Iste bu yaaaaa!!! bu cumleler beni anlatiyor!!!
ama artik oyle degil...gittikce inceliyorum ve artik ben irademe degil,iradem bana teslim....
amannnnnnnn durun ayak üstü havamıda atayım eşim bana inceldiğimi söyledi çok hosuma gitti 2. haftamı dün geride bıraktım
amannnnnnnn durun ayak üstü havamıda atayım eşim bana inceldiğimi söyledi çok hosuma gitti 2. Haftamı dün geride bıraktım
aaayyyyesracım yanlıs yuz ıfadesıne basmısımcanım senı alkıslamıstım halbukı!!! [color="#ff0000"][/color]
günaydın tatlım
bende senin gibiyim yemek yemesınden genelde abur cubur yemesini çok severim şimdi sevmiyormusun diyeceksin sevmez miyim
inan hepsi evde gözümün önünde ama soya sosunun dediği gibi herşey kendimizde beynimizde biter bende soyayı tanımdaden önce ilk önce
hayatımdan birden değil ama yavaş yavaş çıkartım(abur cuburu) ondan sonra da yemek yemesini öğrenemye başladım yani düzenli ve sağlıklı
sende önce erken kalkmasına alışacaksın insan hayatta yapamam edemem diye bişey yok ben bunu yapacam dersen onu benine yerleştirisen olur.
şimdi canın şunu bunu istemiyor mu diyeceksin istemez mı zaten beyin iki taraflı sağ ve sol lob olarak bende bir tarafı birkere mahsus ye
diğer tarafıda karar senin ama sonra pişman olma
derim
ama bende senin başaracağına eminim
çünkü zayıf günler bizi bekliyor
kızlar çok kötüyüm midem çok fena birşey yemekten korkuyorum o derece yani(hamile deiğilim)
ne tavsiye edersiniz bu durum için???????????
günaydın canım kahvaltıda 1ince dilim ekmek domates salatalık azcik peynir ve çay desteklerinizı boş çıkarmiycam çok teşekkürler bazen öyle bunalıma giriyorum patlayana kadar yiyordum artık yemek yok karnım doyana kadar yicem çok sağolun arkadaşlar
Yasemin seninle doğum yaptığımız kilo bile aynı bende 70le hamile kalmıştım 85le doğum yaptım ve doğumdan sonra hep 78lerde kaldım 2 sene emzirdim kızımi sonrasında az yiyerek 71.3 e geldim 1 senede arasıra patlayana kadar yedim tabi zaten o yüzden iyi kilo veremedim sende 71.3tün dimi canım başka arkadaşla karıştırmıyorsam
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık 5-6 dal maydonoz
2 çatal lor peyniri
1 bardak şekersiz çay
ayrıca akşam gittiğim doğum günün de hiç bişi yemedim çok ısrar etmediler ve zayıfladığımı fark ettiler
sabahta tartıldım hala reglmin bitmemiş olmasına rahmen 500 gr gitmiş 74,5 geldim çok mutluyum...
pazartesi 74 kilo olabilirim ama bu hafta hiç spor yapmadım regl olunca yapmak çok zor geliyor.
süprsin
inşallah canım emeklerin boşa çıkmaz ama ben korkuyom tartıya çıkmaktan ama haftaya çarşambaya kadar çıkmıcam
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum yediklerimle ilgili...sizin yorumlariniz benim icin onemli...
Sabah: yarim simit, 1kk peynir, yesillik
Ara:yok
Oglen: 8 yk.yesil fasulye yemegi, 3 y.k.yogurt,ekmek yemedim sabah simit yedigim icin
Ara: Yesilcay, 1 yesil elma, 4 grisini
Aksam: 4 firinda kofte,yagsiz salata,1 dilim tb li ekmek,7 yk ispanak yemegi,yarim kase yogurt
Aksam 20.45: 1 brd sut,1 kuru kayisi, yarim kuru incir(bagirsaklarim calismiyor 2 gundur)
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum,.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?