Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Günaydınnnnn

Dün akşam menümü paylaşıyorum

1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı patlıcan-patates yemeği
biraz brüksel lahanası salatası zeytin yağlı

1 fincan yeşilçay
akşam yatarken ballı-sirkeli su yaptım
hiçde fena değilmiş içilebiliyormuş..

gün içinde 3Lt su

günaydın hanımlarrr
çok mutluyum bugün dün akşam eve gidince dayanamayıp tartıya çıktım veeee cumaya kadar hedeflediğim 87 ye çok yaklaşmışım 87.400 o kadar mutlu oldum ki anlatamam)))23 martta tam anlamıya burda soya sosunun desteğiyle başlamıştım 26 martta 1.6 kg verdim bile süper bi duygu o zaman şimdi cumaya kadar 86 diyeyim bari )))
dün akşam tavuğumu yiyemedim annem yaprak sarması yapmış çorbayla tavuk yapıcam dedim kızdı))bende
1 kase düğün çorbası
5-6 yaprak sarma(zararlı olabilir mi bilemedim)
1 kase yoğurt
bolca mor lahana salatası (üzeri bol pul biberli deneyin)
sabah kahvaltısı
1 haşlanmış yumurta
1.5 yemek kaşığı lor peyniri(soya sosundan öğrendim)
dere otu yoktu evde))
1 dilim çavdar ekmeği yedim
tabi elma sirkeli suyum her daim var ama ben bal koymuyorum
şimdilik bu kadarr

selam canım

birşey sorucam sana sen 2kg 5 günde mi aldın acaba

aslında ben çok severım cilt bakımını önce hep doktor kont.yaptırırdım ama hiç fayda olmadı sonra son 1,5 yıldır bıraktım bende hormon bozukluğu olduğundan dolayı birde karaciğer kan depolamıyor ama eleimden geldiğince tonikleme ve güneş kremsiz çıkmıyorum sokağa

dün akşama ara öümde 1 elma 1 adet armut meyveleri karıştıdım 1 fincan da yeşil çay oğlumla bir güzel yedik diyecem ama ben 3-4 parça anca yedim oğluşum hepsini götürdü

ha birde eşim tatlı getirmiş 1 lokma(tadımlık) anca yedim oda en sevdiğim tatlı getirmiş hatta yemeğim diye akşama ablam ile eşi uğramıştı onlara verdim

kahvaltı sabah kalkın 2 adet kuru kayısı 1 bardak su (çünkü bağırsaklar azcık tembeler gibi oldu)

kahavaltı
domates salatalık,1çay bar.çay, 1 yumurta 1 dilim ekmek yine bir lokma(tadımlık) sucuk (biliyorum yemem gerek ama göz hakkı):))

afiyet olsun canım

elma sirkeli su gerçeten faydası oluyormu

gidecek kilolarımız

günaydınlarrrrrrrrrrrr

ancak fırsat bulabildim
sabahki menüm

1 bardak elma sirkeli ballı ılık su (yeni başladım)

1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepekli tost ekmeği ile beyz Peynirli tost

kilo vermeye karar verdiğimden beri çok su içmeye çalışıyorum ama sanki bu su beni şişiriyor gibi geliyor.

Son düzenleme:
Kahvaltımı yaptım geldim
Sıcak sıcak ılık bir su içtim aç karna
Sonra 300 Ml süt+Shake
2 bardak su
1 bardak çay

Şimdide Mısır püskülü çayımı içiyorum..

Afiyet olsun kızlar

2 günde 1,5-2 kilo detokslar var yaptım ama
2-3 gün sonra geri tartıda eski kilona dönüyorsun

selam, ben de 87.4 üm ve bugün diyete başladım.
beraber yarış yapalım mı, bakalım kim daha fazla kilo verecek?

bu arada boyun kaç cm?
ben 1.68

İşte budur !!!!!!!!!!!!!!!!
Nasılmış?
İstersen veriyormuşsun değil mi?
Azmedince oluyormuş !
Yemin ederim sanki o kiloyu kendim vermişim gibi sevindim ya ))
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam ))
Aferin ya vallahi de billahi de tebrik ediyorum seni !
Canımsın !
Cumaya kadar sen çok rahat 86'yı görürsün ))
kocaman TEBRİKLER ))

Günaydın tatlım ))

Akşam yemeğin gayet ölçülü olmuş tebrik ederim ))
Azminize hayranım !
Pilav, bulgur pilavı olur ise 3 kaşık ve yoğurtla tüketebilirsin bilgin olsun
Sevgilerimle ))

bu arada boyun kaç cm?
ben 1.68

Hoşgeldin ))

Bence yarışmayın ))
Yarışırsanız sağlıksız bir zayıflama maratonuna dönüşür olay,
Daha çok sağlıklı, kaçamaksız ve keyifli bir zayıflama günlüğü sayfası oluşturuyoruz biz...
Ama sende aramıza katılırsan seviniriz ))

Canım günaydın,

Tüm bunları bırakıp gerçekten sağlıklı beslenmeye başladığında bir daha geri almayacağın kiloları vermeye başlayacaksın ))
Ama sen önce elindekileri bitir, biz seni bekliyoruz ))
Sevgilerimle ))

afiyet olsun canım

elma sirkeli su gerçeten faydası oluyormu

gidecek kilolarımız

bence oluyor canım ya ben perşembe akşamı başladım içmeye sabah akşam bal koymadan içiyorum aç karna çok hoşuma gitmiyor ama nefes almadan dikiyorum kafama.denemekte fayda görüyorum bu tarz şeylerde.dene bence

bu arada boyun kaç cm?
ben 1.68

canım boyum 1.78.yarışalım dicem ama bünyeden bünyeye farkediyo biliyosun bazı insanlar çok hızlı veriri bazıları çok yavaş sonra moralimiz bozulmasın:)en iyisi yarışmayalım birbirimize destek olalım ne dersin sende katıl aramıza her gün neler yaptığını yaz üzerine konuşalım ama yarışmayalım)

Canım günaydın ))

Cilt bakımına hepimizin ihtiyacı var, ben kendimi iyi hissetmek adına elimden geleni yapıyorum ))

Gelelim yediklerine ))
Aslında gayet güzel ama o lokmalar ve göz hakkı diye kendini kandırdıkların yok mu ahhh ahhhh
Senin o göz hakkı dediklerini vücudun nasıl tutuyor biliyormusun?
Bak şöyle anlatayım,
Şimdi sen diyettesin ve bir süredir tatlı, yağlı ve tuzlu tüketmiyorsun
Ve vücudun yıllardır bunları almaya o kadar alışmış ki, içinde bunlarla beslenen şişman cüceler olduğunu düşün...
Sen bir süredir bunları yemediğin için o cüceler zayıf düşüyor ama terketmemek için direniyorlar, çünkü biliyorlarki yıllardır sen bir şekilde bir lokma, göz hakkı vs diye bir şekilde onları besledin...
Tam dirençleri kırılıp vücudunu teker teker terketmeye başlayacakları anda (işte bu senin direncinin kırılma noktası ve bir lokmacık diye kendini kandırdığın an) sen bir lokma tatlı ve bir lokma sucuk atıyorsun ağzına...
Ve onlar için yeterli oluyor bu...
Tekrar şişiyorlar şişiyorlar şişiyorlar...
Ufacık parçalarla beslenmeye yıllardır onlar alışmışlar çünkü....
Ama biz alışmadık yüzden zorlanıyoruz...
Zorlanmazsakta bu kiloları veremeyiz...
Bunun son olacağını biliyorum ))
Seni kocaman öpüyorum ve haydi o cücelerle savaşmaya başla tekrar ))
Sevgilerimle ))

hayatta bırakmam artık diyetimi hersey süper gidiyo..
inanamadım çıktım baktım şaşırdım sevindim hemen annemi çağırdım yanlış falan olmasın diye kontrol ettik tartıyı ordan aldık başka bi yere götürdük inanamadık yani ama gerçek 87.4 cumaya 86 inş çok istiyorum hepimiz için istiyorum sağlıklı olalım merdiven çıkarken zorlanmayalım en başta bu sonra da istediğimiz kıyafetleri giyelim yanlardan pörtlemesin yağlar..çok istiyorum çok

Merhaba Soya-sosu;

Ben 1.68 boyunda malesef 71 kilo ağırlığında masa başı uzuuun saatler çalışan biriyim... Kİlo almamdaki tek sebep evlenip işe eşimin getirip götürmesi oldu çünkü bekarken evden yürüyerek geliyodum günde 1 saat spor yapıyodum tabi evlenmeninde verdiği rahatlıkda var..O sıkıntılı nişan dönemin atlatıp evde koltuğa uzanıp keyif yapma dönemleri başlıyor, gelsin tatlılar gitsin cipsler :)

Tabi doğum kontrol hapıda cabası :S Böylece 9 ayda tam 9 kilo aldım :S Şimdi 3 ayda bu 9 kiloyu vermem gerek hatta hedefim 12.. çünkü devam eden cilt tedavim o zaman biticek bende bebiş sahibi olabilicem inşallah :) En azından bu kilolaımı verebileyimki bebişimi daha sağlıklı bir vücutta büyüteyim istiyorum.. bende aranıza katılmak istiyorum..

Günaydın canım ))

Gayet güzel başlamışsın güne,
gün içinde neler yediğini mutlaka yaz...
Su içmelisin ilk bir kaç gün vücudunda şişlik olacak ama zamanla o şişlik inecek merak etme ))
kapasitenden fazla su içme, günlük 2-2,5 lt su yeterli olacaktır
hertürlü meyve suyu, asitli içecekten uzak dur
Sevgilerimle ))

Sabahları aç karnına tartıl ))
Çok evindim ya, gerçketen o kadar mutlu oldum ki evde sevinç çığlıkları falan atmak istiyorum )))))

Haydi arkadaşlar, sizdende bu güzel haberleri bekliyorummmmmmmmmmmmm )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…