAK
2. FİNCAN YEŞİL ÇAYIMI İÇİYORUM BERABERİNDE 1 ELMA VE SUNTA(ETİFORM) yiyorum
bazen midem bir tuhafa oluyor ağzıma atıyorum

acaba midem mi küçülüyor arkadaşlar inşallah
aslınd mide küçülmez sanırım beyınde bitiyor herşey demi

bekle 71 kg
bekle pazartesi

akşam ben başlayamadım

leslie programı nasıl

ben sevdim leslie yi daha önce bir kez 5 mile kadar yapmıştım. başta çok basit geliyo dakikalar ilerledikçe inanılmaz şekilde terletiyor insanı hızlanıyor. gerçi hep aynı şeyleri tekrarlıyor ama evde yürüyüş yapmak eğlenceli ben sevdim akşamları yapıcam artık

ozaman güzel ,zayıf.çıtır olma günler bizi bekliyor

yemedik mi yemiyoruz börek kurabiye

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bizle süper olacağız

sabah ki böreği reddetmemin sebebi akşam ki kurabiyeyi reddetmiş olmam onu yemedim şimdi nası yerim bunu olmaz dedim
ama akşam kendimi kaybedip kurabiye yeseydim eminim sabah da börek yerdim
olmaz hayır yemicez önceden yediğim kamyon dolusu abur cubura sayıcam artık

canım bu youtubekilerden mi yapıyosun orda bulamıyorum ben 1 mil iki mil falan yazmıyo
nası anlıyosun kaç mil olduğunu

sabah kalktım oğlumu yedirdim içirdim o sırada bi bardak kefir koydum gittim geldim yudumladım...
simdi ne hazırlasam kendime diye düsünüyorum...karar verdim...
kayısı,ceviz,fındık,badem azar azar tabi...domates peynir...bir bardakta ıhlamur yada rezene....öglene düsünürüz....
bu arada ben 67 kiloyum.seker kullanmıyorum ama tatlandırıcı kullanıyorum...
burada bol bol görüsmek üzere...

beklesin tabi bu sefer bomba gibi geliyoruz
benim de 85 hedef

soyu sosu merhaba,
öncelikle bu topiği açtığın için teşekkür ederim. bize de faydası oldu.ben bu platformu sadece okuyup takip edenlerdendim.hiç bir gruba üye olmadım.ilk defa dün baktım güzel bir haretket var burda. ben de dahil olup bu güçten güç alayım istedim. ayrıca doğruyu söylemek gerekirse diğer topiklere de baktım. ve tek bir topikte olmanın daha ii olacağını, daha motive edici olacağını ve ayrıca daha samimi olacağını düşündüm. bu samimiyetle her gün buraya yazmanın da bir sorumluluk getirdiğini düşünerek dün akşam yemeğini diyetime göre daha özenli hazırlamaya çalıştım. ve paylaşıyorum.
akşam işten çıkıp eve 50 dk da yürüdüm.
eve gittiğimde hemen akşam yemeğini hazırlamaya giriştim.ve akşam yemeğinde yediklerim;
1 kepçe yoğurt çorbası
4 köfte ızgara
1 domates ızgara
yarım kırmızı biber ızgara
birkaç kaşık haşlanmış karnıbahar üzerinde yoğurt ve pul biber ile
ayrıca 1 dilim tam tahıllık ekmek (hatta ekmek öyle güzeldi ki 2. dilimi yememek için hemen sofradan kalktım)
ve sonra eşim yürüyüşe çıkmak istedi.
1 saat daha onunla yürüdüm.
dün yaptığım spor ve az yemenin sonucu;
bu sabah tartıldım. tartı 66,2 lerde gösterirken bu sabah 65,3 tü.çok mutlu oldum ve yürüyüş bandında 2,5 km yürüdüm. kahvaltıda dünkü yediklerimi yiyip hemen çıktım evden.
şimdi işteyim ve 60 kiloya ineceğim günleri düşünüyorum.aslında daha da kilo versem diyorum ama şimdiki hedef 60.unutmuyorum kısa hedefler daha motive edici oluyor.
sevgiler.....

canım bu youtubekilerden mi yapıyosun orda bulamıyorum ben 1 mil iki mil falan yazmıyo
nası anlıyosun kaç mil olduğunu

ben daha önce bilgisayarıma indirmiştim parça parça 5 mile kadar olanlar var bende birde dün anlatmıştım google leslie sansone yazınca altaki seçeneklerde diyet center diye bir site çıkıyo o sitede indirebileceğin linkler var oradan bulabilirsin

baktım dün sen diyince ama bulamamıştım tekrar bakim bi

Selam çıtır kızlarr ))

Gelip şööyle bir göz attım yazdıklarınıza ))
Börek ve kurabiye yemeyen arkadaşım TEBRİKLER !!! Kocaman öpüyorum seni ))

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz ))
Diğer topiklerden hepinizi araştıracağım derken amacım, hem burda bizimle yazıp hem başka gruplarda farklı diyetler yapmanızı istemediğim için...
Örneğin burda bizimle sağlıklı beslenmeyi öğrenip başka bir topikte farklı bir diyet programı izleyen arkadaşlar istemiyorum...
Bu bizim motivasyonumuzu bozar... Başka topiklerde yazabilirsiniz, orda da arkadaşlarınız var, buna itirazım yok yani ))
Amacım sizin yanlış bir diyet olayına girmemeniz ))
Mesela burayı takip eden insanlar görüyorum (henüz bize yazmadılar, sadece okuyorlar) farklı topiklerde çok sıkı diyet yapıyorlar ama kendi grupları dışında başka gruplarda da yazıyorlar ve kendi gruplarına ihanet edercesine bugün dayanamadım şunu yedim bunu yedim yazıyorlar... Ama kendi gruplarına bu yedikleri şeyleri hiç yazmıyorlar ))) (Benden kaçmaz

Makarna yiyebilirmiyiz diye sormuştu bir arkadaşım,
Haftada 2 kere yiyebilirsin, ölçün şu şekilde olmalı..
1 su bardağına makarnayı doldur, bu senin ölçün olacak...
Sonra yağsız ve tuzsuz olarak haşla
İster salata ile ister yoğurt ile tüket (salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapılacak, tuz konmayacak)

Badem fındık ceviz yiyenler, gün içinde toplamda 10 adedi geçmeyecek !
hepsini tek seferde yemeyin, özellikle yemeklerden 20 dakika önce 1-2 tane atın ağzınıza ))

Zeytini hiç bir şekilde tüketmiyoruz (biri zeytin yazmıştı sanırım)

Aklıma gelenler bunlar şimdilik...

ben bu sabah 65.9 u gördümmm

az az gidiyor ama yılmıyorum gidicek

birde ben hipotroidi hastasıyım zaten kilo vermem zor oluyo

ama en azından artık 67 değilimmm

Evetttt, kilom sabitlendi 77,400 ))
Gram oynamıyor, bende şöle düşünüyorum, bedenim inceliyor !
ama yolu yok, vücudum bana dirense de ben kazanacağım ))
O bana 2,5 aydan beri sürekli direniyor ama hep ben kazandım, her seferinde ben kazandım...
Ben yeme düzenimi hiç bozmadım, bunu görünce zaten fazla dayanamayıp çözülmek zorunda kaldı ))
Bir süre gene bana savaş açtı sanırım, peki sevgili bedenim....
Sen bir iki gün oyalan bu kiloda, kazanan ben olacağım biliyorsun ))
Sana kocaman sevgiler gönderiyorum sevgili bedenim
O kocaman yağ kütlesi ile birlikte benden gittiğinde sende bana sevgiler göndermeyi unutma ))))))

canımm
şimdi buldum
1 mil olanı indiriyorum
çok teşekkür ederim:)

az gitsin boşver yeter ki gitsin
zaten bundan sonra nası beslenmemiz gerektiğini öğrendik
eninde sonunda dayanamayıp gidicek
sen keyfini çıkarr

Dün kardeşimle konuşuyorduk (o geçen sene 17 kilo vermişti)
kilo verirken kendisini en motive eden şeyin xx,900'lü kilolar olduğunu söylemişti ))
Sanki 1 kilo vermiş gibi hissediyordum kendimi dedi ))
Bende kilo vermeye ilk başladığımda (88,6 kg) 79 kiloyu görebilecekmyim acaba diyip duruyordum
79,900 kg olduğumda resmen evde sevinç çığlıkları atmıştım ))
69,900 olursam sanırım evi yakarım )))))))))))))))))

Çok teşekkürler soya sosu makarna benim sorum du ben yinede makarnayı 2 haftada bir yiyeceğim söylediğin şekilde pişirmiştim.ÇOK SAĞOL

Sabah tartıldığımda 76 yı gördüm bu haftaki hedefimi 75 kg ya çekiyorum ben pazartesileri tartılma günü yapmıştım kendime inşallah pazartesi 75kg da görürüm. Demekki ne oluyomuş insan abur cubur cips çikolata dondurma yemeden durabiliyormuş tuzsuz yemekler yiyebiliyomuş sabah eşimede aynı şeyi söyledim oda bana sen zaten çok yemekten kilo almıyosun ki abur cubur sana kilo yapıyo dedi.yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar süperiz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…