Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canim bitanesin yaaa inan seninle guc buluyorum, burdaki arkadaslar da cok yardimci...yediklerimi aynen yaziyorum sen gozune carptikca yanlislarimi bana soylersin olur mu? hep benim yediklerimi oku diyemem cunku cok kisiyle ilgileniyosun..:)) aksam ekmek yok, aksamlari hafif yiycem, sabah yumurta yediysem ekmek yok..ara ogun atlamak yok ve artik ara ogunlerde sadece meyva mi yesem eskiden ikindi vakti 4-5 gibi cok aciktigim icin yesil elma yanina 2-3 kucuk grisini yiyordum...???

Elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum, bazen kızıyorum sakın alınmayın ))
Yazdıklarımın hepsi sizin iyiliğiniz için... Keşke diyorum zamanında benim başımda biri durup doğruyu yanlışı söyleseydi, yanlış yapttığımda gerektiğinde kızsaydı, 20'li yaşlarımda kilolarım yüzünden kendimi hep kötü hissederdim içten içe... Ama genelde gamsız "görünen" bir yapım olduğundan herkes beni neşeli, sıcak ve içten bulur )) Öyleyimde ama içimi hiç kimse göremedi ))
Şimdi ben burdaki arkadaşların neler hissettiğini anlıyorum çünkü bende yaşadım, yaşıyorum... O yüzden kızıyorum bazen ))

Merak etme, peşindeyim ))
Meyvenin yanında mutlaka 1-2 grissini ye, meyveyi tek yersen çok geçmeden acıkırsın zaten ))
diğer yazdıkların aynen geçerli...
Sevgilerimle ))

Pesimde olman cok guzel!! tesekkur ederim!! sana guveniyorum sen bize birseyler soyleme,yonlendirme,uyarma hakkina sahipsin bence cunku gayet basarili bir sekilde kilo veriyorsun hem de saglikli bir sekilde...en guzel orneksin..tabii ki seni dinliycez..eger dedigini uygulayamiyan biri olsaydin o zaman boyle olmazdi tabii kii.....dediklerini uyguliycam..tekrar tesekkurler!!

ancak pişti makarnam 1 su bardağı pişmiş haliyle yarım kase yoğurt biraz maydanoz ve dereotu 1 diş sarımsak ve pul biberle karıştırdım ama çok geldi yarısını yedim salatamı bitirmeye çalışıyorum.

ok ))
babamda kaç gündür bana söylüyor kpss'yi...
anlatamadım bir türlü lisans için olduğunu ))
ben önlisans mezunuyum haziranda başvurucam diyorum, git bi sor diyor ))))))
açık öğretimden devam ediyordun dimi soyacım istersen girebilirsin sınava 2 yıl içinde lisans düzeyinden mezun olabilme durumu olanlar girebiliyor.
BAŞVURU KOŞULLARI
Bu sınava, lisans programlarından mezun olanlar ile sınava başvuru sırasında mezun durumda olmayan
ancak sınavın geçerlik süresi (iki yıl) içinde lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan adaylar
başvurabilecektir.
fakat bu sınava girersen ve önlisans için olacak olan sınava giremiyorsun

1 bardak pişmiş makarna sana çok göründüyse, sen oldun demektir inci )))))))))))
normalde 1 bardak kuru makarna ölçü veriyorum başlarda, daha sonra pişmiş haline çeviriyorum ben...
süper süper, doğru yolda hızla ilerliyorsun, yakında çok güzel gelişmeler duyacağız senden ))
Spor yapmayı ihmal etme sakın ))

Eskiden ben tabağıma yemek koyarken hep bi kaşık daha bi kaşık daha diye koyardım, hep az gelirdi gözüme...
Şimdi tabağımı dolduruyorum önce, sonra da bi kaşık boşaltıyorum, sonra bi kaşık daha bi kaşık daha diyip yarısını bırakıyorum tencereye ))))
Ve yarım tabakla bile doyuyorum, kendime inanamıyorum artık
Mesela makarna vazgeçilmezlerim arasındadır, onu bile max. 2-3 kaşık yiyebiliyorum ))

Yok, ben şimdilik sadece önlisans için deneyeceğim şansımı ))
ilk defa kpss'yi deneyeceğim, merak işte ))
bakalım ne yapacağım merakı, illaki her bala bir parmak atacağım
Ananem hep der ki, herşeyi bil ama yapma, bir gün gelir lazım olur
Benimki de bu işte, gireyim, kazanayım bir bakarsın lazım olur ))

hıçkırık tuttu gitmiyor allahım yaaaa
sinir oldum

geçti Allaha şükür,
yarım saat süren hıçkırık mı olur ya,
ne yaptıysam geçmedi
en son aynada göbeğime baktım, korkudan geçti )))))))))))))))
çok eğleniyorum kendimle, canım kendim

canım biz şarka gidicez hemen dönme die bi durum yok en az 3 yıl ordayım nasıl dönüp gircem sınava cokkkkkkkkk zor seneye inş

Soya sosu birşey sorucam spor yapıcam şimdide streç filmi lahana yağı sürüpmü sarıyorsunuz benim lahana yağı yok evde

Kizlar aksam menu yazma Isini geciktirdim ATV de cinaralti diye bir film var ayyy oldum aglamaktan şimdi reklam girdide öyle yaİyorum size:))
Öğlen gunüm vardı yanımda iki grisini ve soğuk yarmali corbamdan götürdüm onu yedim herkez su böreği yas pastaları yerken ustunede yeşil çayımı ictim erken kalkıp sporumada gittim
Aksamda salata yaptım yanindada su disarda çevirme tavuklar varya canım çok çekti onlardan aldım derisini yemedim veya etinden biraz yedim2 grisini ve 1 ufak kase yoğurt ... Çayımı icicem ama su filme reklam girince kalkamiyorum valla kizlar

Tebrikler valla büyük başarı ben olsam dayanabilirmiydim bilemiyorum. Bende çok ağlarim dizi yada filim izlerken eşim dalga geçer hep.

Soya sosu birşey sorucam spor yapıcam şimdide streç filmi lahana yağı sürüpmü sarıyorsunuz benim lahana yağı yok evde

canım,

ben spor yaparken hiç bir şey kullanmıyordum aslında
2 haftadır denemek amaçlı yağ ve strech film kullanmaya başladım
ilk hafta biberiye yağı kullandım, çok kaşındırdı bıraktım
ikinci hafta lahana yağı kullandım herhangi bir alerjik reaksiyon yapmadı, spor yaparken sürüp strech film sardım, 1 haftada belden 4 cm incelme oldu
biberiyeyi ve lahana yağını çok araştırdım, şu anda tavsiye edebileceğim, lahana yağı...
bilinen bir yan etkisi yada zararı yok, bölgesel incelme de faydalı, spor yaparken kullan, max. 2 saat kalsın vücudunda..
Ben 25 tl'ye aldım 100 ml sprey şişe, bilginiz olsun

öyle filmleri izlemiyorum, çok sulugözüm hemen ağlarım ))
bugün stardaki tombikler yarışmasında kadınlardan bi tanesinin çocuğu geldi, onu izlerken bile ağladım düşün yani ))))

Öğlenki azmin için tebrik ederim seni, hep böyle azimli ve iradeli görmek istiyorum ve görüyorum da zaten ))
Akşama göz atalım biraz da,
salata, tavuk (derisini yememen güzel, en çok yağ barındıran yer) yemişsin, umarım göğüs kısmıdır, en az yağ orda bulunur ve tok tutar... yanında yoğurt çok doğru bir seçim olmuş... Bu listeye uymayan tek şey grissini olmuş... Gereksiz olmuş sadece... Zaten doyurucu yemişsin o da üstüne balı şerbeti olmuş...

genellikle akşam yemek yerken şöyle düşün (ben hep öyle yaptım hala da yapıyorum)
"eğer doymazsam, 2 saat sonra meyveyle galeta yerim"
2 saat sonra sadece meyve ye ve yeşil çay iç ve şöyle düşün
"eğer acıkırsam yatmadan önce tarçınlı süt içerim"
eğer acıkırsan iç ))
Emin ol acıkmayacaksın ve acıksanda bunları yapınca doyacaksın ))

Bazen midemiz değil, beynimiz bize oyun oynar...
Bizde ona ufak oyunlar oynayarak üstünlüğü ele geçirebiliriz ))

Sevgilerimle

İnsanın kendini kandırması ne kadar kolay değil mi?

"amaaan canım, 1 tanecik ne olacak" (yağ olacak, kalori olacak, ne sanıyordun?)
"ay bu bi şey yapmaz kiiii" (hıı yapmaz yapmaz)
"bundanda alalım bundandaaa" (al al gözün doysun)
"ben aslında 42 bedenim ama bu mağazanın kalıpları çok dar" (bence de, o mağazaya bende gidiyorum hep dar))
"biliyormusunuz bu hapı yutunca 1 haftada 5 kilo veriliyormuş" (hapı yutunca zaten hastanelik oluyorsun, cepten 5 kilo veriyorsun))
"valla şekerim su içsem yarıyor" (ne suyu içiyorsun acaba?)
"kuş kadar yiyorum" (kuşlar kendi ağırlığının 3 katını yiyor aloooooo diye bağırmak istiyorum bunu diyenlere her seferinde ))))))
"pazartesi diyete başlıyorum, salı bozuluyor anlamıyorum neden" ( e sende salı başla, pazartesileri resmi diyet günümü?)
"akşam 6'dan sonra ağzıma birşey sürmüyorum ama genede kilo veremiyorum" (6'ya kadar yediğin börekler,çörekler, çikolatalar vs'den olmasın sakın?)
"denemediğim hiçbirşey kalmadı,lahana çorbası,elma sirkesi,sandaloz sakızı,patates olmuyor olmuyor" (sağlıklı beslenmeyi denesen?)
"tv de gördüğüm karışım çayıda yalan çıktı, içtim zayıflatmadı" (spor, sağlıklı beslenme,su... kaç kere söylediler offf offff)
"Ben aslında 55 kilo, 90-60-90 vücuda sahip bir bayanım,sadece gazım var o yüzden şişkinim biraz" (bunu söyleyen Banu Alkan, aklıma geldi yazayım dedim ))))))))))))))))))))))))
"Valla diyetime tam uymuyorum, yani herşeyi yapıyorum ama öyle canım tatlı falan isterse yerim, kebap isterse de yerim, kendimi kasamam (tamam canım, senin yerine ben kilo veririm)
"Ay diyet,spor yapmadan zayıflamanın yolu yokmu ya" (var canım, ölmek... ölünce önce bi deri bi kemik kalıyosun, sonra kemiklerin sayılıyo sadece... o derece zayıflıyosun yani... üstelik diyet yapmana da gerek yok spor yapmana da, yattığın yerden zayıflıyorsun, nasıl ama?))
"Ay bugün hiç diyet yapasım yok, herşeyi yiyesim var, hatta az önce 3 tane gofret yedim" (bence o daha fazladır da yazmaya çekinmişsindir, senin zaten diyet yapmaya gönlün yokmuş ki)

Bu örnekler daha artırılabilir, insanın kendini kandırması, zayıflama programına girmesi yada programından vazgeçmesi o kadar kolayki...
Zor olan bizim yaptığımız...

Hayır diyebilmenin gücü !

"Hayır, teşekkür ederim"
"Hayır, teşekkür ederim, önce kendime sonra ekibime bir söz verdim"
"Hayır, teşekkür ederim, sağlığım kilomdan önce geliyor, sağlığım için kilo vermem lazım"
"Hayır, teşekkür ederim, hayatımda bazı önceliklerim var ve bu önceliklerimin başında şu anda kilo vermek var... Hedefime ulaşana kadar lütfen bana bunları teklif etmeyin"
"Hayır, teşekkür ederim, kararıma saygı duyduğunuzu gösterin lütfen"
"Hayır, teşekkür ederim, isterseniz sizde benim gibi iradeli olabilirsiniz" (olamazlar))

Bu örneklerde artırılabilir,
dediğim gibi biz zor olanı yapıyoruz, yani hayır demeyi öğreniyoruz ve şu ana kadar gayet güzel başardık bunu ))
Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…