Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Arkidisler size yediklerimi soyleyim..
Sabah:1 kk peynir, yesillik, 1 dilim ekmek
Ara:yok
Oglen:cok az yagli ve 1 yk unla yapilmis hunkar begendi..uzerindeki etleri yagda kavurmadim..ekmek yemedim,1kepce mantar corbasi
Ara: 1 yesil elma,yesilcay
Aksam:1 kepce mantar corbasi, 2 yk hunkar begendinin sadece patlicanindan,yagsiz salata
AKSAM ARA:YOK
Spor: 1 saat yuruyus
Su 2.5 litre

belimin ağrısından yazılanları bile yanlış okuyorum iyimi )))))))
az evvel yazdığımı değiştirdim, dikkate almayın okuduysanız
Özür özür özür (qwertybaby'den)

Sevgilerimle ))

şirincim,

Sabah çok güzel,
Ara neden yok?
öğlen, içine un veya krema konulmuş çorba bile içmiyoruz diyorken ben, bu dediğini nasıl kabul edeyim canım arkadaşım )) kabul edilemez !
ara, güzel...
akşam, öğlen yediğinle aynı şeyi asla tüketme, mutlaka değiştir... şaşırtmaca taktiği
akşam ara neden yok?

acıkmasan bile, örneğin 1 tane kuru kayısı yiyebilirsin öğünlerinden birinde... diğerinde ise 10 tane beyaz leblebi... yada 1 salatalık... burda amaç metabolizmayı canlı tutmak ve öğünlerde çok aç olmamak... eğer sen durursan metabolizma da durur... Zaten sürekli ye, 7/24 tıkın tarzı beslenmiyoruz, ara öğünlerimiz 50-60 kalorilik şeyler genellikle...
Maksat metabolizmamız çalışsın, dikkat edelim bundan sonra...

Iyi akşamlar canım ip atlamayi ben sormuştum 150 veya 200kere atlıyordum zamanla artiririm artık teşekkürler araştırdığın için canım. Evde oynuyorum yani dans ediyorum onuda 1saate çıkarırim artık. Yürüyüş yapamiyorum kızımi bırakacak kimse yok çünkü

rica ederim, araştırmayı seviyorum ))
banada tecrübe oluyor birşeyler öğrenmiş oluyorum bu arada ))

Soyacim iste icine o attigim undan dolayi ara ogun yemedim..kalori dengelensin diye aksam yemekten sonra da cok tok hissettigim icin aksam bisey yemedim genelde sut iciyordum...peki corbanin veya yemegin icine attigimiz un yerine ekmek yemesek ayni kapiya cikmaz mi? bu arada un da kepekli undu onu yazmayi unutmusum..))

Hayır canım dengelemez, neden biliyormusun?
Senin tok hissetmen metabolizmanın çalıştığı anlamına gelmez,
Nasıl ki senin aç hissetmen zayıfladığın anlamına gelmiyorsa buda öyle birşey...
Aç kalarak zayıflarmısın? Evet, müthiş kilo verirsin, kilonu korursunda ama uzun vadede bir çok sağlık problemi yaşarsın...
Burda daha sağlıklı bir şey yapmaya çalışıyoruz,
Unun kepekli olmasıda birşey farkettirmiyor benim için...
Hiç un koymadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu bana göre...
Alta patlıcan közleyip koyardın, üstüne de söylediğin gibi yağsız et kavururdun, al sana diyet ali nazik...

Eğer haftalık olarak 1 kilo veremiyorsak programımızda yanlış giden bir şeyler var demektir...
Herzaman 1 kilo veremeyebiliriz bazen vücut direnebilir ama biz yanlışlarımızı doğruya çevirirsek çok fazla drenç gösteremez...
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, sende bana yardımcı ol lütfen...

Ben 13 kiloyu kolay verdiğimi hiç bir zaman söylemedim ama zorda olmadı...
Sadece yanlış yapa yapa doğruyu buldum..
Anlayacağın bu yaptıklarını en başta bende yapıyordum, ilk 1 ay resmen ağlattı beni bu beslenme şekli...
İlk ay sadece 3 kilo verdim... Sonraki 2 ayda ise 10 kilo... Ki daha 3 ay tamamlanmadı bile...
birşeyleri test ettiğim için söylüyorum ama sen "hayır benim damak tadım böyle ve böyle besleneceğim, ayda 1-2 kilo vermek yeterli" diyorsan birşey diyemem...

Sevgilerimle

Soyacim ben tartilmadan 5 inde basladim seni takip etmeye tahmini 64 dedim kiloma cunku daha fazla cikmaktan korktum..10 nisanda tartildim 63.4 geldim ve diger tarti gunum yarin... anlayacagin 10 gun oldu baslayali.. zaten yemeklerin,corbalarin icine un atmiyordum 10 gundur bu ilkti ve son oldu..bir daha katmam..haftada 1 kiloya gelince..o benim icin biraz zor...yarin gorucem bakalim 1 kilo gitmismi ..ama zannetmiyorum..ben sana yazdiklarim haricinde birsey yemiyorum ama yavas veriyorum...neyse azmim kirilsin istemiyorum benim icin su an az da olsa devamli bir iniste olmam....ilgin icin tekrar tesekkurler...:)))

Herkese selam

baktım sayfamız baya bir ilerlemiş

ben sağlıklı ve düzenli beslenmeye hızlı bir şekilde devam ediyorum.

Dün
kahvaltım yarım simit

ara 3-4 tane kepekli galeta (küçük boy olanlardan) 1 fincan yeşilçay

öğlen salata ve yoğurt

ara 2 adet salatalık 2 adet kepeklı galeta 1 fincan yeşilçay

akşam 1 kepçe mercimek ve salata(marul-dereotu-maydonoz-y.soğan-salatalık)

başım çok ağrıdı için akşam ara öğün yapamadım

şimdid daha kahvaltı yapmadım

az sonra yapınca bilgi veririm

günaydın arkadaşlarrrr

yasemin sanada geçmiş olsun
ne yapacağız biz bu başağrılarıyla bilmiyorum

akşam yine çok kötüydü başım

yarım kase tavuk suyu çorba içip yattım bir daha kalkamadım

şimdi biraz iyiyim ama çok halsiz hissediyorum

kahvaltım
2 dilim tahllı ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
şekersiz çay

sirkeli suyumu bile içemedim sabah

ay canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydınnnnnnnnnn zayıf günler dilerim

1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
bir fincan şakarsiz çay
kibrit kutusu peynir
nane
maydonoz

dün öğle menüm
3 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur pilavı

ara öğün 1 yeşil elma

akşam 1 etli biber dolması

sabah kahvaltım
2 küçük dilim çavdar ekmeği
az beyaz peynir

yarım saat sonra yeşil çay ve yeşil elma

artık eskisi gidi bişeyler yemek istemiyor canım. isteyerek az alıyorum yemekleri çok güzel bi duyguymuş canının bişey istememesi

Selam Small bedene doğru emin adımlarla yürüyen kızlarrr ))

Sabah kalktım, elimi yüzümü yıkadım, düşlerimi fırçaladım ve tartıya çıktım
Tartı bana dedi ki, "korkma korkmaaa sen bu kadar azimle gidersinde ben seni hiç hayal kırıklığına uğratırmıyım ? Al sana 74,900" ))))))))))))))
Bir sevindim bir sevindim anlatamam... Evde kimsede yoktu ki sarılıp öpeyim ))
En son evlendiğimde bu kilodaydım (3 sene evvel) Bu kilo az bir kilo değil ama ben bu kiloya düşeceğimi rüyamda görsem inanmazdım (eskiden)
Gerçi eskiden 80 kilonun altına düşebileceğime de inanmıyordum ))))
Bu neyi gösteriyor? 60'lı kilolara sadece 5 kilo kaldığını !
Ve yolun yarısına geldiğimi !
Gitti 14 kilo, kaldı 14 kilo ))
Toplayınca 28 kilo ediyor, ne kadar çokmuş değil mi ))))))))
Ama verilmeyecek bir kilo değil ve ben vereceğim, veriyorum...

Bu arada belimin ağrısı hafifledi, akşam korse taktım (korseyi takınca karnım dümdüz görünüyordu gidip gidip aynaya baktım, çok hoştu )))))

Şimdi kahvaltımı yapıyorum

Çavdar ekmeğine lor peyniri, maydanoz dereotu ve pul biberle tos yaptım (harika oluyor tavsiye ederim)
Birde yeşilçay, biberiye, tarçınlı karışım çayımı demledim ohhh süper ))

canım çok geçmiş olsun,
başın ağrıdığı günler peynir yeme istersen...
yumurta ve meyve ye kahvaltında...
peynir tetikleyebilir iyice...
Migreni olmayan insanlar bile kahvaltıda 100-150 gr peynir yediğinde gün içinde baş ağrısı çekebiliyor (bilimsel kanıtlanmış)
En azından bu dönemlerde değiştir kahvaltını ne dersin?
Domates, salatalık, yeşillik, yumurta ve bir meyve yiyebilirsin istersen

Sevgilerimle

Günaydın,
Akşam: taze bezelye(araka deniliyor bizde) 1 dilim tam buğday ekmeği ile bolca salata yedim
Sabahta yine tam buğday ekmeğiyle yapılmış tostumu yedim çayımı içtim.
Birazdan yeşil çay içicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…