sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Son düzenleme:
pardon ben yanlış görmüyorum dimi
Kendimize yatak odası takımı o fiyata be yuhh artık abartmışlar yaa

Aynen katılıyorum...
Ne kadar beğensemde almazdım ben...
3 bin e çok şık bir yatak odası takımı ya da salon takımı alırım daha mutlu olurum şahsen

size katılıyorum kızlar bende çok begenmeme karşın bir takım için bu kadar paranın verilemeyecegini düşünüyorum. hayırrr anlamıyorum ki niye bu kadar pahalı özelliği neyseee kırılma mı acaba :26: :90:

2. olan resimde = 3,372.TL
3. olan resimde = 2,191.00 TL
1. olanı bilmiyorum

1 küsür olsa hemen alırdım ama ben sitesinde fiyat yoktu mail attım bilgi amaçlı bu fiyatları vermişlerdi

3300 tl gercekten cok fazlaymis tatlim ya...sadece yemek takimi icin cok cok fazla...

YANİ verilmez tatlım.yok canım onla alakası yoktur onun.daha güzellerini bulursun canım tek bunda sabit kalma bence başka yemek takımlarınıda bak:86::87:

evet canım baya bi abartmışlar. neyse evlenene kadar aşağı yukarı ona benzer bi model ve "daha uygun bir fiyata" birşey bulurum heralde

bulursun canim insallah, hangisini alacagini sasirisin bile o kadar güzel desenler ve modeller varki karar vermek cok zor, icine en cok sineni uygun fiyata bulursun insallah. Ben kütahya porselenin ceyiz setini almistim...

ben bernardoda görmeden önce sadece karaca ile kütahya porselen derdim ama şimdi bernardoda eklendi nişanlandığım zaman almayı düşünüyorum tencere,yemek takımlarını filan kızlar
alsam mı oksa ya ne dersiniz?

YANİ verilmez tatlım.yok canım onla alakası yoktur onun.daha güzellerini bulursun canım tek bunda sabit kalma bence başka yemek takımlarınıda bak:86::87:

model ve renk olarak begenmiştim ama tabi bakayım artık başka markalara içime sinen birşey olsun istiyorum o yüzden daha çokkk bakmam lazımmm

bulursun canim insallah, hangisini alacagini sasirisin bile o kadar güzel desenler ve modeller varki karar vermek cok zor, icine en cok sineni uygun fiyata bulursun insallah. Ben kütahya porselenin ceyiz setini almistim...

bende karaca dan kahvaltı takımı aldım kendime. çokkkk begenerek ve uzun bir çabadan sonra aldım. bu sitede görmüştüm takımı ama karacanın sitesinde yoktu uzun araştırmalar sonucu ulaştım buldum aldım

hımmm bernardo nun kırmızı kahve fincanı varr bende onu begendim ondan alıcam ama 4 lü yapmışlarr yaaa 6lı olsaydı süper olurdu. birde bernardonun kelebekli bi takımı vardı pembe kelebekli onunla uyumlu çatal bıçak takımı vardı günlük kullanım için acaba ayrı mı satılıyor mu sitesinde bulamadım. benim aldıgım kahvaltı takımıyla pembe uyumlu olurdu bulabilirsemmm.....

bilmiyorum ki canim ya, ben simdiden aldim illeride hepsi fazla yük olmasin diye. Ama almayinda diyorlar hani zamanla daha güzelleri cikiyor yeni yeni modelleri cikiyor diye of cok zor ya karar vermek ama icine cok sinen birsey olursa niye almayasinki hem aradan cikmis olur. Illeride nisan telasiydi dugün telesiydi arada kaynamasinlar sonra

:90:

evet ama ondada kahve içmek ne kadar keyif verirki görsel olarak güzel ama içi siyah ya bende çk beğeniyorum ama almam ondan büyük istimal ben
minik kalpller demolar felan var
kelebeklilerre bende bayılıyorum ama kek standı felan hep ayrı fiat canım.

bende yavaştan başladım bakalım. ama annem yemek takımını tencereyi falan son zamanlarda alma taraftarı benim ne kadar maymun iştahlı oldugumu biliyor çünkü :))))

daha güzeller daha güzeller:26:böle diye diye bişey alamıyoru yyumurta dayandığında 2 ayak giricek bir papuca yani nişan masrafı,yatak odası bikaç beyaz eşya ee ben ailemin bana takıcakları takılar içinde paa biriktirmem gerekiyoorrr..nerden başlasam kızlar ya.içime öle sinende yokmaymun iştahlıyım biraz onu görüyorum onu beğeniyorum başka tarafta ayy buda güzelmiş diyorum yanii çk karrasız bir insanım ben

karacanında yeni katoloğa koymuşlar çok hoş bi fincan takımı çokta degişik fiyatını bilmiyorum eger uygun birşeyse ondan alırım yok degilse bernardo alıcam :44:

merak etme tatlım bir sen degilsin kararsız olan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…