Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bugün reglmin ilk günü olduğu için canım hiç bişi istemiyor yinede ara öğün saattim geldi yeşil çayımı demledim. biraz biberiye ve bir çubuk tarçınla bir kupa yeşil çay bir adet form bisküvi

Teşekkür ederim hepsini uygulayacağım:))ilk işim yeşil elma almak olacak bugün :)akşam açlık krizi sorunumu yensem olay bitecek zaten

soya sosucum ben zaten o diyetlerı daha önce hiç yapmadım. 7sene önce diyetisyene gittim 8 kilo verdim ama bıraktım 15 kilo geri aldım.19 yaşıma kadar 50-55 arasıydim. 3 4 yıl bilinçsizse kortizon kullandım ve 75e kadar ulaştim. Ama artık yeter dur deme zamanı geldi spor yapıyorum alışkın vücudum zaten 1 yıldırda kilo almamayi ona borçluyum. Ramazandan sonra çocuk düşünüyorum 4 ayim kaldı verecek 12 kilom var inşallah hep beraber vericez canım;-)

Sevgili arkadaşlar,

Herkesten bu sayfaya ilk yazmaya başladığı günü, o günkü kilosunu ve bugünki kilosunu yazmasını rica edebilir miyim?
Şu ana kadar nasıl gittiğimizi görmek istiyorum, bu sayfayı açalı 17 gün olmuş bakalım nasılız ))
Teşekkürler ))

26.03.2012 katıldım ama kilomu bilmiorum ama muhakkak kilo vermişimdir kilomu yazmayım rakamlar çok uçuk

ara öğün meyve salatası yaptım içindekileri yazıyım çok mu olmuş hemen yorum yapın ona göre yemeyim

1 muz
1 mandalina
1 kivi
4 yada 5 çilek ( çilek sayısını bilemedim ama yada 4 ya beş yalan olmasın )

ben 67 kiloyla başladım

bu sabah itibariyle 64.7 kiloyummm

ben hipotroidi olduğum için ancak bu kadar gidiyorrr

gayet ölçülü, yiyebilirsin afiyet olsun ))
kilonu yaz, burda kimse seni ayıplamaz kınamaz...
Burda birbirimize destek olmak için varız...
500 kilo olsanda 150 kilo olsanda bizim için aynı...
Bizim işimiz sana destek olmak ve bizimle birlikte kilo vermeni sağlamak...
Seni her halinle seviyoruz bunu unutma hiçbir zaman...

Ben 17 Ocak'ta diyetisyene başladım boyum 160 kilom 70.3 kg la diyete başladık 10 günde bir kontrole giyorum her gittiğinde tartıliyorum doktorda çünkü nerde tartildiysam doktoramı kiloya örtüşmüyor profosyonel tartı özelliği olduğu icin oynuyor kilo doktorda tartilmayi tercih ediyorum. En son gecen hafta salı gunü gittim 60.2kg çıktım:) doktorum totalde iyisin sakın az vermeye başladım diye düşünme dedi :)) olmam gereken kilo 52 hedefimiZ :)) 53 gün sonra düğünüm var o zamana kadar 5 kilo hedefi koydum kendine 3 kiloyu düğünden sonra veririm dedim çünkü bu süreçte bu konuda kendimi daha fazla kasmak istemiyorum yeterince yogun bı donemdeyim:)) hepiniZe basarılar arkadaslarım :))

Soyacim bu konuyu açıp burda kilo vermeyi daha zevkli ve bilinçli bı hale getirdiğin icin teşekkür ederim :))

soyacım ben 30.03.2012 de katılmışım size o tarihte 78 kiloymuşum.
bugün 75 kiloyum.

hmmm, 9 günde 3 kilo...
Biraz fazla ))
Ödem diye düşünüyorum...
Çok güzel şimdilik ))
Bir süre sonra azalacak ama sakın şüpheye düşme...
Normaldir, gayet güzel..
Sevgilerimle ))

benim tam 21 gün oladu toplam 3,700gr gitti

acaba bende bi problem mi var yaaaaaaaaa

poffffffffffffff az mı gitmiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…