yeşekkürler yasemin cim. Evde çam balı var bugünlük onunla yapıp içeceğim hemen şimdi içiyorum :))
18/03/2012--87,6
18/04/2012--84,5 giden 3,100 gram
bazılarına göre az sayılabilir ama benim için ve başlangıç için iyi diye düşünüyorum
alışverişe girdiğimde bir alt bedene girebilmenin zevkini yaşadım
ikramlara hayır demedin zevkini yaşadım
bir ufak şekeri bile yememeyi
,baklavaya hayır demeyi
,poğaçayı sadece yağ olarak görmeyi
zeytinin su tutucu olduğunu
,sağlıklı beslenmenin harika birşey olduğunu(saysam ve yazsam sayfalar sürer ilk aklıma gelenleri yazdım sadece) burdan öğrendim
iyiki varsınız kızlar.....
Tadı çok kötü değilmişÖğlen ne yiyorsunuz diye sormuştum ama cevap alabilemedim (
Tadı çok kötü değilmişÖğlen ne yiyorsunuz diye sormuştum ama cevap alabilemedim ([/QUOTE
vallahi ben öğlenlerde kayınvalideme gidiyorum
ne yaptıysa az yiyorum 1 dilim ekmek yiyorum
Selam hedefine doğru emin adımlarla yürüyen güzel bayanlar ))
ne güzel yazmışsınız gene, döktürmüşsünüz maşallahhhh
okudukça gurur duydum, gurur duydukça gene okudum ))
öncelikle bir kaç kişiye yazmak istiyorum müsadenizle;
Yasemincim,
Ben ümidimi kesmedim hala, hep ümitliyim, pozitif düşünüyorum... Güzel haberler bekliyorum...
Qwertybaby,
İşte bu, işte bu ! Hayatta en zor olan şey, hayır diyebilmek ! Hayatımız boyunca hayır demeyi bilmediğimiz için çok acı çektik... Artık hayır demeyi öğreniyoruz ve bunu sadece kilo vermek için değil hayatımızın her anında kullanmayı da öğreneceğiz bundan sonra... Tebrikler canım arkadaşım muccukssss ))
Limoni, çörekotunu bırak, zararları çok fazla, tavsiye etmiyorum... Faydası var ama zararı da çok... geçenlerde yazmıştım... Aç google'a bak lütfen... Bir şeyi denemeden önce zararlarını araştıralım, sonra deneyelim... Selülitler bol su içmek ve spor yapmakla düzelir başka tedavisi yok... Bol su içeceksin.. Günde 1 bardak değil )) Ayrıca çiçek balı kullanmalısın, çam balı değil...
Class, tebrik ederim, güzel kilo vermişsin )) Bundan sonra daha da güzelini bekliyorum... İlk ay vücut kıtlık psikolojisine girer ve depo yapar ama aynı planda devam eder, sporunu aksatmazsan seni ödüllendirmeye başlar ))
Gelelim kendimep
bu sabah tartı bana sadece 100 gr kaybettiğimi söyledi ))) 74,800 kg
Güzel, Çok veren maldan, az veren candan demişler ))
Kavitasyona gittim 100 gr yağ gitti, gitmesem 200 gram giderdi sanırım )))))))
Sabah menüm, tavsiye ederim güzel oldu ))
5-6 dal ıspanak
1 yumurta
1 yk lor peyniri
pul biber + karabiber
ıspanakları yıkayıp doğradım, teflon tavada yağ koymadan yumuşayana kadar sürekli çevirdim yapışmasın diye
sonra içine 1 yk lor peynirini ekledim
yumurtaları bir tasın içinde pul ve karabiber ekleyip iyice çırptım
daha sonra ıspanağın içine atıp karıştırdım
yanına da yeşilçayımı demledim
çok güzel oldu ))
Tuza gerek yoktu, lor peynirinin tuzu yeterliydi çokta doyurucu sağlıklı oldu
Yarında mantarla denemeyi düşünüyorum
Sabah kahvaltılarımı renklendireyim biraz ))
Sevgilerimle
tarifin için teşekkürler bazen ne yesek diye düşünüyoruz böyle paylaşımlara ihtiyacımız var
diyetisyene gitsem sen kadar motive edemezdi beni:)))))))))))))))))
selam hedefine doğru emin adımlarla yürüyen güzel bayanlar ))
ne güzel yazmışsınız gene, döktürmüşsünüz maşallahhhh
okudukça gurur duydum, gurur duydukça gene okudum ))
öncelikle bir kaç kişiye yazmak istiyorum müsadenizle;
yasemincim,
ben ümidimi kesmedim hala, hep ümitliyim, pozitif düşünüyorum... Güzel haberler bekliyorum...
Qwertybaby,
işte bu, işte bu ! Hayatta en zor olan şey, hayır diyebilmek ! Hayatımız boyunca hayır demeyi bilmediğimiz için çok acı çektik... Artık hayır demeyi öğreniyoruz ve bunu sadece kilo vermek için değil hayatımızın her anında kullanmayı da öğreneceğiz bundan sonra... Tebrikler canım arkadaşım muccukssss ))
limoni, çörekotunu bırak, zararları çok fazla, tavsiye etmiyorum... Faydası var ama zararı da çok... Geçenlerde yazmıştım... Aç google'a bak lütfen... Bir şeyi denemeden önce zararlarını araştıralım, sonra deneyelim... Selülitler bol su içmek ve spor yapmakla düzelir başka tedavisi yok... Bol su içeceksin.. Günde 1 bardak değil )) ayrıca çiçek balı kullanmalısın, çam balı değil...
Class, tebrik ederim, güzel kilo vermişsin )) bundan sonra daha da güzelini bekliyorum... Ilk ay vücut kıtlık psikolojisine girer ve depo yapar ama aynı planda devam eder, sporunu aksatmazsan seni ödüllendirmeye başlar ))
gelelim kendimep
bu sabah tartı bana sadece 100 gr kaybettiğimi söyledi ))) 74,800 kg
güzel, çok veren maldan, az veren candan demişler ))
kavitasyona gittim 100 gr yağ gitti, gitmesem 200 gram giderdi sanırım )))))))
sabah menüm, tavsiye ederim güzel oldu ))
5-6 dal ıspanak
1 yumurta
1 yk lor peyniri
pul biber + karabiber
ıspanakları yıkayıp doğradım, teflon tavada yağ koymadan yumuşayana kadar sürekli çevirdim yapışmasın diye
sonra içine 1 yk lor peynirini ekledim
yumurtaları bir tasın içinde pul ve karabiber ekleyip iyice çırptım
daha sonra ıspanağın içine atıp karıştırdım
yanına da yeşilçayımı demledim
çok güzel oldu ))
tuza gerek yoktu, lor peynirinin tuzu yeterliydi çokta doyurucu sağlıklı oldu
yarında mantarla denemeyi düşünüyorum
sabah kahvaltılarımı renklendireyim biraz ))
sevgilerimle
Teşekkürler soya sosu:)) Suyu 1 bardak değil 1,5 litre içiyorum zaten. Çörek otunu dün duymuştum bugün ilk kez denedim ama madem zararlı hemen bırakırım:))
Soyacim dün dediğin gibi galetanin yanında tavuk yemiştim abartılsın haklısın bugün tartım sabit çıktı...
İnan yemek ısrar edilince sen geliyosun aklıma..
Soyaya hiç bişeyi affettiremiycegimi biliyorum o yüzden yememek dahA iyi diye düşünüyorum:)))
Eğer sizler olmasaydınız bu istikrarı asla saglayamazdim belkide ozmaan 84 olan kilom şimdi 87 leri bulurdu..
Sana ne kadar teşekkür etsek az canım arkadaşım
İnan herseyin yani sıra cokta dua aliyosun...
Bilmiyorum burdan solemek yasaklı ama face olan arkadaslar eklesek birbirimizi daha iyi tanımak adına sizleri çok merak ediyorum kiZlar:)))
Beni ekleyebilirsiniz seher kokoglu akkuc :))) ekleyenler niclerinide yazsın ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?