Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

o zaman bende süt içmeye çalışırım

Gunaydin canim...biliyorum o adet donemlerini...ben de surekli yemek istiyorum ama biliyo musun esas o sonemlerde sabredince sonu muthis oluyor...Aksam sut icmek cok iyi oluyor ben bu sefer icine 1 cay kasigi nescafe kattim uykumu kacirmasin diye cok atmadim..daha da tok tuttu sanki...:))
Benim 5. gun krizlerim vardir biliyo musun? 5. gun yaptigim listeyi bozucam illa....mutlaka bozardim...eger onu atlatirsam 12. gun krizi geliyo...ciddiyim..defalarca bu boyle oldu...bugun 5. gunumdu cok sukur bu gunu atlattim..ama canim biseyler istemedi degil...ayyy bi de esim istiyo ona hazirliyorum kendim yutkunup duruyorum..ama gecti...simdi 12. gun krizini de atlatirsam gerisi gelir insallah!!!

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr zayıf günler dilerim

kahvaltım

melemen yağ ve tuz min
1,5 dilimdn az ekmek
şekersiz 1 fincan çay
kibrit kutusu kadar b. peynir

günaydın kızlarrrr

bugün çok yoğunum
yazıp kaçıcam

sabah menüm

kalkınca sirkeli ballı su

2 dilim çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
şekersiz çay

42beden tam oluyor ben biraz bol seviyorum yada boyla alakalı olabilirmi canım benim boyum kısa kilom 71.3 ama boyum 158 yada senin vücudun çok sıkı:-/

merhaba,boyumuz aynı,kilomuz da aynıydı tam tamına.ben azmettim şimdi 63.5 im.birbuçuk iki ay sürdü bu kiloya düşmem.sonra bıraktım çünkü bu kilo bile beni çok mutlu etmişti.bugün yeniden başlamak istiyorum bu kadar mola yeter.hedefim 58.darısı sana arkadaşım.
Bu arada kahvaltımı da yazayım,1kupa yarım yağlı sütle yapılmış neskafe,tavsiye ederim acaip tok tutuyor,
1dilim ekmek ve bir parça peynir

nasılsınız bakalım kızlar kış geri geldi bizim buralara hep yatıp uyuyasım var.
kahvaltım 1dilim ekmek 1 salatalık yarım domates lor peyniri 5-6 dal limonlu maydonoz

günaydın kızlar bugün uzun süreden sonra doğum öncesi giydiğim 40 beden pantolonuma girdim. Biraz dar oldu ama oldu

şimdi gelelim akşam menüme
3 köfte
3 kaşık pilav
bugün kalktığımda ise 2 kayısı ve 2 bardak suyumu içtim ve işe geldim.
2 küçük dilim çavdar ekmeği ve beyaz peynirimle kahvaltımı yaptım.
Saat 11 gibi bir bardak yeşil çayımı içer ve yeşil elmamı yerim.

Kızlar şu sirkeli ballı suyu nasıl hazırlamam gerek,ne kadar suya ne kadar sirke ve bal ekliycem yazar mısınız

ben bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı bal koyuyorum.sirkeyi suya karıştırıp içemiyorum.önce bir tatlı kaşığı sirkeyi burnumu kapatıp içtikten sonra arkasından ballı suyu içiyorum.

kızlar bu arada yarın sabah hastaneye gidicem.kan değerlerime baktırmak için dün alt katta çalışan bir arkadaş uğradı iş yerime nolmuş sana sararıp solmuşsun dedi.kan hapı kullanmaya başlarsam iştahım açılmaz inşallah.

canım bana da aynı şeyi söylüyolar göz altların morarmış aç mı duruyon sen diyolar
ama bence normal o kadar yıldan sonra böyle yemek
günde bir ekmeği yiyodum ben tek başıma
e şimdi sabahları yarım dilim çavdar ekmeği
süzülmüş olmak normal bence
sen yine de bi hgit testlerini yaptır
için rahat etsin

dün akşam ilk defa inceldiğimi farkettim
aynanın karşısında kendime bakarım ara sıra
18 gündür ilk defa vücudum küçülmüş geldi gözüme
belki psikolojiktir olsun yine de çok mutlu oldum
annem bi haftadır sölüyodu eriyosun diye
ama ben farkedemiyodum
yavaş yavaş ayırt ediyorum sanırımm

kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates,salatalık,yumurta
1 yk lor
maydanoz,dereotu
ve yeşilçay

kilo veremedim bu hafta ama inceldiğimi görebiliyorum:)))
sebepler
adet öncesi şişkinlik ve soğan suyu içmemin etkisi bunlar bitti mi son gaz devam

aclık hissettim kendime greyfurt suyu sıktım içiyorum 2 tanede diyet bis.ara öğün oldu bu saatte ama saçmalamayım die bunu yapmaya karar verdim

zaten bende sürekli var kansızlık o yüzden anlıyorum değerlerim ne zaman düştüğünü hemen fark ediyor zaten ilaçları düzgün kullandığımda geçiyor ilaçları bırakınca tekrar en başa dönüyor vücudum yapıyor herhalde benim için çok büyük bir sorun değil alıştım. yaza doğru çocuk düşündüğümden değerlerimin normal olması gerekli o yüzden gidicem zaten tahlile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…