Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Bence kesinlikledonme kararından.bu kişiyle mutlu olamazsın.yillarin verdiği alışkanlıktan vazgeçmek kolay değil tabi.ama bu kişiyle olmayacağı belli simdiden

Kaynana ile oturmak sıkıntı sakın barışma
Ana kuzusu erkekle mutlu olamazsın daha henüz bir birey olamamış, anasının eteği altından çıkamamış,, sana kocalık yapamazdı zaten

En çok üzüldüğüm abisinin karısıyla karısının oturduğu şehirde oturması ben haketmedim uygun görmediler

Anne sevmiş demekki yoksa koşmazdı kızın peşinden ama aileler ilişkiyi yürütmüyor oyüzden iyi düşün ve tabiki birarada oturma

Sakın geri dönme sakın. Aşktan aptallaşmışsın artık kusura bakma. Adam seni parmağında oynatmış. Seni aldatmamışsa da aldatır. Hatta döver bile. Çünkü çok fedakarsın.

Bu olanlardan sonra devam etse de pek güzel sonuçlanmayabilir bu ilişki. Şayet kararınızdan dönerseniz nişanlınızın isteklerini kabul etmiş gibi olacaksınız geri dönen siz olduğunuz için. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım güzel şeyler olur.

YA
Böyle ilişki mi olur. Kaldı ki siz bu adamla daha nişanlıyken bunca sorun problem yaşadınız, peki evlilik olunca? Evlenince bu adam ve ailesi ile anlaşabilecek misiniz? Hiç anlaşabileceksiniz gibi bi durum yok ortada. Hani derler ya biz senle ayrı dünyaların insanıyız diye. Konunuzu okuyunca bu geldi aklıma. Hakkınızda hayırlı olan buymuş demek ki. Yol yakınken kurtulmuşsunuz. Allah korusun evli olup da çocuk olsaydı ve bunları yaşasaydınız.Mutsuz olan bi anne ve ortada perişan olan masum bi yavru kalacaktı geriye. Hayat şartlar zor artık. Geçinme, ayakta kalma derdine de düşücektiniz.Ayrılık hakkınızda en iyi doğru karar olmuş. Abim den biliyorum, o da nişanlıyken sorun problem yaşadı. Şimdi evli yine anlaşamıyorlar çocuk da var. Hep keşke diyor, keşke nişanlıyken ayrılmış olsaydım bugün bu problemleri yaşamaz çocuğuma da yaşatmazdım diyor. Yolunuz açık olsun geriye dönüp bakmayın. Yoksa Çok mutsuz olacaksınız çok.

Sakın geri dönme sakın. Aşktan aptallaşmışsın artık kusura bakma. Adam seni parmağında oynatmış. Seni aldatmamışsa da aldatır. Hatta döver bile. Çünkü çok fedakarsın.

Yok ben zaten dönmeyi düşünmüyorum kızlar. Sadece ben onun beni üzdüğü icin pişman olmasını istiyorum bu kadar dönmeyecegim.

Ben hayatıma devam ediyorum ama karşıma çıkmasından korkuyorum.

Unutmuşlardır onları silmeye çalışmamışlardır

Siz de silin aklınızdan bakmayın ona ve ailesine gerçekte de sanalda da

Sözlünüzün annesi sizin fedakarlığınızı görmüş ama asıl görmesi gereken göremiyor. Boşverin kapanır zamanla bu konu ama bi ömür geçmez onunla o belli

Hemen yatgilamaya basliyolar sende kndni bu sayfaya daha cok doldurul diemi katTin
Bende 5 sene sevgli oldugum sevgilimle nisanlndm annem 10 altin iatedi die yeri gldi bana strrdten seni sattilar bana bile dedi senin ailen hic yardmci olmuo diyodu gozu hicbir seyi gormuyodu bn sirf aramz bpzulmasn die kndi ailemi kotuledgm gunler bile oldu hallisin ailen bana yardmci degil diodum cnku evlndkden snra kimin ne oldgnu anliyo herkez emin ol zen 11 sene onunla birliktelik kirdysan bir omirde kurarsin bn smdi evliyim ve bnde ilk basda birlik geldim ve bana oda ayrilmicz dedi ve 4 .cu ayimda ayrildk cnku yasnamiuor ve suan oglumz var bizim karisiyim onun aile klamadi gozunde yine saygisi var ama bnm yerimi kimse tutamaz cnku helaliym sen seni daime sevcgne inaniyosan takilma bu tur konulara sevdgine hersey deger ise gidip glmeyi o dusnsn sen degil

İnanmıyorum bir ay ara verdik. Ben acımıyormusun bana hastalanıyorum dediğimde geber dedi hastalan napayım dedi. Ne hali varsa görsün.

İnanmıyorum bir ay ara verdik. Ben acımıyormusun bana hastalanıyorum dediğimde geber dedi hastalan napayım dedi. Ne hali varsa görsün.
Gerizekali yabani kindar.
Bazen gercekten aileler iyi oluyor kendisi pislik oluyor.
Insan sevdiği senelerini verdigi insana bu sozleri soylermi geber ne demekmis sende deseydin arkamdan gel... diye.
Ya kusura bakma sen akıllı bir insana benziyorsun arkadasim yazdigin yorumlardan belli oluyor gözü açılmış maymunun mu derler. Resmen herseyi farkina varmaya başlamışsın. Insallah oyle bir pisman olcak ki ama bu senin icini sogutmicak kadar onemsiz olcak
Çünkü ruh esini bulacaksın. Bununla olmaz gibi duruyor arada sevgi varsa pek cok sey görmezden geliniyor ama bunlar cok cirkin seyler. Bu arada tum yorumlari okumadim. Isi gucu varmi bu cocugun ve kac yasinda acaba

21 yaşına kadar futbol oynadı. Sonra üniversite bekledim staj da biryere girdi. Orda tutundu iki senedir çalışıyor. Ama hiç birikim yapmadı. Hatta geçen sene ayrılıp benden Bodrum’a gitti biriktirseydin para gezmeseydin dediğim oh gezdim ne oldu dedi. 25 yasında suan askere de daha gitmedi. Abisini okulunu futbolunu herseyini bekledim.

Çocukken başlamışsınız ilişkiye 11 sene diyorsun. 11 senede insanlar birçok şeyi yaşıyıp tüketiyor siz birde yeni başlıycaksınız. Sözlün bence bunaldı ve bu sorumluluğu kaldıramıycağına inandı. Hakkında hayırlısı olsun çok gençsin hayatını yaşa.

Bu iliskiden bi sey olmaz bence yol yakinken dön hayatina. Yapamazsin oyke bir hayatin icinde. Sevgi ask hersy bi yere kadar sonra hayatin gercekleeri basliyor.

E annesi ağlıcağına niye ayrıldınız kızım desin ayrı evse yardımcı oluruz bizle oturmayın desin oğlunu bir önce adam etsin sonra senin peşine dolansın.
Sen bilirsin ama hali hazırda ayrılmışsın duruma alışmaya çalış önüne daha iyileri çıkıcaktır mutlaka. Bunca sene emek verdim seviyorum alışkanlık falan deme gerçekten yeni bir başlangıç yap sana değer veren biriyle hakkında hayırlısı olsun.

Terbiyesiz
Iste hak etmiyor senin ona ben destek olurum sana vs demeni. Bence sorumsuz ve dengesiz birisi. Evet seni sevmistir asla bisey diyemem ama denge problemi var bence kendine guveni de yok bide yanlis anlama 25 yaş ergen canim ya kadin icin degil de erkekler icin ergenlik hareketleri devam ediyor bazi 30 32 yasindaki adamlarda cocuk couk hareketler tripler yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…