Soya sosu bu aralar acayip iştahım var:-( sanki içimde bi canavar var karnımin doyduğunu hissediyorum ama gözüm aç. Bu halimden nefret ediyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum ben bu gidişle kilo falan veremem sonu hep hüsranla bitmesinden bıktım. Çok iradesizim çalışmadığım halde yemek saatlerim bile düzenli değil:-( geçen sene arkadaşımla diyete başladık o 86 kiloydu ben 79 ben sade 8 kilo verebildim arkadaşım 20 kilo verdi. Şu anda fıstık gibi oldu 40 beden giyiyor. Irademe sahip çıkamiyorum ağlamak geliyor içimden. Sinirlensem yiyorum üzülsem yiyorum ne biçim iş bu ya:-( kusura bakmayin başınızı ağrıttim uzun oldu.
Kate,
Etrafındaki tüm yiyeceklerden kurtul...
Yanında sadece su, yeşilçay, yoğurt, süt, salatalık, dereotu, maydanoz, kıvırcık/marul, havuç, brokoli (saplarını çiğ yiyebilirsin çok güzel tadı var) yeşil elma, muz, kivi, portakal olsun...
Elinin altında yiyebileceğin şeyler olarak bunları bulundur... Ve çok iştahın olduğu zamanlar her saat başı 1 tane istediğin birini tüket (meyveleri yeşilçayla birlikte, ve meyvelerin üzerine tarçın serperek ye)
Ve bol bol su içmeye çalış...
Eğer iştahını kontrol etmek istiyorsan ara sıra nane kokla, kahve kokla...
(bu söylediğim sadece fazla iştahın olduğunu söylediğin için, normalde 2 saat ara ile tüketebilirsin)
Şunu unutma, herşey beyninde başlayıp beyninde bitiyor...
İradesiz bir insan olduğuna inanmıyorum..
Mutlaka hayatta "asla olmaz" dediğin şeyler vardır...
Örneğin, hayat arkadaşım dediğin/diyeceğin kişiyi başka biri ile yatakta görsen bir daha o kişiyi hayatına sokmazsın diye düşünüyorum?
Yemeği de öyle düşün...
O sana ihanet ediyor...
Sen onu sadece karnını doyurmak için yiyorsun ama o sana kilo olarak dönüyor..
Kendini seversen kendine ihanet etmezsin...
Bir çok kadın kendini sevmediği için yer, çünkü kilolarından nefret eder, çabuk kilo vermek ister ve diyet yapar...
Sonucu hemen görmek ister.. Göremeyince ruh hali bozulur, ruh hali bozulan bir kadın yine kendinden nefret etmeye başlar ve kendini yemeğe verir...
Bizse buna iştah deriz... Aslında iştah değildir o... Ruh halimizdir...
Bu senin elinde...
Bunu sen yöneteceksin...
Ben sana nasıl yönetmen gerektiği ile ilgili yol gösteriyorum
Ya o yoldan gidersin,
Ya üstünden atlar yemeğe devam edersin...
Ama o yoldan gidersen istediğin sağlıklı kiloya kavuşursun...
Gitmezsen, daha da kilo alıp bir süre sonra dönülmez noktalara gelebilirsin...
Ki ben biliyorum ki, sen aslında hepimizden çok istiyorsun kilo vermeyi...
Ve vereceksinde...
Kilo verme aşamasında en önemli kurallardan biri de gece 12 ile 4 arasında uykuda olmaktır...
Genellikle kilolu insanlar geç uyur (bilimsel araştırma) ve geç uyudukları için sürekli atıştırma ihtiyacı duyar
Oysa metabolizma bu saatlerde de faaliyete geçer, bu saatlerde uykuda olmak metabolizma için önemlidir...
Bak bu kadar şey yazıyorum sana neden?
Önemsediğim için...
Beni boşa çıkarma...
Sana verdiğim değeri sende bana ver ve lütfen sözlerime kulak ver olur mu?
Sevgilerimle...
Çok teşekkür ederim arkadaşım mesajını okuyunca biraz kendime geldim. Moralim bozuluyor aynaya bakıyorum ve kendimden nefret ediyorum takıntıli bi insan haline geldim artık. Sokakta birisi baksa kilolarıma bakıyo sanıp orami burami çekiştiriyorum. Eşimde aynı şeyi söylüyo:-( takıntıliymişim yalanda değil hani:-( düzenli yemek yemiyorum saat 10 11civarı kalkıyorum 2 öğün yiyorum ve çok acikiyorum akşamda kurt gibi saldırıyorum yemeklere. Zayıflamayı o kadar çok istiyorum ama faaliyet yok bende spor yapıyorum onu ihmal etmiyorum nasıl olsa spor yaptım veya yapicam deyip patlayana kadar yiyorum:-( allahtan 1senedir kilo almadım. Senin mesajını okurken gözlerim doldu ılgine alakana çok çok teşekkür ederim canım söz veriyorum zayıfliycam. Şu anda ağlıyorum moralim çok bozuk uykuda tutmuyo ama ilk olarak uyumaya çalışcam çünkü ben zayıfliycam uzmanların dediği o kilolu insanlardan olmuycam mesaj alındı canımsaat 2oldu hadi iyi geceler canım bu saatte benimle ilgilendin o kadar uğraştın yazdın tekrardan çok sağol
Soya_sosu yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum ve özenle uymaya çalışıyorum...varlığınızla ışık saçıyorsunuz..çok şekersiniz sevgiler.....
ben teşekkür ederim,
Eğer faydam olabiliyorsa ne mutlu bana ))
Sevgilerimle
Soya sosu bu aralar acayip iştahım var:-( sanki içimde bi canavar var karnımin doyduğunu hissediyorum ama gözüm aç. Bu halimden nefret ediyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum ben bu gidişle kilo falan veremem sonu hep hüsranla bitmesinden bıktım. Çok iradesizim çalışmadığım halde yemek saatlerim bile düzenli değil:-( geçen sene arkadaşımla diyete başladık o 86 kiloydu ben 79 ben sade 8 kilo verebildim arkadaşım 20 kilo verdi. Şu anda fıstık gibi oldu 40 beden giyiyor. Irademe sahip çıkamiyorum ağlamak geliyor içimden. Sinirlensem yiyorum üzülsem yiyorum ne biçim iş bu ya:-( kusura bakmayin başınızı ağrıttim uzun oldu.
detaylıca okudum tekrar 1 yemek kaşığı yağ bence 3 gr falan gelir buda diyette olnlar için yeterli bence tuz konusundada soyacım bu yazdıklarının hepsini yapan benim yağ tuz şeker oldum olası sevmedğim şeylerdir. tuz min tütetmeye çalışıom çünkü malum türk toplumu olarak tuza epey bagımlıyız şeker de meyve tüketimim burya dahil olmamdan buyana çok iii normalde yemezdim pek şekerde ordam sağlanıo yağda yemeklere 4 porsiyonluk yemege 1 yemek kaşıgı koyuyorum çünkü fazla yağ midemi çok rahatsız ediyor
benim tek sorunum düzensizlikti kimsenin dikkat etmediği şeylere karsı çok hassaım sadece geç yemek beni şişko yaptı ve doğum sonrası süt olsunlarrr
bu arada kahvaltımmm
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan sekersiz çay
dişim hala perişan yiyemiyorummm
canım ben 10 yıl önce doğum yaptığımda 85 kg ile yaptım
eve geldiğimde kilom sadece 80 kg sanki karnımda 1 bebek da vardı gören öyle diyordu biri kalmış diyordu (sezeryanla doğum yaptım )
ondan sonra ye babam ye ben de süt olsun diye yiyordum
sonra 45 gün sonra doktora gittim bana bır kızdı bir kızdı bana nededi biliyormusun :
ineklerde ot yiyerek süt veriyor dedi bir utandım anlatamam
yani şekerim biz sadece kendimizi kandırıyoruz
Metabolizmayı hızlandıran,tok tutan,hastalıklardan koruyan formül!!!!!!!
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))
sadece merak ettim arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim
soya sosu buna bir yorum yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?