Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

aklıma gelmişken sanırım şirinzeze arkadsım meyve konusunda benimle paylaşımda bulunmus teşekkürler dikkat ediyorum sen yazdıgından beri meyve salatası yapmadım önerilerinizi muhakkak uyguluyorum kulak tıkadımı düşünmeyin paylaşın yeterki düşüncelerinizi

Iste bu yaaaaa!!! bu cumleler beni anlatiyor!!!
ama artik oyle degil...gittikce inceliyorum ve artik ben irademe degil,iradem bana teslim....

Iste bu yaaaaa!!! bu cumleler beni anlatiyor!!!
ama artik oyle degil...gittikce inceliyorum ve artik ben irademe degil,iradem bana teslim....

amannnnnnnn durun ayak üstü havamıda atayım eşim bana inceldiğimi söyledi çok hosuma gitti 2. haftamı dün geride bıraktım

Soyacimmm gecenin bir yarisi o kadar isinin arasinda bizlere guzel yazilar yazmissin, bizleri bilgilendirmissin....moralimizi yukseltmissin cok tesekkur ederiz.....

amannnnnnnn durun ayak üstü havamıda atayım eşim bana inceldiğimi söyledi çok hosuma gitti 2. haftamı dün geride bıraktım

Yuppiiiiiii esraanneye kocamn alkis...:26::26::26::26:gozumuz gormese de onceldigine eminiz canim....birbirimizin tavsiyelerine her zaman acigiz ...beraber zayiflamak buna denir.....!!!!:13:

günaydın canım kahvaltıda 1ince dilim ekmek domates salatalık azcik peynir ve çay desteklerinizı boş çıkarmiycam çok teşekkürler bazen öyle bunalıma giriyorum patlayana kadar yiyordum artık yemek yok karnım doyana kadar yicem çok sağolun arkadaşlar

Yasemin seninle doğum yaptığımız kilo bile aynı bende 70le hamile kalmıştım 85le doğum yaptım ve doğumdan sonra hep 78lerde kaldım 2 sene emzirdim kızımi sonrasında az yiyerek 71.3 e geldim 1 senede arasıra patlayana kadar yedim tabi zaten o yüzden iyi kilo veremedim sende 71.3tün dimi canım başka arkadaşla karıştırmıyorsam

kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık 5-6 dal maydonoz
2 çatal lor peyniri
1 bardak şekersiz çay

ayrıca akşam gittiğim doğum günün de hiç bişi yemedim çok ısrar etmediler ve zayıfladığımı fark ettiler
sabahta tartıldım hala reglmin bitmemiş olmasına rahmen 500 gr gitmiş 74,5 geldim çok mutluyum...
pazartesi 74 kilo olabilirim ama bu hafta hiç spor yapmadım regl olunca yapmak çok zor geliyor.

kızlar çok kötüyüm midem çok fena birşey yemekten korkuyorum o derece yani(hamile deiğilim)
ne tavsiye edersiniz bu durum için???????????

kızlar çok kötüyüm midem çok fena birşey yemekten korkuyorum o derece yani(hamile deiğilim)
ne tavsiye edersiniz bu durum için???????????

canım çok gecmiş olsun ıhlamur iii gelir ilaç tavsiye istiosan emadur die bi ilaç var ben onu kullanıyorum kısa zamanda gecio canım

bir şey yemek istedin mi aç buraya yaz yazarekende unutursun zaten karnın doyar

evet canım bende 71,30 kg bende zaten bu kiloları yiyerek aldım

ben aklınıza gelecek her yönü dednedim şokdiyetler haplar vs vs ama gerçekten bu iş beyinde bitiyor canım ama bu hafta tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü bu hafta kilo veremem(çünkü regl)

süprsin
inşallah canım emeklerin boşa çıkmaz ama ben korkuyom tartıya çıkmaktan ama haftaya çarşambaya kadar çıkmıcam

süprsin
inşallah canım emeklerin boşa çıkmaz ama ben korkuyom tartıya çıkmaktan ama haftaya çarşambaya kadar çıkmıcam

teşekkürler yasemincim ben kendimi hafif hissediyordum regl olmama rağmen ondan merak ettim kilomu bende tartılmıcaktım pazartesiye kadar ama merak işte sabah iş için giyinmeden bi bakıyım dedim kilo verdim mi diye

kızlar günaydınnnn

bu sabah ancak gelebildimmm

sabahki menüm

2 dilim tam buğday ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
1/2 domates
şekersiz çay

şimdi
2 grissini
1 fincan yeşilçay

günaydın zezecim
bende menünle ilgili nacizane fikrimi belirtmek isterim.
ben yürüyüşlerimi akşam yaptığım için akşam menümü çok az yiyorum ve hemen kiloma yansıdığını gördüm.
mesela köfte salata ve 1 dilim ekmek ve yanında 2 kaşık yoğurt çok çok güzel dengeli bir menü olmuş bana göre ıspanak yemesende olurmuş.
yada ıspanak-yoğurt-ekmek le de akşamı kapatabilirdin.
hatta köftenin ebatları büyükse mesela avuç içi kadarsa 2 tane bile yetebilir.
ben köfteleri biraz küçük yapıyorum ve 3 tane yiyorum zaten salata fazlasıyla doyuruyor.
akşam az yediğimde sabah göbeğimin indiğini fark edebiliyorum.
böyle işte canım bunlar benim düşüncelerimdi

KiZlar biriniz ekmek yememissin demiş onuda yersem hiç veremem üstüne kiloda alırım kesin... Yediğim iki kasık şey iste gram verememisim. !nasıl bir bünyem varmış ogghh yani...
Pes etmekten korkuyorum ama yapmiycam biliyorum yersem yuvarlanarak yürürüm heralde...
Her günde spora gidiyorum bide....
Neysesabah kahvaltımı yazayım kiZlar bir ufak kase sutlu musli... Şimdilik bu kadar:)))

bu arada topiğin güzel bayanları herkese günaydınlarrr
kahvaltıda 4 gündür soyanın dereotlu maydonozlu lor peynirli karışımından yiyorum 2 kaşık fiksledim buna :)
yanındada domates çay süper oluyor gerçekten börek içi gibi
teşekkürler soyacımmmmmm:)

öğlende sebze yemeği ve yanında bol dereotlu yoğurt yiyeceğim
2 dilimde çavdar ekmeği

son günlerde tavuklarla ilgili çıkan haberlerden tavukta yiyemez olcaz sanırım
neyse balık var çok şükür
şu konserve ton balıkları hayat kurtarıyor gerçekten yanına bol salatayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…