Canim oglenleri ve aksamlari sen cok az yiyorsun...oglen et,salata aksam sebze yogurt yemeye calis yanina 1 er dilim ekmek...sen hep grisini yiyosun ana ogunlerde o ara ogun yemegi!! sonra kilo vermen durur ben sana soyliym...kilo vermen su an cok guzel gidiyor..ama yagdan olmali bunlar tamam? Babycim...Paartesi 81 gormekti hedefim ama 82.0 olsun ben yinede çok mutluyum/))) haftaya 79.0 hedefim bunu başarmam laZim bugün biraz geç kalktım oglus uyuyunca bende uyumusum kahvaltım bu saatlere kaldı 4 kasık musli sutle ... Oglenimi şimdiden planladım lorla grisini yiycem ama öğlen yine yazarım kiZlar çok opuldunuz
Canim haftada 1 tartilmak seni motive edecektir...verdigini gordukce daha gayretli olucaksin...kilonu goremeyince yaptiklarin ise yaramiyo gibi hissedersin ve bozman an meselesi olur...kendimden biliyorum...durmak yok yola devam esracim:)))benim baskülün yok o yüzden mi ağırrrrrrrrrrr hissediyorum ya aynen kurallara uyuyorum ama ne oldu zaten şişmandım şimdi tonluk hissediyorum
soya sosucum ben zaten o diyetlerı daha önce hiç yapmadım. 7sene önce diyetisyene gittim 8 kilo verdim ama bıraktım 15 kilo geri aldım.19 yaşıma kadar 50-55 arasıydim. 3 4 yıl bilinçsizse kortizon kullandım ve 75e kadar ulaştim. Ama artık yeter dur deme zamanı geldi spor yapıyorum alışkın vücudum zaten 1 yıldırda kilo almamayi ona borçluyum. Ramazandan sonra çocuk düşünüyorum 4 ayim kaldı verecek 12 kilom var inşallah hep beraber vericez canım;-)
Canim oglenleri ve aksamlari sen cok az yiyorsun...oglen et,salata aksam sebze yogurt yemeye calis yanina 1 er dilim ekmek...sen hep grisini yiyosun ana ogunlerde o ara ogun yemegi!! sonra kilo vermen durur ben sana soyliym...kilo vermen su an cok guzel gidiyor..ama yagdan olmali bunlar tamam? Babycim...
Canim haftada 1 tartilmak seni motive edecektir...verdigini gordukce daha gayretli olucaksin...kilonu goremeyince yaptiklarin ise yaramiyo gibi hissedersin ve bozman an meselesi olur...kendimden biliyorum...durmak yok yola devam esracim:)))
Canim hosgeldin oncelikle...ben de cocuk dusunuyorum...ama oyle hemen olmuyo cocuk..soyliym..ben erteleme derim..simdiden calismaya baslayin...Kilonu da bu arada verbilirsin...
Canım ben evlendim 9ay sonra kızım oldu:-D tabiki buda öyle olacak değil ama bebeğimin yaz ayında doğmasını istiyorum ağustosda başlasam belki 3 4 ayda olabilir belki daha fazla sürede olsun kısmet ne zamansa o zaman olur birde şimdi başlayıp hemen kalırsam düşün 71kiloyumen iyisi en az 65e inip öyle başlamak
Tamam o zaman supermis ya!! hersey gonlunce olsun o zaman:)))) bu grupla inersin merak etme!!
Yasemin seninle aynı kilodayiz benimde kilom 71.3 inşallar 60li rakamlarıda görürüz
araöğün saat 20 gibi greyfut suyu içtim
az öncede
1 yeşil elma
yarım armut ,
1 salatalık
3 adet çağla
1 fincan yeşil çay
çok mu olmuş
ben geldim
bu saat itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum
2 kepçe tarhana çorba
yoğurt
salata(lahan)
evet bende 38 beden istiyorum
42 beden önce sıkaardı benı şimdi
bol geliyor ya kızlar zayıflmak çok güzel birşey
ama şimdi regl bi gelse daha rahat olacak karnım bir şişti ama geçici
Ya anlayamadığım hepinizin kilosu benden düşük 70 lerde 44 diyosunuz bendemi bı acayiplikvar ben 42-44 giyorum yoksa siz cokmu bol giyiyosunuz.. Yada benmi bedenimi bilmiyom kiZlar merak wtım valla
az öncede
1 yeşil elma
yarım armut ,
1 salatalık
3 adet çağla
1 fincan yeşil çay
çok mu olmuş
az öncede
1 yeşil elma
yarım armut ,
1 salatalık
3 adet çağla
1 fincan yeşil çay
çok mu olmuş
Canim greyfurt da meyve biliyosun hem greyfurt suyu eksi de olsa ben kalorisine bakmistim,portakal gibi, hem elma hem armut..hem cagla yani 3 porsiyon meyve yemis olmussun..ama saat cok gec degil..bisey olmaz insallah...sut o saatte daha tok tutuyor..kendimden biliyorum aksam yemekten sonra meyve yersem devamini da yiyesim geliyo..1 porsiyonla kalkamiyorum..o yuzden meyve yerine sut iciyorum canim...
Ya anlayamadığım hepinizin kilosu benden düşük 70 lerde 44 diyosunuz bendemi bı acayiplikvar ben 42-44 giyorum yoksa siz cokmu bol giyiyosunuz.. Yada benmi bedenimi bilmiyom kiZlar merak wtım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?