yihhuuuuuuuuu
kilo çizelgemi yaptımDDD
çok uğraştırdı ama başaardım, elimden kurtulamadı diycem ama aslında açıklamaların hepsini okumayıp aceleci davrandığımdan yapamıyormuşum ))
Bu biraz şeye benzedi, hani kilo vermek için aceleci davranmaya ))
Aslında sabredip sonuna kadar okusaydım o kadar kolayca halledebilirmişim ki ))
Ama sabırsızmışım, öğrendim...
Demekki terbiye etmem gereken başka yönlerimde var, hmmm...
buna da çalışayım biraz ))
arkadaşlar bugün sabah tartıldığımda 75,50 kilo geldim ve aklıma takılan bişi var size danışmak istediğim ben diyete 26.03.2012 de başladım ve bugün itibariyle 12.günümdeyim. buraya kadar herşey normalde kafamı kurcalayan kısmını yazıyorum şimdi ben verdiğim kiloları tarihleriyle yazıyorum bilgisayarıma haftalık bir program yapmıştım kendime ve haftada 1 kilo veririm diye düşünüyordum.
26.03.2012 80 kg ile başladım
29.03.2012 78 kg
31.03.2012 77 kg
04.04.2012 76 kg
07.04.2012 75,50 kg
toplamda 12 günde 4,50 kg vermek normal değil gibi geliyor bana ters giden bişeyler olabilirmi şok diyette yapmıyorum bunu düşünüyorum sabahtan beri yediklerimi yazıyorum zaten size görüyorsunuz.sağlıklı beslenmeye başladığım ilk zamanlar diye böyle olduğu düşünmek istiyorum.açıkçası korktum sağlığımı mı kaybediyorum acaba diye sizce normalmiyim ?
Sabahki menümü yazayım tatliskolar....
Musli sutle karışık şimdide suyumu iciyorum!!
Bugün tartida82.5 gördüm o kadar mutluyumki...
Dün aksam bisey yememiştim sanırım benim hicbisey yenemem lazım:))))
canım menünü okudum gayet iyi gidiyosyn...bende şimdi oturdum ji büyük kase marul domates salatalık dereotu nane bir kasık mısır bir kutu ton balığı 1 kasık nar eksisi ekledim yiyorum 2 tanede grisini... Gidicek bu kilolar başka yolu yok cnm
arkadaşlar bugün sabah tartıldığımda 75,50 kilo geldim ve aklıma takılan bişi var size danışmak istediğim ben diyete 26.03.2012 de başladım ve bugün itibariyle 12.günümdeyim. buraya kadar herşey normalde kafamı kurcalayan kısmını yazıyorum şimdi ben verdiğim kiloları tarihleriyle yazıyorum bilgisayarıma haftalık bir program yapmıştım kendime ve haftada 1 kilo veririm diye düşünüyordum.
26.03.2012 80 kg ile başladım
29.03.2012 78 kg
31.03.2012 77 kg
04.04.2012 76 kg
07.04.2012 75,50 kg
toplamda 12 günde 4,50 kg vermek normal değil gibi geliyor bana ters giden bişeyler olabilirmi şok diyette yapmıyorum bunu düşünüyorum sabahtan beri yediklerimi yazıyorum zaten size görüyorsunuz.sağlıklı beslenmeye başladığım ilk zamanlar diye böyle olduğu düşünmek istiyorum.açıkçası korktum sağlığımı mı kaybediyorum acaba diye sizce normalmiyim ?
Soyaaaa!!! arkadaslar!!!! yorum istiyorum dunku menum icin lutfeeeeeeeeeennnnnnnnnn!!!!bir yerde yanlis yapip yapmadigimi bilmek istiyorum!!!!
Sabah ac karina sirkeli balli ilik su
Sabah: 2k.k. peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi, bol yesillik, 1 avuctan az ceri domates, sekersiz zencefilli cay
Ara: yarim muz,2 kucuk grisini,yesil cay
Oglen:El buyuklugunde tavuk eti,1 dilim tam bugday ekmegi,yagsiz,tuzsuz limonlu salata
Ara: 3 grisini,1 yesil elma, 1 bardak yesil cay
Aksam(18.30): 7 yemek kasigi kuskonmaz yemegi, yarim kase yogurt, 1dilim t.b.li ekmek
Aksam 8.30 :1 bardak sut
SPOR: 1saat yuruyus, eve gelince karin hareketleri
NASIL KIZLAR????? Yorumlarinizi bekliyorum...bugun 3. gunum..
Canım,
Menünü yorumlayayım )) geçen sefer gözümden kaçmış bu sefer unutmayayım ))
Sabah kahvaltın güzel, peynirin yağlı ise 1 kk olsun... lor peyniri bulabilirsen daha iyi.. lor peynirinden 2 yk yiyebilirsin...
Ara: muz ve grissiniyi birlikte tüketme... elma veya portakal gibi şeylerle grissini olabilir... posalı meyvelerle grissini tüket..
Öğlen:tavuk eti, yağsız tavada yada ızgara yada haşlama ise ok ))
Ara: 3 grissini ? Sürekli grissini yediğini düşüneceğim )) Ekmek ve grissiniye sınırlama koyalım... Günde 3 dilim ekmek sadece... Grissini yada light bisküviyide buna göre ayarla... Yani gün içinde 2 grissini yiyeceksen ekmek sayın 2'ye düşsün... Şöyle yapabiliriz. Sabah 1 dilim, öğlen ekmek yok, ara öğünün birinde grissini yada light bisküvi 2 adet, akşamda 1 dilim ekmek. Ve ara öğünlerinden birinde yoğurt veya süt tüket...
Akşam:Gayet güzel
Akşam ara: gayet güzel, eğer açlık hissedersen sütün içine 1 çay yada tatlı kaşığı nescafe koyabilirsin, iştahını kapatır (şekersiz)... Eğer tatlı istersende sütün içine tarçın atabilirsin buda tatlı isteğini dengeler (şekersiz)
Spor, gayet güzel... Eve gelince yaptığın hareketleri mümkün olduğunca yavaş yap... Çoğu insan örneğin mekik çekerken hızlı hızlı çekmeye çalışır... Mekiği yavaş çekersen daha fazla yağ yakarsın, bilgine ))
Sevgilerimle ))
Canım gayet güzel korkacak bir şey yok ))
şu anda vücudun ödem atıyor sadece.. Bunlar gayet doğal... Bir süre sonra normal sürece girecek biraz direnç gösterecek ama sonra belli bir standarta oturup erimeye başlayacak ))
Heyecan yapma )) Biz şok diyet yapmıyoruz, gayet sağlıklı besleniyoruz... Sağlığını kaybettiğini düşünme... Eğer böyle bir korkun varsa doktora gidip kontrol edebilirsin değerlerini... Emin ol gayet güzel çıkacak ))
Yediklerin içinde vücuduna zarar veren hiç bir şey yok, vücudun bu zamana kadar biriktirdiklerini atmaya çalışıyor o kadar ))
Sevgilerimle ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?