Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soyacim biz sana teşekkür ederiz iyiki varsın iyiki bu sayfayi görmüşüm yoksa sizleri tanımayacaktim. Kilolu insanın halinden kilolu kişiler anlar. Benim alt kat komşum var 155 boyunda 45 kilo kilo almak için gitmedigi doktor kalmadı ama almıyor. Bende onu anlamıyorum çünkü ben zayıf olmak istiyorum o aksine kilo almak istiyor. Tuhaf dimi

Merhaba prenses,

Menünü bizimle paylaşmışsın teşekkürler,
bende tavsiyelerde bulunmak istedim...
sabah kahvaltısında 2 dilim beyaz peynir fazla yağ ve tuz almana ve su tutmana sebep olur...
ara öğünün güzel...
öğlen gayet iyi..
öğlen ara, galeta miktarın çok fazla, genellikle 2 galeta önerilir... (küçük olsa dahi)
akşam, tavuk köftesi ve salata yeterli bence, pilav fazla yorucu olur mide için... metabolizma akşam yavaşlar, o sebepten akşamları daha hafif yemek gerekir...
akşam ara, genellikle yemekten 2 saat sonra, yatmadan 2 saat önce şeklinde hesaplanız... 1 saat sonra erken bir süre... Önceki yediklerin henüz sindirilmemiş oluyor ve meyve şekerli olduğundan şeker yüklemesi yapıyor ve bu da yağa dönüştürüyor... 10 çilek gayet ölçülü... ada çayı güzel, kuru kayısı, kuru üzüm koymanda güzel olmuş en azından şeker ihtiyacını dengeler, içine koyduğun karışık form çayının içeriğini bilmiyorum bu sebepten yorum yapamam... sinameki içeriyorsa içtiğin su miktarını artırman lazım... sinameki bağırsaklarda laktasif ektiye yol açar ve su kaybına neden olur...zamanla bağırsak tembelleştirir, tavsiye etmiyorum... kuru kayısı ve kuru üzümü sabahları içtiğin çaya atman daha uygun olur, akşamları olabildiğince hafif gıdalarla geçmelisin... İstersen bu karışımın içine çubuk tarçın atabilirsin, yada toz tarçın, kan şekerini düzenler, tatlı ihtiyacını baskılar...

Sevgilerimle

Onların işi bizden daha zor biliyor musun ))
Kilo almak kilo vermekten daha zordur,
Biz çok zorlanıyoruz kilo verirken ama onlar bizden daha çok zorlanıyorlar...
Benim bir arkadaşımda öyleydi
Çok doktor dolaştı, en son bir doktor kortizon iğnesi yaptı
Kız bildiğin file döndü, o kadar şişmanladı ki anlatamam...
sonra da zayıflamak için uğraşmaya başladı
Şimdi nasıl oldu bilemem, yıllar oldu görmeyeli..

Evet ya bencede daha zor çok sağlıksiz duruyor bazen çocuk reyonundan giyiniyor. Onunda bir tane çocuğu var. Ama ne doğum kilosu ne birşey doğum yaptı yarınsi gün yine aynı kilodaydi. Kilo almamasini kıskanıyorum ama şahsen o kadar zayıf olmak istemezdim

Evet ya bencede daha zor çok sağlıksiz duruyor bazen çocuk reyonundan giyiniyor. Onunda bir tane çocuğu var. Ama ne doğum kilosu ne birşey doğum yaptı yarınsi gün yine aynı kilodaydi. Kilo almamasini kıskanıyorum ama şahsen o kadar zayıf olmak istemezdim

öğle yemeğim
haşalnmış bi parca gögüs
domates
ve yeşillik
1 dilim ekmek

tavuk ne kadar yiyebiliriz ya miktar hiç konuşmadık

öğle yemeğim
haşalnmış bi parca gögüs
domates
ve yeşillik
1 dilim ekmek

tavuk ne kadar yiyebiliriz ya miktar hiç konuşmadık

Canım,

100-150 gr kadar yiyebilirsin haşlanmış tavuk göğsünü (yağsız, tuzsuz, sebzelerle haşlayabilirsin, baharat katabilirsin)
Zaten çok fazla yiyebileceğini sanmıyorum, fazlasıyla tokluk hissi yaratan bir şey ))

öğlen yemeğim yoğurt çorbası
içine taze semiz otu doğradım 5-6 dal, bide pul biber ekledim çok güzel oldu ))

bugün 15 ve 17'de ara öğün yapacağım, saat 19'dan önce akşam yemeği yiyemeyeceğim çünkü...
Ara öğünlerimi şu şekilde yapmayı planlıyorum

1. ara öğün, kivi + 10 adet beyaz leblebi
2. ara öğün, yoğurt + dereotu (kavitasyon öncesi yağ yakımını hızlandırayım değil mi

zaten birazdan yeşilçayımı içerim,
sonrada türk kahvesi, oy oy oy 1 haftadır içmemişim yaw
çalışırken hergün 1 tane sabah 1 tane saat 5 te içerdim
işten ayrılınca yavaş yavaş bıraktım ))
Şimdi arada sırada kardeşimle içiyoruz, birazdan gelicek onu bekliyorum içmek için ))

soya ben tavuğu biraz fazla yemişim akşama ne yapıyım yemek yemeyim salatayla geçiştiriyim mi bir gögsü ortadan bölüp yemiştim ben çokkkkkkk fazla 200 250 gr yapıo

merhabalr tekrardan herkese
öğle yemeğim
7 kök ıspanağını 1 tane kuru soğanla soteledim üzerine 1 tane domates doğradım ve karabiber acı pulbiber nane ekledim tadı çok hoşuma gitti
yarım kasede yoğurdu dereotu çok az salatalık pul biber ve naneyle cacık yapıp yedim.

SENİN ŞANSLI OLDUĞUN KADAR BİZDE ŞANLI HİSSEDİYORUZ KENDİMİZİ ÇÜNKÜ SENİN GİBİ TANIMADIĞIM HALDE SEVECEN HAYAT DOLU BİR KİŞİLİĞE SAHİP OLDUĞUNA İNANIYORUM

BEN ŞAHSEN KENDİ ADIMA ÖNCEDEN BU KADAR KARARLI OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM AMA5 AYDA GEÇSE 1 YILDA GEÇSE İLK HEDEF OLARAK 65 KG DÜŞECEĞİME EMİNİM CANIM

BUGUN CANIM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYORUM SABAH KALHVALTI YAPMADIM (KIZMAYIN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA İŞ STERESİ DESEM)

SABAH ÖĞLE ARASI 4 TANE GALETA (KEPEKLI KÜÇÜK) 1 ELMA YEDİM 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

öğlende yemek yemedim

şimdi 2 tane salatalık 1 paket limonlu eti form biskuvisi yedim (gerçekten zor yedim)

bugunluk bana hiç bir şey söylemeyin inşallah yarın normale dönerim

(şimdi annem aradı biz aslen burdur/bucak tanız annemlerde orda akrabamız çocuğu 4 yaşında çakmakla oynarken evi yakmış annesı ateşin arasında çocuğunu çekmiş almış ama neye yarar komple yanmış şimdi helikopter ile ankara ya sevk etmişler durumu ağır sanki içimden bişey koptu annelık iç güdüsü sanırım)sadece paylaşmak istedim

sevgilerimle

soya ben tavuğu biraz fazla yemişim akşama ne yapıyım yemek yemeyim salatayla geçiştiriyim mi bir gögsü ortadan bölüp yemiştim ben çokkkkkkk fazla 200 250 gr yapıo

yok canım ya,
yarım göğüs zaten 100 gr yapıyor )))
endişe etme bu kadar...
gayet güzel yani, rahat ol...
akşama her zaman mideni yormayacak şeyleri tercih et o kadar ))

çok geçmiş olsun yasemin

allah acil şifalar versin yavruya

ama dediğin gibi konu çocuklar olunca insanın içi daha bir farklı acıyor sankiii

hiç tanımasamda bende çok üzüldüm

çok üzüldüm benimde biri 5 biri 1 yaşında iyi yavrum var böyle haberleri duyunca hemen onlar gözümün önüne geliyor ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.inşallah yavrucak iyiydir allah şifa versin çok zor bi durum allahım ailesine yardım etsin

canım çok çok geçmiş olsunnn
annem ve kızkardeşimde geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar, Allah yardımcıları olsun, umarım kısa sürede iyileşir...
Umutsuz olmayın, hep söylerim biz ne dilersek ve ne umut edersek Allah bize onu verir, eğer ufak bir şüphe duyarsak umutlarımız gerçekleşmez...
Ben inanıyorum iyileşeceğine....
Dualarım onunla...

Bugün sana beslenmenle ilgili birşey söylemeyeceğim, sen zaten biliyorsun neyin doğru neyin yanlış olduğunu...

Sevgilerimle

yok canım ya,
yarım göğüs zaten 100 gr yapıyor )))
endişe etme bu kadar...
gayet güzel yani, rahat ol...
akşama her zaman mideni yormayacak şeyleri tercih et o kadar ))

paketin üstünü okudun 500 gr yazıo nasıl yüz gr yapıcak öle fazla olmuş işte :2::2::2::2::2::2::2:

öğlen yediklerim
köfteli yemek vardı ama ben sadece 5 tane misket şeklinde köftelerden
3 kaşık makarna yağsız az lor peynirli ve maydanozlu
salata yağsız

paketin üstünü okudun 500 gr yazıo nasıl yüz gr yapıcak öle fazla olmuş işte :2::2::2::2::2::2::2:

Canım,

yarım tavuk göğsü kemikler çıkıp haşlanınca yediğin kısım sadece 100 gr et oluyor ))
Max. 150 gr olur tavuğun büyüklüğüne göre...
500 gr olarak yazdığı tavuğun kemiği, derisi yağı vs şeklinde tartıldığı için o şekilde yazar merak etme sen ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…