merhaba sirinzeze,
iyiyim çok teşekkürler arkadaşım ama ben son 3 senedir 69 u göremedim desem :)
belki başka bir topikte yazışmış olabiliriz zaten bütün çabamda evlendiğim günkü kilolara dönebilmek yani 65.
vermem gereken 10 kilo var ve daha önce çok kere denedim sıkıldım ama burda kimse birbirini bişeler yapmaya zorlamıyo o yanı çok güzel.soya_sosu arkadaşımızın da paylaşımları çok güzel topiğinin sonuna kadar arkasında :)
ben son zamanlarda metabolizmamı nasıl daha hızlandırırım ona taktım bu tarifi daha önce denediğimde gerçekten faydası olmuştu bu ara tekrar deniyorum
2 yeşil ekşi elmalardan
1 limon
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşoğı karanfil
1 dal kuru dal tarçın
elmaları ve limonu kabukları ve çekirdekleriyle dörde bölüyoruz diğer tüm malzemelerle 1,5-2 lt suda kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra 1 bardak sıcak olarak içiyoruz.tadı süper zaten denemenizi tavsiye ederim.ama bunu sürekli değil de aralıklarla yapın 1 hafta ara verin bünyeyi yormayalım.
bunun dışında günde 45 dak yürüyüş aypmaya çalışıyorum.
sabahki kahvaltım
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
2 DİLİM PEYNİR
DOMATES-SALATALIK
1 ZEYTİN
ÇAY ŞEKERSİZ
canım,
öğlen yemeğini geçiştirmen daha fazla acıkmana sebep olur,
ayrıca sabah ve öğlen yemekleri çok önemli öğünlerdir çünkü gece boyunca metabolizmamız çok yavaşlar ve sabah kahvaltımızla birlikte hızlanmaya başlar... Ve gün içinde yediklerimiz ve yaptığımız hareketlerle hızını artırır... Akşama doğru ise yine yavaşlama sürecine girer... Yani akşam yemeklerini olabildiğince hafif yememizin sebebi aslen metabolizmamızın yavaşlamasıdır...
O sebepten öğlen yemeğini bir şekilde yememiz gerektiğini düşünüyorum...
Sevgilerimle ))
Selam Beril ))
Dip not düşmek istedim ))
Burda birilerini birşey yapmaya zorluyoruz ))
Mesela kilo vermeye zorluyoruz en başta ))
Ayrıca kaçamak yapmaya müsamaa göstermiyoruz hiç bir şekilde... Kaçamak yapanlara verdiğimiz ceza çok ağır oluyor ))
Eğer zayıflamak istiyorsak doğru düzgün besleneceğiz, şok diyetler, zayıflama ilaçları vb şeyler ve kaçamaklar asla olmayacak hayatımızda...
Kesin kurallarımız bunlar ))
Sevgilerimle ))
çok feci bi karın ağrısıyla kalktım
sebep malumunuz
çok kötüyüm bu günler beni yaşamaktan soğutuyo
karnım inanılmaz şiş
kafamı yatağıma gömüp uyuyabilmek için neler vermezdim
kendimi patlıcakmış gibi hissediyorum
Kızlar delircem bügünde tartım 84.2 nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum... Vücudumda aumu var acaba dediklerinize harfiyen uyuyorum benim heralde ölüm orucuna başlamam laZim...pes etmedim sabah 4 kasık yulaf icine süt yedim yarım litrede suyumu ictim... Pazartesi gorcem ben 81 leri başka yolu yok ama cildirmamak elde değil bide spora gidiyorum... Emeklerimin sonucunu görmek istiyorum lutfeeeeeeeeen... Bugün Mutfagim programının sonunda yarin kime konuk oluyoruz bakalım dediklerinde o benim kiZlar asıl yayında yarın.. Bugün 12 ye çeyrek kala filan acarsanız yarınki ili tanıtacak orda kisada olsa fragmanda gorebilirsiniz...kendimle yuLesmem yarın...
günaydın
bende aynı dönemlerde benzer sıkıntıları yaşıyorum
adaçayın varsa içine 2 karanfil at iç istersen hem ödemini alır hemde ağrını biraz keser.
birde geçici bir durum olduğunu düşün ve rahatla :)
Gelsin
ara öğünler
1 bardak açık çay
eti form çubuk 5 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?