- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi Hlalylmzzz9
-
Evet taviz vermissin,tavizlerinin sonu daha fazla istekler ve bencilliklerle sonuçlanmış. Sen biraz yamyam olsaydin,diretseydin,öyle istemem erteleyelim sana destek olurum tarzinda degil de,banane yapacaksin istiyorum afedersin ama biraz it olsaydin sana boyle yapamazlardi. Aileyle oturmak mi kalmış Allah aşkına ,yorumlarında öfke ve kırgınlık görüyorum..ofkeli.ol zaten bu yobaz sacma aileye. Annesi ne diye zırlıyormus? Altin yumurtlayan tavugu kaçırdı diyemi
Böyle numuneleri çok mu arıyorsunuz anlamıyorum? Hala daha pişman olur mu diye düşünüyorsunuz. Pişman olsa ne olacak? Barışmak mi derdiniz? Böyleleri pişman olmaz. Burnu yere düşse eğilip almaz bile. Kv nin aglayislarina da kanmayin. Bulmuşlar saf bir ensesine al lokmasını kızı. Tabi kaçırmak istemez.
Sana yazacaktım bak seninkine benzer konu diyeResmen okurken kendi yaşadıklarımı gördüm konuma bak istersen. Sana hiç kimse istemediğin şeyi yapmaya zorlamamali. Bak aynısını bana da yaptı. Başka seçenek yok dedi orada otururuz aynı şekilde sonra çıkarız dedi. Ama oraya girdikten sonra çıkacağın ne malum ? Ayrıca neden sen taviz vermek zorundasın. Senin de bu hayatta isteklerin var. Bence çizgini koru geri adım atma. Nişanlın sana seçeneği gösterip yol orda diyorsa aynı üslubu büyük ihtimalle evlendiğinde de gösterir . Buna ne kadar dayanabilirdin ki bir ömür ?
Sonuç olarak pişman olur mu olmaz mı bilmiyorum ama taviz verme kendinden.
Sana yazacaktım bak seninkine benzer konu diye
Annesi anlayacağına oğluna yol yordam göstersin ben istemem zaten gelinle oturmayı desin
Beklentiniz var ki bunu diliyorsunuz. Eğer ayrılık karariniz kesinse böyle şeylerle uğraşmayın. Hayatınıza devam edin.Yok ben sadece o pişmanlığı yüzünde görmek istiyorum. Çünkü çok canım yandı
Şimdi böyleyken bu sorunları yaşadıysan evlilik zamanını düşünemiyorum... bence daha da yıpranmadan yolunu ayırman iyi olmuş. Kayınvaliden de arar arar durar. Oğlu da pişman olacaktır emin ol. Şimdi sıcağı sıcağına ne dediğinin farkında değil.
Bunun derdi ne pekiOnlar istemiyordu zaten bu zorladı beni.
Bunun derdi ne peki
Etrafa söyleyecek bir şeyleri kalmaz bence... dememişlerdir diye düşünüyorum ayrıldığınızı. “Etraf ne der” geldi aklıma... ne diyecek?Bir ay oldu. Kimse aramadı
Kaç yaşında ki işi mi YokBence bu yine sıkıldı. Üzerine sorumluluk almak istemedi. Evlilikten korktu.
pisman olsa da olmasa da bundan bir halt olmaz surunuyorum dese bile donmemeniz lazim bu ne ya numunelik mi bu? Siz belli ki pisman olsun diyorsunuz ve yine doneceksiniz Allah yardimciniz olsun diyebiliyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?