- 23 Eylül 2018
- 54
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hlalylmzzz9
-
Kesinlikle barışsan bile kararlı ol ki bence vazgeç yani böyle bi adamla ömür geçmez zorlanırsın boşver yeterince taviz vermişsin koymet bileceğine hala yol gösteriyorsa sana bir daha o yola sakın girme derim
Hakkinda hayirlisi olsun canim en bastan soylemis askinda uzuldum Koyden ise nasil gelip gidecekmis acaba sehre yakinmi
annesinin gözyaşına filan kanma. beraber oturmak mı kaldı bu devirde. boşver iyi olmuş. ilerde çok doğru bi hareket yaptığını anlayacaksın emin ol.
Bu kadar fedakarlık yaptınız karşılığında ne gördünüz? Az düşünün.. kv adayı zeki böyle birini kaçırmak istemiyor.
Bu kadar fedakarlık yaptınız karşılığında ne gördünüz? Az düşünün.. kv adayı zeki böyle birini kaçırmak istemiyor.
Sen hep sevmişsin sıkılmış gitmiş sen devam etmişsin...geri donmus devam etmişsin..dönmus dolaşmis sen hep orada olmussun ve ona kucak acmissin ..
Adam emin ne yapsam benimle bu diye düşünüyor. ...muhtemel son kozu bu ( aile ile beraber oturmak konusunda) yine senin kabul edeceğini düşünüyor .
Aileyle birlikte oturmak zor..Bırak gitsin lackalasmis bir beraberlik. .
Resmen okurken kendi yaşadıklarımı gördüm konuma bak istersen. Sana hiç kimse istemediğin şeyi yapmaya zorlamamali. Bak aynısını bana da yaptı. Başka seçenek yok dedi orada otururuz aynı şekilde sonra çıkarız dedi. Ama oraya girdikten sonra çıkacağın ne malum ? Ayrıca neden sen taviz vermek zorundasın. Senin de bu hayatta isteklerin var. Bence çizgini koru geri adım atma. Nişanlın sana seçeneği gösterip yol orda diyorsa aynı üslubu büyük ihtimalle evlendiğinde de gösterir . Buna ne kadar dayanabilirdin ki bir ömür ?
Sonuç olarak pişman olur mu olmaz mı bilmiyorum ama taviz verme kendinden.
Olaylar şuan henüz çok yeni , pişman olur mu olmaz mı orasını düşünmüyorum, bilmiyorum da o bana diyor sen pişman olacaksın diye :))Senin ki pişman oldu mu ?
Hiçbirsey görmedim gerçekten pişman olur mu sence
Pisman olsa ne yazar? Anne ile beraber yasamak isteyen, yol orda diyen insan ilemi bir ömür gecirmek istiyorsun? 14 yasinda hormonlar etkisi ile begendigin biriydi. Adam acikcasi kiro dedigimiz insanlardan. Bir kursa yazil, bir hobi, olsun. Cevreni genislet ve emin ol, nasil o cocuga asik oldugunu bile anlayamayacaksin. Onu biraktigina cok mutlu olacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?