Kizlar aksam menu yazma Isini geciktirdim ATV de cinaralti diye bir film var ayyy oldum aglamaktan şimdi reklam girdide öyle yaİyorum size:))
Öğlen gunüm vardı yanımda iki grisini ve soğuk yarmali corbamdan götürdüm onu yedim herkez su böreği yas pastaları yerken ustunede yeşil çayımı ictim erken kalkıp sporumada gittim
Aksamda salata yaptım yanindada su disarda çevirme tavuklar varya canım çok çekti onlardan aldım derisini yemedim veya etinden biraz yedim2 grisini ve 1 ufak kase yoğurt ... Çayımı icicem ama su filme reklam girince kalkamiyorum valla kizlar
Günaydın grubun güzel ve zayıf bayanları
bugun biraz daha iyiyim
artık soyacım bugun normale döndüm
sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim
kahvaltımı yanımda getirdim
2 dilim ç.ekmeği
domates,salatalık,biber,çok az lor pey.1 bardak çayım ile yiyeceğim aslında canım hiç bir şey yemek istemiyor ama yiyeceğim
sanki nezle olucam hapşurup duruyom birde içim yanıyor sabahtan beri 1 lt su içtim hala içesim var
evet çocuğun durum kötü imiş doktorlaar ümit yok demiş ama allahtan ümit kesilmez anne ise yaralı(ciddi) o da bucak hastanesinde yatıyormuş allah şifalarını verir inş.
Ha yangın plazma tv patlama sonucu olmuş
benden bu kadar
tv durup dururken mi patlamış yasemin
anne yede bebeğede allah acil şifalar verir ihşallah
TEBRIKLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Babycim sen bu isi basariyosun...bana da ornek oluyorsun!!! o kadar israr ve bi dolu yemek varken yemedigin icin seni tebrik ediyorum canim....
ayyyy cnm ne ısrar ne ısrar yemiycem ben doydum bu yediklerimle diyorumyok anlatamıyorum ölümü gor yemezsen evegidince bisey yemezsin filan diyolar neyse en son paket yapmışlar kapıdan çıkarken elime verdiler tamam dedim bende giderken annemin eline tutustudum eve bile sokmadım inan canımda hiç istemedi sanırım gözümü doyurmayı başardım ben:))))
bı bizim toplumumuzda var bu ısrar başka ülkelerde ayipmis ısrar etmek biliyomuydunuz??? Ne milletiz valla:)))
sende oldukça iyi gidiyosyn takipteyim cnm.... Unutma yeni sloganımız olsun ""bız birlikte gucluyuz""
günaydın grubun güzel ve zayıf bayanları
bugun biraz daha iyiyim
artık soyacım bugun normale döndüm
sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim
kahvaltımı yanımda getirdim
2 dilim ç.ekmeği
domates,salatalık,biber,çok az lor pey.1 bardak çayım ile yiyeceğim aslında canım hiç bir şey yemek istemiyor ama yiyeceğim
sanki nezle olucam hapşurup duruyom birde içim yanıyor sabahtan beri 1 lt su içtim hala içesim var
evet çocuğun durum kötü imiş doktorlaar ümit yok demiş ama allahtan ümit kesilmez anne ise yaralı(ciddi) o da bucak hastanesinde yatıyormuş allah şifalarını verir inş.
Ha yangın plazma tv patlama sonucu olmuş
benden bu kadar
tv durup dururken mi patlamış yasemin
anne yede bebeğede allah acil şifalar verir ihşallah
yok plazma tv arakasından kaçak var demişler ordan kaynaklanıyormuş (tv yeni almışlar 10 gün kadar olmuş)
olacak artık
benimde 1 ayım ayın 26 sında bakalım o gün kaç kilo gitmiş olacak
bu ay regli ve migren atakları yüzünden biraz bozulmalar oldu ama bakalım
akşam spor yapamadım
ama alışveriş yapmıştık bütün yeşillikleri yıkadım yerleştirdim
evi topladım
2 makine çamaşır serdim
oturduğumda saat 12 idi
sürekli hareket halindeydim yani
canım bayanların kaderi bu süreklı hareket halınde olması 2 günür ben de hiç hareket yapmıyorum evde iş te yapmıyorum sadece 30 dk yürüyorum o kadar
ama bugun sahalara geri döndüm akşam evde sporumu devam
Ballı sirkeli su ne işe yarıyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?