dün sabah 67,7 gördüm çok sevindim.bu sabah 68,3 olmuştu.şimdi ne bu ? ben kaç kiloyum ki acaba?
artık eşim ye ye bişi olmaz demiyor.sabah yumurtayı haşlamaya koymuştu sen şimdi yağda yemezsin diye çok hoşuma gitti.burdan onada teşekkürler desteği için.ama hala iyileşemedim spor yapamıyorum kırgınlıktan ve uykusuzluktan.gecede bebeğim ateşlendi.iyice uykusuz ve yorgunum.kaçamak yok ama halsizliğe rağmen.spor yapamadığım ,için suçluluk duyuyorum...
dün sabah 67,7 gördüm çok sevindim.bu sabah 68,3 olmuştu.şimdi ne bu ? ben kaç kiloyum ki acaba?
artık eşim ye ye bişi olmaz demiyor.sabah yumurtayı haşlamaya koymuştu sen şimdi yağda yemezsin diye çok hoşuma gitti.burdan onada teşekkürler desteği için.ama hala iyileşemedim spor yapamıyorum kırgınlıktan ve uykusuzluktan.gecede bebeğim ateşlendi.iyice uykusuz ve yorgunum.kaçamak yok ama halsizliğe rağmen.spor yapamadığım ,için suçluluk duyuyorum...
böle konuşuosun ya hasta oluyorum buna yaaaaaaa ben pek kimseyi takmak dolabı acınca direk aklıma sen geliosun :18::18::18::18::18:
akşam yemeği yicem ok
bide 3 haftadır hiç pirinç yemedim yemem gerekmez dimi
kakera hamilemisin sen takvim yapmısın canım
canım,
vücudun su tutuyor olabilir,
yeterli su içmemiş olabilirsin, kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilir, vitamin olsun diye meyve çok yediysen şeker yüklemesi olabilir, uykusuzluktan vücut herşeyi stoklar bundan olabilir..
Yani bir çok sebebi olabilir, kafana takma bunu... Sen 67,7 kiloydun en son... Buna odaklan... herhangi bir şekilde beslenme düzenini değiştirmediysen kilonda bir oynama yoktur sadece yukarda saydığım sebeplerden dolayı biraz şişmişsindir o kadar... Bende de oluyor bazen... Bir bakıyorum 200-300 gr yukarda gösteriyor ibre... canımı sıkmıyorum devam ediyorum... bir iki gün içinde düzeliyor ve daha da düşüyor ))
Bu arada bebeğine de sana da geçmiş olsun...
Eşine de tebrikler ))
akşam için mercimek çorbası pişiriyorum
yanına da makarna pişirsem mi acaba
yada salata yapayım en iyisi
salata yap,
mercimek gaz yapar,
salata mideni rahatlatır
yada makarna ile salata ye ))
ISPANAK YEMEĞİ YOGURT SALATA VE 1 DİLİM EKMEK
kızlar ıspanak yemeğine boyut değiştirdim pirinç yememek için
bulgur ve kıymadan köfte yapıyorum harc olarak soğan biber domates her yemeğimde olur baharat falan insanı süper doyuruo bu yemek hem değişik hem çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel
bu yasaklı diil dimi inş
tamam soyacım öğle yapıyım çorbam yarın öğlene kalsın o zaman yeni piştide teşekkürler.
bu arada kpss girecek olan varsa aramızda yarın başvuruların son günüymüş bende radyodan duydum neredeyse kaçırıyormuşum başvuruyu
ok ))
babamda kaç gündür bana söylüyor kpss'yi...
anlatamadım bir türlü lisans için olduğunu ))
ben önlisans mezunuyum haziranda başvurucam diyorum, git bi sor diyor ))))))
tamam anladımmmm 5 tane köfteden yersem 4 yemek kaşıgı yapar ekmek yemek yok günlük 3 dilim toplam ekmek azalma yapıcaz mı biraz
ufffffff ben gircektim ama tayin oldumuz için malaesef giremicem siirte gidicez haziranda :18::18::18::18::18:
Soya bugun tartildim...daha once yazdigim mesaji okumussundur herhalde...haftada 1 kilo veremiyorum ben demistim..500 gr gitmis...olsun bu da guzel diyorum..umutsuz olup moralim bozuluinca bozuyorum cunku...her hafta 500 gitse o da iyi benim icin..daha fazlasini vermeyi isterdim tabii sizler gibi ama benim vucudum boyle alistim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?