Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

dün sabah 67,7 gördüm çok sevindim.bu sabah 68,3 olmuştu.şimdi ne bu ? ben kaç kiloyum ki acaba?
artık eşim ye ye bişi olmaz demiyor.sabah yumurtayı haşlamaya koymuştu sen şimdi yağda yemezsin diye çok hoşuma gitti.burdan onada teşekkürler desteği için.ama hala iyileşemedim spor yapamıyorum kırgınlıktan ve uykusuzluktan.gecede bebeğim ateşlendi.iyice uykusuz ve yorgunum.kaçamak yok ama halsizliğe rağmen.spor yapamadığım ,için suçluluk duyuyorum...

böle konuşuosun ya hasta oluyorum buna yaaaaaaa ben pek kimseyi takmak dolabı acınca direk aklıma sen geliosun :18::18::18::18::18:

akşam yemeği yicem ok

bide 3 haftadır hiç pirinç yemedim yemem gerekmez dimi

kakera hamilemisin sen takvim yapmısın canım

canım,

vücudun su tutuyor olabilir,
yeterli su içmemiş olabilirsin, kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilir, vitamin olsun diye meyve çok yediysen şeker yüklemesi olabilir, uykusuzluktan vücut herşeyi stoklar bundan olabilir..
Yani bir çok sebebi olabilir, kafana takma bunu... Sen 67,7 kiloydun en son... Buna odaklan... herhangi bir şekilde beslenme düzenini değiştirmediysen kilonda bir oynama yoktur sadece yukarda saydığım sebeplerden dolayı biraz şişmişsindir o kadar... Bende de oluyor bazen... Bir bakıyorum 200-300 gr yukarda gösteriyor ibre... canımı sıkmıyorum devam ediyorum... bir iki gün içinde düzeliyor ve daha da düşüyor ))
Bu arada bebeğine de sana da geçmiş olsun...
Eşine de tebrikler ))

böle konuşuosun ya hasta oluyorum buna yaaaaaaa ben pek kimseyi takmak dolabı acınca direk aklıma sen geliosun :18::18::18::18::18:

akşam yemeği yicem ok

bide 3 haftadır hiç pirinç yemedim yemem gerekmez dimi

canımsın ))
ben artık metabolizmayı çözdüm, ben onla konuşmuyorum o benle konuşuyor "bırak yakamı" diye ))))))))))))))))
pirinç yeme zaten, yedikten kısa bir süre sonra acıktırır seni, pirincin kötü yönlerinden biri çabuk acıktırmasıdır
Onun yerine 1 dilim ekmek ye en azından doyarsın ))

Gittim en sonunda...
Göbeğime jel sürdüler, sonra ultrason cihazı gibi birşeyi karnımın üzerinde dolaştırmaya başladı kız...
Ben direkt şunu sordum "bebek kız mı erkek mi" ))))))))))))))))
Komik geldi bana o görüntü )) Yanında ekran, kadın doktor gömleği gibi birşey giymiş ekrana bakarak karnında cihazı dolaştırıyor hayal etsenize, siz ne sorardınız ))
Yaklaşık 30-40 dakika sürdü, acı yok, sadece acayip bir kulak çınlaması...
Allahım o neydi öyle... Bir daha ki sefere kulak tıkacı götüreceğim ))
Kız bana 2,5 lt su içmemi söyledi, parçalanan yağlar idrarla atılacakmış bu yüzden bol su içmeliymişim, problem yok dedim ))
Yarında 12-1 arası pasif jimlastik için çağırdılar...
Yıllar evvel yaptırmıştım ve acıdan ağlamıştım, eğer hala aynı şiddetteyse büyük ihtimal bırakıp kaçarım ))
Gerçi kız şiddetini ayarlayabildiklerini söyledi ama bakıcam yarın...
Canım çok tatlıdır benim, acıya gelememmmmm
Ancak çok sinirli olmam lazım fiziki acı çekmem için
Mesela burnuma hızma için delik açtırdığımda o kadar sinirliydimki, canım hiç acımamıştı, dönüp burnumu delen çocuğa fırça atmıştım neden canım acımadı diye ))))

Neyse geldim akşam yemeğimi yedim...
Bulgur yedim hemdeee

bizde kara mercimek vardır (malatyada oluyor, kırmızı mercimek büyüklüğünde ama rengi siyah)
mercimek haşlanır sonra içine bulgur konur suyu çekince içine tereyağ eklenir...
Ben o tereyağ eklenmeden 1 yk aldım kendime ))
Bulgur yiyeyim dedim 3 aydan sonra ))

1 yk yağsız bulgur pilavı
5 yk semizotu (pişmemiş) + sarımsaklı yoğurt
karıştırıp bir güzel yedim
afiyet oldu bana ))

Sevgilerimle ))

tamam tatlım teşekkürler ...

ISPANAK YEMEĞİ YOGURT SALATA VE 1 DİLİM EKMEK

kızlar ıspanak yemeğine boyut değiştirdim pirinç yememek için
bulgur ve kıymadan köfte yapıyorum harc olarak soğan biber domates her yemeğimde olur baharat falan insanı süper doyuruo bu yemek hem değişik hem çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel
bu yasaklı diil dimi inş

salata yap,
mercimek gaz yapar,
salata mideni rahatlatır
yada makarna ile salata ye ))

tamam soyacım öğle yapıyım çorbam yarın öğlene kalsın o zaman yeni piştide teşekkürler.
bu arada kpss girecek olan varsa aramızda yarın başvuruların son günüymüş bende radyodan duydum neredeyse kaçırıyormuşum başvuruyu

Yok yasaklı değil ))
bulgur 3-4 yemek kaşığı yenebilir, ekmek yenmeyecek yanında
Bugünlük izinlisin sen, o kadar çok kendine eziyet ettinki gün boyunca o eziyet bile sana kilo verdirmiştir zaten ))
Yarın normal düzeninde yemeğe devam ediyorsun ))

ok ))
babamda kaç gündür bana söylüyor kpss'yi...
anlatamadım bir türlü lisans için olduğunu ))
ben önlisans mezunuyum haziranda başvurucam diyorum, git bi sor diyor ))))))

tamam anladımmmm 5 tane köfteden yersem 4 yemek kaşıgı yapar ekmek yemek yok günlük 3 dilim toplam ekmek azalma yapıcaz mı biraz

ok ))
babamda kaç gündür bana söylüyor kpss'yi...
anlatamadım bir türlü lisans için olduğunu ))
ben önlisans mezunuyum haziranda başvurucam diyorum, git bi sor diyor ))))))

ufffffff ben gircektim ama tayin oldumuz için malaesef giremicem siirte gidicez haziranda :18::18::18::18::18:

Soya bugun tartildim...daha once yazdigim mesaji okumussundur herhalde...haftada 1 kilo veremiyorum ben demistim..500 gr gitmis...olsun bu da guzel diyorum..umutsuz olup moralim bozuluinca bozuyorum cunku...her hafta 500 gitse o da iyi benim icin..daha fazlasini vermeyi isterdim tabii sizler gibi ama benim vucudum boyle alistim artik...

tamam anladımmmm 5 tane köfteden yersem 4 yemek kaşıgı yapar ekmek yemek yok günlük 3 dilim toplam ekmek azalma yapıcaz mı biraz

evet, yediklerine göre ekmek kısıtlaması yapacaksın ama kahvaltında mutlaka ekmek yemelisin...
Mümkün olduğunca akşam ekmek yememeye çalışalım ))

canım,
bu başlangıç diyelim... haftada 1 kiloyu çok rahat verebilirsin, (eğer herhangi bir rahatsızlığın yoksa, troid,hormon,kortizol,insülin gibi)
diyetine biraz dikkat etmen gerekiyor sadece... sporun gayet güzel ama diyetinde bazı ufak hataların olabiliyor, onları düzelttiğimiz zaman emin ol haftada 1 kilo sana çocuk oyuncağı gibi gelecek ve daha fazlasını vermek isteyeceksin.. Ama ona da ben izin vermeyeceğim ))

seni şirinzede nickinden çıkarıp şipşirin nickine getirene kadar yakanı bırakmayacağım ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…