Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canımben kendimi bildin bile kansızlık var

doktora gidiyoz alıyorum ilaçları içiyorum sonra balon gibi oluyorum

ben hafta en az 2 kez yeşil mercimek yiyorum
badem özellikle bir kan yapıcı besin

ben birde adet döneminde sadece kanl ilacı kullanıyorum (sadece adet döneminde )

tabiki git doktora yinede bakıt

bende adet gelsin bitsin bende bakıtıcan kan değerlerime bende öyle halsizlik falan yok ama havaların etkısı var
burda hafta sonur kısa kollularla geziyorduk gece bir yağmur bir yağmur anlatmam şimdi hava serin

Merhaba canım ben o kiloyu 7yıl önce gördüm bir dahada 70ten aşağısını hiç görmedim. Ama bu sefer azmedicem ilk 65 sonra 60 olsam yeter dahada zayıflarsam çirkin olurum gibi geliyo senelerdir kilolu olunca:-D Kahvaltımi yazayım 1dilim kepek biraz peynir domates salatalık 2bardak şekersiz çay

o zaman mutlaka git
işin içinde bebiş var:)

yasemincim zaten sen yazdığından beri yeşil merciğimeği pişirip yiyorum bilmiyordum iyi geldiği hatta akşamda yedim bu akşama da kaldı mercimeğim sağolasın teşekkürler canım tavsiyen için.

selamm

ara öğün
1 eti form
1 bardak yeşil çay

bugün daha şimdiden çok yoruldum
akşam nasıl olacak bilmiyorumm

nerelerdesin cancazlarım

öğlen yemeğim neler neler yedim biliyormusun

3 çeri domates
2 salatalık
2 yeşil biber
2 dilim k.ekmek
2 barday çay

şimdilik bu kadar bu hafta ben kilo bildirim yoktur şiştim patmaya az kaldım off gelsede rahatlasam ya

aynen bende canım
bugün yarın olmam lazım artık

öğle menüm
4 kaşık kuru fasulye
2 acı biber 1 dilim ekmek

şimdide şekersiz nescafe

oh rahatladım kızlar beklen misafir geldi azıcık rahatladım inş.önümüzdeki yeni hedefimi belirleyeceğim

öğle yemeği

3 yk kuru fasulye
3 yk pilav

salata yoktu bugün akşama daha dikkatli yemeliyim

sabah ara:
1 yeşil çay
1 yeşil elma
3 ad form kepekli kraker

ne kadar sessiz bigün nerde herkes?

öğlen menüm
yarım kase tarhana çorbası
biraz kuru fasülye yemeği
2 kaşık yoğurt
salata
1dilim ekmek

bu arada ki elmayı yiyemedim işlerden sadece yeşil çay içitim gelen giden çok bugün büroya

öğle menüm
ton balığı-salata-2 dilim çavdar ekmeği

ya sizede yemekten sonra bir ağırlık çöküyomu?
napsam yaaaa

açlıkla mücadelem çetin geçiyor meyve salatası yedim şimdi
1 muz
1 kivi
5 6 çilek

acayip bi his hep ye ye ye ye aaaaaaaaaaaaa sıkılıdm bu sesten ya

yaptıgım diyetten alıskanlık artık ekmek ve hamur işi yemiyorum...
ama bgn itibariyle zencefil,tarcın,yesil cay içmeye basladım.1 bardak içti aksam ve gece de içicem...
1.5 lt su içtim simdiye kadar...keten tohumlu yogurt ve armut yedim öglen...kayısı,ceviz ve badem yedim sabah ama toplamı 1 avuc bile etmiyo 3 unun...işte simdilik bu kadar yaptıklarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…