- 15 Mart 2012
- 378
- 45
- 323
o konserve ton balıkları cok yağlı olmuyor mu:44: yada light ı mı var yağsız olarak.. bilgilendirirseniz sevinirimm.... bir de salatanın içine karışırıp mi yiyosunuz? son bir soru lor un kalorisi diyer peynirlere göre daha mı az...bu arada topiğin güzel bayanları herkese günaydınlarrr
kahvaltıda 4 gündür soyanın dereotlu maydonozlu lor peynirli karışımından yiyorum 2 kaşık fiksledim buna :)
yanındada domates çay süper oluyor gerçekten börek içi gibi
teşekkürler soyacımmmmmm:)
öğlende sebze yemeği ve yanında bol dereotlu yoğurt yiyeceğim
2 dilimde çavdar ekmeği
son günlerde tavuklarla ilgili çıkan haberlerden tavukta yiyemez olcaz sanırım
neyse balık var çok şükür
şu konserve ton balıkları hayat kurtarıyor gerçekten yanına bol salatayla
KiZlar biriniz ekmek yememissin demiş onuda yersem hiç veremem üstüne kiloda alırım kesin... Yediğim iki kasık şey iste gram verememisim. !nasıl bir bünyem varmış ogghh yani...
Pes etmekten korkuyorum ama yapmiycam biliyorum yersem yuvarlanarak yürürüm heralde...
Her günde spora gidiyorum bide....
Neysesabah kahvaltımı yazayım kiZlar bir ufak kase sutlu musli... Şimdilik bu kadar:)))
o konserve ton balıkları cok yağlı olmuyor mu:44: yada light ı mı var yağsız olarak.. bilgilendirirseniz sevinirimm.... bir de salatanın içine karışırıp mi yiyosunuz? son bir soru lor un kalorisi diyer peynirlere göre daha mı az...
ilk defa görüyorum sizi bu topiğin müdavimi değilsiniz sanırım
ilk defa görüyorum sizi bu topiğin müdavimi değilsiniz sanırım
KiZlar biriniz ekmek yememissin demiş onuda yersem hiç veremem üstüne kiloda alırım kesin... Yediğim iki kasık şey iste gram verememisim. !nasıl bir bünyem varmış ogghh yani...
Pes etmekten korkuyorum ama yapmiycam biliyorum yersem yuvarlanarak yürürüm heralde...
Neysesabah kahvaltımı yazayım kiZlar bir ufak kase sutlu musli... Şimdilik bu kadar:)))
bu arada topiğin ilk sayfasına bakarsanız anlarsınız kim olduğumu... çoookk yoğun işlerimden dolayı nadir girebiliyorum.
terslenmenize gerek yok yeni katılmışsanız hoşgeldiniz demekti amacım soruyum dedim
o konserve ton balıkları cok yağlı olmuyor mu:44: yada light ı mı var yağsız olarak.. bilgilendirirseniz sevinirimm.... bir de salatanın içine karışırıp mi yiyosunuz? son bir soru lor un kalorisi diyer peynirlere göre daha mı az...
kızlarrr bugün kanal d mutfağımda benim kuaförüm var çok tatlı biridir.
Evi çok güzelmiş
Mutfaktaki tupperware'lerde dikkatimi çekti bu ara çok takmıştım bunlara, sanırım bende alıcam bu süper şeften
ara öğünüm
saat 11 de yapıyorum
1 kupa yeşilçay biberiye tarçın karışımı çay
1 adet form mısır patlağı dün almıştım tadı çok güzelmiş
CNm yaZdiklarini dikkatlice okudum... Yemek istiyorum ama İnan çok korkuyorum bende diyet böle bisey yapıyor bir lokma bisey yesem sanki suc işlemiş gibi oluyorum... Bunu asmak istiyorum...selam arkadaşım
şu ekmek mevzuunu kendimle ilgili şöyle bir örnekle açıklayim sana
diyetisyene gittiğim dönemde her öğün 2 dilim çavdar ekmeği verirdi ilk başlarda çok güzel kilo verdim ama sonra kendi kendime yemeklerimden kısmaya başladım aklımca daha çok kilo vermek için.
ama yediklerimden kıstıkça kilo vermem durdu tabi o dönemler bu kadar bilinçli değildim sanıyodumki az yersem daha çok veririm ama öyle olmuyodu çünkü spor da yaptığım için vücuda yağlarını yakabilmen için enerji lazım
sen o enerjiyi vermezsen şu her zaman bahsi geçen konu varya vücut açlık alarmı veriyor ve depoluyor işte.
o yüzden spor yapıyosan o ekmeğide yiyebilirsin hatta yemelisin.
ben bir günlük tutuyorum hergün yediklerimi yazıyorum sende dene
ekmek yediğin ve yemediğin haftaları karşılaştır belki etkisini daha iyi görebilirsin
en azından ben böyle farkına varmıştım
ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyodu :)
umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?