ara öğün zamanıııı
1 baqrdak yeşilçay
2 kuru kayısı
2 grissinii
kızlar siz yeşil çayı nasıl içiyorsunuzz
akşam evde kendim demliyorum o güzel
fakat paketlerde güzel tadı olan bulamadım
şimdi yaseminlisini aldım
oda çok hoş değil sanki
yasemin oğlun ne kursuna gidiyorr
soyacım binada kimseyle görüşmüorum ben yaaaaaaaa hem çok katı ceza spor olarak ceza versen
valla benim cildim 2 sene öncesine kadar hani bebek poposu derler ya aynı öyleydi, pürüzsüz ))
ergenlik sivilcem bile olmadı... Ama 2 sene önce lekeler oluştu... Bir cilt doktoruna gittim, bir krem verdi... Muhteşem bir şekilde ciltteki lekelerden kurtuldum ))
yengenin kardeşine katılmıyorum, cilt bakımı yaptırmak gerekiyor, evet bazı yerler gerçekten para tuzağı o yüzden gerçekten adam gibi yapan bir şey bulmak gerekiyor...
Benim annem kuafördü, yıllarca biz kendimiz evde yaptık cilt bakımımızı... öyle sanıldığı gibi deli gibi paralar vererek değil... Bildiğin evdeki malzemeleri kullanarak... Ve hiç cilt problemi yaşamadım... şimdi gittiğim yer gerçekten çok iyi... Sanırım antalya da da şubesi vardı... Leyla inanır point of skin... Fırsatbufırsat sitesinden 49 tl'ye aldım ben cilt bakımı ))
sürekli takip ediyorum, her 2 ayda bir indirim yapıyorlar (normali 150 tl) ama şu ana kadar gittiğim en güzel cilt bakımı yapan yer... Tavsiye ederim yani ))
ciltteki lekelerin gitmesi içinse aha özlü kremler ve bakımlar kullanmalı/yaptırmalısın... Aksi takdirde cilt bakımının zaten bir etkisi olmayacaktır...
Sevgiler ))
matematik (mental aritmatik) biliyormusun bilmem
Ara öğün olarak portakal yiyeceğim birazdan.Akşamki menümüde şimdiden yazayım:Yoğurt çorbası,salata..Akşam yemeğimi saat 19.30 da yiyiyorum.yatmadan tarçınlı süt içsem bir bardak zararı olmaz diye düşünüyorum.Yanlış mı?Birde ben biberiye yağı alıp yatmadan karnıma sürücem.Faydası oluyormuş.Biberiye çayıda alıcam.Günde bir bardak yeşil çay,bir bardakta biberiye çayı içicem.
biliyorumm menarı
ama bizim burda şubesi yokk
biz menar gitmiyoruz
tiamo ya gidiyoruz
yani mantık aynı
matematiği farkli şekilde öğretiyorlar dimi
Merhabalar aranızda 5i bir yerde çayını kullanan var mı?
Kullanıyor ise nasıl kullandıklarınıda yazabilirler mi?
Öğlen menüm:
Sabahtan kalan yarım simitim
Brokoli haşlamış iş arkadaşım oda diyette beraber yedik
Light peynir
1 Bardak yeşilçay
son ara ögünde yine meyve salatası yedim ya bunu günde bir mi yesem çok gelmesin sonra ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?