zaten bende sürekli var kansızlık o yüzden anlıyorum değerlerim ne zaman düştüğünü hemen fark ediyor zaten ilaçları düzgün kullandığımda geçiyor ilaçları bırakınca tekrar en başa dönüyor vücudum yapıyor herhalde benim için çok büyük bir sorun değil alıştım. Yaza doğru çocuk düşündüğümden değerlerimin normal olması gerekli o yüzden gidicem zaten tahlile
merhaba,boyumuz aynı,kilomuz da aynıydı tam tamına.ben azmettim şimdi 63.5 im.birbuçuk iki ay sürdü bu kiloya düşmem.sonra bıraktım çünkü bu kilo bile beni çok mutlu etmişti.bugün yeniden başlamak istiyorum bu kadar mola yeter.hedefim 58.darısı sana arkadaşım.
Bu arada kahvaltımı da yazayım,1kupa yarım yağlı sütle yapılmış neskafe,tavsiye ederim acaip tok tutuyor,
1dilim ekmek ve bir parça peynir
zaten bende sürekli var kansızlık o yüzden anlıyorum değerlerim ne zaman düştüğünü hemen fark ediyor zaten ilaçları düzgün kullandığımda geçiyor ilaçları bırakınca tekrar en başa dönüyor vücudum yapıyor herhalde benim için çok büyük bir sorun değil alıştım. yaza doğru çocuk düşündüğümden değerlerimin normal olması gerekli o yüzden gidicem zaten tahlile
canımben kendimi bildin bile kansızlık var
doktora gidiyoz alıyorum ilaçları içiyorum sonra balon gibi oluyorum
ben hafta en az 2 kez yeşil mercimek yiyorum
badem özellikle bir kan yapıcı besin
ben birde adet döneminde sadece kanl ilacı kullanıyorum (sadece adet döneminde )
tabiki git doktora yinede bakıt
bende adet gelsin bitsin bende bakıtıcan kan değerlerime bende öyle halsizlik falan yok ama havaların etkısı var
burda hafta sonur kısa kollularla geziyorduk gece bir yağmur bir yağmur anlatmam şimdi hava serin
nerelerdesin cancazlarım
öğlen yemeğim neler neler yedim biliyormusun
3 çeri domates
2 salatalık
2 yeşil biber
2 dilim k.ekmek
2 barday çay
şimdilik bu kadar bu hafta ben kilo bildirim yoktur şiştim patmaya az kaldım off gelsede rahatlasam ya
oh rahatladım kızlar beklen misafir geldi azıcık rahatladım inş.önümüzdeki yeni hedefimi belirleyeceğim
hadi bakalım 1 hafta sonra yeni hedefin gelsinn
gelecek tatlım gelecek hemde 69,50 koyacam
inşallah
Arkadaşlar soya sosu nerelerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?