- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allahQUOTE]
Cok tesekür ederim canim rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin, bende cok begendim cerekliklerimi büyük kücük kaseleriyle daha var onlarida aldim daha gelmedi henüz takim yapicam kendime böylelikle. Mutfak esyalarim cogulukla kirmizi olmaya basladi istemeden
ben hiç yaşamadım bundan öncekinde yaşadım gibi şeyler olmuştu gerçi sürekli tartışıyoduk o bana bağırıyordu ben ona hadi ya takma kafana bu kadar canım hiçbir şekilde yaranamıyrsun nankörler dün eski sevgilim bana neler dedi varya şok olursun ben hiçbirini haketmedim ...
Anlat canım dinlerim ben
ben suanda öyleyim canim bi dokun bin ah isit valla pisman olursun. cok ama cok doluyum bu konuda.
selam kızlar;
2 haftadır çeyiz almıyorum kendime...kendime bişeyler aldım hazır heryerde %50.%70 indirim varken...mont,çizme,pantalon...birazda kendime çeyiz yapayım dimi ama??
iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..
tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyoren güzelini yapıyorsun ahh bende bir başlasaydım şu banka işine.
vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım benmuba home ürünleri oldukçada pahalı 2500tl - 3000 arası bişebende çok begendim ama o fiyatada alamam
pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allahQUOTE]
Cok tesekür ederim canim rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin, bende cok begendim cerekliklerimi büyük kücük kaseleriyle daha var onlarida aldim daha gelmedi henüz takim yapicam kendime böylelikle. Mutfak esyalarim cogulukla kirmizi olmaya basladi istemeden
ben suanda öyleyim canim bi dokun bin ah isit valla pisman olursun. cok ama cok doluyum bu konuda.
iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..
canım anlatmak istersen dinlerim gerçekten soreun olmaz benim için istersen özelden de yazabilirsin yani.bend eöle doluyumki anlatamam..
bence de diğerlerini de kırmızı al ki takım olsun canım, hepsi bir örnek daha hoş olur
bana da annişkom pembeli morlu boyadı bazı mutfak eşyalarımı, ben de diğer alıncakları morlu pembeli alıcam
tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyorben her ay yatıramıyorum ama akmasa da damlıyo işte birazcık :97:
vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım benama çok da güzellermiş, aklım kaldı vallahi
kızlar bu mutfak eşyalarında gri çelik olanları mı önerirsiniz, yoksa renkli porselenleri mi?
çelikler çok hoşuma gidiyor ama yıkandıktan sonra kurulamak gerekiyomuş sanırım üzerinde su damlacıklarının lekesi kalıyomuş, bir de sevgilim rengarenk olsun istiyo, içimiz kararmasın diyogriler de hoş renkliler de.. kararsızım bu konuda
canım anlatmak istersen dinlerim gerçekten soreun olmaz benim için istersen özelden de yazabilirsin yani.bend eöle doluyumki anlatamam..
cok tesekür ederim canim...
bence de diğerlerini de kırmızı al ki takım olsun canım, hepsi bir örnek daha hoş olur
bana da annişkom pembeli morlu boyadı bazı mutfak eşyalarımı, ben de diğer alıncakları morlu pembeli alıcam
oy oy canim masallah nazar degmesin sizeaslinda erkekler pek sevmiyor sanki öyle renkli renkli mat seylerden hoslanirlar daha cok ama hakli renkli olunca civil civil insanin ici aciliyor mutfakta evin en güzel ve en cok kullanilan yeri. malum..
benimde yok canım...haziranda nişan olucak inşallah eylülde de nikah Allah kısmet ederse...benim çok fazla bişeyim kalmadı...eylüle kadar rahat rahat bitiririm diye düşünüyorum...
tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyorben her ay yatıramıyorum ama akmasa da damlıyo işte birazcık :97:
vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım benama çok da güzellermiş, aklım kaldı vallahi
kızlar bu mutfak eşyalarında gri çelik olanları mı önerirsiniz, yoksa renkli porselenleri mi?
çelikler çok hoşuma gidiyor ama yıkandıktan sonra kurulamak gerekiyomuş sanırım üzerinde su damlacıklarının lekesi kalıyomuş, bir de sevgilim rengarenk olsun istiyo, içimiz kararmasın diyogriler de hoş renkliler de.. kararsızım bu konuda
canım odamda iki tane tek kişilik yatak var onların bazaları 2 kapılı bir dolap dolabımın üst kısmı yatagımın başucu ayy ne bileyim işte annemin bazasının altı falan hep benim eşyalarımla dolu :)
kesinlikle ilk takım canım
arkadaşım kullanıyor çok memnun
Arkadaşın ne kadar aldı canım fikrin var mı???
canım işte benimki tam tersi hep renkli şeylerden hoşlanır, mesela ben gri göz farı kullanmayı çok severim, o mor sür mavi sür yeşil sür dercok tesekür ederim canim...
oy oy canim masallah nazar degmesin sizeaslinda erkekler pek sevmiyor sanki öyle renkli renkli mat seylerden hoslanirlar daha cok ama hakli renkli olunca civil civil insanin ici aciliyor mutfakta evin en güzel ve en cok kullanilan yeri. malum.. zaten evlenince bulaşıklar ona ait olcak o yüzden gri çeliklerden alıp bi de onları kurulama eziyeti çektirmiyeyim çocuğa renkli renkli yıkarken içi açılır
hehe aynenBenimde aklım kaldı ama çok pahalı canım yaaa 1500 -2000 filan desee eee hadi dicem ama 3000 dedi yahuu :44: birde mesela karacada parça kırılınca kırılan parçayı verip yerine yenisini alabiliyormusun. bunda öle bişe yoksa bi tabak kırılsa hem takım bozulcak hemdeee içim gidicekk. hele ki ben degil de bir başkası kırmışsa olay çıkıcakacıkkkk indirime filan girse bariiii ayy içim parçalanır vallahi, rahat yemek yiyemem bi de ben yemek takımımı ancak 4- 5 yıl sonra alıcam o zamana kadar ohooo fiyatı azalmıcağı kesin
bayağı pahalıydı sorarım canım
ama hatırladığım kadarıyla 1 küsür yada 900 civarıydı
bende çok beğeniyorum o takımı ama aşırı pahalı yaa
1 küsür mü
çok uygun o zaman..
2. Olan resimde = 3,372.tl
3. Olan resimde = 2,191.00 tl
1. Olanı bilmiyorum
1 küsür olsa hemen alırdım ama ben sitesinde fiyat yoktu mail attım bilgi amaçlı bu fiyatları vermişlerdi
pardon ben yanlış görmüyorum dimi
Kendimize yatak odası takımı o fiyata be yuhh artık abartmışlar yaa
aynen katılıyorum...
Ne kadar beğensemde almazdım ben...
3 bin e çok şık bir yatak odası takımı ya da salon takımı alırım daha mutlu olurum şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?