Arkidisler size yediklerimi soyleyim..
Sabah:1 kk peynir, yesillik, 1 dilim ekmek
Ara:yok
Oglen:cok az yagli ve 1 yk unla yapilmis hunkar begendi..uzerindeki etleri yagda kavurmadim..ekmek yemedim,1kepce mantar corbasi
Ara: 1 yesil elma,yesilcay
Aksam:1 kepce mantar corbasi, 2 yk hunkar begendinin sadece patlicanindan,yagsiz salata
AKSAM ARA:YOK
Spor: 1 saat yuruyus
Su 2.5 litre
Bilgi paylaşayım dedim ))
İp atlayan arkadaşlarımız vardı aramızda, yağ yakarmı diye sormuşlardı...
Bende araştırdım (çok araştırmacı kişiliğim yaw ))))
Evet yağ yakar canım arkadaşım, devam ))
30 dakika ip atlamak = 340 kalori harcamana sebep olur, muhteşem bir şey, tavsiye ederim ))
30 dakika hulahop çevirme = 300 kalori harcamana sebep olur, çocukken en sevdiğim şeydi, beli olmasını isteyen herkese tavsiye ederim ))
30 dakika dans etme = 221 kalori harcamana sebep olur, hızlı ritimlerde ve kollarını kullanarak dans etmelisin... Metabolizman hızlanır...
30 dakika hızlı tempolu yürüme = 170 kalori harcamana sebep olur, yavaş değil, hızlı tempolu )))
Iyi akşamlar canım ip atlamayi ben sormuştum 150 veya 200kere atlıyordum zamanla artiririm artık teşekkürler araştırdığın için canım. Evde oynuyorum yani dans ediyorum onuda 1saate çıkarırim artık. Yürüyüş yapamiyorum kızımi bırakacak kimse yok çünkü
akşam evde ip atlasak alt kattaki komşular kapıya gelir mi ki?
Soyacim iste icine o attigim undan dolayi ara ogun yemedim..kalori dengelensin diye aksam yemekten sonra da cok tok hissettigim icin aksam bisey yemedim genelde sut iciyordum...peki corbanin veya yemegin icine attigimiz un yerine ekmek yemesek ayni kapiya cikmaz mi? bu arada un da kepekli undu onu yazmayi unutmusum..))şirincim,
Sabah çok güzel,
Ara neden yok?
öğlen, içine un veya krema konulmuş çorba bile içmiyoruz diyorken ben, bu dediğini nasıl kabul edeyim canım arkadaşım )) kabul edilemez !
ara, güzel...
akşam, öğlen yediğinle aynı şeyi asla tüketme, mutlaka değiştir... şaşırtmaca taktiği
akşam ara neden yok?
acıkmasan bile, örneğin 1 tane kuru kayısı yiyebilirsin öğünlerinden birinde... diğerinde ise 10 tane beyaz leblebi... yada 1 salatalık... burda amaç metabolizmayı canlı tutmak ve öğünlerde çok aç olmamak... eğer sen durursan metabolizma da durur... Zaten sürekli ye, 7/24 tıkın tarzı beslenmiyoruz, ara öğünlerimiz 50-60 kalorilik şeyler genellikle...
Maksat metabolizmamız çalışsın, dikkat edelim bundan sonra...
Soyacim iste icine o attigim undan dolayi ara ogun yemedim..kalori dengelensin diye aksam yemekten sonra da cok tok hissettigim icin aksam bisey yemedim genelde sut iciyordum...peki corbanin veya yemegin icine attigimiz un yerine ekmek yemesek ayni kapiya cikmaz mi? bu arada un da kepekli undu onu yazmayi unutmusum..))
Hayır canım dengelemez, neden biliyormusun?
Senin tok hissetmen metabolizmanın çalıştığı anlamına gelmez,
Nasıl ki senin aç hissetmen zayıfladığın anlamına gelmiyorsa buda öyle birşey...
Aç kalarak zayıflarmısın? Evet, müthiş kilo verirsin, kilonu korursunda ama uzun vadede bir çok sağlık problemi yaşarsın...
Burda daha sağlıklı bir şey yapmaya çalışıyoruz,
Unun kepekli olmasıda birşey farkettirmiyor benim için...
Hiç un koymadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu bana göre...
Alta patlıcan közleyip koyardın, üstüne de söylediğin gibi yağsız et kavururdun, al sana diyet ali nazik...
Eğer haftalık olarak 1 kilo veremiyorsak programımızda yanlış giden bir şeyler var demektir...
Herzaman 1 kilo veremeyebiliriz bazen vücut direnebilir ama biz yanlışlarımızı doğruya çevirirsek çok fazla drenç gösteremez...
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, sende bana yardımcı ol lütfen...
Ben 13 kiloyu kolay verdiğimi hiç bir zaman söylemedim ama zorda olmadı...
Sadece yanlış yapa yapa doğruyu buldum..
Anlayacağın bu yaptıklarını en başta bende yapıyordum, ilk 1 ay resmen ağlattı beni bu beslenme şekli...
İlk ay sadece 3 kilo verdim... Sonraki 2 ayda ise 10 kilo... Ki daha 3 ay tamamlanmadı bile...
birşeyleri test ettiğim için söylüyorum ama sen "hayır benim damak tadım böyle ve böyle besleneceğim, ayda 1-2 kilo vermek yeterli" diyorsan birşey diyemem...
Sevgilerimle
günaydın arkadaşlarrrr
yasemin sanada geçmiş olsun
ne yapacağız biz bu başağrılarıyla bilmiyorum
akşam yine çok kötüydü başım
yarım kase tavuk suyu çorba içip yattım bir daha kalkamadım
şimdi biraz iyiyim ama çok halsiz hissediyorum
kahvaltım
2 dilim tahllı ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
şekersiz çay
sirkeli suyumu bile içemedim sabah
ay canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine
günaydın arkadaşlarrrr
yasemin sanada geçmiş olsun
ne yapacağız biz bu başağrılarıyla bilmiyorum
akşam yine çok kötüydü başım
yarım kase tavuk suyu çorba içip yattım bir daha kalkamadım
şimdi biraz iyiyim ama çok halsiz hissediyorum
kahvaltım
2 dilim tahllı ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
şekersiz çay
sirkeli suyumu bile içemedim sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?