Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

benim tam 21 gün oladu toplam 3,700gr gitti

acaba bende bi problem mi var yaaaaaaaaa

poffffffffffffff az mı gitmiş ki

Yasemin,
3 haftaya böl bakalım 3,700 kg'mı ne ediyor ))
Haftada 1,233 kg vermişsin canım
Süpper bir başarı bu ))
Çok dengeli ve çok sağlıklı bence...
Herhafta bu şekilde verirsen istediğin kiloya çok rahat bir şekilde hesapladığın şekilde 2 ay içinde ulaşırsın ))
Çok güzel bence aynen devam

Çok sevindim rakamları gördükçe, sevinçten içimin yağları eridi, zayıfladım ))))))))))))))))

hmmm, 9 günde 3 kilo...
Biraz fazla ))
Ödem diye düşünüyorum...
Çok güzel şimdilik ))
Bir süre sonra azalacak ama sakın şüpheye düşme...
Normaldir, gayet güzel..
Sevgilerimle ))

bende ödemdir tahmin ediyorum.çünkü ben aşırı tuzlu yemek yerdim diyet öncesi. göbeğim epey küçüldü buda beni çok mutlu ediyor pantolanlarım bollaşmaya başladı

bende ödemdir tahmin ediyorum.çünkü ben aşırı tuzlu yemek yerdim diyet öncesi. göbeğim epey küçüldü buda beni çok mutlu ediyor pantolanlarım bollaşmaya başladı

Tuz vücutta su tutar ve bu da ödem oluşturur, mümkün olduğunca az tuzlu hatta tuzsuz yemeğe alışmamız lazım..

öğle menümmm

4 kaşık erişte
1/2 kk beyaz peynir

bu öğlen çok karbonhidrat aldım ama akşam yemeğinde ekmek yemiyerek dengeleyeceğim sözzz

şimdide şekersiz nescafe

meyve salatama yorum gelmeyince yemek yemedim 1 fincan yeşil çay ve yeşil elma öğle yemeğim oldu

nasıl dayanıyosunuz bu yediklerinizle walla tebrikler

güzelim herşey beyinde bitiyor

bazen beynimin birtarafı ne varsa ye diyor
bi tarafıda sen bu kadar iredesiz güçsümüsun diyor (işte bana beynim bu tarafı daha ağır basıyor)

çünkü ilerki aylarda hedefimize ulaşınca herşey yiyecez ama önceki hatalarıyaparak değil

kızlar inşallah bu sayfa 1000 lere ulaştığında bizde isteğimiz kiloya düşeriz.

çünkü yazıyorum bugun canım acayip tatlı istiyor amma kesinlikle yemiyeceğim

eve gider gitmez tarçlı süt içeçceğim

merhabalar arkadaşlar

23.03.2012 de bu sayfanın açıldığını gördüğüm an hemen yazdım
ben de zayıflamak istiyorum diye o günden beri burdayım
89 kiloydum o gün hatta 90 a ramak kalmıştı
bu sabah 85,200
bugün hedef 85 di 200 gram ile tuttramadım ama çok yaklaştım
yavaş yavaş iniyorum
70 leri gördüğüm gün bayramdır
hele 60 lar tahmin edemiyorum

ama çok istiyorum

sadece istemekle kalmayıp hareket halindeyim

başarıcam biliyorum

başarıcaz onu da biliyorum:)

çikolata gibi şeyler canı çekenler muzu çok az kakaoyla deneyin vede kuru kayısının içine koyun gene kakao isteği bastırıo

canım bende 71,300 de kaldım

canım bende 71,300 de kaldım

olsun canım hiç problem değil bugün olmaz yarın olur.
ben şuna inanıyorum eğer hedefim 85 olmasaydı
bugün 85,200 olmazdım
hedef yüksek olucak ki gerçekleşen de hedef olmasa bile olabileceğinin en iyisi olsun
sende böyle düşün
ben yeni hafta hedefimi 83 olarak belirledim 83 olmaz belki ama 83.500 olur
ama hedef olmazsa belki 84. niye böyle olsun ki
hedef koymak beni çok motive ediyo bu yüzden

Merhaba,önce geçmişe bir göz attım maşallah arkadaşlar çok güzel kilo vermişsiniz.Ben 58 kiloydum 11 gün oldu rejime başlayalı henüz tartılmadım ne kadar verdim tam bilmiyorum en kısa zamanda bende bir tartı alıcam.Hedefim 52 ne kadar verdim bilmiyorum ama göbeğim bayağı küçüldü.Görenlerde farkediyor.
Dün yediklerim;Sabah 1 yumurta,çay
Öğlen:ekmeksiz tarhana çorbası
Akşam:tavuk ızgara,az pirinç pilavı ekmek yok..

Bugün ise sabah çok acele evden çıktığım için tost yapamadım kendime.1 simit ve peynir çay ile kahvaltımı yaptım.
Arada süt içtim
Öğlen yemeği geçti malesef bişey yiyemedim yoğunluktan.Şimdi light yoğurt aldım onu yiyeceğim.Elma ve portakal var onlardan atıştırıcam eve gitmeden.
Akşamada:yoğurtlu pazı salatası ve çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum 1 dilim.
Yeşil çayımı ve elmamı ihmal etmiyorum.

4nisan da katılmışım aranıza 69 kilo ile
bugün 68.5 kiloyum.22 şubatta 74 kiloydum ben sizle tanışmadan önce dikkat etmeye başlamıştım ama bilinçli değildim.sayenizde daha bilinçli ve motiveyim.sağolun varolun.
reglim de yaklaştı sanırım .canım bişiler istesede yazılarınızı okuyunca istek kalmadı.bravo hanımlar çok güzel verilmiş kilolar.yolumuz açık olsun devam devam devam....bay bay kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…