Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

şimdi bir fincan yaseminli yeşilçay içtim
o beni rahatlattı sanki başım daha iyi

ama ben yumurta hiç sevmem ki
çok mecbur kalırsamda sadece sarısını yerim

Bir kaç gündür deney yapıyorum kendi üzerimde arkadaşlar ))

Edindiğim bilgileri yazıyorum ))

* Ara öğün yapmadığım günler kilo vermem duruyor, kilo almıyorum, vermiyorum...
* Sabahları bal+sirke+su içmediğimde daha fazla acıkıyorum sanki ve psikolojik olarak zayıflayamıyormuşum gibi hissediyorum.. Bunun dışında zayıflamaya devam ediyorum...
* Spor yapmadığım günler yağ yakamıyorum, sürekli tuvalete çıkıyorum ama su kaybediyorum yağ yok...
* Lahana yağını ve biberiye yağını 1 hafta sırayla denedim... biberiye yağı inanılmaz şekilde kaşındırdı, ölüyorum sandım (cildim çok alerjiktir) söyleyince bile kaşındım ayyy... Lahana yağı herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmadı henüz... 1 haftada sporla 4 cm belden inceldim... Şuan için tavsiye ediyorum.. Çok araştırdım hiç bir yan etkisini, zararını bulamadım malesef )) Tek söylenen 2 saatten fazla üzerinizde tutmayın diyorlar... Ben genelde 1 saat bekletiyorum... Lahana yağını sürüp, strech film sarıyorum sonra üstüme bir tişört giyip spor yapıyorum, ev işi yapıyorum vs, daha sonra duş alıyorum... İsterseniz problemli bölgelerinizde deneyin.. (bel, basen, göbek, kollar vb)
* Kıyafetlerimin hiç biri artık bana olmuyor, hepsi büyük geliyor, en büyük deneyimim bu )))))) Yeni kıyafet almak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ))))
* Gün içinde mutlaka meyve yemem gerekiyor, meyve yemediğimde de kilo vermem duruyor buda gözlemlerim arasında (özellikle yeşil elma yada kivi)
* Spor yaptığım günler değil, yapmadığım günler tartıldığımda tartıda daha az çıkıyorum, sanırım sporda da vücut şişiyor yada su topluyor anlamadım bu kısmı... bunu da araştıracağım... Zaten 1 gün ağır yapıyorum, 1 gün hafif... Hafif spor yaptığım günler daha az çıkıyorum tartıda...
* Eğer akşamları çorba, salata yada sebze, yoğurt yediysem daha hafif çıkıyorum tartıda, yoksa aynı kiloda kalıyorum.. Akşamları olabildiğince hafif geçirmek gerekiyor...
* Akşamları geç uyuyan insandım, öğrendimki 12-4 arası metabolizma ertesi gün için hazırlığa başlıyor ve çalışıyor, o saatlerde uykuda olmak lazım, uyuyorum artık ))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,

Sevgilerimle

şimdi bir fincan yaseminli yeşilçay içtim
o beni rahatlattı sanki başım daha iyi

ama ben yumurta hiç sevmem ki
çok mecbur kalırsamda sadece sarısını yerim

Örnek olarak verdim,
Peynir yeme diye...
sende sarısını yersin o zaman ))

KiZlar sabah kahvaltımyarim kase kflex sabah ac karna nescafemi ictim sabah tartım 80.9 bende çok mutlu oldum soyacim 100 gram demek neredeyse yarım paket sana yağ:)))

KiZlar sabah kahvaltımyarim kase kflex sabah ac karna nescafemi ictim sabah tartım 80.9 bende çok mutlu oldum soyacim 100 gram demek neredeyse yarım paket sana yağ:)))

Bende çok mutlu oldum canımmmmmm
7'li rakamlara çok az kalmışşşşşşş
ay ay ay kızzzzzzzzzzzz
ağlarım baaaakkkk ))))

Soyacim yazıp tecrübe ettiklerine bayıldım spor bendede aynı etkiyi yapiyo tartıda faZla bile gördüğüm oldu hatırlarsan :))) ama burdaki bir arkadasım sunu soledi kaslarımız kuvvetlendigi için tartıda bunu götürülürüz yani onlar yağ değil kas ... Daha sonra yağlarımız dahada çabuk gidebilirmiş kasımız kuvvetlendigi için:)))
Ata öğünlerini yeşil çaylar gecistiriyodum daha dikkat edicem ilk basta diyetten tek korkma sebebim basım gözüm deli gibi donerdi yemek yemediğimde... Simd ise sadece yediğim saatlere yaklasinca açlık hissediyorum o da hiç okadar kriz seklinde gecmiyo yemesem bile olur ama tabikide yiyorum:))) sizlerden çok şey öğrendim iyiki burdayim ... Öğlen gunümüz var şimdiden sesleri duyar gibiyim bir tane ye bisey olmaz diye ısrar ettiklerini ... Ama ben grisini ve yoğurt goturcem yanımda:)) bide paket yeşil çayımı/)))
Tuvelet sorunu yasıyorum kiZlar çok çalışmıyor bagirsaklar benim ..
tavsiye etcwginiz bisey varmi??

kayısı yemeyi dene...
sabahları 2 kuru kayısıyı sıcak suyun içine koy, 5 dakika beklet, sonra ye
üstüne de 1 bardak ılık su iç
bağırsakları çalıştırır...
Aç karnına iç, birde karnını çalıştıracak hareketler yap 2-3 dakika kadar
en fazla 5-10 dakika içinde tuvalet problemini giderirsin ))

gwertybaby benimde üniversiteye başladığımdan beri var tuvalet sorunum bağarsak tembelliği var bende.çözümü sabahları kahvaltıdan sonra türk kahvesi içmekte buldum bende işe yaradı dene istersen bağımlısı oldum yalnız türk kahvesinin sabahları içmeden duramıyorum.

20 dk spor yapıldı streç bende sarıodum ev işi yaparken hakaten iiii gelio

strech film ne gibi bir etki yapıyor bilmiyorum ama gerçekten etkisi var...
yalnız çok fazla kalmasının alerjen etkiler yaratacağını düşünüyorum, o yüzden 1 max. 2 saat kalmalı diye düşünüyorum...
Ama yıllar evvel denemiştim, spor yaparken sarıyordum gerçekten etkili olmuştu..
Bir zararını görmedim, o sebepten tavsiye edebilirim
Kullandığınızda alerjik bir durum olursa sakın kullanmayın...

ara öğün 1 yeşil elma ve suuuuuuuuuuuuu

strec uzun kalınca çok şiddetli kasındırıo o etkisini gözlemledim

ara öğün 1 yeşil elma ve suuuuuuuuuuuuu

strec uzun kalınca çok şiddetli kasındırıo o etkisini gözlemledim

işte o kaşındırmaya alerjik reaksiyon diyorlar ))
çok uzun kalmasın o halde, ne kadar süre yeterli ise o kadar kalsın...
20 dakika uygunsa daha fazla tutma... Amaç o bölgede terlemeyi ve erimeyi başlatmak...
Başladıktan sonra hareket halin devam ederse erimede devam eder ))

Arkadaşlar,

Daha bu sayfayı açalı 1 ay bile olmadı...
23/03/2012 de ben bu sayfayı açtım ve yazmaya başladım, sonra yavaş yavaş sizler geldiniz...
6 gün sonra tam bir ay olacak bu sayfa açılalı ama gayet güzel kilo veriyoruz ve hiç birimiz fire vermiyoruz, kaçamak yapmıyoruz...
Birbirimize inanıyoruz...
Üstelik hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz bile ama yine de güveniyoruz ve seviyoruz....
Üzüldüğümüzde üzülüyoruz, sevindiğimizde seviniyoruz...
Birbirimize tavsiyeler veriyoruz...
Bunaldığımızda çıkış yolları öneriyoruz..
Yakınlarımız bile kilo vereceğimize inanmazken biz birbirimize inanıyoruz ve kilo veriyoruz...
Bu nasıl oldu, nasıl başarıyoruz bunu diye düşündüm bir an bunu, aklım almadı...
Bu kadar muhteşem insan nasıl oldu da benimle birlikte yazmaya ve kilo vermeye başladı...
Nasıl bu kadar şanslı olabildim?
Teşekkür ediyorum hepinize...

canım benim senin azmin hepimize ışık oldu çok teşekkürler iii o gün formda görmüşüm ve burdayımmmmmmmmmmmmmm

bizde sana çok teşekkür ediyoruz

bilginle ve iradenle bize yardımcı olursun

ayrıca insan bir yola çıkmışken yanlız olmadığını hissetmek ona güç veriyorr

aaa bugün benim kavitasyon randevum vardı kızlarrr,
unutuyordum az daha, şimdi hatırladım ))
akşam 5'te kavitasyona gideceğim bakalım ne gibi bir faydası olacak
sadece 6 seanslık bir paket aldım sırt ve mide bölgesindeki yağlanmaları eritmek ve sıkılaştırmak için..
Eğer etkili bir yöntemse, spor+sağlıklı beslenme ve kavitasyonu tavsiye edeceğim...
Zaten gidip görüştüğümde ordaki kişi, bunun zayıflama değil, incelme ve sıkılaşma için olduğunu ısrarla söyledi
Bende ısrarla zaten zayıflamak için yeme düzenimi değiştirdiğimi ve spor yaptığımı amacımın incelme ve sıkılaşma olduğunu söyledim...
Sanırım oraya giden çoğu kişi zayıflamak için gidiyor ki adam tekrar tekrar hatırlatma gereği duyuyor kavitasyonun zayıflatma ile ilgili olmadığını ))))

Bu 54,8 paket sanayağından kurtuldum, geri kalan 55 paket sanayağından kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmam lazım )))))))))))

Hedef 73 ! Bekle geliyorum ))))
60 kilo, sana da göz kırpıyorum, seni unuttum sanmaaaa

Son düzenleme:
merhabalar bende menümü yazmak istiyorum ;sabah 2dilim beyaz peynir domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
ara 1 tane yeşil elma
öğle 1 tabak haşlama 1 kase yoğurt
ara;5-6 kepekli galete 1 tane aktivia
akşam;
tavuk köftesi salata 3 kaşık pilav
yemekten 1 saat sonra 10 tane çilek ve gün için de 1 saat öğlen 1 saat akşam yürüdüm ve bugün kendime özel bi çay yyaptım içine ada çayı kuru kayısı kuru üzüm ve aktardan aldığım karışık form çayı attım denemenizi tavsiye ederim hepinize iyi günler dilerim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…