Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Kızlar bir soru sormuştum 7sene önce diyetisyene gitmiştim onu uygulasam olurmu lütfen yardım edin az yediğim zamanda kilo verdim ama sonrasinda kilo vermem duruyo ve ben bırakıyorum nasıl bir yöntem uygulasam karar veremedim.

canım biz burda düzenli ve sağlıklı beslenerek kilo vermeye çabalıyoruz
çabalarımızda boşa çıkmıyor.eğer sende bizimle bu yola girmek istersen aramıza hoşgeldin

ha birde bız burda kesinlikle kaçamak yapmıyoruz
kaçamak yapanların cezasını soya sosu kesiyor

diyetisyenin verdiği listeyi yapmayayimmi canım. Sağlıklı beslenme derken bende herşeyden yedim ama 1tabak yiyeceğime 4kaşık yedim geçen sene 79 kiloydum bu sayede yaklaşık 8 kilo verdim tabi kaçamaklarım çok oldu sporda yaptığım için geri almadım şükür. Diyet listesini uygulamiyorum o zaman yine bu şekil devam edeyim ne dersiniz:-/

tabiki senin kararın canım bu
ama bizde kaçamak asla yok
eğer kaçamak yaparsan burda sana kimse cevap vermez

demi arkadaşlar

tabiki senin kararın canım bu
ama bizde kaçamak asla yok
eğer kaçamak yaparsan burda sana kimse cevap vermez

demi arkadaşlar

söz veriyorum önce kendime sonra sizlere motivasyona ihtiyacım var etrafımda benim kilolu kimse yok ve anlayanda yok. Kilo verdiğim zaman kimse zayıflamişsin demiyor ama 1kilo alsam herkesin gözü bende bu ara yine kilomu aldın diyorlar bıktım artık o nedenle bende varim kaçamak asla yapmıycam bugün 71.3 çıktım bakalım haftaya kaç olucam

merhaba...bence 7 senelik diyet listesi bayatlamıştır.tabii benim kişisel fikrim bu.buradaki menüleri takip eder ve yaseminin dediği gibi kaçamak yapmazsan hedeflerimizi emin ve sağlıklı adımlarla yakalarız.önemli olan milletin gönlünü yapmak değil ayrıca sağlık öncelikli.boşver etrafında konuşanları.gel yazılarımızı oku çizelge yap kendine gerekirse ve mutlaka spor...ayy kusura bakma uzman gibi konuştuysam sadece burdaki motivasyon çok güçlü bu duyguyu hissediyor ve hissettirmeye çalışıyorum sanırım.

bugün acayip hissediyorum kendimi
bi an önce zayıf olmak istiyorum
biliyorum 22 yıl yediğim için bu haldeyim
15 gün yemediğim için hemen olmaz
ama nedendir bilmem
çok zayıf olasım geldi bi an:)

pantalonlarımın bacakları bollaşmaya başladı
annemde söyledi dün
bacakların güzel görünüuo diye
ee günde bi saat dışarda
evdede leslie ile yürüyorum toplam 2 saati buluyo boru değil yane olsun o kadar
bel ve göbek çalışmak lazım biraz da
tabi bide kol
off basen nolcak?

çoookkk çalışmam lazım çok

herkese merhaba,
ben haftasonu giremedim nete ama aklım hep burdaydı kaçırdıklarımı okuyacağım akşam ve bir güzel haberde benden gelsin o zaman
bende pazartesi 75 ile başlamıştım pazar sabahı tartıldım ve 1 kiloya yakın vermişim inanamadım tekrar tartıldım olleyyyyyyyyyyy :)
buradaki her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkürler ederim herkesten bişeler öğrendim kendi bildiklerimlede birlikte uygulayınca çok şükür karşılığını aldım
yürüyüşü 1 gün atladım malesef misafir vardı diğer tüm günler 40 dak yürüdüm ve soyacım eskiden 1 yudum yeşil çay içemeyen ben senin sayende günde 2 fincan içmeye başladım çok teşekkür ederim
destek veren herkese
inşallah bu hızla giderim kızlarrrrr hepimizzzzzz yani
hadi bakalım su içmeye devam ben :)
bu arada öğle menümü yazayım bezelye-yoğurt-2 dilim ekmek
akşamda hafif bir kahvaltıyla geçiştirmeyi düşünüyorum .
KOLA YOK VE EN ÇOKTA BUNUN ETKİSİ OLDU ÇOK İÇİYODUM ÇÜNKÜ DİET BİLE OLSA DEMEKKİ KİLO VERMEYE ENGELMİŞ.

bundan 7 ay önce aldığım 42 beden 2 tane gömleğim war
o zaman oluyodu onlar bana
düğmeler çok rahat kapanmasa da oluyodu yani kötü değildi
bir hafta deneyeyim dedim
kapanmadı bile
demek ki bu başlık 7 ay önce olsaydı o zman 42 olduğuma göre
38 beden olmak daha kolay olurdu

bu arada iş değişikliği yaptığım için şu an bu kadar kiloluyum
o zamanlar ordan oraya koşturduğum bi işim vardı ve ailemden ayrı başka bi şehirde yaşıyodum
düzensiz beslenmek kilo aldırır derler ama beni daha zayıf tutuyomuş demek ki

4 ay önce bu işime başladım ve aldım başımı gittim yani
şimdi bütün gün oturuyorum
akşam eve gidiyorum
annem döktürmüş
derken derken
44-46 arası bi yerdeyim

ammmaaa azimliyim kararlıyım
bırak 42 beden gömlekleri 38 beden olacağım

olmamamız için bi neden söyle
sadece tek bir neden :13:..................:
bende öyle düşünmüştüm

akşam yemeğim makarna ve salata

SOYACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SORUM SANA

1 SU BARDAĞI MAKARNA HAŞALANMIŞ MI OLMALI YOKSA KURU HALİYLEMİ 1 SU BARDAĞI MAKARNA

BİLEN VARSA HEMEN PAYLAŞIN

akşam yemeğim makarna ve salata

SOYACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SORUM SANA

1 SU BARDAĞI MAKARNA HAŞALANMIŞ MI OLMALI YOKSA KURU HALİYLEMİ 1 SU BARDAĞI MAKARNA

BİLEN VARSA HEMEN PAYLAŞIN

1 bardak kuru haliyleee (şimdilik)
zaten bir süre sonra o bile gözünüze fazla görünecek piştikten sonra )))))))

Sevgili arkadaşlar ))

Ne güzel yazmışsınız gene, döktürmüşsünüz maşallahhh ))

Kate, daha önce yaptığın diyet listesini bilmiyorum, bilmediğim bir liste için devam et diyemem...
Diyetisyenler kontrollü bir beslenme planı verir ve devam listeleri vardır yani devam etmezsen o liste işine yaramaz, arada değişir o liste...
Senin elindeki liste sadece ilk atak listesi olabilir, su ve ödem atar ama yağ yakmayabilir...
Listeni bizim programımızla karşılaştır istersen.. Bilgine...

Kızlarrrr, gayet güzelsiniz valla...
İçim açılıyor okudukça ))
Aynen devam... 44-46 bedenler üzmesin sizi... 2 ay önce 48-50 beden (üst) giyiyordum ben... Şu anda 44 ))
Gayet güzel günler bizi bekliyor, aynı kararlılıkla devam ettiğimiz sürece deviremeyeceğimiz dağ yok unutmayın...
Sizi seviyorum
Muccuxxxxxxxxxxxxxxxxx

nasıl dayanıyosunuz bu yediklerinizle walla tebrikler

sevgili ice,

bize bu yediklerimiz gayet güzel yetiyor, çünkü biz sadece karnımızı doyurmak için yiyoruz..
Yani işin mantığı gözümüz değil karnımızı doyurmak...
Diğer forum yazılarından okuduğum kadarı ile en fazla 2 hafta atıştırmalıklardan uzak durabiliyorsun ))
Biz bu tarz beslenmenin hayatımızın ilerleyen yıllarında bize bir çok hastalık olarak geri döneceğinin bilincindeyiz...
Şu an sağlıklı olmamız hayatımızın her anında sağlıklı olacağımız anlamına gelmiyor ama şimdiden önlemimizi alır ve sağlıklı beslenmeyi tercih edersek daha uzun ve daha sağlıklı ve daha slim bedenlerde yaşayabiliriz değil mi ))
Sana kilo kontrolünde başarılar dileriz şimdiden,

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…