Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacım gelipde bu yazıyı okursan bana cevap verirsen sevinirim.senin adından hatırladım dün dolabımda soya sosunu gördüm de acaba tuz katmadan yediğimiz yemeklere tavsiye edermisin soya sosunu?sakıncası olurmu ki ?ben çin makarnasını bol sebzeli ve kimyonlu soya soslu yapıyordum.sanırım bizim makarnalardan daha masum bir makarna.bide hiç yağ kabul etmiyor.istesende yağlı yiyemiyorsun.bana mantıklı geldi ama senin fikrinide almak istedim.teşekkürler.
bu arada iş görüşmen olumlu geçmiştir umarım çok istiyordun sen bu işi.hayırlısıysa senin için olmuştur umarım.sevgiler....

yok canım adet düzensizliğim var o yüzden içiyorum soğan suyunu
Canim benim adetlerim cok duzenliydi,sogan suyunu yaptim duzenim bozuldu!!! bi daha yapmiycam annem tavsiye etmisti cocuk dusunuyoruz da rahmi temizliyomus..ama belki adet duzensizligine iyi geliyordur...oyle diyolar..

açlıkla mücadelem çetin geçiyor meyve salatası yedim şimdi
1 muz
1 kivi
5 6 çilek

acayip bi his hep ye ye ye ye aaaaaaaaaaaaa sıkılıdm bu sesten ya

Canim sen ara ogunde bir oturusta 3 porsiyon meyve yiyorsun o zaman ...hem muzu hergun tuketmemek lazim...ara sira o da yarim ade diyor diyetisyenler.. bir de kendimden biliyorum, yeme istegin oldugunda meyve yersen daha da yemek istersin...devami gelir..yasemin de ayni dertten muzdaripti..bana da oluyor.. o yuzden ben yeme istegim varsa ara ogunlerde hic meyve yemiyorum ya yogurt yiyorum icine tarcin atarak ya da sut iciyorum...daha tok tutuyor..meyve daha kotu yapiyo bu durumlarda insani...
Unutma canim meyve gunde 3 porsiyonu gecmesin...yoksa kilo vermen yavaslar...optum

Bebisler size dun yediklerimi soyliym
Kahv: 1dilim tb li ekmek, 1 kk peynir, yesillik,domates
Ara: yarim elma,yarim armut,yarim portakal yani 1.5 porsiyon meyve
Oglen: haslama tavuk gogus, 1 tatli kasigi ile yagalnmis salata,yarim kase yogurt,1 yagsiz kozlenmis kirmizi biber
Ara: 4 grisini, yesilcay
Aksam:2 y.k bulgur,1 kepce sebze corbasi,8 y.k ispanak yemegi,1 dilim t.b.li ekmek
Aksam 20.30: 1 bard sut

Kizlar aksam karbonhidrat biraz fazla mi kacmis?????? :26:bulguru yemeseydim iyiydi dimi????:18:

SOYAAAAA nasil gecti gorusmen nerdesinnnnn???? Meraklandik vallahi...bizim menulere goz atiyo musun canim nasil gidiyoruz????
Canim sen su an nasil spor yapiyosun? hala naylon bagliyo musun bacagina???

Kakeracim soya gelene kadar ben bildigimi paylasayim seninle canim soya sosuna seker de katiyolar..o yuzden bu aralar uzak dursan daha iyi veya belki az katarsin?? Tavuga da cok yakisir ama ben katmiyorum artik...

Kizlar bugun adetimin 2. gunu ben tartildim...adetin 2. gunu de kilo fazla cikar mi biliyo musunuz?? sislik devam eder mi yani???

Kakeracim soya gelene kadar ben bildigimi paylasayim seninle canim soya sosuna seker de katiyolar..o yuzden bu aralar uzak dursan daha iyi veya belki az katarsin?? Tavuga da cok yakisir ama ben katmiyorum artik...

tamam tatlım çok teşekkürler bilgin için.o zaman ne yapıyoruz kimyon,kekik,nane,pul bibere yüklenip tatlandırıyoruz mamalarımızı :)))

Sevgili arkadaşlar,

Çok kalamayacağım, çok yorgunum...
Kısaca anlatmaya ve genel olarak yorum yapmaya çalışacağım, yarın gelebilirsem konuşuruz...
Dün gece kayınbabam fenalaştı, gece 4'de kadar hastanedeydik. Eve gelip biraz uyuyup sabah 8'de tekrar gittik hastaneye...
Şuan yoğun bakımda, durumu için net bir şey söylemiyorlar...Akşam 4-5 gibi eve geldim, yorgunluktan uyumuşum hemen...
Az evvel yemek yedim, şimdi çayımı içerken size hem bilgi vereyim hemde yazdıklarınıza göz atıp genel yorum yapayım istedim...

Sevgilerimle...

* Hiç bir öğünümüzde pirinç pilavı yemiyoruz, sadece bulgur pilavı, max. 3 yk ve ekmek yemek yok...
* şarküteri ürünleri yemiyoruz, fazlasıyla yağ içeriyor, hafta içinde yağ yemeyeyim hafta sonu sucuk yiyeyim mantığını kabul etmiyoruz, bilginize
* muz hergün 1 küçük boy yiyebilirsiniz ama çok acıktırır bilginize... Meyveleri mümkünse üzerine tarçın dökerek yiyin, kan şekerinizi düzzene sokar
* halsizlik ve yemek sonrası uyku hisseden arkadaşlar, insülin direnciniz olabilir kan testi yaptırın... Kilo verememenizdeki en büyük etkenlerden biri insülin direncidir, bilginize....
* Gün içinde yorgunluk hisseden arkadaşlar 1 adet sade soda içebilirler, mineral yönünden zengindir
* Birşeyler yediğinizde hep arada 2 saat olmasına dikkat edin ve yatmadan en az 2-3 saat önce yemeği kesin
* aynı anda 2 meyve yemeyin, şeker yüklemesi yaparsınız vücudunuza... Çok aç olduğunuzu hissettiğiniz zmanlarda yada yemek yemek istemediğiniz bir akşamda 2-3 adet küçük boy meyveden meyve salatası yapıp yoğurt yada tarçınla tatlandırıp yiyebilirsiniz
* soya sosu fazla tuz içerir, kesinlikle kullanmayın
* hiç bir şekilde sos kullanmayın
* biberiye çayı içebilirsiniz, denedim gayet güzel... daha sonra deneyimlerimi yazıcam... sadece şu anda hazırladığım çayın tarifini yazayım size. Bunuda deneme yanılma yöntemi ile yaptım ama güzel oldu. 1 tatlı kaşığı yeşilçay, 1 tatlı kaşığı biberiye, 1 çay kaşığı kadar toz tarçın, 1 çay kaşığının ucu ile toz karabiber ve bir iki dilim limon... Bunları kaynatılmış suyun içine atın yaklaşık 8-10 dakika kadar bekletin sonra süzüp için... Hem tadı çok güze hemde metabolizmanızı güzel çalıştıracak... Ama gece yatmadan önce içmeyin... En az 2 saat önce unutmayın...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer yarın bir aksilik olmazsa gelicem
Öpüyorum hepinizi
Not: Spor yapın ))

Kizlar bugun adetimin 2. gunu ben tartildim...adetin 2. gunu de kilo fazla cikar mi biliyo musunuz?? sislik devam eder mi yani???

ilahi şirincim ne diye 2. gününde tartılıp kendini üzdün ki şekerim.bitsin bide öyle tartıl moral olsun.bazen oluyor fazla çıkıyor ,bazen tam tersi az çıkıyor benimde 2. günde kilom ama sanırım vüvuttaki ödemle ilgili.ne biliyim işte :)))

akşam yemeğim;
fırında tavu göğüsten el kadar
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık salata
cacık

Çok geçmişler olsun soyacım.Dua edicem bende Allah sağlık versin.sana ve yakınlarınada güç kuvvet dilerim.

gene çok güzel bilgiler paylaşmıssın bu halde bile teşekkürler.soya sosu cıss tmmdır.

Tamam soyacim mesaj alindi sucuk yok!!!
Bu arada kayinpederin umarimbir ana once saglikla iyilesir, cikar yogun bakimdan...kalbi mi rahatsizdi???
Tekrar cok gecmis olsun canim...

Tamam canim sagol...obur sali bi daha tartilicam..haftada 1 tartilicam ben...1 kilo gitmis olucak insallah!!!:)))

Soya sosu çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin canım. Teşekkürler bilgilerini bizlerle paylaştığın için özledik seni kayınpeterin tez zamanda iyilesirde aramıza dönersin canım

Soya sosu çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin canım. Teşekkürler bilgilerini bizlerle paylaştığın için özledik seni kayınpeterin tez zamanda iyilesirde aramıza dönersin canım

ay canım geçmiş olsun
allah şifasın versin

Günaydın

dün akşam yemeğim

3 yk kuru böğrülce salatası
2 kepçe mercimek çorba
yoğurt

ara öğün 1 fincan yeşil çay 1 adet salatalık

kalkınc sirkeli ballı su
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
domates-salatalık-y.biber
1 ç.b. çay

ben karar verdim haftaya çarşambaya kadar tartılmıyacağım şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…