merhabalar bende menümü yazmak istiyorum ;sabah 2dilim beyaz peynir domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
ara 1 tane yeşil elma
öğle 1 tabak haşlama 1 kase yoğurt
ara;5-6 kepekli galete 1 tane aktivia
akşam;
tavuk köftesi salata 3 kaşık pilav
yemekten 1 saat sonra 10 tane çilek ve gün için de 1 saat öğlen 1 saat akşam yürüdüm ve bugün kendime özel bi çay yyaptım içine ada çayı kuru kayısı kuru üzüm ve aktardan aldığım karışık form çayı attım denemenizi tavsiye ederim hepinize iyi günler dilerim... :)
Soyacim biz sana teşekkür ederiz iyiki varsın iyiki bu sayfayi görmüşüm yoksa sizleri tanımayacaktim. Kilolu insanın halinden kilolu kişiler anlar. Benim alt kat komşum var 155 boyunda 45 kilo kilo almak için gitmedigi doktor kalmadı ama almıyor. Bende onu anlamıyorum çünkü ben zayıf olmak istiyorum o aksine kilo almak istiyor. Tuhaf dimi
öğle yemeğim
haşalnmış bi parca gögüs
domates
ve yeşillik
1 dilim ekmek
tavuk ne kadar yiyebiliriz ya miktar hiç konuşmadık
Arkadaşlar,
Daha bu sayfayı açalı 1 ay bile olmadı...
23/03/2012 de ben bu sayfayı açtım ve yazmaya başladım, sonra yavaş yavaş sizler geldiniz...
6 gün sonra tam bir ay olacak bu sayfa açılalı ama gayet güzel kilo veriyoruz ve hiç birimiz fire vermiyoruz, kaçamak yapmıyoruz...
Birbirimize inanıyoruz...
Üstelik hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz bile ama yine de güveniyoruz ve seviyoruz....
Üzüldüğümüzde üzülüyoruz, sevindiğimizde seviniyoruz...
Birbirimize tavsiyeler veriyoruz...
Bunaldığımızda çıkış yolları öneriyoruz..
Yakınlarımız bile kilo vereceğimize inanmazken biz birbirimize inanıyoruz ve kilo veriyoruz...
Bu nasıl oldu, nasıl başarıyoruz bunu diye düşündüm bir an bunu, aklım almadı...
Bu kadar muhteşem insan nasıl oldu da benimle birlikte yazmaya ve kilo vermeye başladı...
Nasıl bu kadar şanslı olabildim?
Teşekkür ediyorum hepinize...
soya ben tavuğu biraz fazla yemişim akşama ne yapıyım yemek yemeyim salatayla geçiştiriyim mi bir gögsü ortadan bölüp yemiştim ben çokkkkkkk fazla 200 250 gr yapıo
SENİN ŞANSLI OLDUĞUN KADAR BİZDE ŞANLI HİSSEDİYORUZ KENDİMİZİ ÇÜNKÜ SENİN GİBİ TANIMADIĞIM HALDE SEVECEN HAYAT DOLU BİR KİŞİLİĞE SAHİP OLDUĞUNA İNANIYORUM
BEN ŞAHSEN KENDİ ADIMA ÖNCEDEN BU KADAR KARARLI OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM AMA5 AYDA GEÇSE 1 YILDA GEÇSE İLK HEDEF OLARAK 65 KG DÜŞECEĞİME EMİNİM CANIM
BUGUN CANIM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYORUM SABAH KALHVALTI YAPMADIM (KIZMAYIN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA İŞ STERESİ DESEM)
SABAH ÖĞLE ARASI 4 TANE GALETA (KEPEKLI KÜÇÜK) 1 ELMA YEDİM 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY
öğlende yemek yemedim
şimdi 2 tane salatalık 1 paket limonlu eti form biskuvisi yedim (gerçekten zor yedim)
bugunluk bana hiç bir şey söylemeyin inşallah yarın normale dönerim
(şimdi annem aradı biz aslen burdur/bucak tanız annemlerde orda akrabamız çocuğu 4 yaşında çakmakla oynarken evi yakmış annesı ateşin arasında çocuğunu çekmiş almış ama neye yarar komple yanmış şimdi helikopter ile ankara ya sevk etmişler durumu ağır sanki içimden bişey koptu annelık iç güdüsü sanırım)sadece paylaşmak istedim
sevgilerimle
SENİN ŞANSLI OLDUĞUN KADAR BİZDE ŞANLI HİSSEDİYORUZ KENDİMİZİ ÇÜNKÜ SENİN GİBİ TANIMADIĞIM HALDE SEVECEN HAYAT DOLU BİR KİŞİLİĞE SAHİP OLDUĞUNA İNANIYORUM
BEN ŞAHSEN KENDİ ADIMA ÖNCEDEN BU KADAR KARARLI OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM AMA5 AYDA GEÇSE 1 YILDA GEÇSE İLK HEDEF OLARAK 65 KG DÜŞECEĞİME EMİNİM CANIM
BUGUN CANIM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYORUM SABAH KALHVALTI YAPMADIM (KIZMAYIN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA İŞ STERESİ DESEM)
öğlende yemek yemedim
şimdi 2 tane salatalık 1 paket limonlu eti form biskuvisi yedim (gerçekten zor yedim)
(şimdi annem aradı biz aslen burdur/bucak tanız annemlerde orda akrabamız çocuğu 4 yaşında çakmakla oynarken evi yakmış annesı ateşin arasında çocuğunu çekmiş almış ama neye yarar komple yanmış şimdi helikopter ile ankara ya sevk etmişler durumu ağır sanki içimden bişey koptu annelık iç güdüsü sanırım)sadece paylaşmak istedim
sevgilerimle
öğlende yemek yemedim
sevgilerimle
yok canım ya,
yarım göğüs zaten 100 gr yapıyor )))
endişe etme bu kadar...
gayet güzel yani, rahat ol...
akşama her zaman mideni yormayacak şeyleri tercih et o kadar ))
paketin üstünü okudun 500 gr yazıo nasıl yüz gr yapıcak öle fazla olmuş işte :2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?