Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ben geldim

bu saat itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum

2 kepçe tarhana çorba
yoğurt
salata(lahan)

evet bende 38 beden istiyorum

42 beden önce sıkaardı benı şimdi
bol geliyor ya kızlar zayıflmak çok güzel birşey

ama şimdi regl bi gelse daha rahat olacak karnım bir şişti ama geçici

Akşam yemeği yemem lazımmmmmmmmmmmmm
öğlen yemeğimi yiyemedim bugün
bir muz yedim öğlen yemeği olarak (bulunduğum yerde en akıllıca yiyecek oydu)
Bugünlük böyle oldu ne yapalım....

Akşama çorba, light ton balık, mısır, dereotu ve haşlanmış makarna ile kendime ufak bir salata yapacağım
Bu bana fazlasıyla yeter
Şimdi yemeğimi hazırlamaya kaçıyorum
Gelicem bi ara,
Byeeeee ))

Canim oglenleri ve aksamlari sen cok az yiyorsun...oglen et,salata aksam sebze yogurt yemeye calis yanina 1 er dilim ekmek...sen hep grisini yiyosun ana ogunlerde o ara ogun yemegi!! sonra kilo vermen durur ben sana soyliym...kilo vermen su an cok guzel gidiyor..ama yagdan olmali bunlar tamam? Babycim...

benim baskülün yok o yüzden mi ağırrrrrrrrrrr hissediyorum ya aynen kurallara uyuyorum ama ne oldu zaten şişmandım şimdi tonluk hissediyorum
Canim haftada 1 tartilmak seni motive edecektir...verdigini gordukce daha gayretli olucaksin...kilonu goremeyince yaptiklarin ise yaramiyo gibi hissedersin ve bozman an meselesi olur...kendimden biliyorum...durmak yok yola devam esracim:)))

Canim hosgeldin oncelikle...ben de cocuk dusunuyorum...ama oyle hemen olmuyo cocuk..soyliym..ben erteleme derim..simdiden calismaya baslayin...Kilonu da bu arada verbilirsin...

Ben uyurken amma yazmissiniz kizlar hepsini okuyamadim vallahi...:))) simdi ben geldim ya kimsecikler yOOOKKK!!!

Burda sabahin koru kalkarkalkmaz sizi aciyorum...bagimlilik yaptiniz anacim

Nihayet bugun adet oldum 4 gun gecikmeli..:18:

Dunku menumu veriyorum...
Artik sabah sirkeli balli su yazmiycam cunku zaten hergun iciyorum..
Kahvalti: 1.5 yumurtali cok az sucuklu omlet,1kk peynir,domates alatalik,1 dilim tb li ekmek
Kizlar haftasonu kahvaltisi malum...gunluk yag hic almadan 2 haftada bir sucuk yiyebilir miyim???
Ara: yok
Oglen: haslama tavuk gogus,yagsiz limonlu tuzsuz salata,yarim kase yogurt 1dilim tbli ekmek
Ara:1 portakal,4 grisini,1brd yesilcay
Aksam:7 y.k taze fasulye yemegi,3 y.k yogurt,1dilim tbli ekmek
Aksam21.30 1 bardak az ygli sut
Su:2.5 litre,
spor:1.5 saat yuruyus,karin hareketi

Hepinizi opuyorum kocaman kahvalti hazirlamaya gidiyorum!!!

Yasemin seninle aynı kilodayiz benimde kilom 71.3 inşallar 60li rakamlarıda görürüz

Canım ben evlendim 9ay sonra kızım oldu:-D tabiki buda öyle olacak değil ama bebeğimin yaz ayında doğmasını istiyorum ağustosda başlasam belki 3 4 ayda olabilir belki daha fazla sürede olsun kısmet ne zamansa o zaman olur birde şimdi başlayıp hemen kalırsam düşün 71kiloyum en iyisi en az 65e inip öyle başlamak

Tamam o zaman supermis ya!! hersey gonlunce olsun o zaman:)))) bu grupla inersin merak etme!!

Aksam yemeğimi yazayım kiZlar 2 grisini ekmek yerine bunu tercih ediyorum daha çok seviyorum bir problem olma dimi kiZlar???
3 kasık mercimek çorbası kocamın tabağında kalanı yedim çok az salata aZ yoğurt yagsiz tavada tavuk kusbasi yapmıştım baharat koydum çok az tuz... Avuç icimi doldurcak kadar yedim.. Sporuma gittim.. Şimdide survivor izliyorum 9 buçuk gibide yesilcayimi icicem hepinizi seviyorum...
Ara öğünlerini genelde atlıyorum haklısınız amacım yaramaz bir bebeğim var o uyumadan yemek yemek ne mümkün.. O yüzden ara ogunlerim cogu Zmaan istenene rağmen olmuyo((

Tamam o zaman supermis ya!! hersey gonlunce olsun o zaman:)))) bu grupla inersin merak etme!!

inşallah canım sizlerin destekleriyle olacak hep beraber zayıfliycam akşam yemeğimi yazayım 1kepçe mercimek çorbası 6kaşık sebze yemeği 1dilim ekmek ve salata sanki biraz çokmu oldu ne:-/

Kimsecikler yok birazdan sporumu yapıcam kızlar çay içmeyi çok seviyorum 1 senedirde şekersiz içiyorum. Diyet yaparken zararlı mi değilse kaç bardak içebiliriz yeşil çay 2 bardak demişti soya sosu onu biliyorum.

araöğün saat 20 gibi greyfut suyu içtim

az öncede
1 yeşil elma
yarım armut ,
1 salatalık
3 adet çağla
1 fincan yeşil çay

çok mu olmuş

yasemin senin boyun kaç santimdi kilolarımız aynı 42 beden bana tam oluyor o nedenle 44giyiyorum boyum 158

Ya anlayamadığım hepinizin kilosu benden düşük 70 lerde 44 diyosunuz bendemi bı acayiplikvar ben 42-44 giyorum yoksa siz cokmu bol giyiyosunuz.. Yada benmi bedenimi bilmiyom kiZlar merak wtım valla

Ya anlayamadığım hepinizin kilosu benden düşük 70 lerde 44 diyosunuz bendemi bı acayiplikvar ben 42-44 giyorum yoksa siz cokmu bol giyiyosunuz.. Yada benmi bedenimi bilmiyom kiZlar merak wtım valla

42beden tam oluyor ben biraz bol seviyorum yada boyla alakalı olabilirmi canım benim boyum kısa kilom 71.3 ama boyum 158 yada senin vücudun çok sıkı:-/

araöğün saat 20 gibi greyfut suyu içtim

az öncede
1 yeşil elma
yarım armut ,
1 salatalık
3 adet çağla
1 fincan yeşil çay

çok mu olmuş

Canim greyfurt da meyve biliyosun hem greyfurt suyu eksi de olsa ben kalorisine bakmistim,portakal gibi, hem elma hem armut..hem cagla yani 3 porsiyon meyve yemis olmussun..ama saat cok gec degil..bisey olmaz insallah...sut o saatte daha tok tutuyor..kendimden biliyorum aksam yemekten sonra meyve yersem devamini da yiyesim geliyo..1 porsiyonla kalkamiyorum..o yuzden meyve yerine sut iciyorum canim...

o zaman bende süt içmeye çalışırım

canım her pantolonun kalıpları farklı

lc w. pantolanları 40 beden giyiyorum
adil ışık tan aldığım pantolanlar 42 beden
kotlarım 42 beden
her firmanın bence kalıpları farklı

ama biz tabiki 38 beden olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…