Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yok fıstıgım ben kemiksiz gögüs alıyorum varya hani sırf et olan öle 500 gr yazıo akşama yemeyim ben manyak derece suçlu hissettim kendimni

canım allah bağışlasın

bende çok üzülüyorum böyle haberleri duyunca valla ben ağladım bir an oğlumu düşündüm

annemin ilk sözü ne olur dikkat et(mutfaktan uzak tut) çocuğa diyor

iyiki bu sayfayı bulmuşum

iyiki varsınız

allahım her aldığımız nefes için şükretmeliyiz

ben burayı çok seviyorum

yok fıstıgım ben kemiksiz gögüs alıyorum varya hani sırf et olan öle 500 gr yazıo akşama yemeyim ben manyak derece suçlu hissettim kendimni

şşşşş,
duymiim öyle akşama yemiycem lafını bir daha !
ne eti aldın sen bu arada?
tavuk eti 500 gr olur mu ya?
hindi eti mi aldın ne aldın ?
bir yanlışlık var orda ama anlamadım neyse...
Akşama salata ve çorba ye, bir şey yememezlik yapma sakın
Kendini suçlu hissetme,
normaldir böyle şeyler, bazen yanılabiliriz

yasemincim geçmiş olsun canım allah küçük çocuğa acil şifalar versin bende kötü oldum şimdi benimde erkek kardeşim yanmıştı bilirim ailesinin ne durumda olduğunu ne hissetiğini umarım en kısa zamanda iyileşir.

inşallah canım

ilginize ve alakanıza teş.

ara öğün 1 muz 5 6 çilek yedim akşam salata yicem sadece

kızlarrrrrrrrr diyete baslayınca adet düzeniniz de bir değişim oldumu benim bittikten 2 gün sonra yeniden basladı 4 gün oldu sizde dengeli beslenmenin bu duruma etkisi olur mu

bence olmaz

sanırım günlerin uzamasından kaynaklanıyor

Canım,

bunun diyetle falan alakası yok,
yaptığın şok diyet değil, gayet sağlıklı ve dengeli bir beslenme...
Eğer bittikten 2 gün sonra yeniden başladıysa over kisti olabilir, bir jinekoloğa görün...
bir ara bende de vardı, kanama yapabiliyor, ara ara büyür sonra kendi kendine kaybolur zararsız bir kisttir...
Bir jinekoloğa git, diyetle ilgisi yok bunun...

Sevgilerimle

ara öğün,

yarım kivi, 3 dilim portakal üzerine tarçın serptim
birde yeşilçay demledim kendime
güzelce tükettim bunları

çalışın yağ yakıcılarım çalışınnn ))

yasemin,

çocukla ilgili bilgi alırsan bizi de bilgilendir,
aklım hep onda...

sevgilerimle

canım ya süpersin doktor gibisin maşallah

allahın seni başımızıdan eksik etmesin
iyiki varsın öpüyorum senı

canım ya süpersin doktor gibisin maşallah

allahın seni başımızıdan eksik etmesin
iyiki varsın öpüyorum senı

Bende yaşamıştım ordan biliyorum )))))
Hatta doktor hastalandığında bitmeden 3.gününde gel demişti, o zaman daha net görülüyormuş kist...
İlk gittiğimde 26 mm, ikinci gittiğimde 46 mm büyüklüğündeydi.. (15 gün ara ile)
doktor korktu bu kadar çabuk büyümesinden dolayı, kan testleri yapıldı, renkli doppler çekildi ama temiz çıktı...
sonra bir kaç ay her periyod dönemimde gittim, takip edildi, en son gittiğimde kaybolmuştu ))
Artık senede bir kere gidiyorum, eğer ara kanama yada şiddetli ağrı olursa gel dedi, öyle birşeyde olmadı...
Genellikle insülin direnci olanlarda ve kilolu insanlarda olan birşey, ama zararsız..
Araştırdım meraktan ))))))

kızlar,

ben kavitasyona gitmek üzere hazırlanıp çıkıyorum,
tahmini saat 18:30 gibi gelmiş olacağım
gelince yazacağım bakalım nasıl birşeymiş bu kavitasyon ))

öptüm hepinizi ))

imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
gene bugun acıktıkca acıktım neden acaba ya
beyaz leblebi ve muz yedim dayanamıcak raddeye gelince bozmamak için

Ben de kış nedeni ile 60 kiloya kadar çıktım arkadaşlar, yazılanların hepsini okumadım ama, kabul görürsem ben de varım demek istiyorum . Hedef 54 :)))

imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
gene bugun acıktıkca acıktım neden acaba ya
beyaz leblebi ve muz yedim dayanamıcak raddeye gelince bozmamak için

Korktun çünkü ))
tavuk seni korkuttu, sonra akşam yemek yemiycem psikolojisi de beynine açlık sinyali göndermeye başladı...
Şartlama kendini, akşam herzamanki gibi yemek ye...
Acıkıyorsan sütlü neskafe iç (şekersiz, süt tozu değil süt ile)
yada suya limon sık iç veya limon ye bir dilim
bunlar iştahını kesecektir
Ama beynine aç kalacağım sinyali göndermeyi bırak ))

Ben de kış nedeni ile 60 kiloya kadar çıktım arkadaşlar, yazılanların hepsini okumadım ama, kabul görürsem ben de varım demek istiyorum . Hedef 54 :)))

Selam canım,

Bütün sayfaları okumadığın için kurallarımızı bilmiyorsun o yüzden bilgin olsun diye yazıyorum...
Burda kurallarımız çok kesindir, asla dışına çıkılmaz, çıkanları sayfamızda istemeyiz...
Kurallarımız;

* Asla KAÇAMAK yapmayacaksın, kola, çikolata, börek-çörek, cips, hertürlü şekerleme, kraker, tatlı, tuzlu vb yasak...
* Düzgün bir beslenme programın olacak ve bunun dışına çıkmayacaksın, istediğin hedefe ulaştığında istediğini yiyebilirsin ama ölçülü bir şekilde... Kıtlıktan çıkmış gibi değil... Burda sağlıklı bir beslenme şekli oluşturuyoruz, hızlı zayıflama değil... Yaza kadar zayıflama hiç değil... Biz kilo veriyoruz ve bu kiloları almamak üzere veriyoruz...
* günlük en az 30 dk spor yapacaksın, bunu 10 dk x 3 şeklinde de yapabilirsin, önemli olan metabolizman hızlansın...
* Burda yanlış yaptığında sana kızanlar olacak (başta ben) doğru yaptığında sevinenler, her iki durumda da küsüp gideceksen şimdi gitmen en güzeli...
* Kurallarımız katı gözükebilir ama şu anda çok güzel bir şekilde kilo veriyoruz ve hepimiz çok memnunuz, zırt pırt kilo alıp veren insanları, şok diyet uygulayanları, ne olduğu belli olmayan ilaç vb şeyleri kullananları sayfamızda istemiyoruz...

Canım,
Yazdıklarım biraz sert olmuş olabilir, şahsi algılama sakın... Sadece gelip 3-5 gün yazıp gidenler oluyor, ya da şok diyet vs sananlar oluyor (bir sürü özel mesaj geliyor)
Biz burda gerçekten sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyen ve bu kiloları da bir daha almak istemeyen bir ekibiz... Aile gibi olduk...
Kimseye gelme demiyoruz ama bizim bütünlüğümüzü bozacak kişileri istemiyoruz..
Kurallarımıza uymayan kişiler gelmesin istiyoruz sadece...
Bunun dışında eğer katılmak istemezsen bile her zaman gelip okuyabilirsin, aklına birşey takılırsa sorabilirsin, elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız...
Umarım yeterli derece anlatabilmişimdir ne demek istediğimi...

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…