Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Simite gerek yoktu bence
Yerine yaran yada yoğurt tüket bu durumda
Zaten brokoli lif oranı yüksek bir besin, tok tutacaktır seni
Yedikten sonra açlık hissediyorsan biraz bekle (20-30 dakika)
Hala açlık hissediyorsan ya 1 su bardağı süt iç yada meyve ye

Bitki çaylarını genellikle kendiniz dlıp demleyin,
hazır bitki çaylarının çok fazla bir etkisi olmaz...
Ayrıca bu bitki çaylarının içilme amacı bağırsak çalıştırma ise tavsiye etmem
Çünkü vücutta fazlasıyla su atar, ve günlük su miktarınızı artırmanız gerekir
Yani 2 litre içiyorsanız 2,5 litre içmeniz gerekir
Bilginize

ya arkadaşlar
işyerime babamla babanem geldi. simit almışlar gelirken ve bana sürekli yesene deyip baskı yapıyorlar kurtarınnn benii...
ben onlar simit yerken ekşi yeşil elmamı yedim ama halen ye, ye, ye diyorlar....
simitin kokusu da çok güzel geliyor ama yemicem yemicem yemicemmmmm DD

Onlara şunu söyle,

"Benim iyiliğimi istiyorsanız lütfen bana ısrar etmeyin... Çünkü eğer kilo almaya devam edersem sağlığım tehlikeye girecek... Hatta beni seviyorsanız yanımda da yemeyin... Çünkü ben şu anda kendi sağlığım için bunlarla mücadele ediyorum... Sağlığım için kilo vermem gerekiyor..."

Çoğu aile sadece güzel olmak için kilo verdiğini sanır, sağlığın için verdiğini anlatırsan seni anlayacaklardır...

ikinci ara öğünüm
yeşil çay ve elma
akşamada etsiz bol domates ve soğanlı mantar sote yapıcam
1 kase çorba içerim birde salata yerim herhalde

herkese merhabalar
ya ben bu topiği çok sevdim bugün fark ettim ve başladım okumaya daha 15.sayfadayım çok güzel motivasyon oldu bana
konu sahibi arkadaşım soya sosu seni tebrik ederim gerçekten çok güzel şeyler paylaşmışsın
vakit buldukça da tamamını okuyacağım
şu an kaç kilodasın onu merak ettim ve ne kadar zamanda düştün bu kiloya çünkü aynı şeyleri yapıyoruz ve gerçekten ama gerçekten düşünce tarzı olarak birebiriz diyebilirim :)
seni yürekten tebrik ederim kilo vermek aslında kolay görünen ama çok çok çaba ve emek isteyen bi iş.
veren herkesi tebrik ederim bende aranızdayım artık

ara öğün

kırmızı turp ))
elma gibi ))
bayılıyorum tadına, dur bi bilgi paylaşayım ))

Alıntı ;

"Günde bir kaç dilim turp tüketerek hem ödem atarsınız hemde idrar sökücü özelliklerinden yararlanabilirsiniz. İyi bir yağ yakıcı olarak zayıflatan bir bitkidir, şaşırtıcı bir etkiye sahiptir. Turpta bulunan demir ve magnezyum mineralleri yağın parçalanarak vücuttan atılmasını sağlar"

Bilginize arkadaşlar ))

Not: Fazla tüketmeyin yalnız )) Aksi durumlarda iştah açıcı etkiside var )) Ben genellikle haftada 2 kere ortaboy turp soyup elma gibi yerim ))

Canım,

Ben 2,5 ay önce başladım 88,6 kilo ile ))
Buraya ilk ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum ama sanırım 2 hafta falan olmuştur yazmaya başlayalı...
Şu anda 77,400 kilodayım ve azimle devam ediyorum ))
Forumu tamamen okuduğunda sağlıklı beslenme sistemimizi tamamen anlamış olacaksın ))

Sevgiler ))

Merhaba arkadaslar...bir sabah girdim bir de aksam...arada neredeydin diyebilirsiniz...ben yurtdisindayim su an sizde sabahken bende gece oluyor o yuzden bir sabah bir aksam girebilirim...

Forumunuzu cok sevdim sizin gunduz yazdiklarinizi okuyorum simdi...ben de yapabilirim cunku cok saglikli gidiyorsunuz...

Canım,

Önemli olan burda ne kadar vakit geçirdiğin değil (diğer topiklerde yazdıklarını okudum biraz ))))
Önemli olan burada olmadığın zamanlarda ne şekilde beslendiğin...
Eğer kaçamaklar yaptıysan, sağlıksız beslendiysen yeni kurallar koydum ona göre ))))))

* kaçamak yapanlar bütün gün üstünde o anki kilosu yazan tişört giyip dolaşacak
* gün boyunca bütün karşılaştıkları kişilere kilosunu söyleyecek
* oturdukları binadaki herkesin kapısını çalıp önce kilosunu sonrada o gün yaptıkları kaçamakları söyleyecek

Bilgine )))))))))))))))))))

Burda olmadigim zamanlarda sizin yaptiginiz gibi beslenecegim ve size yazacagim neler yedigimi...ceza yontemini de begendim!!!:)))
Benim kacamaklarim iste sizin o yukarida yazdiginiz ruh halinden dolayi idi...kilo vermemin durmasi beni kacamaklara itiyor...ama yukarida yazdiginizi cikti alip dolabima yapistirmayi dusunuyorum....kilo vermenin durmasi aslinda vucudunuzun sizi denemesi...oyun oynuyor...eger israrli olurssak devam eder belli surede dursa da...Bu arada sabah balli,sirkeli su (ilik) iciyorsunuz bunun faydasi nedir? sirkelisini duydum ama bal neden acaba??
Tesekkur ederim:))

ben kilo bildirimimi yapmayı unutmuşum 75 kiloyum
şu an 3 gündür çok sıkı sağlıklı besleniyorum diyelim :)
diyet yasak kelime çünkü
tartılma günümde pazar günü bakalım
aralarda geçmişin hepsini okumak istiyorum çok önemli bilgiler var
yarından itibaren menümüde paylaşırım
ayda 2 kilo versem başka bişe istemem
metabolizmam çok yavaş çünkü
selahattin dönmezin metabolizma hızlandırıcı çayını yaptım dün
sürekli içiyorum bakalım

Merhaba arkadasim ben seni galiba 69-60 kilo arasindakiler birlikte zayifliyor grubundan taniyorum...Nasilsin? ben de buraya yeni girdim...benimde metabolizmam yavas...dedigin caya ben de bakicam netten insallah buralarda bulurum!

Elma sirkesinin metabolizma hızlandırıcı ve yağ hücrelerini parçalayıcı özelliği vardır... Ve bunun dışında vücuda faydaları saymakla bitmez... Örneğin bu sene hiç grip olmadım ki senede en az 2 kez grip olurum (yaklaşık 6 aydır içiyorum) cildim daha pürüzsüz, saçlarımın dökülmesi durdu ve daha sağlıklı... Bunlar bendeki etkileri... Başkasında nasıl etki yapar bilemem ))
Bal mide koruyucu... Elma sirkesini tek başına içersen midene dokunur... Mutlaka bal karıştırmalısın ki midene zarar vermesin... Atalarımız boşuna dememişler
"Keskin sirke küpüne zarar" ))
Burdaki küpümüz midemiz, sürekli doldurduğumuza göre ))

Ölçüyü şu şekilde yapıyorum,
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı çiçek balı
Ilık su

Genellikle sabahları aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum
Bilgine ))

Ok,
metabolizma hızlandırıcı çay dediğin şeyin içinde eğer sinameki var ise günlük içtiğin su miktarını artırmak gerekiyor bilgin olsun...
Çünkü sinameki vücuttan fazlaca su atar ve kişi zayıfladığını zanneder, aslında giden sudur yağ değil...
Ben genelde metabolizma hızlandırmak için sebzeler, yeşilçay yada biberden yararlanırım...
Çayları denemem... O yüzden bilmiyorum içlerinde neler olur ))

Zaten yazdıklarımızı okuduğunda günlük menünü nasıl oluşturman gerektiğini anlayacaksın, eksiklerin varsa tamamlayacaksın
Aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım ))

Sevgiler ))

Bu arada demin yanlis bir kelime kullandim METABOLIZMAM YAVAS DEDIM halbuki metabolizmamin yavas olmasi onun sucu degil suc ona kaldiramayacagi kadar yuk yukleyende!! Ama artik benim vucudumda hicbir sey suclu degil...nefsimin oyununa geliyorum sadece ama artik ondan daha akilli ve kararliyim,inatciyim...zaten oglak burcuyum..her konuda oldugu gibi bu konuda da inat olabilirim dimi?

Tesekkur ederim!! uygulayacagim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…