Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tekrar merhabalar arkadaşlar
öğlende önceki arada da 1 yeşil çay bir tane ceviz 1 salatalık 1 adet form bisküvi(tane olarak paket değil)
öğlen menüm
ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
birazda salata

ara öğün zamanıııı

1 baqrdak yeşilçay
2 kuru kayısı
2 grissinii

kızlar siz yeşil çayı nasıl içiyorsunuzz
akşam evde kendim demliyorum o güzel
fakat paketlerde güzel tadı olan bulamadım

şimdi yaseminlisini aldım
oda çok hoş değil sanki

Arkadaşlar,

Kaçamak yapanlara verilebilecek ceza yöntemleri düşünüyorum da aklıma neler geliyor biliyor musunuz ?

* Kaçamak yapan kişi o gün boyunca üstüne kilosunu kocaman rakamlarla yazan bir tişört giyip dolaşabilir
* Kaçamak yapan kişi o gün karşılaştığı herkese önce kilosunu söyleyip sonra selamlaşabilir (ben 77,400 kiloyum, bu arada günaydın/merhaba/nasılsın)
* Kaçamak yapan kişi oturduğu apartmandaki tüm kapıları tek tek çalıp önce kilosunu söyleyip sonra o gün yaptığı kaçamakları anlatsın

Nasıl )))))))))))))))))))
Etkili bir yöntem değil mi )))))))))))))))

Bende kendim demliyorum, french press aldım bir tane onda demliyorum
Eğer bir yere gideceksem sallama olanlardan alıyorum yanıma 1-2 tane ))
En güzeli kendinizin demlemesi, daha sağlıklı ))

soyacım binada kimseyle görüşmüorum ben yaaaaaaaa hem çok katı ceza spor olarak ceza versen

soyacım binada kimseyle görüşmüorum ben yaaaaaaaa hem çok katı ceza spor olarak ceza versen

Yani kaçamak yapacağım diyorsun öyle mi )))))))

Yoookkk spor ile ceza olmazzzzz
Spor ile ancak biriktirdiğiniz kiloları verirsiniz
Cezalar bunlar
Hadi kaçamak yapın göreyim sizi ))))))))))

ama ben antalya da en iyisinden en költüsüne kadar gittim cilt doktorlarına(özel mua.olsun hastaneler olsun)artık kime güveneceğimi bilniyorum son 1 yıldır da ilgilenmiyorum hep suratımda sivilce çıkardı ilgilenmediğim sürecte cildimde sivilce çıkmamaya başladı dediğim gibi sadece lekeler var
ben bir zayıflayam da onu sona düşünürüm ama dediğin sisteyi inceleceğim

birde koltuk altıma lazer yaptırıyorum eğer güzel bir sonuç alırsam eğer yuzunede yaparız dedi

dotor
sırayla

Ara öğün olarak portakal yiyeceğim birazdan.Akşamki menümüde şimdiden yazayım:Yoğurt çorbası,salata..Akşam yemeğimi saat 19.30 da yiyiyorum.yatmadan tarçınlı süt içsem bir bardak zararı olmaz diye düşünüyorum.Yanlış mı?Birde ben biberiye yağı alıp yatmadan karnıma sürücem.Faydası oluyormuş.Biberiye çayıda alıcam.Günde bir bardak yeşil çay,bir bardakta biberiye çayı içicem.

ben günde 1 bardak biberiye çeyı içiyorum yaklaşık 2 aydır.göbeğe sürmek içinde biberiye yağı limon suyu okaliptus yağı ve susam yağını aynı çlçülerde karıştır masaj yaparak göbeğine sür sonra streç filmle sar

zayıflamaktan öte biberiye çayı benim migrenime çok iyi geldi artık o kadar kötü ağrım olmuyor.olsada daha hafif atlatıyorum

Merhabalar aranızda 5i bir yerde çayını kullanan var mı?
Kullanıyor ise nasıl kullandıklarınıda yazabilirler mi?

Öğlen menüm:
Sabahtan kalan yarım simitim
Brokoli haşlamış iş arkadaşım oda diyette beraber yedik
Light peynir
1 Bardak yeşilçay

ben günde 1 fincan poşet olanlardan içiyorum

son ara ögünde yine meyve salatası yedim ya bunu günde bir mi yesem çok gelmesin sonra ya

Poşet çayların içinde tadı en güzel olanı doğadan marka.Diğerleri buruk oluyor.Benimde tercihim doğadan.Geçenlerde botany marka aldım.Hesaplı diye tadı çok kötü ama zorda olsa günde 1-2 bardak içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…