sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

en güzelini yapıyorsun ahh bende bir başlasaydım şu banka işine.
tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyor ben her ay yatıramıyorum ama akmasa da damlıyo işte birazcık :97:
muba home ürünleri oldukçada pahalı 2500tl - 3000 arası bişe bende çok begendim ama o fiyatada alamam
vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım ben ama çok da güzellermiş, aklım kaldı vallahi
kızlar bu mutfak eşyalarında gri çelik olanları mı önerirsiniz, yoksa renkli porselenleri mi?
çelikler çok hoşuma gidiyor ama yıkandıktan sonra kurulamak gerekiyomuş sanırım üzerinde su damlacıklarının lekesi kalıyomuş, bir de sevgilim rengarenk olsun istiyo, içimiz kararmasın diyo griler de hoş renkliler de.. kararsızım bu konuda

öle yapmaya çalışıcam bakalım canım bi bankayla görüşüm ben...
yoktan iidir canım birazcıkda olsa.
valla ben bekonun veya başka bşr markanın kırmızı eşyalarını alıcam renkli çok güzel duruyor yani ben bayılömıştım ama kredi kartı dolu olduğu için takımı alamamıştım malesef

heleki mutfakta büyükse kızlar gelinlik yatak pdası felan balıyor muusnuz

Benimde aklım kaldı ama çok pahalı canım yaaa 1500 -2000 filan desee eee hadi dicem ama 3000 dedi yahuu :44: birde mesela karacada parça kırılınca kırılan parçayı verip yerine yenisini alabiliyormusun. bunda öle bişe yoksa bi tabak kırılsa hem takım bozulcak hemdeee içim gidicekk. hele ki ben degil de bir başkası kırmışsa olay çıkıcak acıkkkk indirime filan girse bariiii

iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..[/QUOTE]

canım odamda iki tane tek kişilik yatak var onların bazaları 2 kapılı bir dolap dolabımın üst kısmı yatagımın başucu ayy ne bileyim işte annemin bazasının altı falan hep benim eşyalarımla dolu :)

ayni benim gibisin canim desene benim birde odam kücükcük adim atacak yer kalmayacak yakinda dolabiminda orta kismi cökecekti orayi bosallti korktum . Simdi annemlerin odasina basladim esyarlimi yigmayi. Kardesimin salonundda var bi kac parca cok kizyor.. Benim yatagim malesef bazali degil altida dolu ama aklima getirdin ben bosaltim oraya koyayim esyarimi üzerinede ortu falan örterim ki fazla tozlanmasin...

Son düzenleme:

2. Olan resimde = 3,372.tl
3. Olan resimde = 2,191.00 tl
1. Olanı bilmiyorum

1 küsür olsa hemen alırdım ama ben sitesinde fiyat yoktu mail attım bilgi amaçlı bu fiyatları vermişlerdi

pardon ben yanlış görmüyorum dimi
Kendimize yatak odası takımı o fiyata be yuhh artık abartmışlar yaa

aynen katılıyorum...
Ne kadar beğensemde almazdım ben...
3 bin e çok şık bir yatak odası takımı ya da salon takımı alırım daha mutlu olurum şahsen

yani değmez kırıldığı anda bir parçası pek heves kalmaz insanda kullanmak için değmez canım..
Kesinlik katılıyorum canım
bu arada kızlar isimlerinizi yaz<sanıza??
Ben burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…