şimdi bir fincan yaseminli yeşilçay içtim
o beni rahatlattı sanki başım daha iyi
ama ben yumurta hiç sevmem ki
çok mecbur kalırsamda sadece sarısını yerim
Örnek olarak verdim,
Peynir yeme diye...
sende sarısını yersin o zaman ))
KiZlar sabah kahvaltımyarim kase kflex sabah ac karna nescafemi ictim sabah tartım 80.9 bende çok mutlu oldum soyacim 100 gram demek neredeyse yarım paket sana yağ:)))
Soyacim yazıp tecrübe ettiklerine bayıldım spor bendede aynı etkiyi yapiyo tartıda faZla bile gördüğüm oldu hatırlarsan :))) ama burdaki bir arkadasım sunu soledi kaslarımız kuvvetlendigi için tartıda bunu götürülürüz yani onlar yağ değil kas ... Daha sonra yağlarımız dahada çabuk gidebilirmiş kasımız kuvvetlendigi için:)))
Ata öğünlerini yeşil çaylar gecistiriyodum daha dikkat edicem ilk basta diyetten tek korkma sebebim basım gözüm deli gibi donerdi yemek yemediğimde... Simd ise sadece yediğim saatlere yaklasinca açlık hissediyorum o da hiç okadar kriz seklinde gecmiyo yemesem bile olur ama tabikide yiyorum:))) sizlerden çok şey öğrendim iyiki burdayim ... Öğlen gunümüz var şimdiden sesleri duyar gibiyim bir tane ye bisey olmaz diye ısrar ettiklerini ... Ama ben grisini ve yoğurt goturcem yanımda:)) bide paket yeşil çayımı/)))
Tuvelet sorunu yasıyorum kiZlar çok çalışmıyor bagirsaklar benim ..
tavsiye etcwginiz bisey varmi??
Soyacim yazıp tecrübe ettiklerine bayıldım spor bendede aynı etkiyi yapiyo tartıda faZla bile gördüğüm oldu hatırlarsan :))) ama burdaki bir arkadasım sunu soledi kaslarımız kuvvetlendigi için tartıda bunu götürülürüz yani onlar yağ değil kas ... Daha sonra yağlarımız dahada çabuk gidebilirmiş kasımız kuvvetlendigi için:)))
Ata öğünlerini yeşil çaylar gecistiriyodum daha dikkat edicem ilk basta diyetten tek korkma sebebim basım gözüm deli gibi donerdi yemek yemediğimde... Simd ise sadece yediğim saatlere yaklasinca açlık hissediyorum o da hiç okadar kriz seklinde gecmiyo yemesem bile olur ama tabikide yiyorum:))) sizlerden çok şey öğrendim iyiki burdayim ... Öğlen gunümüz var şimdiden sesleri duyar gibiyim bir tane ye bisey olmaz diye ısrar ettiklerini ... Ama ben grisini ve yoğurt goturcem yanımda:)) bide paket yeşil çayımı/)))
Tuvelet sorunu yasıyorum kiZlar çok çalışmıyor bagirsaklar benim ..
tavsiye etcwginiz bisey varmi??
20 dk spor yapıldı streç bende sarıodum ev işi yaparken hakaten iiii gelio
ara öğün 1 yeşil elma ve suuuuuuuuuuuuu
strec uzun kalınca çok şiddetli kasındırıo o etkisini gözlemledim
Arkadaşlar,
Daha bu sayfayı açalı 1 ay bile olmadı...
23/03/2012 de ben bu sayfayı açtım ve yazmaya başladım, sonra yavaş yavaş sizler geldiniz...
6 gün sonra tam bir ay olacak bu sayfa açılalı ama gayet güzel kilo veriyoruz ve hiç birimiz fire vermiyoruz, kaçamak yapmıyoruz...
Birbirimize inanıyoruz...
Üstelik hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz bile ama yine de güveniyoruz ve seviyoruz....
Üzüldüğümüzde üzülüyoruz, sevindiğimizde seviniyoruz...
Birbirimize tavsiyeler veriyoruz...
Bunaldığımızda çıkış yolları öneriyoruz..
Yakınlarımız bile kilo vereceğimize inanmazken biz birbirimize inanıyoruz ve kilo veriyoruz...
Bu nasıl oldu, nasıl başarıyoruz bunu diye düşündüm bir an bunu, aklım almadı...
Bu kadar muhteşem insan nasıl oldu da benimle birlikte yazmaya ve kilo vermeye başladı...
Nasıl bu kadar şanslı olabildim?
Teşekkür ediyorum hepinize...
Arkadaşlar,
Daha bu sayfayı açalı 1 ay bile olmadı...
23/03/2012 de ben bu sayfayı açtım ve yazmaya başladım, sonra yavaş yavaş sizler geldiniz...
6 gün sonra tam bir ay olacak bu sayfa açılalı ama gayet güzel kilo veriyoruz ve hiç birimiz fire vermiyoruz, kaçamak yapmıyoruz...
Birbirimize inanıyoruz...
Üstelik hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz bile ama yine de güveniyoruz ve seviyoruz....
Üzüldüğümüzde üzülüyoruz, sevindiğimizde seviniyoruz...
Birbirimize tavsiyeler veriyoruz...
Bunaldığımızda çıkış yolları öneriyoruz..
Yakınlarımız bile kilo vereceğimize inanmazken biz birbirimize inanıyoruz ve kilo veriyoruz...
Bu nasıl oldu, nasıl başarıyoruz bunu diye düşündüm bir an bunu, aklım almadı...
Bu kadar muhteşem insan nasıl oldu da benimle birlikte yazmaya ve kilo vermeye başladı...
Nasıl bu kadar şanslı olabildim?
Teşekkür ediyorum hepinize...
merhabalar bende menümü yazmak istiyorum ;sabah 2dilim beyaz peynir domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeğiGünaydın
dün akşam yemeğimi
yeşillik
yoğurt
2 kepçe ezo gelin çorba
2 yk kabak yemeği
ara öğn
1 fincan yeşil çay
1 elma
sabah
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 dilim çavdar ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?