Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

benden başka kimse yok galiba bu saatte eşim işe gitti bende evde yalnız kaldım bir bakayım dedim neler var diye
bu arada akşam menüm dışarıda yedik biz bu akşam
ızgara tavuk salata ayran
ara öğün olarak ta 1 ekşi elma 1 kivi yedim. yalnız çok acıktığımı hissettim bir bardak yağsız süt içine bir tatlı kaşığı türk kahvesi birazda tarçın ekledim şuanda onu içiyorum. şimdide biraz yürüyeceğim leslie ile birlikte

diyete dün itabarıyla başladım bu arada nete fazla giremedim burayada hiç bakamadım aerobik falan 90 kilo olmuşum 73 olmalıyım du bakalım ne zaman ya sabır selamet iyiki varlar meleklerim

Selam kızlarrr ))

Bugün kimse yok gördüğüm kadarıyla, umarım burda olmadığınız sürenin bir kısmını sporla değerlendiriyorsunuzdur ))
Sabahki sınavım çok iyi geçti... Bu sene 3. sınıfı bitiricem, 4. sınıfa geçicem kararlıyım ))
Haftaya da ehliyet sınavım var, bu sene bana herşey sınav ))))))

Birazdan gezmeye çıkıcam gene (çok geziyorum değil mi))
Gelince yazarım size
Öpüyorum çok

Sevgilerimle

günaydın kızalr
anlayamadığım bir nedenden dolayı motivasyonum dibe vurdu
sendrom mu yasıyorum bilemedim ama çok agır ve tuaf hissediyorum kendimi

günaydın kızalr
anlayamadığım bir nedenden dolayı motivasyonum dibe vurdu
sendrom mu yasıyorum bilemedim ama çok agır ve tuaf hissediyorum kendimi

Havalardan olabilir canım,
Bende aynıyım bugün ))
Kendimi duba gibi hissediyorum, denize bağlasalar batmam ortada sallanır dururum...
Motivasyonda sıfır derecesinde ama kendimi motive edebilmek için dışarı çıkıcam...
Hava güzel biraz yürürsem negatif enerjiyi pozitife çevirebilirim belki...
Olmadı kuaföre gidip birşeyler yaptırırım...
Netice de kuaförde gidip saçlarıma fön çektirmek, manikür yaptırmak bile beni motive edebiliyor ))
En azından kendimi güzel hissetmeye başlıyorum ve motive oluyorum
Sende biraz kendine vakit ayırmayı dene istersen?

Sabah ki menüm kiZlar 1 grisini 2 kasık peynir roka maydonoz ogelen 1 kase mercimek çorbası 1 grisini salata

Aksamda disardaydik ortaya acılı eZme geldi aZicik ondan bide ekmeksiz tavuk çorbası ictim ... Şimdide evimde bol su iciyorum sabah 82 yi gördüm 500 gram daha gitmiş uçtum valla sevinçten:))) Pazartesi 81 demiştim ama kusurati olur mutlaka ama yinede 81 leri görürsem benden iyisi olmaz... Sizleri çok seviyorum...

Bravo vallahi!! ama kilom azalmaya basladi daha da hizli vereyim deyip yemeni azaltma sakin yani burada uyguladigimiz menuyu...Yoksa verirsin ama kasdan ve sudan verirsin..yaglarin kalir....tamam mi babaycim...yavas ama kalici
!!!

Kizlar dunku menumu veriyorum:

Sabah ac karina sirkeli,balli ilik su

Kahvalti: 1 kk peynir, 1 dilimt.b.li ekmek,bol yesillik,1 avuc ceri domates, yagsiz az lorlu omlet
Ara: 1fincan yarim kup sekerli turk kahvesi,yarim muz
Oglen:yogurtlu,sarimsakli kozlenmis yagsiz kirmizi biber, 1 dilim t.b.li ekmek, 1 yumurta buyuklugunde izgara tavuk eti
Ara: 1 yesil elma,1 bardak yesil cay,2 grisini
Aksam: 7 y.k. taze fasulye (1.5 kilo fasulye 2 y.k. z.yagi ile pisirilmis), 1 dilim t.b.li ekmek,1 tatli kasigi z.yagli,limonlu cok az tuzlu salata
Aksam 21.30: I Bardak sut
Su:2 litre
Spor: 1 saat yuruyus, evde karin hareketleri
Bugun regl oldum pazartesi tartilcaktim ne yapayim acaba...tartilmasam mi???

Selam güzellerimmmm ))

Sessiz bir pazar geçirdik bugün ))
Yarın herkesten liste alıcam, haftasonu nasıl geçti diye ona göre !
Kaçamak yapan varsa yarın en az 3 kişiye kilosunu söyleyecek ceza olarak ))
Ben yapmadım içim rahat ))

Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi ))

Sevgilerimle

Kizlarrr yarın 81 leri görmek istiyorum ne olurrr... Buraya su anda yazıyorum çünkü kocam sandviç yapmış yiyo karşımda banada yemem için ısrar ediyo... Yemiycem kararliyim o bile bu kararlılığıma şaşırıyor :))) bugün disarda geZerken hiç bisey almadım nasıl olsa zayıflayinca olmayacak:)))
Şimdi kiZlar birbirimiZin daha azimli olması için aklıma bisey geldi ...
Herkez olmak istediği kiloya gelince neler yapmak istiyor ne giymek onun en büyük hayali/))))
Ben ilk olarak yaziyim tatliskolar
İlk basta kendime mini kolaya elbiseler alicam...
Su renkli pantolonlardan dapdar üzerine beyaz dar tişört /)))
Saclarmi sarıya boyatcam:)))) yada TV'de gördüğünü gibi karamel:))
Lazere basliycam tüm vücut:))
Çeşmeden iyi bir yerden kocama yer ayirttircam tatile gitmek için/))
3 senedir neredeyse erteliyorum sırf bu kilolardan:)))
Deli gibi alışveriş yapicam:))) şimdiden eskileri vermeye başladım:)) hepsini aticam:))) garsolabim ve ben tamamen yepyeni olmalıyım/)))
Para harcamak yok kiZlar şimdiden yeni kıyafetler için Köse'ye atmaya başlayın... Her istediğimizi almaliyiZ/))))
Hadi kiZlar siZ neler yapacaksınız ???

gerçekten takdir ettim aynı azimi bende göstermek istiyorum.

sen bu azimle 60larıda görürsün canım tvde izledim seni gerçekten çok güzel bir bayansin 82kilo gibide durmuyorsun. Ben 158 boyunda 72 kilodayim ilk hedefim 69lu rakamları görmek:-| sizlerinde destekleriyle inşallah zayıflıycam. Benim zayıfladığım zaman ilk yapmak istediğim şey beyaz gömlek tsörtler giymek çünkü on senedir beyaz hiç birşey giymedim. Kararlıyim bende zayıfliycam

Hedefim 60 kilo... 7sene önce diyetisyene gitmiştim o zaman 70 kiloydum aynı listeyi uygulasam olurmu acaba kızlar:-(

Hedefim 60 kilo... 7sene önce diyetisyene gitmiştim o zaman 70 kiloydum aynı listeyi uygulasam olurmu acaba kızlar:-( kararlıyim bu sefer olacak

Sevgili arkadaşlar,

Bugün yaklaşık 4 saat süren bir araştırma yaptım ))
Gözlemlerimi sizinle paylaşmak istedim,
Bilginize...

* Kilo verme sürecinde sizi en çok etkileyen şey etrafınızdaki insanlardır, eğer sizinle birlikte kilo verme kararı alan kişiler kaçamak yapıyorsa bu sizinde motivasyonunuzu bozar... Bu kişilere veto koyun ! Ya uyarın, yada hayatınızdan çıkarın... Gerçek anlamda sizi demotive ediyorlar... (Denenmiştir, defalarcaaa defalarcaaa...sizde yaşamışsınızdır ))

* Kilo verme sürecinde eğer umutsuzluğa, karamsarlığa kapılırsanız mayonuzu giyip ayna karşısına geçin ve bu şekilde kalmak isteyip istemediğinizi kendinize sorun, gerçek cevabı bulana kadar sorun... Hiç kimsenin mayo içinde bıngıl bıngıl yağlı görünmek istediğini sanmıyorum?Var mı isteyen ?

* Öncelikle bunu sağlığınız için yaptığınızı kafanıza yazın... Kilo vermek sadece zayıf olmak ve her istediğini giymek değil, ilerki yaşlarda oluşabilecek bir çok sağlık probleminin önüne geçmek içindir... Sağlığınız için dengeli beslenin... Öğün atlamayın...

* Su içmek faydalıdır ama fazlası sizi zehirler... Günlük su tüketiminiz 3 litreden fazla olmasın...

* Her zaman elinizin altında atıştırmalık bir şeyler olsun... Çantanızda bir poşette rahatlıkla elma,havuç, salatalık taşıyabilirsiniz.. Çözüm üretin...

* Asla "bir dilim,bir çatal,bir lokma" diyerek kendinizi kandırmayın... Yediğiniz şey yağ veya şeker içeriyor... Bunlar vücudunuzun ihtiyaç duyduğu şeyler değil...

* Kilo verme kararında ilk 1 ay "asla dayanamam" dediğiniz her şeyi hayatınızdan çıkarın (cola,çikolata,cips vb) Almayın, stokta olanları atın... Elinizin altında olmazsa yemezsiniz bu kadar basit.. Daha sonraki aylarda da yemeyin ))

* Herzaman her yiyeceğin yerine onu tamamlayacak bir şey mutlaka vardır, araştırmacı olun...Örneğin dondurma istediğinizde light meyveli yoğurt alıp dondurup yiyebilirsiniz... (Haftada en fazla 2 kere ) (cips yerine, 1 patatesi çok çok ince halka halka doğrayıp baharatlarla tatlandırıp fırınlayabilirsiniz, haftada 1 kere)

* Gün içinde alacağınız kalori ile yakacağınız kalori arasında fark olmalı... Örneğin bir insanın günde ortalama 1000-1200 kalori arası yaktığını düşünürsek (spor yapmadan günlük işlerle) ve gün içinde yediği şeylerle 1500 kalori alır ise haftalık 500 gr alır... Buda ortalama ayda 1,5-2 kilo alması demektir... Yaktığımız kalorinin fazla olması için günlük en az 30 dakika spor yapmalı ve aldığımız kaloriyi 1200 seviyesinde tutmalıyız...

* Kendinize inanmanız ve kararlı olmanız yolun yarısı demektir, diğer yarısı ise birlikte yola devam etmemiz... Kendinize ve ekibinize ihanet etmeyin ))

* Asla sporsuz kilo verebileceğinizi düşünmeyin... Giden herşey kastan gider.. Yağdan gitmesi için mutlaka spor yapmanız gerekir... Spor yapmadığınız takdirde kaslarınız eriyecek, zayıf ama kat kat göbeği olan insanlar olacaksınız... Günlük en az yarım saat spor zorunlu... Sabah 15 dakika, akşam 15 dakika şeklinde yapabilir yada 30 dakika olarak yapabilirsiniz...

* Her hafta için kendinize bir hedef belirlemeli ve o hedefe ulaştığınızda kendinize ödül vermelisiniz... (Hemen yiyecek olarak düşünmeyin )) Örneğin, bir kumbara alın... Hedefinize her ulaştığınızda içine belli bir miktar para atın.. (5 tl, 10 tl ne kadar belirlerseniz, ben 10 tl atmaya karar verdim) Hatta bu konuda sizi destekleyen varsa onlardan da 1 TL atmalarını isteyin... Gerçek hedefinize ulaştığınızda o parayla istediğini bir kıyafeti yada bir takıyı alın... (Ben kendime altın bir kolye alıcam, hatırası kalsın istedim ))

* Aklıma gelenler bunlar, uykum geldi ))))))))

günaydın

herkese iyi haftalar ve zayıf günler

dün ben neler neler yaptım tam 2 saat yürüdüm arkadaşımla(oğlan baba ile takılıdı) sonra o sınva gitti

sonra kardeşimle dolaştık arkadışım sınavdan sonra geri geldi hava mükemmel sokaklar cıvıl cıvıl kaçamk dersen yok çünkü arakdaşım da dukan diyeti yapıyor ama dün deniz karşı oturduk tertemiz bir hava sadece orada sütlü nescafe içine sadece 1 adet küp şeker (çünkü bunu şekersiz içiemiyorum)dün birde fazla su içemedim çünkü dışarda wc sorunu (ben heryerde wc giremiyorum o konuda biraz takıntılılıyım)

tabıkı kalkınca sirkellı ballı ılık su
ama kahvaltım aynı(sabah 12 de)

2 yk kaşığı lor (içine dere otu maydonoz pul biber)
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
salatalık domates ve yeşillik bol limonlu

ÖĞLENDE SAAT 16 GİBİ

DIŞARDA OLDUĞUM İÇİN

SALATA ,3 KÖFTE

AKŞAM YEMEDİM

ÇAYIN YANIDA 3 ADET KEPEKLİ GALETA

KENDİME MEYVE SALATASI

1 DİLİM KARPUZ
1 ELMA
YARIM ARMUT

YATMADAN ÖNCE DE BALLI SİRKELİ ILIK SU

DÜN HAFTA SONU OLDUĞU İÇİN BİRAZ KARIŞTI İŞTE YEME SAATLERİ AMA DÜN ÇOK YÜRÜDÜM (CUMARTESİ DE )

FAKAT BEN 71 KG GÖREMEDİM

SADECE 71,30 GR (ADET OLMAM GEREKİYOR AMA OLMADIM AKŞAM SABAH OLACAM)

ÇÜNKÜ BU HAFTA HEDEF KOMUYORUM ADET GELSİN GİTSİN ONDAN SONRA

AMA OLSUN 6 RAKAMLARA AZ KALDI

YUPİİİİİİ YAŞASIN

günaydın günaydın günaydınnnn

bu sabah itibariyle 64.7 kg yim ve çok mutluyum

sabah ki menüm
sirkeli ballı su

çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
şekersiz çay

Bugun kahvaltım

1 bardaık yarım yağlı süt içerisine etiform kahvaltığı gevreği onu yedim

şimdi yeşil çayımı içiyorum

görüşürüz byeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…