günaydın günaydın günaydınnnn
bu sabah itibariyle 64.7 kg yim ve çok mutluyum
sabah ki menüm
sirkeli ballı su
çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
şekersiz çay
günaydın
herkese iyi haftalar ve zayıf günler
dün ben neler neler yaptım tam 2 saat yürüdüm arkadaşımla(oğlan baba ile takılıdı) sonra o sınva gitti
sonra kardeşimle dolaştık arkadışım sınavdan sonra geri geldi hava mükemmel sokaklar cıvıl cıvıl kaçamk dersen yok çünkü arakdaşım da dukan diyeti yapıyor ama dün deniz karşı oturduk tertemiz bir hava sadece orada sütlü nescafe içine sadece 1 adet küp şeker (çünkü bunu şekersiz içiemiyorum)dün birde fazla su içemedim çünkü dışarda wc sorunu (ben heryerde wc giremiyorum o konuda biraz takıntılılıyım)
tabıkı kalkınca sirkellı ballı ılık su
ama kahvaltım aynı(sabah 12 de)
2 yk kaşığı lor (içine dere otu maydonoz pul biber)
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
salatalık domates ve yeşillik bol limonlu
ÖĞLENDE SAAT 16 GİBİ
DIŞARDA OLDUĞUM İÇİN
SALATA ,3 KÖFTE
AKŞAM YEMEDİM
ÇAYIN YANIDA 3 ADET KEPEKLİ GALETA
KENDİME MEYVE SALATASI
1 DİLİM KARPUZ
1 ELMA
YARIM ARMUT
YATMADAN ÖNCE DE BALLI SİRKELİ ILIK SU
DÜN HAFTA SONU OLDUĞU İÇİN BİRAZ KARIŞTI İŞTE YEME SAATLERİ AMA DÜN ÇOK YÜRÜDÜM (CUMARTESİ DE )
FAKAT BEN 71 KG GÖREMEDİM
SADECE 71,30 GR (ADET OLMAM GEREKİYOR AMA OLMADIM AKŞAM SABAH OLACAM)
ÇÜNKÜ BU HAFTA HEDEF KOMUYORUM ADET GELSİN GİTSİN ONDAN SONRA
AMA OLSUN 6 RAKAMLARA AZ KALDI
YUPİİİİİİ YAŞASIN
günaydın 38 beden bayanlarrrrr ))))
güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz anladığım kadarıyla, kaçamakta yok, brova ))
yasemincim, bende dışarda tuvalete gidememek konusunda takıntılıyım )))
nescafeyi şekersiz içmeye çalışalım, sütle şeker birleşince bomba etkisi yaratıyor 1 yada 5 şeker farketmiyor bilgin olsun diye yazdım sadece...
Gerçi sen biliyorsun ama benimki hatırlatma ))
bende de kaçamak yok hatta artık yemek yiyemiyorum desem yeridir..
1 tabak yemek alıyorum yarısına gelince doyuyorum ve bırakıyorum, artık bünye alıştı...
B,rde yemekleri yavaş yemeği öğrettim kendime...
Hep derler ya beyin 20 dakika da anlarmış doyduğunu diye, bende yemeğimi yavaş yavaş yiyordum
şimdi tabağımın yarısında doyduğumu farkediyorum...
çok etkili oldu ve acıkmıyorumda işin garibi ))
öğlen yedikten sonra ara öğün bile istemiyor canım, hatta akşam bile acıkmamış oluyorum ama metabolizma hızım düşmesin diye mutlaka ara öğün ve akşam yemeğimi yiyorum...
şu anda gayet güzel devam ediyor kilo vermem....
Dur tartılıp geliim hemen ))
evet tartıldım...
76,300 ))
75 kg için son 400 gr ehehehehe
bakalım kaç gün içinde gidecek
şimdi gidip kahvaltımı yapiim ))
öptüm hepinizi ))
Bende şimdi tartıldim 71.3 geldim ben 72 biliyordum şükür azda olsa gitmiş 1haftada bende sizlere katılabilirmiyim ben baştan beri bütün sayfaları okudum çok etkilendim kabul edersiniz sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum
Kuralimiz asla kaçamak yok tatlım. kendine güveniyosan soyanın talimatlarını okuyarak başlayabilirsin tatlım..şimdiden hosgeldin
benim baskülün yok o yüzden mi ağırrrrrrrrrrr hissediyorum ya aynen kurallara uyuyorum ama ne oldu zaten şişmandım şimdi tonluk hissediyorum
Ben bütün sayfaları okumuştum canım. Kuralları herşeyi biliyorum kabul ediyorum yeterki zayıflayayim. Bıktım artık insanların sen bu ara kilomu aldın daha yaşın genç ilerde ne yapacaksin demelerinden:-( Önce kendime sonra sizlere söz veriyorum kaçamak yok artık zayıflama zamanı
Tüm gün işlerimin yoğunluğundan idare ediyorum ama akşamları kabus gibiben de söz veriyorum öncelikle kendime valla bıktım 2 yıldır 66 yım 2 yıl öncesine kadar hep 58 dim...... Akşamları çok acıkınca ne yapıyorsunuz merak ettim tavsiyelere ihtiyacım var
20 dk aralıksız spporumu yaptım ya sanırım ben göremediğmden kaynaklanıo yokksa 100 bile versem havalara ucarım bide adetim yeni bitti ondanda kaynaklıo sanırım başarcam ben beynim ne derse desin aranızda en kilolu benim kızlar ben bi on kilo veriyim 40 kilo fazlam var suanda epey cabalamam gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?