Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

işte bu yüzden ben herkese günlük 2-2,5 litre su tüketelim fazlası zarar diyip duruyorum ))
çok güzel bir yazı bulmuşsun gerçekten tebrik ediyorum seni ))
Geçenlerde bir yazı okumuştum, bir şarkıcı yada manken hatırlamıyorum günde 5 litre su içerek xx kilo verdim diye yazmış, altında bir sürü yorum, bende içerim artık diye...
Şok oldum! Çok su içmek vücudu zehirler, hastanelik olursunuz yazdım (başka bir sitede) sağlık uzmanları bile tavsiye ediyor diye bi ton yazdılar bana ))))
Saçma! Su günlük sadece 2,2-5 lt içilmeli yani 8-10 bardak... Yaz aylarında 3 litreye çıkılabilir çünkü terle atıyorsun ve daha fazla suya ihtiyaç duyuyor vücut...
Teşekkürler paylaşım için canım ))

Az evvel kavitasyon paketime dahil olan pasif jimlastiği yaptırmak için gittim,
ordaki kızlardan birini araba çarpmış hastaneye kaldırmışlar, yarına ertelendi...
Garip olan, dün gittiğimde de ordaki kızlardan birinin önceki gün apandisinin patladığını ve hastaneye zor yetiştirdiklerini söylemişlerdi...

Adama "sizde bir uğursuzluk mu var" dedim, o da bana "yarın gelirseniz sevinirim" dedi ))

Yarın gittiğimde "sadece çalışanlarınıza mı bir şey oluyor, yoksa müşterilerinize de birşey oluyormu" diye soracağım
Ne me lazım, kendimi garantiye alayım ))

Gaddarca oldu biliyorum ama dün kavitasyondayken uygulamayı yapan kıza, apandisi patlayan arkadaşını sorduğumda anlamsızca suratıma baktı..
Bende az evvel işyeri sahibinin anlattığını, çalışanlardan birinin önceki gün apandisinin patladığını söylediğini söyledim, kız "haa tabi" deyip konuyu geçiştirdi..
Pek inandırıcı gelmedi bana anlayacağınız ))

soyacım ben gün içinde sadece akşam yemegimde tuz oluo baska yok bugun attım salatama tuz daha önce söledim ya ben yüksek tansiyon hastasıyım tuz akşamdan akşama ya attıgm bugun ki tuz ıslak çay kaşıgının ucunu sekere bandırdımız kadar küçüktü bi daha atmam tamam patronnnnnnnnnnnnnnnnn

neeeeeeeeeeeeeeeee
bi de yüksek tansiyon hastası mısın sennnn ?????
tuz lafını asla duymayacağım o haldeeeeeeeeeeeee
Yasak ki ne yasakkkkkkkkkkk
1 numaralı düşmanın ilan ettim tuzu şu an itibari ileeee
Sağlığın herşeyden önemli benim için !
Yüksek tansiyon hastalarının kesinlikle tuz tüketmemeleri lazımmmmm
ayyyhhhh sana bişey olmasın gerisi boşşşş

okulda tenefüs aralarında fazla bir alternatif üretemiyorum :)))

1 fincan yeşil çay
1 adet yeşil elma
2 adet galeta

veya
4-5 adet etiform biskuvileri
salatalık
kivi

olabilir

benim bile hergün evden çıkarken elimde küçük bir poşet içerisnde beslenmem hazır oluyor

canım yuksek tansiyonlar için günde 1 diş sarımsak yutmak iyi derler ama tabi araştırmak lazım

Az önce radyoda hayatınızda en çok istediğiniz nedir diye sordular

kimi çocuklu kimi okul yılları vs.

Bende zayıf olmak istiyorum ve değişik değişik giyinmek istiyorum oramı buramı kapatmadan

:)) tüm enerjimi alıyorlar gerçekten zor bir durum, bir de öğretmenlerle uğraşmasalar :) evde de 2 tane var hayatım. Akşam 6 da çıkıp 7 de evde oluyorum. Inan eve girdiğimde benden uzak diyorum:)))

seneye daha zor günler sizi bekliyor sistem alak bulak olacak devlet okulları tam bir kargaşa allah yardımcın olsun
bizim özel okullarda fazla değişiklik yok gibi bakalım
bende sürekli öğretmenlerle iç içeyim
bende bir oğlan var 10 çocuğa bedel daha düne kadar herşeyi ile ilgileniyordum son 10 gündür bıraktım çünkü benim dürtmemle hiç bir şey olmuyor bildiklerinden şaşmıyor.şunu anladım ben ne yaparsam yapayım onu kendi istediğim gibi yönetemiyorum ama zaman geldikçe onlarda yanlışlarını anlıyor yaşayatak görecek
bana nediyor biliyormusun
takma anne kafana okurum ben diyor başka bişey demiyor

o yüzden diyorum tuz günde bir kere tüketiyorum oda akşam yemeğinde sarımsak evet hayatımın vazgecilmezi diyebilirm herseye koyuyorum yutamadıgım için
çok mutlu oluyorum heycanla bakıom ne yazmıs kızlar die

inş buraya şu kadar kilo verdim işte ben buyum bakın die resim koymak çok istiyorummm

yasemin sen özel okuldamı calışıosun canım fiyatlar nasıl oğlana ana okulu kreş falan bakıom da

ok, tuz sadece akşam yemeklerinde ama çok çok az !
tansiyon ilacı kullanıyorsan eğer tuz yediğinde hiç bir faydası olmuyor bilgin olsun...
sarımsak yasemininde dediği gibi tansiyonu çok iyi dengeler, kullanman çok iyi, aynen devam, yağ yakımında da faydalıdır zaten ))
Ve bizde merakla o resimleri bekliyoruz, hele ben nasıl heyecanlıyım anlatamammmm ))

İstediğim hedefe ulaşsam dahi, hepiniz hedefinize ulaşmadan sizleri terketmeyeceğim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…