Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

haklısın hafta sonu işler karışıyor
daha düzensiz besleniyoruz
ama seninde yaptığın gibi bende daha fazla hareket ettim

ama yemeğim düzensizdi

bende çok yavaş yavaş ilerliyorum
bakalım ne olacak
bu hafta benimde adet olmam gerekiyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zayıf günler dilerim
kahvaltım
1 dlimden az ekmek
1 domates
1 salatalık
2 yk b. peynir
şekersiz 1 fincan çay

günaydın kızlar
pazar gününden başlıyım en iyisi
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği 5-6 dal maydonoz
salatalık domates 1fincan çay

dün ev işleriyle uğraşırken öğlen yemeği unutmuşum.arada 1 salatalık 1 elma yedim
akşamda 1 kase çorba ıspanak yemeği salata
bu sabahta
1 dilim ekmek bir lorpeyniri sürülmüş 1 yumurta

ayrıca sabah 75 i gördüm ve regl oldum bu sabah ağrıdan kıvranıyorum. bende kaçamak yok

Günaydın 38 beden bayanlarrrrr ))))

Güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz anladığım kadarıyla, kaçamakta yok, brova ))
Yasemincim, bende dışarda tuvalete gidememek konusunda takıntılıyım )))
Nescafeyi şekersiz içmeye çalışalım, sütle şeker birleşince bomba etkisi yaratıyor 1 yada 5 şeker farketmiyor bilgin olsun diye yazdım sadece...
Gerçi sen biliyorsun ama benimki hatırlatma ))

Bende de kaçamak yok hatta artık yemek yiyemiyorum desem yeridir..
1 tabak yemek alıyorum yarısına gelince doyuyorum ve bırakıyorum, artık bünye alıştı...
B,rde yemekleri yavaş yemeği öğrettim kendime...
Hep derler ya beyin 20 dakika da anlarmış doyduğunu diye, bende yemeğimi yavaş yavaş yiyordum
Şimdi tabağımın yarısında doyduğumu farkediyorum...
Çok etkili oldu ve acıkmıyorumda işin garibi ))
Öğlen yedikten sonra ara öğün bile istemiyor canım, hatta akşam bile acıkmamış oluyorum ama metabolizma hızım düşmesin diye mutlaka ara öğün ve akşam yemeğimi yiyorum...
Şu anda gayet güzel devam ediyor kilo vermem....
Dur tartılıp geliim hemen ))
Evet tartıldım...
76,300 ))
75 kg için son 400 gr ehehehehe
Bakalım kaç gün içinde gidecek
Şimdi gidip kahvaltımı yapiim ))

Öptüm hepinizi ))

biliyorum şekercik

daha dikkatli olucam

ozaman nediyoruz
soya sosu nun beklesin 75 kg geliyor

Paartesi 81 gormekti hedefim ama 82.0 olsun ben yinede çok mutluyum/))) haftaya 79.0 hedefim bunu başarmam laZim bugün biraz geç kalktım oglus uyuyunca bende uyumusum kahvaltım bu saatlere kaldı 4 kasık musli sutle ... Oglenimi şimdiden planladım lorla grisini yiycem ama öğlen yine yazarım kiZlar çok opuldunuz

Bende şimdi tartıldim 71.3 geldim ben 72 biliyordum şükür azda olsa gitmiş 1haftada bende sizlere katılabilirmiyim ben baştan beri bütün sayfaları okudum çok etkilendim kabul edersiniz sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum

Kuralimiz asla kaçamak yok tatlım. kendine güveniyosan soyanın talimatlarını okuyarak başlayabilirsin tatlım..şimdiden hosgeldin

benim baskülün yok o yüzden mi ağırrrrrrrrrrr hissediyorum ya aynen kurallara uyuyorum ama ne oldu zaten şişmandım şimdi tonluk hissediyorum

Son düzenleme:
bu sabah itibari ile 66,800 olmuşum çok mutluyum 68,800 le 2 hafta önce başladım diyete bir haftadır yazamıyorum işlerim çok yoğundu
hafta sonunu kaçamaksız tamamladım. dün adet olduğum halde bu kiloda olmak çok moral oldu bana ilk hedefim 65-66'tıydı yaklaştım.

sabah kahvaltısı
1 dilim çavdar ekmek peynir domates salatalık

bugün midem bulanıyo biraz oyüzden yeşil çayımı içmeyip sadece yeşil elma yiyeceğim birazdan

Arkadaşlar selam... ben de 66 yım ve 55 hedefimbirşey öğrenmek istiyorum benim sorunum akşamları nasıl akşamları diyeti sürdürebiliyorsunuz??akşam sürekli atıştırmak istiyorum bunu nasıl aşabiliyorsunuz??

Kuralimiz asla kaçamak yok tatlım. kendine güveniyosan soyanın talimatlarını okuyarak başlayabilirsin tatlım..şimdiden hosgeldin

Ben bütün sayfaları okumuştum canım. Kuralları herşeyi biliyorum kabul ediyorum yeterki zayıflayayim. Bıktım artık insanların sen bu ara kilomu aldın daha yaşın genç ilerde ne yapacaksin demelerinden:-( Önce kendime sonra sizlere söz veriyorum kaçamak yok artık zayıflama zamanı

Tüm gün işlerimin yoğunluğundan idare ediyorum ama akşamları kabus gibiben de söz veriyorum öncelikle kendime valla bıktım 2 yıldır 66 yım2 yıl öncesine kadar hep 58 dim...... Akşamları çok acıkınca ne yapıyorsunuz merak ettim tavsiyelere ihtiyacım var

benim baskülün yok o yüzden mi ağırrrrrrrrrrr hissediyorum ya aynen kurallara uyuyorum ama ne oldu zaten şişmandım şimdi tonluk hissediyorum

Canımmm,

Ne bu panik ya?
Tartı dediğin kaç para bir şey ki?
20 liraya carrefourda, migrosta satılan birşey... Git al bir tane digital olanlardan...
Ayrıca kendini demotive ettikçe daha fazla şiş hissedeceksin...
Yine bir örnekle cevap vereceğim buna...

Derler ki,
Eğer siz "benim burnum yamuk" demezseniz kimse sizin burnunuzun yamuk olduğunu farketmez... Bunu söylediğiniz sürece hem siz hem başkaları otomatikman burnunuza bakmaya başlar ve şartlı refleks oluşur... Ve bu bir süre sonra bu sizin hayatınızdaki en büyük takıntınız haline gelir, başka hiç bir şey düşünemez hale gelirsiniz...

Kiloda böyle... Sen kafanda çok büyüttükçe takıntın haline geliyor... Ve kendini şiş olarak görüyorsun... Kafana takma bu kadar... Kendini sürekli olarak zayıflamış düşün... Pozitif etki yarattığında vücudun buna tepki verecek... Herşey beyinde başlar ve beyinde biter... Sigara içenleri düşün... Sigarayı bırakmanın tek yolu beyinde bitirmektir... İlaçla vs ile bırakamazsın... kiloda böyle... Konsantre olman lazım... Zayıf olduğunu düşünmen ve buna inanman lazım...

Motivasyon bozukluğu bu süreçte seni olumsuz etkileyecek birşey, o sebepten motivasyonunu yükseltecek birşeyler yapmak lazım...
Seni ne motive eder?
Bizim yapabileceğimiz neler var?
Ne şekilde yardımcı olabiliriz?
Söyle yapalım...

Selam Kate,
Hoşgeldin ))

Bütün sayfaları okuduğuna ve kuralları bildiğine göre zaten ilk adımı atmışsın ))
Kaçamak yoksa artık kilo verme zamanı ))
Zorlu bir yol seni bekliyor, kolay yollardan kilo vermiyoruz biz..
3 günde 5 kilo bize uymuyor okuduğun gibi...
Zaten o tip diyetlerde verilen 5 kilonun 4 kilosu aynı hafta içinde geri alınıyor, yani hikayeden diyetler ))

Burda spor yapacaksın, gün içinde yediklerini paylaşacaksın, kaçamak kesinlikle yapmayacaksın...
Ve seni eleştirmemiz gerekirse sert bir şekilde eleştireceğiz, aynı şekilde sende bizi eleştireceksin...
ama sonuçta istediğimiz kilolara ulaşacağız...
Yani sonuç alana kadar birbirimize destek olacağız, amacımız bu...
Umarım aydınlatıcı bir açıklama olmuştur ))

Sevgilerimle ))

20 dk aralıksız spporumu yaptım ya sanırım ben göremediğmden kaynaklanıo yokksa 100 bile versem havalara ucarım bide adetim yeni bitti ondanda kaynaklıo sanırım başarcam ben beynim ne derse desin aranızda en kilolu benim kızlar ben bi on kilo veriyim 40 kilo fazlam var suanda epey cabalamam gerekio

Selam Nur,

Akşamları atıştırdığın herşey sana yağ ve şeker olarak geri döner...
Öncelikle akşamları yemeği keseceksin...
Akşamları 6 ile 8 arasında akşam yemeğini yiyeceksin..
Ve akşam yemeğinden 2 saat sonra acıkırsan 1 yeşil elma (ekşi) ve 1 fincan yeşilçay içeceksin...
Yeşilçay ve yeşil elma ödem sökücüdür ve tok tutar...

Akşamları metabolizmamız çok yavaşlar ve yediklerimizi maalesef yakamayız bu yüzden aslen akşam 6 dan sonra birşeyler yiyip içmemizin doğru olmadığını söyler bir çok diyetisyen (külliyen yalan) ama metabolizmayı hızlandırmak için yeşilelma ve yeşilçay birebirdir... Ayrıca akşam 10-15 dakikalık ısınma hareketleri vücut ısısını yükseltip metabolizmayı harekete geçirir...
Ayrıca gece 12 - 4 arası uykuda olmak gene metabolizma açısından önemlidir, bu saatlerde yine metabolizma çalışmaya başlar... Bu saatlerde oturan insanlar genellikle çok acıkır ve birşeyler atıştırmak ister... Bu saatleri uykuda geçirmek hem sağlık açısından hem zayıflama açısından önemlidir.

Bilgine..

Canım,

Başaracaksın ona şüphem yok zaten...
Dediğim gibi git bir tane kendine digital tartı al ciddiyim...
Orda zaten günlük 100 gr bile olsa kilo verdiğini görmek seni çok mutlu edecek emin ol...
Dün benimde periyodumun son günüydü ve kendimi duba gibi hissediyordum...
Tartıya bile çıkmadım bu yüzden.. Bu sabah tartıldım gayet mutlu oldum...
Kilonun 40 kilo fazla olması 10 kilo fazla olması önemli değil, fazla olan fazladır ve verilmesi gerekir...
Sen şimdi 10 kilo ver kendini o kadar iyi hissedeceksin ki inanamazsın...
Ve evet çabalaman gerekiyor..
Çünkü çabalamadan, oturarak kimse kilo veremez...
Ama kendini pozitif düşüncelerle de doldurmalısın...
Kendini güzel hissetmek için bir şeyler yap, illaki para harcamaya gerek yok
Evde de cilt bakımı yapabilirsin...
Mesela kendi yaptığım bir cilt bakımından örnek vereyim...

Yoğurt ve unu karıştırıyorum, yüzüme sürüyorum kurumaya yakınken ovalayarak yüzümden çıkarıyorum...
Muhteşem bir şey, bildiğin bebek poposu gibi yüzüm oluyor ))
Bunu banyodan çıktıktan sonra veya yüzünüze buhar banyosu yaptıktan sonra yapın ))

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…