- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
aynen canim ah su erkekler yokmu...
Önce sevimli olur basta sonra baslar yok oraya gitmeydi yok sunu giymeydi...
Yada bana hep böylesi denk geliyormu ne??
canım beğendiğin yemek takımı 9. Sayfa ( zaten 19 yok )
çok şık ama sanki çabuk sıkılırsın.
çok kare tabakların yerine yuvarlatılmış karelerde güzel...
eski sevgilim öle yapmıyordu çok şükür..
bend ehepp öle bi sevgilim olsun istemişimdir yaa:)
[ı]pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allah
tatlıkıs iyi dileklerin için teşekkürlerBen de zaten bankada tutuyorum, en güveniliri
esmergülüm 3'üne de bayıldımmmmmmmMuhteşemler. Ilki lacivert mi siyah mı tam anlayamadım :44:, ama desenleri harika. Fiyatları ne kadar acaba?
[/ı]
pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allah
tatlıkıs iyi dileklerin için teşekkürlerben de zaten bankada tutuyorum, en güveniliri
esmergülüm 3'üne de bayıldımmmmmmmmuhteşemler. ilki lacivert mi siyah mı tam anlayamadım :44:, ama desenleri harika. fiyatları ne kadar acaba?
haklısın yok zaten anlam çıkarmaya çalıştığım yokda ne bilim canım deyince tuhafıma gitti birden
ahh erkekler ahhh
aynen canim ah su erkekler yokmu...
Önce sevimli olur basta sonra baslar yok oraya gitmeydi yok sunu giymeydi...
Yada bana hep böylesi denk geliyormu ne??
sen sansliymisin, insanin önceleri hosuna gitsede zamanla s1k1liyor. üzerinde hep bir baski. Gitmeler, etmeler bir zaman sonra yerini gidemezsin, yapamasina birakiyor. Bence hersey kararinda güzel helleki kiskanclik. ınan son zamanlardaki stresten saclarima bi kac tel ak bile düsmüs. Helle ki bi kere taviz verdin mi kendinden ödün verdinmi düzelmiyor gerisi geliyor...off off kusura bakma valla bu konuda pek bi dertliyim...
banada öleleri denk gelio :97: Demekki hepsiii öle
şu an hayatında biri var mı canım?
selam kızlar;
2 haftadır çeyiz almıyorum kendime...kendime bişeyler aldım hazır heryerde %50.%70 indirim varken...mont,çizme,pantalon...birazda kendime çeyiz yapayım dimi ama??
selam kızlar;
2 haftadır çeyiz almıyorum kendime...kendime bişeyler aldım hazır heryerde %50.%70 indirim varken...mont,çizme,pantalon...birazda kendime çeyiz yapayım dimi ama??
evet canım var bi baş belam
güle güle giy cnm. çeyize bi başladın mı alışkanlık oluyor gerçekten
ii yapmışsın all tabi tatlım giyin süsülen biraz endinede bakk:))
tatlı mı:))
hiç sorma canım...odamda yer kalmadı...baktım aldıklarımdan 2şer tane olmaya başladı...bende ara verdim biraz...ütü ve düdüklü tencere için indirim bekliyorum...indirime girdiği an hemen alıcam :)
bazen çok tatlıııııııı :87: Ama bazendeeeeAnladın dimii :)))
Kıslarrr.... bunlarda benim begendigim modeler biraz pahalııı ama model olsun
tatlım senin çeyizlerine bakmıştıminsan kaptırıyor kendisini valla hele burdan paylaşanları görünce bazen çok begendiklerim oluyor ufak parça bişeler alıyorum hemen. daha bende ortada resmi bişede yok amaaaa öleee alıyorum hazırlık olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?