Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yasemin sen özel okuldamı calışıosun canım fiyatlar nasıl oğlana ana okulu kreş falan bakıom da

yok canım özel okulda çalışmıyorum
oğlum özel okula gidiyor malum devlet okulları 50-60 kışılık sınıf mevcutları benim kide hareketli olunca orası kabul etti(tabi ki şaka)

fiyatlar yüksek fakat tanıdık falan varsa %50 otomatık iniyor fiyat

polis gazi isende aynen %50 kadar iniyor fiyatlar ama kreş ilköğ.fiyat olarak az

ama ben derim devletin yarı özel kreşleri var ona da gönderebilirsin ben öle yapmıştım çünkü ben özel okulla çok

karşıydım ama sırf güvende olsun diye gönderdim çalıştığım için ilgenmem zor oluyordu tatlım

benim kızım devlet okulunda ve 4.sınıfta
seneye işimiz çok zor

ha birde terk etseydin canım biz senden daha çok şey öğreneceğiz gitmek yok

Bak 200 sayfaya ulaşıyoz yaşasın

yaşasın zayıf günler
hepimiz birer çıtır olacağız

tabiki zamanın gellince buraya resimlerimizi koyacağız ilk sen koyacaksın zaten arkasından biz

benim eşim polissssssssssss demek ki kafadan indirim var

ilaç kullanmıyorum oğlum emmeyi gecen yıl bıraktı daha vucudum kendini toplasın die uğrasıom dr gidince tuaf bakmasın adam die biraz cabalıom

hamileyken doktora gittim adam sen türk diilsin sanırım bu ne boy pos bu ne yapılı vucut falan dedi bana amozonmusunuz die sordu ve ben mutlumu olsam üzülsem mi bilemedim

bugün son iş günümdü 1 aylık bir istirahata ayrılıyorum o yüzden bu hafta çok yoğundum işlerşimi toparladım allahın izniyle o yüzden anca fırsat buldum yazmaya

sabah kahvaltısını evden getiremedim bugün ve hemen işe başlamam gerektiği için uzun bi aradan sonra yarım simit yedim
ara öğün yeşil elma
öğlen yemeğinde yarım kase çorba bugün mantı vardı ama yemedim
patlıcan yemeği 2 kaşık tatlıda yemedim tabiki
yaklaşık yarım saat sonra 2 adet limonlu form bisküvi yemeyi düşünüyorum. şu ana kadar 1,5 litre suyumuda içtim. sabah tartıldığımda 66 çıktım yine bu hafta bişey fark etmedi sanki ama olsun bırakmak yok yola devam. şu andaki hedef kilom 64

Evet şimdi beslenme saati

beslenem çantamdan
1 tane yeşil elma
2 adet kepekli galeta
1 fincan yeşil çay

:) Böyle çocuklara ben hayranım. Bence de takma annesi okur güzel oğluşun :))

vücudun toparlarken sağlığını ihmal etme bence,
bir an önce doktora git ve ilaçlarını alıp kullanmaya başla...
Zaten oda sana tuzsuz bir diyet uygulamanı tavsiye edecek...
Vereceği listeyi ezbere biliyorum, merak etme sana uygun bir liste hazırlarım hemen...
Yüksek tansiyon çok riskli bir hastalıktır ve dediğim gibi senin sağlığın benim için çok önemli...

Yaşasın şimdi arkadaşım sen baya inceliyosun dedi aslında hergün benı görüyor ama 1 ayda 4 kg gitti dedim
belli belli dedi

cumartesi sabah 10 da zumba yapmaya gidiyorum kızlar )))))
merak edenler youtube'dan bakabilirler ne olduğuna
kardeşimin gittiği spor salonunda cumartesi sabahı varmış, 1 kişi getirme hakları varmış
o da arayıp beni getireceğini söyledi, kabul ettiler
gerçi gözüm korkuyor nasıl yapıcam diye, internetten açıp yapmaya çalıştığımda 5 dakka içinde nefes nefese kalıyorum
hatta izlerken bile terliyorum o derece yani )))))))))))))))))))
yarım saat nasıl dayanacam bakalım ))

Evde yapmaya çalışın internetten açıp, çok faydalı ))

eve gider gitmez bakıp yapacam arkadaşım
sen zorlandıysan ben hiç yapamam gibi bakalım 5 dk iel başlar hergün çoğaltırız

Ben baktım şimdi çok zor görünüyor:))) Denemeden yoruldum vallahi :)) Bu arada sayenizde tenefüslere çıkmaz oldum yazılanları takip edeceğim diye :))

yapmaya çalışmanız bile yeter, heryeriniz çalışıyor ))
üstelik göbek atmaymış, yürümeymiş falan filan hepsi boş kalıyor bunun yanında ))
Hergün yarım saat zumba yap, sonra bana dua edeceksin )))))))
İlk başlarda çok zor geliyor ama zamanla alışıyorsun
Gerçi ben hala 10 dakka yapıyorum ama o 10 dakika bile acayip terletiyor beni ))
ilk 10 dakka ısınma hareketleri, ikinci 10 dakika zumba, üçüncü 10 dakika ağırlık çalışıyorum göğüsleri, sırtı ve kolları toparlamak için...
Ağırlıklarınız yoksa 2 tane su şişesiylede çalışabilirsiniz, illa ağırlık almanıza gerek yok şimdilik...

Arada sırada da yürüyorum, sporlarımı bu şekilde tamamlıyorum ))

Ben baktım şimdi çok zor görünüyor:))) Denemeden yoruldum vallahi :)) Bu arada sayenizde tenefüslere çıkmaz oldum yazılanları takip edeceğim diye :))

ama çok keyifli inan ))
izlerken bile yerimde duramıyorum kalkıp dans edesim geliyor ))
hele zaman içerisinde vücudundaki sıkılaşmayı görünce yararını daha çok anlıyorsun ))
İlk başlarda kendinizi çok zorlamayın...
3 dakika sonra yoruyorsa bırakın, dinlenin, tekrar yapmaya çalışın
Ertesi gün 5 dakikaya çıkın
sonra 10 dakikaya tamamlayın
Yada benim gibi 10 dakika ısınma hareketleri, 10 dakika zumba, 10 dk ağırlık çalışın...

Gerçi ben artık 10 dk ısınma, 30 dk zumba, 20 dk ağırlık olarak değiştireceğim çünkü yetmiyor bana ))

yasemin lesli nasıl gidiyor

ben onuda çok sevmiştim ama zamansızlıktan yapamıyorum

zumbayı görmüştüm grupla çok eğlenceli olur diye düşünüyorum

yasemin lesli nasıl gidiyor

ben onuda çok sevmiştim ama zamansızlıktan yapamıyorum

zumbayı görmüştüm grupla çok eğlenceli olur diye düşünüyorum

ben onda çok eğleniyorum
ama 2 gündür yapamaadım bugun devam inş.

Ben önde arkamda 6,5 yaşında yeğenim var oda hadi teyze teyze diyerek yapıyoruz ikimiz

Ben yaprak sarmaya gidiyorum kızlar ))
Merak etmeyin ben yemiycem, kardeşim ve annemler için sarıyoruz ))))

Akşama kendime tavuk haşlıycam, ıspanağı yağsız olarak soteleyip yiycem ))
Ama onlar, ahhh onlarrrr hiç sormayın daha iyi )))

Kardeşim diyor ki "gel len yaprak sarmak 300 kalori yaktırıyormuş"
Dalga geçiyor benle eşşek ))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…