Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Eveeet, bugün çok araştırma yaptım internetten ))
Şimdi biraz dışarı çıkıp araştırmak...
Hem biraz yürüyüş yapıcam, hem dolaşıcam (yeni kıyafet almam gerekiyor, eskiler artık büyük geliyor ))
Hemde bir kaç fikir var aklımda bir deneme yapıcam, eğer olumlu sonuç alırsam paylaşıcam sizle ))

Ha birde spor salonlarına bakıcam, fiyat araştırması ve hoca araştırması...
Her spor salonuna gitmem, her hocayı sevmem...
Spor sevmeyen bir bünyem var, spor hocalarına da aşırı gıcığım )))))
Ama artık evde yaptığım spor bana yetmiyor, biraz daha toparlayıcı spor yapmam gerekiyor, bunun içinde profesyonel yardım almam lazım...
Bakalım, birazcık araştıracağım...

Akşama uğrayacağım
Öptüm hepinizi ))

öğlen menüm
tam buğday ekmeğiyle lor peyniri ve salatalıkla sandiviç yapıp yanıma almıştım yarısını yedim 1 tanede salatalık

Son düzenleme:
Oglen menümü yaZip spora cikicam kiZlar 1 grisini 1 yemek kasığı lor 1 salatalık maydonoz... Arada yeşil çayımı ictim limonlu... Soyacim sen supersin incecik oldun valla:))) darısı bizlerin basına.. Senin bu israrkar tavırların ve yaDiklarin olmasaydı coktan bozmuştum diyeti... Ama senin verdegin motivaSyonla daha azimle sarıldım hakkını odeyemem... İyiki burdayim iyiki sizleri tanimisim

Gezdim geldim ))
Bayaa faydalı bir gezi oldu, birazdan gene çıkıcam...
Bir bakayım dedim ne var ne yok diye...
Hafta sonu dikkat edin kendinize ))

yihhuuuuuuuuu
kilo çizelgemi yaptım DDD
çok uğraştırdı ama başaardım, elimden kurtulamadı diycem ama aslında açıklamaların hepsini okumayıp aceleci davrandığımdan yapamıyormuşum ))
Bu biraz şeye benzedi, hani kilo vermek için aceleci davranmaya ))
Aslında sabredip sonuna kadar okusaydım o kadar kolayca halledebilirmişim ki ))
Ama sabırsızmışım, öğrendim...
Demekki terbiye etmem gereken başka yönlerimde var, hmmm...
buna da çalışayım biraz ))

Spordan geldim canlarım oldum oldum şimdi suyumu iciyorum aksama ne yiycem hiçbir fikrim yok salata olabilir neyse yaArim kiZlar...

arkadaşlar bugün sabah tartıldığımda 75,50 kilo geldim ve aklıma takılan bişi var size danışmak istediğim ben diyete 26.03.2012 de başladım ve bugün itibariyle 12.günümdeyim. buraya kadar herşey normalde kafamı kurcalayan kısmını yazıyorum şimdi ben verdiğim kiloları tarihleriyle yazıyorum bilgisayarıma haftalık bir program yapmıştım kendime ve haftada 1 kilo veririm diye düşünüyordum.
26.03.2012 80 kg ile başladım
29.03.2012 78 kg
31.03.2012 77 kg
04.04.2012 76 kg
07.04.2012 75,50 kg
toplamda 12 günde 4,50 kg vermek normal değil gibi geliyor bana ters giden bişeyler olabilirmi şok diyette yapmıyorum bunu düşünüyorum sabahtan beri yediklerimi yazıyorum zaten size görüyorsunuz.sağlıklı beslenmeye başladığım ilk zamanlar diye böyle olduğu düşünmek istiyorum.açıkçası korktum sağlığımı mı kaybediyorum acaba diye sizce normalmiyim ?

Vallahi benim senden ogrenicek cok seyim var soyacim...sabirli olmayi senden ogrenicem...daraldigim zamanlar olucak bu surecte..kilo vermemin duracagi,sabrimin tukenecegi...o zamanlarda yanimda olur musunuz lutfen? cunku ben hep oyle zamanlarda bozdum duzenimi...Menulerime yorum yapmadin???? senin yorumun etkili oluyor...

Canim sen bu sekilde bir beslenmeyi uzun sure uygulamamissa yani 80 kilo oldugun zamanda yediklerin bundan daha da fazla ise vucudun fazla yemeye alismissa az yemeye baslaman ilk baslarda kilo kaybini hizlandirir...zamanla verdigin kilolarin miktari azalir veya suresi uzar yani artik haftada 2-3 kilo vermessin de 1 kilo verirsin....sure daha da uzadikca kilo vermen durada bilir..gecici bir sure icin...sonra devam eder...Su an icin bence endiselenicek birsey yok..ama sen ogunlerini atlamamaya calis..tum besin gruplarindan dengeli alir, eksik etmezsen( karbonhidrat-protein-yesil sebzeler-baklagiller-meyve) vucudun icin tehlikeli bir sey olmaz...endiselenmene gerek yok...

Kizlar yaaa var ya ben ne zaman boyle saglikli beslenmeye baslasam istisnasiz....ya bana misafir gelir bir suru sagliksiz sey hazirlarim,...ya bizi cagirirlar giderim bir suru sagliksiz sey hazirlanmis,....yabirinin dogumgunu olur haydi gelsin bi dolu sagliksiz sey...(Sagliksiz sey diyip durdum,isimlerini telaffuz etmiycem cunku bazen boyle seylerin ismini okumak bile olumsuz etki yapabiliyo)
daha onceki takip ettigim forumda insanlar kacamak yapinca gelip yaziyolardi..isimlerini acik acik yazarak..ay sunu yedim, ay bunu yedim diye ..insanin cani cekiyodu...

Neyse dun aksam esimin bi arkadasi geldi..gelirken biseyler getirmis ben servislerini yaptim, aksam 8.30 gibiydi onlar yediler, ben de sutumu ictim...oh!!! yemedim iste yemedim!!! kalani da buzluga kaldirdim..esime dedim sen istedigin zaman burdan ye..sakin benden isteme!!!

Soyaaaa!!! arkadaslar!!!! yorum istiyorum dunku menum icin lutfeeeeeeeeeennnnnnnnnn!!!! bir yerde yanlis yapip yapmadigimi bilmek istiyorum!!!!

Sabah ac karina sirkeli balli ilik su
Sabah: 2k.k. peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi, bol yesillik, 1 avuctan az ceri domates, sekersiz zencefilli cay
Ara: yarim muz,2 kucuk grisini,yesil cay
Oglen:El buyuklugunde tavuk eti,1 dilim tam bugday ekmegi,yagsiz,tuzsuz limonlu salata
Ara: 3 grisini,1 yesil elma, 1 bardak yesil cay
Aksam(18.30): 7 yemek kasigi kuskonmaz yemegi, yarim kase yogurt, 1dilim t.b.li ekmek
Aksam 8.30 :1 bardak sut

SPOR: 1saat yuruyus, eve gelince karin hareketleri

NASIL KIZLAR????? Yorumlarinizi bekliyorum...bugun 3. gunum..

Soyacim bu arada sinavlarinda basarilar dilerim...ve en guzeli verdigin kilolar icin tebrik ederim, devamini dilerim...Kilo verince yeni kiyafetler almak gibisi yoktur...bilirim o duyguyu!!! Yalniz60 a dusunce yine alisverise cikicaksin!!! Ne guzel!!!

Sabahki menümü yazayım tatliskolar....
Musli sutle karışık şimdide suyumu iciyorum!!
Bugün tartida82.5 gördüm o kadar mutluyumki...
Dün aksam bisey yememiştim sanırım benim hicbisey yenemem lazım:))))

Babycim cok cok sevindim!!! bak gordun mu vucudun direndi sana ama sen kazandin...zaten boyle durumlarda vermez, vermez sen diretirsen birden verir...Ama o verdigin kilolar dun aksam yemedigin icin gitmedi..ondan onceki gunlerde gitti!! sakin kendini ac birakma...belki eksilirsin ama sudan!! yagdan degil!! sen 3ana, 3 ara ogun olarak devam et Soyanin dedigi gibi...Tekrar tebrikler!!

selam kulbumuzun çıtır bayanları

kahvaltı:
2 yk lor
1 yumurta
domates salatalık 1 dilim ç.ekemeği

ara salatalık

öğlen
3 köfte ve salata

ara
2 dilim karpuz 1 yk lor

akşam ne yemek yapsam acaba yemek var ama banA uygun değil (TAVUKLU PATATES ,DOLMA)

KENDİME KARNIBAHAR HAŞLAYIP YOĞURTLASAM OLUR DEĞİL Mİ KIZLAR

BUGUN FAZLA ARABAADA KULLANMADIM HER YERE YÜRÜDÜM

ÇÜNKÜ BURAYA YAZ GELDİ ARTIK BALKONDA VE KISA KOLLULARLA GEZİYORUZ

HEPNİZ ANTALYA YA BEKLİYORUM

HERKESE ZAYIF VE MUTLU GÜNLER

Canım menünü okudum gayet iyi gidiyosyn...bende şimdi oturdum ji büyük kase marul domates salatalık dereotu nane bir kasık Mısır bir kutu ton balığı 1 kasık nar eksisi ekledim yiyorum 2 tanede grisini... Gidicek bu kilolar başka yolu yok CNm

giidecek canım bu kilolar buz yaza birer fit bayanlar olarak gireceğiz

yaşasınnnnnnnnnnnnnn zayıf güneler

Canım gayet güzel korkacak bir şey yok ))
şu anda vücudun ödem atıyor sadece.. Bunlar gayet doğal... Bir süre sonra normal sürece girecek biraz direnç gösterecek ama sonra belli bir standarta oturup erimeye başlayacak ))
Heyecan yapma )) Biz şok diyet yapmıyoruz, gayet sağlıklı besleniyoruz... Sağlığını kaybettiğini düşünme... Eğer böyle bir korkun varsa doktora gidip kontrol edebilirsin değerlerini... Emin ol gayet güzel çıkacak ))
Yediklerin içinde vücuduna zarar veren hiç bir şey yok, vücudun bu zamana kadar biriktirdiklerini atmaya çalışıyor o kadar ))

Sevgilerimle ))

Canım,
Menünü yorumlayayım )) geçen sefer gözümden kaçmış bu sefer unutmayayım ))
Sabah kahvaltın güzel, peynirin yağlı ise 1 kk olsun... lor peyniri bulabilirsen daha iyi.. lor peynirinden 2 yk yiyebilirsin...
Ara: muz ve grissiniyi birlikte tüketme... elma veya portakal gibi şeylerle grissini olabilir... posalı meyvelerle grissini tüket..
Öğlen:tavuk eti, yağsız tavada yada ızgara yada haşlama ise ok ))
Ara: 3 grissini ? Sürekli grissini yediğini düşüneceğim )) Ekmek ve grissiniye sınırlama koyalım... Günde 3 dilim ekmek sadece... Grissini yada light bisküviyide buna göre ayarla... Yani gün içinde 2 grissini yiyeceksen ekmek sayın 2'ye düşsün... Şöyle yapabiliriz. Sabah 1 dilim, öğlen ekmek yok, ara öğünün birinde grissini yada light bisküvi 2 adet, akşamda 1 dilim ekmek. Ve ara öğünlerinden birinde yoğurt veya süt tüket...
Akşam:Gayet güzel
Akşam ara: gayet güzel, eğer açlık hissedersen sütün içine 1 çay yada tatlı kaşığı nescafe koyabilirsin, iştahını kapatır (şekersiz)... Eğer tatlı istersende sütün içine tarçın atabilirsin buda tatlı isteğini dengeler (şekersiz)

Spor, gayet güzel... Eve gelince yaptığın hareketleri mümkün olduğunca yavaş yap... Çoğu insan örneğin mekik çekerken hızlı hızlı çekmeye çalışır... Mekiği yavaş çekersen daha fazla yağ yakarsın, bilgine ))

Sevgilerimle ))

Tamam cok tesekkur ederim..tavsiyelerine uyacagim.. ben buralarda turk light biskuvi bulamiyorum..hepsinin icinde seker var,yag var tek grisini bulabildim su kucuk parmak gibi olanlardan..ama onu da dedigin gibi 1 ara ogunde yerim...Tekrar sagol soyacim!!

çok sağol soyacım.çok rahatlattın beni zaten son tarihlere baktığımda azaldığını gördüm kaybettiğim kg ayın 4 den bugüne 500 gr gitmesi normaldir herhalde hatta çok iyi dimi. azalacağını biliyorum bende çok yazacağım buraya gitmiyor yapıştı bu kilolar diye ilerleyen günlerde

Canim sen bu sekilde bir beslenmeyi uzun sure uygulamamissa yani 80 kilo oldugun zamanda yediklerin bundan daha da fazla ise vucudun fazla yemeye alismissa az yemeye baslaman ilk baslarda kilo kaybini hizlandirir...zamanla verdigin kilolarin miktari azalir veya suresi uzar yani artik haftada 2-3 kilo vermessin de 1 kilo verirsin....sure daha da uzadikca kilo vermen durada bilir..gecici bir sure icin...sonra devam eder...Su an icin bence endiselenicek birsey yok..ama sen ogunlerini atlamamaya calis..tum besin gruplarindan dengeli alir, eksik etmezsen( karbonhidrat-protein-yesil sebzeler-baklagiller-meyve) vucudun icin tehlikeli bir sey olmaz...endiselenmene gerek yok...[/QUOTE]

benimde duymak istediğim buydu sana da çok teşekkür ederim sirinzeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…