herzaman pozitif düşünmek gerektiğine inanıyorum...
Eğer kötüyü düşünürsek, kötüyü çağırırız...
Biz ne istersek, allah bize onu verir...
Ben kayınpederimi çok severim ama onun için sadece allahtan 2 iyilikten birini istiyorum...
Bizde hep böyle söylenir... 2 iyilik demek, ya bir an önce iyileşip sağlığına kavuşsun, ya daha fazla çekmesin...
Akşam gelip yazdıklarınızı okudum, yorum yaptım kısaca...
O kadar yorgundum ki, hala yorgunum ama yatmak istemedim..
Yattıkça vücut şişiyor...
Bu arada kavitasyon aldım 6 seans geçen gün ama bu yaşadıklarımdan dolayı size söylemeye fırsat olmadı...
Haftaya salı gideceğim ilk seansa bakalım neler olacak...
Sadece kavitasyon ve pasif jimlastik uygulaması yaptıracağım... Pakette lpg denen birşeyde vardı ama onu yaptırmayacağım
aldığım yer benim için gerek olmadığını söyledi...
Indirim sitelerinden takip ediyordum 6 seansı 50 tl'ye aldım, eğer bir incelme hissedersem yine alacağım
bu sadece bölgesel incelme için, zayıflama için değil...
Zaten gittiğimde de özellikle bunu söylediler...
Bu zayıflatmaz sadece vücudunuzda incelme yapar ve sıkılaştırır diye...
Bende onlara beslenme düzenimi değiştirdiğimi, şu anda gayet güzel zayıfladığımı ve zayıflamaya devam ettiğimi ama sarkmalar yaşamaktan korktuğumu, spora destek birşey aradığımı söyledim... Onlarda kavitasyonun bunun için uygun olduğunu belirttiler...
Deneyeceğim, sonuçları sizinle paylaşacağım...
Sadece zayıf olmak değil aynı zamanda sıkı bir vücuda sahip olmak istiyorum, yoksa zayıf ve sarkık bir vücut istemem ))
diyetisyene gittiğim dönemde bendede tesadüfen fark edilmişti kan testi sonra iç hastalıkları uzmanına gittim kan testi için o yazmıştı bana ama çokta istemeden yazmıştı dedim ya kendide çok fazla inanmıyordu bu tip ilaçlara aslında :)
diyet ve hergün yürüyüşle ve artı ilaçla ayda 2 kg anca verebiliyodum bendede ilacın etkisi çok olmadı diyebilirim.
sen bu testler için hangi uzmana gidiyorsun dahiliyemi yoksa endokrin mi?
soyacım ayrıca 1 hafta kadar oldu ben biberiye yi yeşil çay ve tarçınla günde iki kez içiyorum
bende ki etkileri şişkinliğimi aldı adet öncesi ödemim kalmadı gaz sorunum çok tu artık yok
Ne güzel keşke bende içebilsem ama emzirirken yasak yeşil çay.biberiyeden emin değilim tarçın tüketiyorum.kaç gündür acaip şişim bende.reglim de yaklaştı ama bir arkadaş yoğurt yaparmı diye sormuştu ona takıldım.bende buraya başladığımdan beri light yoğurt yiyorum .ama sanmam ya yoğurt neden gaz yapsın ki dimi:)))
Ayyy canim cok kotu olur dis agrisi gecmis olsun...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar zayıf günler dilerim
Allah ım nasıl bi acı anatamam 20 lik dişim çıkıo perişanım
bişi yiyemedim
1 bardak süt konuşamıom bile acıdan
Günaydın kızlar,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
Kısa bir bilgi vereyim...
Kayınpederim demans hastası.. 2,5 ay önce bir anda hafıza problemleri yaşadı ve bir anda durumu kötüleşmeye evden kaçmaya başladı... Biz alzhemier zannediyorduk ama durum daha ciddiymiş malesef. Hastalığı çok hızlı şekilde ilerledi. Geçen ay bakım evine yatırdık.. Evde bakımı çok zor oluyordu çünkü sabaha kadar uyumuyor ve bizi de uyutmuyordu. Ya bir şeyleri kırıyor yada evden gitmeye çalışıyordu... Son 1 haftadır bakım evinde yürümüyor ve yemek yiyemiyordu. Pazartesi günü görümcemle yanına gittik, makineye bağlamışlardı, solunum problemi olmuş ve yemek yemediği için burundan mama ile beslemeye başlamışlar... O gece telefon geldi bakım evinden, hastaneye kaldırmışlar... Hemen gittik, doktor ciğerlerinde ciddi bir enfeksiyon olduğunu tüp takılacağını söyledi.. Ama böbreklerde kötü durumdamış, solunumda problem var ve kan dolaşımı da bozuk.. İşlem yapıldıktan sonra yoğun bakım ve diyaliz için başka bir hastaneye sevk edildi, gece 4'de kadar hastanedeydik anlayacağınız... Ertesi gün yine hastanede geçti günümüz... Bugün gitmedim.. Görümcem gidecek, sadece 2,5'ta görmeye izin veriyorlar ve o saatte doktor bilgi veriyor ama durum için şu anda iyi bir şey söyleyemem diyor... Bekleyip göreceğiz dedi...
Kayınbabam dünya tatlısı bir insandır, hakkını hiç ödeyemem... Şu kadar söyleyeyim, 3 yıl birlikte oturduk her sabah işe giderken ayakkabılarımın üstüne gül bırakırdı )) Akşamları eve gelirken geç kalsam yola çıkar beklerdi birileri peşime takılıp rahatsız etmesin diye )) 80 yaşında olduğu için doktorlar çok umutlu konuşmuyor ama bir ihtimal işte...
Babam gibi seviyorum, hiç bir kötü sözünü duymadım, hiç kırıp incitmedi beni... Bedenen düzelse bile beyni düzelmeyecek biliyorum ama insan genede ümitsiz olmak istemiyor...
soya sosu Allah şifalar versin kayın pederine insan sevdiği büyüklerini her zaman yanında görmek ister tabiki inşallah Allah onun için en hayırlı olanını verir.
sende onca sıkıntının içinde bizlere cevap vermişsin çok teşekkürler.
benim insülin direncim yüksekti dr ilaç verdi birazda kilo vererek biraz indirmeyi başarmıştım
zaten en etkili şey kilo vermek bu durumda ilaçların çokda faydası olmayacağını kendisi söylemişti dr da
bir daha ölçtürsem diyorum bu aralar.
başka arkadaşlar varmı aramızda insülin direnci yüksek çıkan acaba?
kızlar ya patatesi tüketiyormusunuz
ben bol yeşillikli salatasını çok seviyorum ama korkumdan yiyemiyorum ki
KiZlar nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmamış aksam menüm az marul salatası yanında 3 yemek kasığı patlıcan yemeği 3 yemek kasığı yeşil fasulye 1 kâsede yoğurt ekmek yemedim.. Bu arasa suyumu iciyorum
Sevgili soya sosu,diyetle ilgili bu kadar şeyi nerden bildiğini merak eden bendim.cevap yazdığın için teşekkür ederim.bir ara seni diyetisyen sandım.hani adamın birini doktora götürmüşler,adam doktora sen geri dur bana bu derdi çekeni getirsinler demiş ya,o hesap işte dediğin gibi kilo derdin olunca birde araştırmacı bir ruh bir diyetisyene dönüştürmüş seni:)
kayınbaban için üzüldüm acil şifalar diliyorum öyle bir kayınbaba hiç duymadım çok şanslısın.
Bu arada şu kavitasyonla ilgili yorumunu bekliyorum.ben sezeryanla dogum yaptım,sanki ben zayıfladıkça göbeğimdeki yağlar daha çok ortaya çıktı.küçük oğlumla sporu da beceremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?