Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Pirinçle ilgili arada sırada soruyorsunuz "yiyebilirmiyiz" diye,
aşağıdaki yazıyı okuyun karar verin bakalım ))

Pirincin Faydaları
* Vücuda gerekli olan kaloriyi sağlar.
* Yüksek tansiyonu ve fazla üre miktarını düşürür.
* İshali keser.
* Kaynatılması ile elde edilen su ishal kesici olarak kullanılır.
* Unu, yaraları kurutmak maksadıyla kullanılır.
* Zihni açar.
* Hazmı kolaylaştırır.
* Böbreklere faydalıdır.
* Şişmanlatır ve bağırsaklara kuvvet verir. (bu madde yeterli bence yememek için )))))

şimdi biraz kitap okuyup yatıcam,
size iyi uykular diliyorum kızlar
sabah görüşürüz ))

TEBRIKLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Babycim sen bu isi basariyosun...bana da ornek oluyorsun!!! o kadar israr ve bi dolu yemek varken yemedigin icin seni tebrik ediyorum canim....

Günaydın kızlarrr, ben çok erken kalkarım akşam girip bakamadım Güne su ve 3 adet altın çilekle başladım:)) Arkasından 1 çay kaşığı çörek otunu attım ağzıma:)) Yeşil çayım demlenmekte şu anda:)) Limonlu ve tarçın kabuklu büyük bir su bardağı, Yarasın yağlarıma:)) Temmuzda hamilelik planlarım var, ondan önce kilo vermem gerekiyor, e bir de tatil var tabisi de:)) Önce şu evi bir süpüreyim, sonra 3 km yürüyüş koşu bandında. Sonra o hızla olduğum yerde aynanın karşısında 100 kez hızlıca sallanıp zıplıyorum. O yağlı yerler nasıl kaşınıyor anlatamam. Güzel bir duş ve sonra kahvaltı. Yulaf kepeği ve zerdeçallı yoğurt, domates, salatalık, yeşillik, yağsız peynir, bu arada yoğurt ta lıght olmalı, Öpüyorum kızlaaarrrr:))

Günaydın grubun güzel ve zayıf bayanları

bugun biraz daha iyiyim

artık soyacım bugun normale döndüm

sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim

kahvaltımı yanımda getirdim

2 dilim ç.ekmeği
domates,salatalık,biber,çok az lor pey.1 bardak çayım ile yiyeceğim aslında canım hiç bir şey yemek istemiyor ama yiyeceğim

sanki nezle olucam hapşurup duruyom birde içim yanıyor sabahtan beri 1 lt su içtim hala içesim var

evet çocuğun durum kötü imiş doktorlaar ümit yok demiş ama allahtan ümit kesilmez anne ise yaralı(ciddi) o da bucak hastanesinde yatıyormuş allah şifalarını verir inş.
Ha yangın plazma tv patlama sonucu olmuş

benden bu kadar

yeni gelen arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz

TEBRIKLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Babycim sen bu isi basariyosun...bana da ornek oluyorsun!!! o kadar israr ve bi dolu yemek varken yemedigin icin seni tebrik ediyorum canim....

Ayyyy CNm ne ısrar ne ısrar yemiycem ben doydum bu yediklerimle diyorumyok anlatamıyorum ölümü gor yemezsen evegidince bisey yemezsin filan diyolar neyse en son paket yapmışlar kapıdan çıkarken elime verdiler tamam dedim bende giderken annemin eline tutustudum eve bile sokmadım İnan canımda hiç istemedi sanırım gözümü doyurmayı başardım ben:))))
Bı bizim toplumumuzda var bu ısrar başka ülkelerde ayipmis ısrar etmek biliyomuydunuz??? Ne milletiz valla:)))
Sende oldukça iyi gidiyosyn takipteyim CNm.... Unutma yeni sloganımız olsun ""BIZ BİRLİKTE GUCLUYUZ""

Evet kızlar kahvaltımı yaptım

ama 1 dilim ç.ekmeğimi yedim
yanında 3 tane y.biber(küçük) 2 tane salatalık(küçük) 3 çeri domates

diğer kalanlarıda öğlen yemeği planlıyorum

ben düzenli ve sağlık beslenmeye başlayalı yarın yanı 19-04-2012 tam 1 ay olucaak yanı toplam verdiğim kilom 4 kg olsun
ama bundan da çok mutluyum 23-04-2012 tarihine hedefim ise 69 kg
artık hedefimi 6 rakamlarda kullanıyorum bu 1 ay zarfında insan
pirinç pilavı tatlı hamur işl.çikolata vs bize yani vucudmuza zararlı olan şeyleri yemeden de durabılıyor sadece canım nescafe içmeyi seviyorum ama onu şekersiz içemiyorum bir tek canım onu istiyor ama da 1 kere içtim birdaha içmedim çünkü şekersiz içemiyorum :2:

Işte benim 1 ayımı geride bıraktım bakalım 19-05-2012 tarihinde tartı beni ne gösterecek

yaşasın artık zayıflıyorum
Yanı yemek yemesini öğreniyorum

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

iş bu tatlım biz artık gözümüzü doyurmayı başardık cumartesi de aynı sıkıntılar bana da oldu kermeste idik allahım neler aldılar kuzenım kardeşim ama bir lokma bile yemedim aldım ayranımı içtim çünkü zaten bizim sülale maşallah baskul ailesi gibi ama boğazlarında hiç geri kalmaz (kuzenım yiyor yiyor akşamlar 4 km gidiş 4 km geliş bisiklet sürüyom abla faydası olur demi diyor )

gidecek kilolarımız yazın giyeceğiz bikinileri

benimde 1 ayım ayın 26 sında bakalım o gün kaç kilo gitmiş olacak

bu ay regli ve migren atakları yüzünden biraz bozulmalar oldu ama bakalım

akşam spor yapamadım

ama alışveriş yapmıştık bütün yeşillikleri yıkadım yerleştirdim
evi topladım
2 makine çamaşır serdim
oturduğumda saat 12 idi

sürekli hareket halindeydim yani

canım bayanların kaderi bu süreklı hareket halınde olması 2 günür ben de hiç hareket yapmıyorum evde iş te yapmıyorum sadece 30 dk yürüyorum o kadar
ama bugun sahalara geri döndüm akşam evde sporumu devam

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1 domates
1 salatalık
1 yumurta
kibrit kutusu peynir
yarım dilim ekmek,
1 şekeriz cayyyyyyyyyyy

Slm kızlarrr, süpürgeyi kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşümü yapacağım. Öğlenleri ne yiyorsunuz kızlar? Ben bir gün lıght dardenel ton balık yiyorum bir dilim tam tahıllı ekmekle, bir gün kırmızı et yiyorum ekmeksiz. Tabi yanlarında salata ve yoğurt ya da ayranla. Bu arada bir armut,1 elma, 2 kuru kayısı, salatalık yeşillki de açlık hissettikçe atıştırdığım şeyler.:))

2 gündür bende başım ağrıyor diye işten gidince yattım yaa
ev çığrından çıkmış

Bu arada normalde hiç su içmem . 1 bardak içmediğim günler fazladır. Şimdi 5 gündür günlük 1,5 litre suyu bitiriyorum. Kendimi ço iyi hissediyorum. :))

Ballı sirkeli su ne işe yarıyor kızlar?

Elma sirkesi, doğal bir yaşam iksiridir!
Bileşim: Kalsiyum, fluor, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, silisyum, A vitamini, Beta-carotin, B1, B2, ve B6 vitaminleri, C vitamini, sirke asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddeleri

Yaşlılığımızda da sağlıklı olabilmek için hareketli bir yaşam ve sağlıklı bir beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz

İşte burada elma sirkesi seçiminin değeri ile karşılaşıyoruz İçerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir o

Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü bir doğal ilaçtır Burada size, bedeninizi genel anlamda güçlendirmek,
çeşitli hastalık belirtilerini hafifletmek ve gerekli cilt bakımını yapmak için elma sirkesini nasıl kullanabileceğinizi anlatmak istiyorum
Kullanım biçimleri:

Doğal elma sirkesinin en etkili kullanım biçimi, çiçek balı ile karıştırılarak oluşturulur:
*1 bardak su
*1 tatlı kaşığı dolusu elma sirkesi
*1 tatlı kaşığı dolusu çiçek balı

Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir
Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır

Sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal kokteylinin içindeki müthiş zenginliği öğrenmiş bulunuyorsunuz artık
Bu zenginliğin sağlığımıza yaptığı katkılara da şöyle kısaca bir göz atmamız herhalde yararlı olacaktır:

-Öncelikle bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır

Sirkenin içerdiği yüksek orandaki potasyum sayesinde,
kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir
Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir ve
her öğünde 1 bardak içebilirsiniz

-Sık sık grip, soğuk algınlığı veya üst solunum yolları iltihabına yakalanan kişiler,
bağışıklık sistemleri sirke-bal kokteyli sayesinde güçleneceği için,
bu tür sıkıntılardan büyük çapta kurtulmuş olacaklardır
Ama bu tedaviyi aşağıdaki plana göre uygulamakla kalıcı sonuçlara ulaşabilmek mümkün olacaktır
-Soğuk algınlığı ve grip zamanlarından önce, 4 haftalık bir sirke-bal kokteyli kürüne başlayın ve günde 3 bardak için

-Sirke-bal kokteyli nezleye karşı da bedeni güçlendirecektir
Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır

-Boğaz ağrısı ve ses kısıklığında, 1 ölçü elma sirkesi ile
3 ölçü ılık su karıştırılır ve saat başı derin gargaralar yapıldıktan sonra tükürülür
Bu gargaraların adaçayı ile dönüşümlü yapılması etkiyi daha da arttıracaktır

-Öksürüğe karşı, 4 yemek kaşığı dolusu akışkan balla 3 tatlı kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın Öksürük gıcığına karşı yarım tatlı kaşığı alın ve yavaş yavaş yutun Ayrıca, bolca kekik çayını balla tatlandırın ve yudumlayarak için

-Yüksek kolesterole karşı, günde pek çok kere elma sirkesi-bal kokteyli içilir Salatalarda öncelikle elma sirkesi kullanılır

-Varise karşı, elma sirkesiyle ıslatılan bir bez baldıra sarılır ve 20 dakika etkilemeye bırakılır

-Hemoroite karşı, yarım su bardağı elma sirkesi ve bir su bardağı adaçayı katkılı
ılık oturma banyoları alın Banyo süresi 10 dakikadır

-Gaz şişkinliğine karşı, her öğünden yarım saat önce 1 bardak elma sirkesi-bal kokteyli içerek, sağlıklı bir bağırsak florasının temelini atın
Bu kokteyle rezene veya frenk kimyonu çayı da ekleyebilirsiniz

-Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için Ayrıca, 4 litre ılık suya 1 su bardağı dolusu elma sirkesi
ve 2 tatlı kaşığı tuz ekleyerek ayak banyoları alın Banyo süresi 10 dakikadır

-Yaraların çabuk iyileşmesi için, günde 3 bardak elma sirkesi-bal kokteyli için İltihaplanmayı önlemek için, elma sirkesiyle ıslattığınız bir pamukla günde pek çok kere yarayı nemlendirin

-Ergenlik sivilcelerine karşı, her yemekten yarım saat önce , içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklenmiş 1 bardak su için

Yüzünüze buğu banyoları uygulayın: 1 litre kaynar derecede sıcak suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve
2 yemek kaşığı dolusu mayıs papatyası ekleyin,
1-2 kere karıştırın ve başınızı büyük bir havluyla örterek 5-10 dakika gözlerinizi yumarak bekleyin Yüzünüzü suya çok yaklaştırmayın!

-Güneş yanığına karşı, inceltilmemiş elma sirkesi, kızarmış olan bölgelere dikkatle sürülür veya 3 yemek kaşığı elma sirkesi eklenmiş soğuk bir banyo alınır
Banyo süresi 10 dakikadır
Elma sirkesinin pH değeri(asit derecesi), derimizin pH değeri ile hemen hemen eşit düzeydedir

Dolayısıyla, derimizin asidik koruma örtüsünün güçlendirilmesinde elma sirkesinin kullanımı önemle önerilmelidir
Uyarı: Elmanın ve elma sirkesinin bilinen hiçbir yan etkisi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…