Canım,
yarım tavuk göğsü kemikler çıkıp haşlanınca yediğin kısım sadece 100 gr et oluyor ))
Max. 150 gr olur tavuğun büyüklüğüne göre...
500 gr olarak yazdığı tavuğun kemiği, derisi yağı vs şeklinde tartıldığı için o şekilde yazar merak etme sen ))
yasemin,
yapabileceğim bir şey var mı canım?
çok geçmiş olsun yasemin
allah acil şifalar versin yavruya
ama dediğin gibi konu çocuklar olunca insanın içi daha bir farklı acıyor sankiii
hiç tanımasamda bende çok üzüldüm
çok üzüldüm benimde biri 5 biri 1 yaşında iyi yavrum var böyle haberleri duyunca hemen onlar gözümün önüne geliyor ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.inşallah yavrucak iyiydir allah şifa versin çok zor bi durum allahım ailesine yardım etsin
yok fıstıgım ben kemiksiz gögüs alıyorum varya hani sırf et olan öle 500 gr yazıo akşama yemeyim ben manyak derece suçlu hissettim kendimni
yasemincim geçmiş olsun canım allah küçük çocuğa acil şifalar versin bende kötü oldum şimdi benimde erkek kardeşim yanmıştı bilirim ailesinin ne durumda olduğunu ne hissetiğini umarım en kısa zamanda iyileşir.
ara öğün 1 muz 5 6 çilek yedim akşam salata yicem sadece
kızlarrrrrrrrr diyete baslayınca adet düzeniniz de bir değişim oldumu benim bittikten 2 gün sonra yeniden basladı 4 gün oldu sizde dengeli beslenmenin bu duruma etkisi olur mu
ara öğün 1 muz 5 6 çilek yedim akşam salata yicem sadece
kızlarrrrrrrrr diyete baslayınca adet düzeniniz de bir değişim oldumu benim bittikten 2 gün sonra yeniden basladı 4 gün oldu sizde dengeli beslenmenin bu duruma etkisi olur mu
canım,
bunun diyetle falan alakası yok,
yaptığın şok diyet değil, gayet sağlıklı ve dengeli bir beslenme...
Eğer bittikten 2 gün sonra yeniden başladıysa over kisti olabilir, bir jinekoloğa görün...
Bir ara bende de vardı, kanama yapabiliyor, ara ara büyür sonra kendi kendine kaybolur zararsız bir kisttir...
Bir jinekoloğa git, diyetle ilgisi yok bunun...
Sevgilerimle
yasemin,
çocukla ilgili bilgi alırsan bizi de bilgilendir,
aklım hep onda...
Sevgilerimle
canım ya süpersin doktor gibisin maşallah
allahın seni başımızıdan eksik etmesin
iyiki varsın öpüyorum senı
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
gene bugun acıktıkca acıktım neden acaba ya
beyaz leblebi ve muz yedim dayanamıcak raddeye gelince bozmamak için
Ben de kış nedeni ile 60 kiloya kadar çıktım arkadaşlar, yazılanların hepsini okumadım ama, kabul görürsem ben de varım demek istiyorum . Hedef 54 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?