Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Hayır yanlış anlaşılıyorum galiba ben dönmek istemiyorum sadece benim yaşadığım acı hislerin aynılarını yaşasın istiyorum.

Yasamaz canim benim belli ki cok bencil hep bana hep benim dedigim olsun diyen biri her turlu kolayligi sunmussun hep anlayisli olmussun ama kiymet bilmemis bu saatten sonra hic bilmez. Bir erkek ara verelim cumlesini kurmussa arkana bakmadan kac.

Bu arada fotoğraf silmemek de düşündürücü... acaba kafalarında ne var merak ediyorum

Bende kestiremedim ben geçen sene Kasım da sözlendim nisanda annesi İnstagrama atmış fotoğrafı aynısını Facebook’ta yayınlanmış. Babası da Haziran ayında bohça almaya giderken ki fotoğrafları paylaşmış ama hala duruyor. Bir iş bittiği zaman biter.

Demekki oglan belesten yasamak istiyor kira vermeden evde annenin bir sucu yok . Insallah pisman olur

Anladım. Bence de. Şahsen kendim ayrılsam silerdim. Yani bitmiş bir şeyin dediğin gibi durması düşündürücü. Etraftan gizliyorlar işte.

Pişman olsa ne olur? Değişmez ki bu. Davranışlara bak, üsluba bak. Bırak gitsin şu adamı arkadaşım. Anlıyorum uzun zamandır birliktesiniz, sen de bu yüzden direkt silip atamayabilirsin ama gözlerinle görüp kulaklarınla işitiyorsun herşeyi işte.

Annesinin göz yaşına kanma, ayrıca sözlün tam bir hödük.

Yapıcı, mantıklı ve saygılı insanla evlilik yürür, göbek bağına dolanıp dolanıp düşen 30 yaşındaki erkek çocuklarıyla değil....

Aileyle oturmayı bir kere kabul ettiniz mi, 2 yıl doldu hadi biz gidiyoruz diyerek ayrılamazsınız. O iş ancak kavga ile olur.
Bu adam da sizin arkanızda durup koruyup kollayacak biri değil sanki.
Yakmayın kendinizi. İlk etapta bile hemen yol vermiş. Evliliğin iyi günü kadar kötü günü de var. Her zıtlaşmada had, yol orda mı diyecek? Kendinize yazık etmeyin. Şimdi üzülseniz de toparlarsınız, ama iş boşanmaya gelince üzüntü katlanacak emin olun.

Acı çeksin istiyorsunuz, çok anlaşılır bir durum. ayrılıkda öyle ya da böyle acı verir de, acı çekiyor diye "beni anladı" zannedip yelkenleri suya indirmeyin aman.

Anladım. Bence de. Şahsen kendim ayrılsam silerdim. Yani bitmiş bir şeyin dediğin gibi durması düşündürücü. Etraftan gizliyorlar işte.

Normalde erkeğin söz atması kız tarafında ayıp olarak düşünülmez mi ? Yani erkek söz attı kızın nesi vardı diye acaba ? Bunlar akıllarınca bunlr yine barışır mı diye düşünüyorlar ki?

Kaynanasıyla beraber yasayan biri olarak söylüyorum kac kurtar kendini arkana bile bakma..bıktım tükendim.ve nerdeyse eşim dışında hiç kimseyle konuşmuyor um aynı evin içinde olsak da

Yok hayır çok doğru söylüyorsunuz asla öyle birsey yapmam.

Kaynanasıyla beraber yasayan biri olarak söylüyorum kac kurtar kendini arkana bile bakma..bıktım tükendim.ve nerdeyse eşim dışında hiç kimseyle konuşmuyor um aynı evin içinde olsak da

Canım Allah yardımcın olsun. Annemde kayınvalidesiyle oturmuş ben 10 yasına gelene kadar annem mafolmus o yüzden istemedi hiç. Ama beyefendi dedi ki senin sevgin bu kadarmış daha ne yapayım ben ?

Evet.
Ya bazen hani fedakarlık yaparsın hak etmez,ya da hiç ummadığın insanlar değer görür ya... onun gibi. Üzülmende çok haklısın... biraz keşke kıymet bilseymiş. Yani el üstünde tutması gerekirdi. Hadi onu geçtim,hayat ikinizin... çok yanlış. Ayrıca çok da düşündürücü.

Ne bakımdan

Canım Allah yardımcın olsun. Annemde kayınvalidesiyle oturmuş ben 10 yasına gelene kadar annem mafolmus o yüzden istemedi hiç. Ama beyefendi dedi ki senin sevgin bu kadarmış daha ne yapayım ben ?

O zaman gercek sevgiyi bir zahmet önce kendi göstersin..daha ilk olayda aile tarafını seciyorsa bu nasıl sevgi

Kaynana ile oturmak sıkıntı sakın barışma
Ana kuzusu erkekle mutlu olamazsın daha henüz bir birey olamamış, anasının eteği altından çıkamamış,, sana kocalık yapamazdı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…