Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

o konserve ton balıkları cok yağlı olmuyor mu:44: yada light ı mı var yağsız olarak.. bilgilendirirseniz sevinirimm.... bir de salatanın içine karışırıp mi yiyosunuz? son bir soru lor un kalorisi diyer peynirlere göre daha mı az...

selam arkadaşım
şu ekmek mevzuunu kendimle ilgili şöyle bir örnekle açıklayim sana
diyetisyene gittiğim dönemde her öğün 2 dilim çavdar ekmeği verirdi ilk başlarda çok güzel kilo verdim ama sonra kendi kendime yemeklerimden kısmaya başladım aklımca daha çok kilo vermek için.
ama yediklerimden kıstıkça kilo vermem durdu tabi o dönemler bu kadar bilinçli değildim sanıyodumki az yersem daha çok veririm ama öyle olmuyodu çünkü spor da yaptığım için vücuda yağlarını yakabilmen için enerji lazım
sen o enerjiyi vermezsen şu her zaman bahsi geçen konu varya vücut açlık alarmı veriyor ve depoluyor işte.
o yüzden spor yapıyosan o ekmeğide yiyebilirsin hatta yemelisin.
ben bir günlük tutuyorum hergün yediklerimi yazıyorum sende dene
ekmek yediğin ve yemediğin haftaları karşılaştır belki etkisini daha iyi görebilirsin
en azından ben böyle farkına varmıştım
ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyodu :)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

ilk defa görüyorum sizi bu topiğin müdavimi değilsiniz sanırım

selam arkadaşım
şu ekmek mevzuunu kendimle ilgili şöyle bir örnekle açıklayim sana
diyetisyene gittiğim dönemde her öğün 2 dilim çavdar ekmeği verirdi ilk başlarda çok güzel kilo verdim ama sonra kendi kendime yemeklerimden kısmaya başladım aklımca daha çok kilo vermek için.
ama yediklerimden kıstıkça kilo vermem durdu tabi o dönemler bu kadar bilinçli değildim sanıyodumki az yersem daha çok veririm ama öyle olmuyodu çünkü spor da yaptığım için vücuda yağlarını yakabilmen için enerji lazım
sen o enerjiyi vermezsen şu her zaman bahsi geçen konu varya vücut açlık alarmı veriyor ve depoluyor işte.
o yüzden spor yapıyosan o ekmeğide yiyebilirsin hatta yemelisin.
ben bir günlük tutuyorum hergün yediklerimi yazıyorum sende dene
ekmek yediğin ve yemediğin haftaları karşılaştır belki etkisini daha iyi görebilirsin
en azından ben böyle farkına varmıştım
ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyodu :)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım kahvaltıda hep aynı şeyi tüketiyorsun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
bence kahvaltına yeşillikte koy derim
birgün 1 dilim ekmek peynir yumurta vs gibi

pes etmek yok

belkei 30 gün boyunca gram veremeyeceğiz ama soyanın dediği gibi vucudumuz pes edecek ve bizde vereceğiz kilocuklarımızı

sabır sabır sabır

terslenmenize gerek yok yeni katılmışsanız hoşgeldiniz demekti amacım soruyum dedim

terslemek mi.......... amacım kim olduğumu anlatmaya çalışmaktı... takip ediyormuşsunuz ya siz belki görmüşsünüzdür diye...

burda kimseyi terslemek haddime düşmez.. yanlış anladınız.....neyse

merhaba şekerlik
tabiki bilgilendiririm :)
evet yağlı olanıda var lıght olanıda
ben hangisi denk gelirse onu alıyorum ama yağını iyice çatalla eze eze akıtıyorum sonra yiyorum
salatayla karıştırmayı sevmiyorum ben yanına salata yapıyorum balığa da bol limon sıkıyorum
birde evet lorun kalorisi yağlılara göre daha az tabi ve daha az tuzlu ama gerçekten dene dereotu ve maydonoz doğrayınca süper oluyor
acı seversen içine kırmızı biber de koyabilirsin hem metabolizmanıda hızlandırır

çook teşekkür ederim bilgilendirme için beril bende deneyeceğim. ben konserveler yağlı diye cok tercih etmiyodum ama ilk fırsatta alıp deneyeceğim...

ara öğünüm
saat 11 de yapıyorum
1 kupa yeşilçay biberiye tarçın karışımı çay
1 adet form mısır patlağı dün almıştım tadı çok güzelmiş

Kızlar ara öğünüm 1tane muz bugün kendimi çok iyi hissediyorum bazen karamsarliga kapılıyorum ama geçti artık yemediğim zaman çok mutlu oluyorum hepinize sonsuz teşekkürler:-*

CNm yaZdiklarini dikkatlice okudum... Yemek istiyorum ama İnan çok korkuyorum bende diyet böle bisey yapıyor bir lokma bisey yesem sanki suc işlemiş gibi oluyorum... Bunu asmak istiyorum...

herkese selam

bugun gordum topıgınızı
ya mayısda tatıle gıdıcem ve
dana gıbıyım

acılen kılo vermem lazım..
ne onerırısınız
ducan,ısvec fılan mı yapsam yahu:44::44:
ıkısındede cok ıyı vermıstım gecen yıllarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…