Canım,
başvurular haziranda, sınav eylülde...
başvurunu yapabilirsin siirtten...
sınava eylülde gireceksin neticede...
canım,
bu başlangıç diyelim... haftada 1 kiloyu çok rahat verebilirsin, (eğer herhangi bir rahatsızlığın yoksa, troid,hormon,kortizol,insülin gibi)
diyetine biraz dikkat etmen gerekiyor sadece... sporun gayet güzel ama diyetinde bazı ufak hataların olabiliyor, onları düzelttiğimiz zaman emin ol haftada 1 kilo sana çocuk oyuncağı gibi gelecek ve daha fazlasını vermek isteyeceksin.. Ama ona da ben izin vermeyeceğim ))
seni şirinzede nickinden çıkarıp şipşirin nickine getirene kadar yakanı bırakmayacağım ))))
lisans mezunuyum ben yarın son sanırım ya
Canim bitanesin yaaa inan seninle guc buluyorum, burdaki arkadaslar da cok yardimci...yediklerimi aynen yaziyorum sen gozune carptikca yanlislarimi bana soylersin olur mu? hep benim yediklerimi oku diyemem cunku cok kisiyle ilgileniyosun..:)) aksam ekmek yok, aksamlari hafif yiycem, sabah yumurta yediysem ekmek yok..ara ogun atlamak yok ve artik ara ogunlerde sadece meyva mi yesem eskiden ikindi vakti 4-5 gibi cok aciktigim icin yesil elma yanina 2-3 kucuk grisini yiyordum...???
Elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum, bazen kızıyorum sakın alınmayın ))
Yazdıklarımın hepsi sizin iyiliğiniz için... Keşke diyorum zamanında benim başımda biri durup doğruyu yanlışı söyleseydi, yanlış yapttığımda gerektiğinde kızsaydı, 20'li yaşlarımda kilolarım yüzünden kendimi hep kötü hissederdim içten içe... Ama genelde gamsız "görünen" bir yapım olduğundan herkes beni neşeli, sıcak ve içten bulur )) Öyleyimde ama içimi hiç kimse göremedi ))
Şimdi ben burdaki arkadaşların neler hissettiğini anlıyorum çünkü bende yaşadım, yaşıyorum... O yüzden kızıyorum bazen ))
Merak etme, peşindeyim ))
Meyvenin yanında mutlaka 1-2 grissini ye, meyveyi tek yersen çok geçmeden acıkırsın zaten ))
diğer yazdıkların aynen geçerli...
Sevgilerimle ))
açık öğretimden devam ediyordun dimi soyacım istersen girebilirsin sınava 2 yıl içinde lisans düzeyinden mezun olabilme durumu olanlar girebiliyor.ok ))
babamda kaç gündür bana söylüyor kpss'yi...
anlatamadım bir türlü lisans için olduğunu ))
ben önlisans mezunuyum haziranda başvurucam diyorum, git bi sor diyor ))))))
ancak pişti makarnam 1 su bardağı pişmiş haliyle yarım kase yoğurt biraz maydanoz ve dereotu 1 diş sarımsak ve pul biberle karıştırdım ama çok geldi yarısını yedim salatamı bitirmeye çalışıyorum.
açık öğretimden devam ediyordun dimi soyacım istersen girebilirsin sınava 2 yıl içinde lisans düzeyinden mezun olabilme durumu olanlar girebiliyor.
BAŞVURU KOŞULLARI
Bu sınava, lisans programlarından mezun olanlar ile sınava başvuru sırasında mezun durumda olmayan
ancak sınavın geçerlik süresi (iki yıl) içinde lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan adaylar
başvurabilecektir.
fakat bu sınava girersen ve önlisans için olacak olan sınava giremiyorsun
hıçkırık tuttu gitmiyor allahım yaaaa
sinir oldum
Kizlar aksam menu yazma Isini geciktirdim ATV de cinaralti diye bir film var ayyy oldum aglamaktan şimdi reklam girdide öyle yaİyorum size:))
Öğlen gunüm vardı yanımda iki grisini ve soğuk yarmali corbamdan götürdüm onu yedim herkez su böreği yas pastaları yerken ustunede yeşil çayımı ictim erken kalkıp sporumada gittim
Aksamda salata yaptım yanindada su disarda çevirme tavuklar varya canım çok çekti onlardan aldım derisini yemedim veya etinden biraz yedim2 grisini ve 1 ufak kase yoğurt ... Çayımı icicem ama su filme reklam girince kalkamiyorum valla kizlar
Soya sosu birşey sorucam spor yapıcam şimdide streç filmi lahana yağı sürüpmü sarıyorsunuz benim lahana yağı yok evde
Kizlar aksam menu yazma Isini geciktirdim ATV de cinaralti diye bir film var ayyy oldum aglamaktan şimdi reklam girdide öyle yaİyorum size:))
Öğlen gunüm vardı yanımda iki grisini ve soğuk yarmali corbamdan götürdüm onu yedim herkez su böreği yas pastaları yerken ustunede yeşil çayımı ictim erken kalkıp sporumada gittim
Aksamda salata yaptım yanindada su disarda çevirme tavuklar varya canım çok çekti onlardan aldım derisini yemedim veya etinden biraz yedim2 grisini ve 1 ufak kase yoğurt ... Çayımı icicem ama su filme reklam girince kalkamiyorum valla kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?